Ekeby-möbelaffär, Center Syd och Max!!

Rubriken sammanfattar första halvan av dagen. Klockan 12 kom Anders och Catrin hit och hämtade oss, sen åkte vi till Ekeby-möbelaffär och tittade lite. Dom letade bla efter ett soffbord, där fanns många fina. Jag hittade en gigantisk soffa, det var jätte mysig. Jag vill ha, den var bara en aningen för stor.......bara lite=) Köpte inget, men där fanns många saker man kunde tänka sig, och till hyffsade priser.

Den fina soffan
image252

Efter Ekeby-möbelaffär åkte vi till Center Syd, både Jeppe och Anders hade presentkort på MQ. För en gångs skull var det dom som bar på kassar och inte jag och Catrin. Vi var alla hungriga så det blev en hamburgare på Max.

Just nu håller jeppe på att rengöra trappan utanför ytterdörren men högtryckstvätt.
     

Sen när han är färdig ska vi åka hem till........gissa vem........Anders och Catrin.....jippi!!!=) Dom är så klemmtjecka(vet inte hur det stavas=)) Dom bjuder på chokladpudding med grädde....mums!!=)

image253

Lördag!!

Hann inte blogga i går hade en fullbokad dag. Var i Göteborg hela dagen, kom inte hem förrän vid 6-tiden. Efter att jag hade vatt hemma en stund kom Anders och Catrin hit. Det blev kinamat och en massa annat gott!!=) När dom stack hem i går så gick både Tiger och Måns ut, och duktiga Tiger kom in ganska direkt, med "Mr: opålitlig" han var ute hela natten. Jag vet ju att han kommer hem igen men man kan ju inte hjälpa att man är lite orolig för honom. Han kom som tur va in i morse och då blev mamma jätte glad!!!=)

Bilder från Göteborgbesöket
 

Tanken var att vi skulle åka till gäravallen och gå en runda i dag ifall det var fint väder, men tyvärr när jag vaknade regnade det ju såklart=( Det får bli en shoppingrund i dag i stället!! Ekeby-möbelaffär och Center Syd.

Grattis till Tina och Tobias som vann Let´s dance!!!!=)
image251

"Rode Trip" till Göteborg!!


I morgon bär det av, rode trip till Göteborg!! wiii!! Vi ska åka bil dit istället för att ta tåget, det är både billigare och går snabbare faktiskt. Vi ska träffas redan kl:06.45 i Malmö, det blir att gå upp tidigt i morgon. Som tur är så kan jag åka med Jeppe till Malmö han börjar ju jobba kl:07.00 så det passade honom jätte bra. Det ska bli jätte spännande, hoppas verkligen att vår blekning har gett nått resultat. Hoppas hoppas!=)

image247

Sovmorgon!!

Jobbade på snabbt i skolan i går så jag kunde gå hem tidigare, slutade redan 15.30 brukar gå hem 17.00. Hann förbereda mycket inför i dag och kunde därför ta lite sovmorgon. Börjar 10.00 istället för 08.15. Skönt!!!=)
Var och tränade i går, det var jätte skönt att för svettas lite, jag har ju slarvat lite med träningen de senaste veckorna.
I morgon ska jag och Marie, som jag gör mitt examensarbete tillsammans med, åka till Göteborg. En annan elev och en lärare ville också följa med. Vi ska nämligen använda oss av en alldeles ny maskin till vårt arbete, och denna finns inte någon annanstans än i Göteborg så därför måste vi åka dit. Och vår ena lärare e så nyfiken på denna nya masken så hon ville hänga med oss.Kul kul!!=)
Nu måste jag avsluta, ska cykla till stationen nu!! 

Ha en bra dag!!!!=) 

Precis kommit hem!!

