Tjejmys hos Lina!!

I lördags var jag, Johanna och Frida hemma hos Lina på tjejmys. Vi beställde hem mat från pizzaonline.se, smidigt var det. Vi åt gott, hade mysigt och framförallt så blev det en massa tjejsnack. Det var verkligen mysigt, trivs så bra med dessa underbara tjejer. Vi satt och snackade enda fram till halv 3, tiden går fort när man har kul.Resten av bilderna från skidresan!

Här kommer äntligen resten av bilderna från vår underbara skidresa!!
Tack för en underbar resa mina fina vänner!!=)


VI för 8 år sedan!

Hittade ett jätte fint kort på mig och min blivande man som är taget för 8år sedan hemma hos mina föräldrar.Första och andra dagen!

Bilfärden dit tog lite längre tid än vi hade tänkt pga att ena bilen åkte av vägen, men det löste vi alla tillsammans. Att vi var så starka kunde jag inte gissa=)
Efter att vi tillslut hittat stugan vi skulle bo i och plockat in alla våra saker hann klocka bli ca halv 10. Det första jag gjorde var att förbereda middagen, det var nämligen min dag att bjuda på mat. Efter att alla ätit och bäddat våra sängar var vi alla trötta och gick och lade oss för att vi skulle vara pigga inför en hel dag i backen.
Klockan ringde halv 7 och alla var super pigga och ivriga inför första dagen med skidåkning.
Första dagen åkte vi alla tillsammans och vi var alla imponerade över hur duktig Johan var, som bara har åkte en gång innan. (Tyvärr trillade Johan och fick ont i ryggen så han kunde inte åka alla dagarna).

Andra dagen var Jeppes mat dag, spagetti och köttfärsås, viket var uppskattat av alla. Efter maten plockade vi fram Alias, och vi lottade vilka lag vi skulle spela. Det var jätte kul, alla var engagerade och ville vinna=)
Johan plockade fram sin andra mask(som han gjort själv) för resan. Den första masken fick vi se på vägen upp. Jag och Lina gillade maskerna och lånade dom en stund.


Hemma från en underbar resa!!

I dag har vi kommit hem från vår skidresa i hemsedal, Norge. Vi åkte dit den 26/12 och stannade en vecka. Vi har haft det jätte mysigt, gått upp tidigt och åkte skidor hela dagen, sen mys och afterski i stugan på eftermiddagen. Efter bastubad och uppfräshning så var det dags för middag och som alltid smakar extra gott efter en dag i backen. Vi hann med en massa roliga spel, Alias, Plump, Förfestspelat och även en liten runda av "anden i glaset". Vi åt gott, drack gott och njöt av varandras sällskap.
Sammanfattningsvis har vi haft en jätte mysig vecka i hemsedal!!
Här kommer en bild från tolv-saget på nyårsafton
(mer uppdatering och fler bilder kommer)


RSS 2.0