Tack mamma!!

I går och i dag har mamma varit här och hjälpt mig med Max. Jag har nämligen väldigt ont i ryggen och behöver avlastas lite. Att lyfta en 10kg kille är inte det bästa när man har ont. Tack mamma för att du ställer upp.
I dag har Max bl.a. badat, så nu luktar han gott!!!:)


Bebis x 3!!

I går var jag hembjuden till Katti på middag och mys. 4 tjejer och 3 bebisar, det kan inte bli annat än lyckat.


Liten fotostudio!

I dag har jag gjort en lite fotostudio i Max rum. Så här blev bilderna på vår PRINS:
 
 

Kärlek!!

Man ser verkligen hur mycket Max tycker om Måns. Han blir jätte glad när han ser honom. Och Måns är typ världens snällaste som låter honom klappa och klibba fast i hans päls.


Bakat kanelbullar och negerbullarna!!

Dagen började som den alltid gör på tisdagar med sångstund. Efteråt gick vi hem och jag började baka inför morgondagen, då ska jag nämligen ha "me and I party". Det blir fullt hus med 13st mammor och 11st bebisar. Jätte kul ska det bli. Jag bakade kanelbullar och negerbullar som jag tänkte att vi ska mumsa på. 

 


Fredagsmys!!

När jag var på Me and I party hemma hos Johanna förra torsdagen så träffade jag några av hennes vänner som också har barn. Jag hade inte med mig Max eftersom det underlättar lite när man ska åka iväg, plus att man har mer tid att kolla på kläderna dom säljer. Men Johanna hade berättat om Max för dom så dom(flick-bebisarna) blev ju lite besvikna, dom var nyfikna på den "stora killen". Så i går bjöd jag hem dom till mig för fredagsmys och bebisdejt. Andra dagen i rad som Max träffar flickor, han har fullt upp, he he.
Det var såklart mysigt och roligt för både oss och dom att träffas och busa lite. Okej, det var nog vi mest som busade, ha ha. Men lyckat var det i alla fall!!


Max och Klara!!

I dag var Ida med sin Klara och Sandra på besök. Jag bjöd på lunch och det blev en hel del bebissnack såklart. Snälla Sandra hade med ett paket till Max, så gulligt av henne!!:) han fick en body och ett par byxor! Tack snälla du!!


Sångstund och fika!

I förrgår var vi på sångstunden som vi alltid är på tisdagar. Och efter det åkte vi hem för fika och bebisbus hemma hos Therese och Elias. Har alltid lika kul med dessa goa tjejer och bebisar.


Öppna förskolan!!

I torsdags var jag och Max på öppna förskolan. Vi träffade bl.a. Molly och Albin med mammor. Jätte mysigt och trevligt!


Bilder på vår Max!!

Här kommer lite bilder på Max från dom senaste veckorna!!


Frida har fyllt 24år!!

Förr förra helgen firades Frida som nu fyllt 24år. Hon bjöd på hemmalagade hamburgare, marängsviss, rosevin, cider och en massa godis och chips.
Vi åt, sjöng, spelade spel(jag och Johanna vann överlägset), skrattade, skålade, busade och hade en riktigt rolig kväll!!

 


RSS 2.0