Har precis kommit från en underbar påskhelg i stugan. Vädret har varit helt okej förrutom i dag, då har det snöat. Gick som tur va hyffsat bra att köra hem trots att det snöade.
Första dagen var det fint väder och vi satt och solade på terassen, med jackor på förstås. Andra dagen var det ännu finare väder, solen var framme nästan hela tiden. Jag och Jeppe gick en mysig promenad på en timme. Och det var den enda motionen vi fick på hela helgen. Eftersom det var fint väder passade vi även på att tvätta bilarna(Det var min ide´ Catrin=)) Det behövdes verkligen, och fina blev dom!! 
Vi åt god mat, kanske lite för mycket. Åt faktisk inte så mycket godis, lyckades stå emot till i går kväll då tog jag några bitar choklad. Det var ju ändå påsk, så man får ju unna sig lite och alla andra åt ju. Jag hade bett om att inte få nått påskägg med godis eftersom jag försöker dra ner på godisätandet. Men alla dom andra satt ju där med sina gigantiska påskägg propp fyllda med godsaker. Inte konstigt att blev sugen. Nog snackat om godis......över till katterna. Dom tyckte verkligen att det va kul att få springa och skutta i skogen. Dom var ute hela dagarna och sov hela nätterna, precis så vi vill ha det.
Nu ska jag nog sätta mig framför tv:n och ta det lugnt för det har jag ju inte gjort på hela helgen;)

Lite bilder på katterna förstås.

image240

image241

image242

image243

image244

image245

image246

Fira påsken i stugan!!

Gick upp kl:03.00 i natt för att bleka dom j*vla provkropparna till examensarbetet. Dom står mig upp i halsen nu. Det bästa är att jag snart är klart, ska bara bleka 6ggr till, kommer bli klar på söndag.....jippi!!=) När vi vaknade i morse gick jag upp och satte på ugnen, var sugen på bullar. Alltid gott med nybakade bullar!!
Efter frukosten plockade jag undan efter gårdagen, och packade. Ska åka till Jeppes familjs stuga i kväll, och stannar där till Måndag. Katterna ska med så klart. Dom älskar naturen där uppe, dom kommer bli jätte glada. Hoppas bara att vädret blir hyffsat så att dom kan springa ute mycket. Innan vi åker i dag ska vi hem till min mormor och morfar och äta påskmiddag. Direkt efter middagen åker vi hem och hämtar katterna sen bär det av. LÄNGTAR!!!

Bilder från stugan i somras
image235

image236

image237

image238

image239

Myskväll med Anders och Catrin!!

Jag och Jeppe hade planerat att laga pizza i dag och då kom jag på det briljanta ideén att vi kunde bjuda hit Anders och Catrin, för dom är ju inte här så ofta=) Efter middagen hade vi besöka av Måns och Tigers gula kompis, han satt utanför glasdörren och mjauade. Släppte ut mina prinskorvar så att dom kunde leka med honom. Dom är så söta ihop. 

   

Sedan var det dag att gå ut med Mye-korv och Siri, gick en ganska lång runda på en halvtimme. Hundarna blev jätte trötta, fick bära dom den sista biten.

 

När vi kom hem från promenade satte vi oss i soffan och kollade på "Du är vad du äter" samtidigt som vi åt godis och chips och dippa.=) Mumsigt!!

         

Romantisk promenad med söta Jenny!!

Har precis kommit hem från en romantisk promenad med Jenny. Vi gick en jätte lång runda, det tog en timme, kändes som 20 min. Med andra ord var det jätte mysigt. Tror inte att det var tyst en sekund, det är kul när man träffar människor där allt bara flyter på. Och så är det verkligen med Jenny. Hoppas vi kan göra om det snart igen!!!=)

Här kommer lite mysiga bilder från promenaden.
image217

image218

image219

image220


Vårpromenad med Jenny!!

Ska träffa Jenny kl:13.00, vi ska gå en promenad i det fina vädret!! Ska gå och göra min iordning nu....bye bye

image216

Kul med bilder!!

  image214

 image213

Underbart väder!!

