Stranden!!

I dag har det varit en jätte skön dag, varit på standen och solat och gått en shoppingrunda på Nova. Det var molningt nästan hela tiden vi var där men jag har fått ordentligt med ändå. Efter stranden så åkte jag och Sandra till Nova och gick en runda, vi shoppade båda två. Jag köpte 1 bikini och 2 par shorts.







Detta shoppade jag i dag!!



Shoppat!!

Har shoppat i dag, visar bilder på det senare i kväll för nu ska jag åka och hämta maten vi har beställt. I dag ska jag unna mig en kebabtallrik, mumsfillibabba!!

Lomma beach!!

Nu drar jag till stranden, ciao!!


Sol, sol, sol!!=)

Gick upp tidigt, och upptäckte då att det är ju strålade sol i dag. underbart!!=) Det kommer bli solning i dag, och kanske blir det ett besök till Lomma beach. I love sommaren!!




Beställt bikinis från Asos!

ASOS Mix And Match Padded Twist Bandeau  ASOS Mix And Match Hipster Pants  ASOS Mix And Match Bandeau Top with Detachable Straps in the style of Rihanna
Beställde precis detta på Asos.com, 2 olika överdelar och 2 par bikinitrosor.

Morgondagens planer!!

Ska träffa Sandra i morgon och antingen blir det shopping eller solning, beroende på vädret. Jag behöver verkligen köpa en bikini till, den jag har nu tycker jag jätte mycket om men den är lite sliten.
Sen klockan 15.00 ska jag träffa mamma, dags för nya tag med gympapasset. Och klockan 19.00 ska vi åka och träna i barsebäck, inte fel med lite inspiration till vårt nya pass.
Innan vi åkte till dokorn i dag så satte jag rörelserna till 3 låtar(i ett pass har man ca 17st) så det känns jätte bra. Ska visa mamma det i morgon så får vi se vad hon tycker, kanske vi ändrar lite, men vi har ju grunden.



Det finns många snygga bikinis!!
  Karen Millen Plain Triangle Bikini Top
ASOS Mix And Match Padded Twist Bandeau  ASOS Bandeau Bikini Top in the style of Nicole Richie

Jordgubbar från trädgården!!

När vi köpte huset så sa barnen till ägarna att vi bara måste smaka på jordgubbarna från trädgården. Och detta gjorde vi i går, jag plockade en hel skål, dom var så mogna att dom lossnade direkt. Måste säga att det är dom godaste jordgubbarna jag någonsin har ätit, så dom hade verkligen rätt.

Till lunch i dag gjorde jag en kycklingsallad med grillade kyckling i, alltid lika gott. Det är en riktig sommarrätt tycker jag.
Just nu ligger jag och solar, och njuter av det underbara vädret och Jeppe är redan inne på film 3 för dagen, haha!!




Human trafficking!!

Såg en sjukt bra film i går, en av dom från filmboxen vi fick av lina och andré. Den heter human trafficking och handlar om människohandel. Den är i i 2 delar, så man kan säg att det var 2 långfilmer, kan verkligen rekommendera den. I filmen från man följa tjejer från olika länder och hur dom blir fångade och utnyttjade som sexslavar.


DVD Film: Human Trafficking


Så här står det om filmen:
"Tvåfaldigt Golden Globe nominerade Human Trafficking är en lika viktig som gastkramande spänningsfylld thriller, och har hyllats av kritiker och publik världen över! Med smicker och lögner lurar hänsynslösa kriminella nätverk in unga kvinnor i mänsklig slavhandel, en företeelse som sprider sig som en löpeld över Östeuropa. Den slipade agenten Kate Morozov (Mira Sorvino) tar upp jakten på mannen som kidnappat tre ryska flickor som sedan tagit livet av sig. Spåren leder henne in i en värld full av ondska, girighet och våldsamma uppgörelser. Spindeln i nätet är den livsfarlige maffialedaren Karpovich (Robert Carlyle) en psykopat som inte drar sig för att eliminera alla hot som kommer i hans väg. Det blir ett livsfarligt spel på en marknad helt utan regler "



Denna film är väl värd att se, även ifall den var hemst så ser jag den gärna igen!

