Mini-kräftskiva!

I dag har vi haft mini-kräftskiva med Tob och Lod! Fy fan va gott det var, mums! Första kräftorna för oss i år och vi bara njöt!=) Gud vad vi åt, det var typ det ända vi gjorde, förrutom att kolla på en film.
Detta åt vi:
Ost & lök paj
Sallad
Vitlöksbröd
Kräftor
Räkor
Kladdkaka + grädde
Lösviktsgodis
Vingummin(bara Jeppe)
Risen
Nacoschips + guacamole

Tack Tob & Lod för en mysig krängkväll!!=)Jag "gillar" denna!!


Det årliga Glimminge besöket!

I helgen var det dags för vårt årliga besök i Glimminge. Ännu en gång var vädret så där, men det sket vi i, vi hade kul ändå=).
Tack alla underbara vänner för en mysig/härlig/underhållande helg.=)

Den lyckligaste dagen i vårt liv!

Den 18 juni blev du och jag VI!!=) Det var den lyckligaste dagen i vårt liv. Ingenting kunde varit bättre allt gick precis som planerat. Det var en lång dag fylld med kärlek som gick alldeles för snabbt. Nu när vi pratar om det så här efteråt så vill man bara spola tillbaka tiden och uppleva hela den underbara dagen igen och igen och igen.
Det finns ingen jag älskar mer än dig Jesper Lindholm, du är min TRYGGHET!All you need is love!!

Här kommer äntligen bilderna från vår underbara bröllopsresa! Vi är båda jätte nöjda med allt, det kunde inte varit bättre. Hotellet var tiptop, alltid städat och fint, trevlig personal, god mat och goda drinkar. Fin pool, härlig strand där vi njöt varje dag.
Vi åkte på en häftig utflykt till bergen där vi fick se hur dom tillverkar stenstatyer, hur dom tillverkar kaffe och varm choklad. Och sist på utflykten åkte vi till ett vattenfall(som bestod av 7st) som vi först klättrade uppför sedan åkte/hoppade vi ner för dom. "Det häftigaste vi gjort"!!!
Vi båda njöt av varandars sällskap, det var länge sedan vi umgick så mycket.
Sammanfattningsvis säger jag; All you need is love!Lite bilder från vår bröllpsresa!!


RSS 2.0