I morse när jag vaknade såg jag att snön var tillbaka, förmodligen bara för en kort stund. Solen skiner och det är vindstilla, vilket underbart väder. Hoppas vi får lika fint under påskhelgen, ska åka till Jeppes familjs sommarstuga som ligger utanför Båstad. Var precis ute och höll katterna sällskap och bara njöt av vädret, passade på att ta några bilder.

image196

image197

image199

image200

image201

image202

image203

image204

image205

image206


Bra tv-kväll!!

I dag är min favorit-dag när det gäller tv-program. Klockan 20.00 börjar Roomservice, kanon program. Sen efter det börjar Grey´s Anatomy på 5:an och även Top model 9 på 3:an. Försöker se båda två, ibland matchar det med reklamerna. När det ena programmet har reklam kan jag kolla på det andra. Snart börjar kanonkvällen, måste dra!!

image193

 image194

image195


Shopping-dag med Catrin!!

Har varit och shoppat med söta Catrin i dag på Burlövs center. Köpte inte så mycket, bara lite underkläder och ett glasögonfodral. Man lyckas ju alltid mosa solglasögonen om dom ligger löst i väska.
Efter att ha suttit i en as-lång kö hem från Börlövs center så åkte vi och handlade lite bullar och pålägg. Skulle nämligen åka hem till Martina och hälsa på hennes nya katt. Den va jätte söt och förvånadsvärt lugn, han var nog ganska gammal, dom visste inte ålder på Egon, som han heter.

 
Glasögonfodralet köpte jag på H&M.


Sitter just nu och väntar på att mamma ska komma och hämta mig vi ska åka och sola......längtar. Efter att ha gått till stationen i kävlinge i morse så är jag fortfarande lite frusen, ska bli skönt att steka lite i solariet.


Dags för träning!!

Har fuska lite, har inte tränat på ca 2 veckor.....fy Malin. Jag skäms. Första veckan var jag sjuk sen förra vecka var mina föräldrar och åkte skidor, och det är dom jag åker och tränar med. Så jag kännde inte för att åka dit själv. Var det bra ursäkter, eller?=) Ska i alla fall sticka iväg snart för att träna, sitter hä roch väntar på att bli hämtad.
 När jag kommer hem från träningen vid 9-tiden blir det nog lite mat sen ska jag kolla på tv.

image189

Färdig med håret...äntligen!!

Har tvättat av håret och fönat det nu. Gud va skönt det känns, blond igen!!!=)

 

Nya kläder!!

När jag fyllde år fick jag bla ett par röda och ett par blåa jeans av mamma och pappa som jag lämnade tillbaka. Dom var jätte fina men lite för korta jag jag är allergisk mot för korta byxor, så jag var tvungen att lämna tillbaka dom. I stället för jeansen hittade jag en svart kjol med hög midja och en skjorta.

image183

image184

Så att den bruna färgen i skjortan passade perfekt med min bruna stövlar!!
 
  

Slingar håret!!

Just nu sitter jag och väntar på att få tvätta ut färgen ur håret, mamma var här innan och hjälpte mig. Tyckte att utväxten var för stor så jag slingade det igen. Och i morgon ska jag och mamma åka och sola, ska bli skönt. Det är härligt att vara brun och ha nyslingat hår. man känner sig så fräsch!!



Innan i dag var jag och mamma på Nova och gick en runda, vi var bla på Bolagret, där finns så många fina saker. Jag skulle vilja köpa allt om jag bara hade haft råd och plats förstås=). Men det är kul att bara gå och titta också och få lite inspiration.

image182

Snö i morse och nu ingen snö!!

När jag vaknade i morse var det vitt ute, hade ju snöat hela natten. Det är ju mysigt med snö men inte så här års. Just nu ligger det nästan ingen snö kvar. Tog bilder i morse och tog precis nya för att se skillnaden bara på några timmar.

 -->
Före                            Efter
 -->

image180

Har varit jätte duktig!!