Spricka i revbenet!

Det gick bra hos doktorn innan i dag, det var en spricka i revbenet som min stackars Jeppe hade fått. Och hon sa att han skulle ha som mest ont dag 4 och 5 så snart avtar förhoppningsvis det värsta. Men han skulle räkna med att ha ont i ca 5 veckor till, det blir hela semestern det. Med lite värktabletter i magen kanske han kan fungera som vanligt snart igen. Han blev sjukskriven denna veckan, sen har han semester i 4 veckor och då gäller det bara att vila.
På vägen hem från doktorn så åkte vi och handlade lite filmer, att sitta i ner är typ det enda han orkar just nu. Köpte 16st så nu har vi sammanlagt 19 filmer att se, har inte sett alla dom vi fick av Lina och André i midsommras.



Brutit ett revben??

I fredags när Jeppe var ute med jobbet så åkte dom go-kart och då fick han en smäll mot vänstar sidan. Han skickade ett sms till mig "Jag tror att jag brutit ett revben", jag trodde inte att det var så allvarligt, bara att han hade lite ont efter själva smällen, det är ju inte så konstigt. Han har haft ont hela helgen och i går när han höll på i graget så small det till och han fick jätte ont. Och i morse när han vaknade så kunde han knappt göra sig, han hade extrema smärtor precis på samma ställe som han hade ont efter go-karten. Detta måste kollas upp och han har fått en tid hos doktorn kl:12.30. Så nu sitter vi här i tv-rummet och kollar på en film, allt för att avleda smärtorna. Tur att jag har semester och kan ta hand om honom, min stackars Jeppe.





Träna!!

Snart dags att sticka iväg och träna och i dag är det utegyma, ska bli kul!!

 
Så här ser jag ut i dag!!

Sommar och sol, och vi har korta kjol...

Gud vad det är underbart med sommaren, älskar solen och värmen. Just nu är jag hemma hemma(hos mina föräldrar), jag och mamma håller på med vårt nya gympapass. Tar en liten paus nu eftersom mamma lämnar pappa på svågertorp, pappa ska nämligen flyga till usa. Jag sitter här i en solstol och bara njutrer, tittar bort mot poolen och tänker i dag kanske blir ett dopp, det är ju så himla varmt!! Livet är underbart!!=)



Ännu en underbar kväll!!

I går var Sandra och Daniel hemma hos oss, och vi hade super mysigt som vanligt!! Grillning, mys, en massa skratt och Opel kadett såklart. Jag låter bilderna tala för sig själv!!







Bättre solväder i dag!!

I går när jag kom hem från jobbet så lade jag mig och solade en stund, och fy fan vad det blåste, det var ju varm men blåste alldeles för mycket. I dag är där ju lite moln på himlen men det blåser desto mindre. Föredrar dagens väder!!=)


Bild från i går!

En underbar kväll med Sandra!!

I går var ju Jeppe ute och roade sig så då var söta Sandra här och höll mig sällskap!!=) Vi började dagen med att åka iväg och handla mat, vi var båda hungriga. Det blev pastasallad och kyckling, det är en bra maträtt eftersom den är lättlagat, super god och hyffsat nyttigt!!=) Avnöjt middagen på trädecket, och till en början var det jätte varmt och skönt, men sen började vi frysa eftersom det blåste så mycket. Så direkt efter att vi hade ätit så gick vi in och då plockades frisörsaxen fram. Sandra hade snackt länge om att klippa lite lugg. 