Gick upp 06.40 i dag trots att jag har lov, var tvungen på grund av mitt examensarbete. Hade tänkt att jag skulle gå och lägga mig igen när jag var klar men då var jag ju pigg så jag åt frukost i stället. Sen efter det har jag tömt 7 flyttlådor, blev precis färdig. Har fyllt bokhyllorna i arbetsrummet, så himla skönt att ha fått det gjort. Har dragit ut på det ett tag nu. Man hinner med så mycket mer när man är ledig och framförallt så orkar man mer.

 --> Från lådorna till bokhyllorna--> 

Snö!?!

Snö, nu....., ena dagen är det jätte varmt och soligt och andra kallt och snöstorm. Förstår mig inte på vädret. Måns tycker ialla fall att det är jätte kul, han älskar att jaga snöflingorna.

image171

image172


Ny väska!!

Var med Catrin Center Syd i går och köpte en fin väska. Han kollat på den innan men då köpte jag den inte. Har gått och tänkt på den mycket efter det och ångrat mig att jag inte köpte den. Ville ha den brunt och var osäker på att den fanns kvar eftersom det bara fanns en brun när jag var där sist. Jag höll tummarna och jippi......den fanns kvar!!!

image168

image169

Tjejmiddag för att fira min 22-års dag!!

Hade bjudit hem min underbar kompisar på tjejmiddag i lördags, det blev jätte lyckat!!=) Vi började redan klockan 6 eftersom vi inte ville missa melodifestivalen som började klockan 8. Jag bjöd på köttfärspaj, sallad och baguetter. Sen blev det Viennetta-glass till efterrätt. Efter middagen kollade vi så klart på melodifestivalen, och rätt låt vann ju, sen plockades Sing Star fram. Nästan alla sjung och jag och Catrin sjöng nog mest som vanligt!!=) Efter sing star åkte vi till slagt, det var super-kul som vanligt!!
Tack tjejer för en underbar kväll!!!!!!

Bilder från kvällen
image149

image150

image151

image152

image153

image154

image155

image156

image157

image158

image159

image160

image161

image162

image163
Catrin alias. Sanna Nilsen lever sig in i musiken.
image164
Kvällens bästa bild
image165

image166

image167

Måns och Tigers gula kompis!!

När vi bodde i lägenheten och bara hade Tiger så hade han en gul katt-kompis som han ofta lekte med där ut. Det var en av anledningarna till att vi skaffade Måns, för att vi ville att Tiger skulle få en kompis att leka med alltid. För några dagar sedan så dök en annan gul katt upp i vår trädgård, och ville leka med våra katter. Tiger var förstås lite avaktande och Måns nyfiken som vanligt. Jag tycker att det är lite läskig att det är ännu en gul katt som vill leka med våra katter, denna färg är ju inte så vanlig....tror jag!!

     

Tigers nya favoritställe!!

Har satt upp en hylla ovanför sängen för ett tag sen, och detta ställen har tydligen blivit ett nytt favoritställe för Tiger. Han får knappt plats där man han gillar det ändå. Häromdagen  när jag skulle gå och lägga mig låg han där och njöt min lilla Tiger!!

     

Världens längsta dag!!

I går i skolan fick vi lära oss ett nytt CAD-CAM system som var väldigt svårt och tog lång tid. Meningen var att alla i klassen skulle va klara med ett visst moment i går men vi blev inte färdiga med det förrän i dag. Själv blev jag klar vid 9 tiden i morse, sen har jag bara gått och väntat HELA dagen på att de andra skulle bli klara. Kl:16.15 kommer läraren och säger att vi inte kommer hinna med något mer i dag så vi kunde gå hem. Men du protesterade vi eftersom vi hade väntat JÄTTE länge på denna genomgång. Och då ändrade han sig och vi hade genomgången i alla fall. Det har känts som världens längsta dag. Hoppas det går bättre i morgon!!

 
CAD-CAM

Måns vaktar Tiger!!

I går när jag skulle gå och borsta tänderna låg våra söta katter på toaletten.....varför vet jag inte. Det såg precis ut som om Måns låg och höll vakt medan Tiger vilade ögonen lite. Men söta var dom ialla fall!!=)

image136

Vilken outfit ska jag välja?

Ska fira min födelsedag på lördag med mina underbar tjejkompisar, och det vanliga problemet är....."vad ska jag har på mig"? Fick en fin klänning av jeppe när jag fyllde år, hade tänkt ha den, men i går handlade jag en annan klänning som jag funderar på att ha. Kan inte bestämma mig.......behöver hjälp!!!

              
Svart och vit         vs.         svart

Förhoppningsvis massage i morgon!!

Skulle ju fått massage för ca två veckor sen man det blev avbokat eftersom han hade dubbelbokat den tiden, så vi flyttade det till veckan efter. Och då gick jag och blev sjuk så då fick jag ringa och avboka=(. Bokade en ny tid i morgon, hoppas verkligen att det blir av denna gång och att det inte kommer något emellan. VILL FÅ MASSAGE!! 
image133

Kunde sovit en timme längre!!

Sitter här i skolan och väntar på att kursen ska börja, visste inte ens att vi skulle ha det i dag. Trodde att det var fritt arbete med examensarbetet i dag. Men tydligen så ska vi har kurs i CAD-CAM kl:10.00. Och jag var här redan kl:08.40....fan.....känns onödigt att bara sitta och vänta. Hade ju kunnat sova en timme längre i morse, en timme är jätte länge. Jag läntar tillbaka till sängen!!

image132

Dagens inköp!!

Lyckades övertala jeppe om att åka till center syd och shoppa lite. Det var länge sen vi åkte ivåg och handlade bara för skojs skull utan att vi egentligen behövde nått. Jag handlade ett träningslinne på Stadium till ett kanonpris, 39:-, hade kostat 149:-. Köpte även en svart och vit klänning på Gina tricot.

         
Träningslinnet bakifrån     Jeppe köpte en sladd=)
image131


Myskväll hos Anders och Catrin!!

Ska hem till Anders och Catrin snart. Catrin jobbar kommer inte hem förrän 21, så undertiden vi väntar på henne ska vi betälla mat, förmodligen pizza. Ska först sticka hem till brossan hon låna några filmer, hoppas han har någon bra!!=)
     


Ser ni likheten?

När jag fyllde år fick jag ett gratulationskort med en katt på. Vilken jag tyckte var väldigt lik min Tiger. Eller hur!!=)

 

Paus igen!!

Har pluggat lite nu igen, men jag pallar inte mer för tillfället. Funderar på att gå och lägga mig i soffan lite och kolla på tv, eller gå och lägga mig och sova lite. Är jätte trött. Just det, jag har ju en tvätt som måste hängas upp......men det får vänta. Soffan först!!


Soffan vs. tvätten.

Katterna leker!!

Jobbar hemifrån i dag, och då har man ju tid att leka lite med katterna. Orkar inte sitta och plugga hela tiden, tar lite pauser då och då......kanske lite för ofta=) Har till exempel satt igång en tvätt, plockat undan och bäddat sängen, och bytat plats på lite prydnadsgrejer. Det är ju mycket roligare än att läsa......usch jag vill verkligen inte. Vill bara bli klar med utbildningen så jag kan börja jobba och tjäna pengar. Tillbaka till katterna, idag har faktisk stora och klumpiga Tiger vatt med och jagat bollar. Måns älskar verkligen det, han tar bollen i munnen och kommer och lägger den vid ens fötter och sen vill han att man ska kasta iväg den, så att han kan springa och göra fina märken i golvet..hahaha. Och detta vill han helst göra flera gånger om dagen. Det bästa med det är att man behöver inte springa runt och hämta bollen hela tiden, för det gör han själv. Nu när Tiger har blivit större(åldersmässigt=)) så e han inte lika leksugen som den lille, men när han väl vill va med tycker han det är jätte kul, det ser man på honom. På nått sett ser det lite roligt ut när en stor katt springer runt och leker med en lite boll. Man kan inte låta bli att skratta lite åt honom.


image111

image112


En dag i skolan!!