Här kan ni se resultatet:



Efter klippningen så bestämde vi oss för att gå en runda, vi gick bort till hästarna som finns i närheten av där vi bor. En av dom verkade inte riktigt frisk, han sträckte ut tungan och skakad på huvudet flera gånger. Kan inget om hästar, men det såg inte normalt ut.
Efter promenaden var vi sugna på att se en tjejfilm, jag rotade i skåpet och hittade "27 dresses", en riktig mysig tjejfim som vi båda gillade. Till filmen hade vi jordgubbar, naturgodis och chips, mumsigt!! Snälla Sandra stannade hos mig ända tills jag skulle åka och hämta Jeppe, till kvart över 1. Tack snälla Snadra för ditt trevliga sällskap och tack för att du stannade så länge!!=)



Semester!!

Nu har jag äntligen semester, eller ja den börjar ju på måndag men det känns som semester redan!!=) Jag kommer ha 3 veckor varar 2 med Jeppe. Det här är min förstar riktiga semester, har ju haft sommarlov innan, så det känns lite speciellt. Mina katter är jätte glada för att jag ska va hemma hos dom, dom njuter av kunna springa in och ut så mycket dom vill!!




En dag på jobbet!!

Alla har ju sina rutiner och det har även jag angående hur min dag brukar se ut på jobbet!! Går upp ca en halvtimme innan jag ska åka, klär på mig borstar tänderna och smetar på lite mascara. Åker till Malmö, jobbar ca 1 ½ timme sen äter jag frukost oftast bestående av en banan, ett knäckebröd(utan smör) och en kopp te. Jobbar vidare till klockan slår 12.00, då är det dags för lunch, och då blir det nästan alltid en sallad. Till den dricker jag vatten. Jobbar sedan vidare till antingen 14.30 eller 17.00 beroende på hur mycket vi har att göra. Om jag hinner så tar jag en fika halv 3 och då blir det en kopp te och ev. en frukt eller ett knäckebröd.


Hur ser en dag ut på ditt jobb??
(Skriv gärna ett inlägg om det i din blogg)




Sandra och Malin-mys!!

I morgon ska Jeppe ut med jobbet så då har jag och Sandra bestämt att vi ska ha tjejmys hemma hos mig!!=) Det kommer bli matlagning, tjejsnack och en massa mys, jag längtar!!=)




Dagens bilder!!=)


Presenter från motionärerna!!

I dag på gympan så blev jag och mamma överraskade med presenter från våra söta motionärer. I dag var nämligen vårt sista pass för terminen och dom ville tacka oss för vår första termin. Dom är ju bara för söta, det är så himla kul att komma dit varje torsdag och se samma trogna ansikten. Hoppas många fortsätter nästa termin!!=)






Fler läsare?

Nu har jag skaffat det som lina tipsade om, får se ifall jag får fler läsare nu. Om du själv är intresserad att få fler läsare, klicka här för att bli medlem.

Middag med jobb och ny parasoll!!

Har varit och ätit middag med jobbet i dag, satt på en mysig uteservering, tror den hette Natalie, supergod mat hade dom. Till förrätt åt jag heta räkor med massor av vitlök, mumsigt och till huvudrätt åt jag husets plankstek.  Var hemma vid 9-tiden skönt att komma hem i hyffsad tid eftersom det är jobb i morgon igen.
När Jeppe kom hem så hade han med sig ett parasoll hem, vi beställde det från Ekeby möbelaffär för några veckor sedan. Det är 3,5 m i diameter, riktigt stort och fint, duktig han är min Jeppe som beställde det helt utan man hjälp!!
Nu ska jag borsta tänderna och sen är det dags att sova igen, shit va dagarna går fort nu.







Ny kamera!!

Är sugen på att köpa en ny kamera, tycker att kvalitén på mina bilder inte är lika bra längre.
Någon som kan tipsa om en bra digitalkamera??



                     
En Canon Digital IXUS 870 IS Gold kanske eller en Canon Digital IXUS 100 IS Black.?


Soppa!!

När jag kom hem från träningen värmde jag en hummersoppa, mumsigt. Och nu sitter jag och kollar på "So you think you can dance", och shit va duktiga vissa är, tänk om man kunde dansat så!!=)
Jeppe meckar med bilen i garaget, var inte riktigt va han håller på med men han verkar tycka att det är kul!!=)

Snart är även denna dagen över och snart har jag semester, jippi!=)



Dags att svettas igen!!

Ska sticka iväg och träna om några minuter, i dag är det Glenns sista pass innan sommaruppehållet. Och vi har vårt sista pass på torsdag.  Underbart väder det har varit i dag, man kan inget annat än att va glad!!=)

Längtar tillbaka!!

Ååå, vad jag längtar tillbaka till midsommar när jag kollar tillbaka på bilderna, det var en helt underbar dag med dom allra bästa. Det som känns bra är att det inte dröjer länge tills vi ska umgås nästan alla igen. När vi är uppe i stugan  v. 28 så kommer det bli mys med våra underbara vänner för då kommer Tobbe, Lotten, Sandra, Daniel, Lina och André och hälsar på. Blir det fint väder kan det ju inte bli bättre, ha semester, sola och bad och samtidigt umgås med dom man tycker om mest!!=)




Fler bilder från midsommar!!

Kom på att jag tog några bilder med min andra kamera på midsommar, här kommer några av dom!!


Snart semester!!

I går var jag hemma hos mamma och pappa nästan hela dagen, jag och mamma har börjat planera inför vårt nya gympapass. Så det jag gjorde hemma hos dom var att lyssna på en massa låtar, gör rörelser till två av dom + att vi hann med att sola också.
Sen på kvällen kollade vi på den filmen som vi båda somnade till i lördages, och Lotten hade rätt, den var bra!!

Behövde inte jobba över i dag, skönt!! Så efter jobbet åkte jag och handlade lite mat som vi behövde, tax påfyllning av grönsaker eftersom jag äter det varje dag till lunch.

Fullt upp i veckan:
I morgon efter jobb ska jag träna och sen på onsdag ska vi ut och äta med jobbet. På tordsag är det dags för mitt och mammas sista gympapass, sen är det sommaruppehåll. Sen har jag bara fredagen kvar att jobba innan semestern. Har semester v. 27,28 och 29. Jeppes semester börjar inte förrän v. 28 och då ska vi åka till stugan, det kommer bli härligt!!


Midsommardagen!!

I går gick vi upp ovanligt tidigt, redan 10.00 var vi uppe och fixade med frukost åt oss och våra övernattningsgäster Sandra och Daniel. Efter att vi hade fått lite i magen så började vi att röja efter gårdagen, och det gick faktiskt ganska snabbt eftersom vi hade hjälp. Tack än en gång Sandra och Daniel för all hjälp!!
Efter att tältet var nere och det värsta var undanplockat så gick pojkarna ut i garaget och lekte och jag och söta Sandra lade oss i varsin solstol och njöt av värmen. Men när målnen tittade fram så var det inte lika varmt, så emellanåt låg vi med filt och sen utan. Killarna meckade ute i garaget, exakt vad dom gjorde vet jag inte, dom var ialla fall ute och åkte med opeln ett par gånger, Jeppe är så glad att den fungerar nu, och att det bara var en liten sak som behövde bytas, vilken tur han har!!
Efter att vi hade legat i solen ett bra tag gick vi in och fortsatte vila i soffan, slötittade lite på tv och sov om vart annat. Vi har haft en riktig slappedag. Till lunch blev det rester från gårdagen, sill och ägg, mums. Och sen när det var dags för middag några timmar senare lagade vi tacos, och då fick vi besök av Tobbe och Lotten som jojnade oss. Vi hade mycket mat så att det räckte till alla. Sen på kvällen blev det filmtittande(fick en hel box med thrillers av lina och andré, tack tack), Under första filmen så var Sandra och Daniel tvugna att sticka hem, Sandra skulle ju upp och jobba i dag, stackaren. Men Tobbe och Lotten stannade till vid 01.00-01.30-tiden tror jag. Jag somnade tyvärr under andra filmen, ovanligt, nä inte precis, haha. Men det som var mest chockerande var att den enda som var vaken till slutet det var lilla Lotten. Hon sa ialla fall att den sista fimen var skit bra, så då får vi se om den en annan dag.
Som ni märker var gårdagen fullspeckad från morgon till kväll/natt, skön midsommardag med andra ord!!