Har kommit hem från skolan och har precis ätit. Jeppe lagade korv med makaroner, det är mums det!!=) Hade en redovisning i dag som jag inte hade förberett alls, och jag menar det.....inte ett dugg. Marie som jag gör mitt examensarbete med gjorde alla förberedelser i power point, hon e duktig!!. Sen träffades vi en stund innan själv redovisningen och delade upp arbetet, så vi båda skulle säga ungerfär lika mycket. I vanliga fall skriver jag alltid allt som jag tänker säga på datorn, sen skriver jag ut det. Sen har jag med mig detta papper och läser innantill vid redovisningen. Men i dag sket jag i det och bara improviserade, och tro det eller ej, det gick faktiskt bra. Har nog aldrig vatt så lugn och även nöjd efter en muntlig redovising, som jag brukar avsky.

 
image100

Dagens måltid!!

Fick bli kycklingpytt i dag, ingen av oss orkade laga nått annat, men det är gott så det gör inget=) Det blev tyvärr ingen massage i dag.=( Min kloka kompis Catrin gav mig rådet om att hoppa över det i dag eftersom jag fortfarande e lite sjuk. Även massören tyckte att det va klokt att avstå. Så nu får jag vänta ännu en vecka tills det blir nästa gång, har ju ont i ryggen nu. Skulle verkligen ha behövt en omgång i dag!!


Dagens måltid

Hylla ovanför sängen och sänglampor!!

Har äntligen fått upp hyllan ovanför sängen, och de efterlängtade sänglamporna hänger numera på väggen. Nu börjar det bli lite mer ombonat, eller vad säger du ANDERS??=)..ha ha ha


Måns nya favoritplats!!

Måns han en förkärlek till skinn, han älskar verkligen att ligga i vår datorstol och fotöljen i tv-rummet. Men nu den senaste tiden har han hittat ett nytt favoritställe nämligen på mattan (även kallad fåra......!)=) i hallen. Han ligger verkligen och myser på den, kolla bara så söt han är!!

image90

Presenterna!!

Hade ju ingen kamera hemma i helgen så jag har inte kunnat ta några kort på mina presenter än. Nu har kameran hittat hem igen så här kommer lite bilder;

image82

 
Detta fick jag av Jeppe.

 
Fick 8 tallriksunderlägg av brossan.

  
Lite gott och blandat, fick även pengar.



Saknar min kamera!!

Jag har haft med mig min kamera i skolan under hela veckan och i torsdags när jag gick hem glömde jag ta med den hem, tänkte ju att jag skulle till skolan på fredagen också. Men så blev jag ju sjuk så det blev ingen skola för min del. Så jag har vatt utan min underbar kamera hela helgen......jobbigt!! Ska äntligen få ta med den hem i morgon!!=)



Ska på massage i morgon, hoppas jag mår bättre då, annars får jag väll avboka det. Inte så kul att gå på massage när man är sjuk.


IKEA!!

Har vatt på IKEA i dag, skulle byta tre av fyra dörrar till våra bokhyllor i arbetsrummet. Det gick väldigt snabbt, vi lämnade tillbaka de som var sönder sen köpte vi tre nya, en badrumsmatta och värmeljus. Jag tror att vi bara var där i en halvtimme, max. Efter det åkte vi till Rusta och köpte en rund grå-brun ryamatta som vi ska ha i arbetsrummet. Den blev jätte fin!!
   

22 år i dag!!

Firade min födesedag i går, det blev lyckat. Jag hade ju mått dåligt hela dagen men min ibumetin räddadde mig=). Vi var 17 st, och det var inga problem att duka långbord, det var smidigt!!. Vi bjöd på potatisgratäng och baconinlindade kyckningfileér med philadelphia och gräslök fyllning. Det blev jätte gott!!=) Familjen Hansson hade med sig sin söta hund "Eddie" och det fungerade fakiskt bra med våra katter. Dom höll sig på sin våning och dit upp gick inte Eddie. Måns var självklart lite nyfiken, så han höll mest till i trappan spanande över alla.


Potatisgratäng

RSS 2.0