Midsommar 2009!!

Gårdagen var en helt underbar dag, vi hade tur med vädret när det behövdes och alla var på toppenhumör. Vi började dagen med en fördrik kl:15.00 och därefter väntade en massa lekande. Och som tur var, var det uppehåll just då, kanon. Det var tjejerna mot killarna som gällde, och tyvärr, på något konstigt sett så vann killarna, kan inte fatta det.
Och efter det var vi alla hungriga så då började vi med maten, som blev super god. Till maten sjöngs det och dracks i mängder, precis som det ska va på midsommar. Efter det så blev det lite mer lekande, vi spelade "med andra ord" och spelade kubb. Efter det blev det dansade och drickade till dunka dunka fram till 03.30(för dom felsta ialla fall, själv så deckade jag vid 12-tiden, riktigt illa av mig, men jag var så himla trött, hade ju vatt uppe tidigt och fixat och donat). Jag hade ialla fall jätte kul fram tills dess, ha ha. Tusen tack alla som kom, härligare människor är svårt att hitta.
Och extra mycket tack till Sandra och Daniel för all hjälp med förbereddelserna och hjälp att plocka undan allt i dag.
Ni är bäst!!=)












Förberett inför morgondagen!!

I dag har vatt ännu en intensiv dag, jobb mellan 8-13.30, handlade på väg hem från jobbet, städade när jag kom hem. Åkte och tränade mellan 18.00 och 19.00, efter det har vi bara förberett en massa inför morgondagen. Snälla Sandra och Daniel har också varit här och hjälpt oss, så vi haft haft både städhjälp och bygghjälp. Vi är så himla glad att vi har er, tusen tack för en hjälp!!
I morgon ska jag gå upp 8.00 och åka och handla jordgubbar, och sen har vi en del att stå i innan gästerna kommer klockan 15.00. Snart är det äntligen midsommar, den dagen vi har längtat till så länge nu.
Fullt ös medvetslös säger jag bara!!!=)






Sånghäften är fixade!!

Direkt efter jobbet så åkte jag och tränade, sen rakt in i duschen när jag kom hem. Jeppe stod och fixade i garaget när jag kom hem, nu är det ännu finare där ute.

I morgon vet jag inte hur länge jag ska jobba, sticker hem när jag är klar med mina jobb, det kan bli 12.00 men det kan även bli 16.00. Hoppas att det inte blir för sent, har ju en del att stå i när jag kommer hem.



Har fixat sånghäften till fredag för då ska det sjungas, hihi!!=)


Mycket att fixa inför midsommar!!

Jobbade över en timme i dag, och efter jobbet åkte jag och handlade den sista maten inför midsommar. Förmodligen kommer vi behöva kompletera med mer mat, så brukar det ju va. Men det känns skönt att ha nästan allt fixat nu.

I morgon efter jobbet ska jag och mamma åka och träna på gerdahallen. Där ska tydligen vara ett stationspass(sånt pass som vi ska ha till nästa termin) som vi ska testa, och hoppas på att få lite inspiration. Och sen på söndag ska vi träffas och börja sätta ihopa nästa termins pass. Denna gången kommer vi alltså ha ett stationspass som kommer vara i ca 1 ½ timme. Med stationspass menas att man har extra styrka där man använder sig av hantlar och gummiband. Det ska bli jätte kul att göra och det känns som ett stationspass är en bra kompletering till ett vanligt medelpass. Vi har en hel hög med bra låtar men vi lyssnar hela tiden efter nya. Man vill ju göra det så bra som möjligt. Kom gärna med lite tips på bra låtar, låtar som DU skulle vilja motionera till.


Nu ska jag nanna, sov gott alla mina läsare!!=)

Bästisarna!!

Så här såg det ut innan i dag när jag kom hem från jobbet.




Jobbat över i dag!!

Fick jobba över i dag, precis som jag misstänkte eftersom jag vatt sjuk i en vecka. Stack hem vid 7-tiden och på vägen hem köpte jag en cesarsallad på mc donalds, orkade inte laga något i dag. När jag kom hem så stod både Jeppe och Daniel och höll på i garaget, dom är så söta dom två, riktiga bästisar!!=) Fotade dom såklart, visar bilder på det sen, ska bara duscha först.

Hon har blommor i sitt hår...

I dag när Sandra och jag shoppade så köpte jag även en massa strumpor och en blomma som man kan ha i håret. Det var ett altenativ till midsommar, men eftersom jag ska ha dom små vita rosorna så kan jag ha blomman någon annan gång.



Midsommaroufit!!

Nu har jag äntligen bestämt hela outfiten inför midsommar, klänning, skor, smycken och frisyr. Skönt att inte behöva tänka på vad man ska ha på sig. Nu har jag även sytt in klänningen eftersom den var för stor, lånad symaskinen av mormor och morfar i går.
Nån mer som har bestämt midsommaroutfiten än, eller är det kanske jag som är tidig, hihi?


 

Min midsommaroutfit!!=)

Shoppat!!

Hinner inte skriva så mycket just nu, ska nämligen åka och träna snart, men jag kan visa lite av det jag shoppade i dag.
Har fixat allt inför midsommar nu, hela outfiten är bestämd, visar bild på det sen!


Lite av det jag shoppade i dag!

Klänning, små rosor till håret, armband, örhängen och en blus!!

Mot Entré!!

Snart ska jag åka och hämta Sandra, vi ska åkte till Entré och shoppa!! Har aldrig varit där innan så det ska bli kul!!=) Jeppe är och bytar en gavel i kävlinge och innan han åkte dit (06.00 i morse) så gick han ut i garaget och målade det en andra gång, han är helt galen han.


Hörs senare i dag/kväll, ciao!!

Helkväll med Sandra och Daniel!!

I går efter att jag hade klippt Tobbe så dök Sandra och Daniel upp, Daniel skulle hjälpa Jeppe att göra fint i garage, och Sandra höll mig sällskap=). Killarna höll på nästan non stop till halv 11 på kvällen. Dom pausade bara när vi skulle ät. Dom röjde undan och målade i garaget, det blev superfint. Tar kort på det senare och visar hur fint det blev.






Undertiden dom höll på i garaget så roade vi oss med att kolla i gamla fotoalbum och göra en midsommarfrisyr på Sandra. När killarna var klara vid 11-tiden så åt vi jordgubbar och glass sen var dom helt slut, inte konstigt, dom hade slitigt hela dagen. Våra killar är duktiga, ellerhur Sandra, hihi=)



Fullt upp!!

I går morse började jag dagen med att klippa Mats(Jeppes pappa) sen åkte jag och handlade mat och lite annat som behövs inför midsommar.



Lite av det jag handlade i går.



Efter att jag hade hunnit packa upp allt och varit hemma en stund så kommer Tobbe hit, då ville han bli klippt. Och denna gången blev det riktigt kort, det är ju sommar(eller det borde va). Vi klippte det i olika steg, bara för att det var kul, först potta, sen landningsbana med spikes(gjordes med hjälp av hårspray och damsugare) och sist kort över hela.

Dokumenterade själkvlart alla stegen, titta och njut!!




01:05

I går var vi bjudna på middag hos Jeppes föräldrar, dom bjöd på god mat som alltid, grillat, mums!! Efter middagen spelade vi kort, och åt andra godsaker. En mysig kväll med andra ord. Och som tur var så piggnade jag till under kvällen, känner mig nästan helt frisk nu, bara lite hosta och förkylning kvar.


I dag har det vatt fullt upp hela dagen, handlat inför midsommar, klippt Mats och Tobbe umgåtts med Sandra och Daniel. Orkar inte skriva mer om det nu, bloggar mer i morgon.




Bjudna på middag hos Jeppes föräldrar!!

Om 20min ska vi vara hemma hos Jeppes föräldrar, dom ska bjuda på middag, även Tobbe och Lotten ska dit. Detta är bestämt sedan länge och eftersom dom bor nära så kan jag bara åka hem om jag mår sämre. Har duschat och gjort vid mig nu och är helt slut, blir anfådd av ingenting. Ville helst inte ta någon ibumetin i dag, eftersom jag har ätit ibumetin hela veckan, men jag kände att om jag skulle orka med kvällen så var jag tvungen. Än så länge har huvudvärken inte försvunnit, börjar nästan bli van att ha ont i huvudet nu. Tror att jag kanske piggnar till om jag får lite frisk luft(har inte vatt utanför huset på 4 dagar) och får i mig lite mat.



Så här ser jag ut just nu, piggare än innan i dag.


Fortfarande sjuk!!

Är hemma från jobbet i dag också, har vatt hemma nästan hela veckan, jobbade bara i måndags. Den ständiga huvudvärken vill inte försvinna, trodde först att det berodde på att jag åt dåligt, men i går åt jag frukost, lunch och middag med har fortfarande ont i huvudet. Och nu har jag börjat bli mer förkyld, ucsh vad jag hatar att va sjuk. Jag har ont i ryggen och nacken, har ju legat ner i 3 hela dagar så det är inte så konstigt. Hoppas jag känner mig frisk och bra i morgon när jag vaknar, orkar inte va sjuk längre.




Det läker bra!!

Efter utdragningen av Måns ena tand så läker det jätte bra. Nu har hålet växt igen och allt har nästan rätt tandfärg nu.
Det känns så bra att vår lilla Måns mår bra igen!!



Längtar till midsommar nu!!

Nu är det snart bara en vecka till midsommar, sjukt va tiden går fort. Det är ju en massa som måste planeras och fixas innan nästa fredag, men jag har läget under kontroll. Har ju kommit på vad vi ska leka, så nu saknas bara tillbehör till det. Tänkte handla maten(förrutom jordgubbarna) i helgen, sen slipper jag tänka mer på det. Sen är det bara uppsättning av tält och dukning och det går nog ganska snabbt.
Längtar jätte mycket till midsommar nu, älskar den dagen!!



Så här har midsommarfirandet sett ut de 3 senaste åren:






Lekar till midsommar!!

Är hemma från jobbet i dag också, har mindre feber vilket är skönt, men jag är fortfarande lika trött och ligger bara i soffan. Nu när jag haft lite extra tid så har jag haft min lilla dator med mig i soffan och planerat lite inför midsommar. Självklart ska vi leka en massa, det hör ju till när det är midsommar. Så jag har letat upp en massa roliga lekar, kanske inte hinner med alla men vi har ialla fall en del att välja mellan!!=) 



Förslag till lekar på midsommar!!


1. Hoppa säck
Varje lag får varsin säck (plast- eller jutevävssäck). Dra först upp en start- och mållinje. Det gäller att runda ett träd eller en stol, genom att hoppa jämfota i säcken. Det lag som lyckats få alla sina deltagare att hoppa snabbast vinner.

2. Potatis-kapplöpning

Alla deltagare tar sin sked med potatisen framför sig och på ditt kommando startar ni! Det gäller att runda ett träd eller en stol och sedan springa tillbaka till mållinjen.
Om du vill göra det svårare kan du använda en sked i varje hand eller en i munnen - det är en riktig utmaning.


3. Trebensstafett

Dela upp två och två. Är ni ojämna par så får en deltagare springa två gånger. Varje lag får varsin repstump eller kraftigt snöre. Dra upp en start- och mållinje. Varje lag ska springa två och två med "innerbenen" ihopsnörda med varandra. Snabbast vinner

4. Snöre genom kläderna

Alla i laget skall trär igenom ett snöre genom sina kläder, in genom byxa/kjol/klänning, sen ut genom tröja/överdel. Först genom allas kläder vinner.

5. Blinda raden

Dela upp deltagarna i två lag. Varje deltagare sätter en bindel för ögonen. Nu ska varje lag försöka ställa sig på rad med den kortaste först och den längsta sist i stigande ordning.Det lag som först är klar har vunnit

6. Ballongleken

Alla i laget knyter ett snöre med en ballong på runt sin ena fot. Man ska sedan ta sönder ballongerna i det andra laget. Det laget med en eller flera ballonger kvar sist vinner.

7. Plocka kulor med tårna

Fyll en liten pool med kallt vatten, häll sedan i glaskulor. Varje deltagare i laget får 1min var att plocka kulor med tårna, man får ett poäng per kula.

8. Kexleken

En i vart lag ska äta 4 kex och den som sen visslar först vinner.

9. Spika i spik

Alla i laget skall spika i ett spik var i en bräda. Det laget som hinner spika i alla sipken först vinner.

10. Apelsinleken

En apelsin ska skickas mellan alla i laget, den ska skickas under hakan.

11. Armkroks-stafett

Dela upp deltagarna i två lag och i varje lag två och två. Förste par i varje lag ska rygg mot rygg kroka ihop armarna. När startsignalen går, ska paret gå fram, runda stolen och gå tillbaka till nästa par i led som fortsätter likadant.

12. Ballongstafett

Förste man i varje lag håller var sin ballong mellan benen och går så fort som möjligt fram och rundar stolen och tillbaka till näste man i led som tar över ballongen och fortsätter. Om deltagaren tappar ballongen eller ballongen spricker, måste denne börja om från startlinjen. Det lag som blir först i mål vinner.

13. Brädan

2 lag eller flera som tävlar mot varandra.
Leken går ut på att alla i laget ska ställa sig i åldersordning. Men har man t ex två 18-åringar med i laget så kan de inte bara stå bredvid varandra, utan det är födelsedatum som gäller.
Tillbehör som behövs är t ex en stam som ligger ner i skogen, eller om man inte är i en skog så går det bra med en smal bräda eller liknande. Man bör vara åtminstone 5 personer i laget för att det ska bli svårt och kul. Utmaningen här är att man inte får nudda marken/golvet. Man får alltså hjälpas åt att flytta runt varandra, så det blir lite kramar! För att göra det svårare får man inte heller prata, dock visa med fingrarna t ex hur gammal man är eller sitt födelsedatum. Man kan även göra det på tid.
När laget anser sig vara färdiga får en utomstående, kanske från andra laget kontrollera om de står i rätt ordning. Det lag som lyckas bäst, eller som gör det snabbast (ifall flera lag får alla rätt) vinner!


14. Finn flest ord

Dela upp deltagarna i två lag och dela ut penna och papper. Bestäm ett tema, t ex geografiska platser. Välj en bokstav, vilken som helst. Sätt en tidsgräns, t ex fem minuter. Under denna tid ska lagen, var för sig, skriva ner så många geografiska platser som börjar på den givna bokstaven. Det lag som har flest ord vinner.
Andra teman kan vara t ex huvudstäder, kändisar, kläder, musikinstrument, maträtter.


15.Kappsäckslopp

Packa två väskor med några kläder, t ex en gammal hatt och en rock. Gör upp en startlinje och dela in barnen i två stafettlag. Nu ska förste man i varje lag springa fram till "kappsäcken", klä på sig kläderna, runda t ex en stol, klä av sig igen, stänga väskan och springa tillbaka och ställa sig sist i ledet. Sen ska näste man rusa fram och öppna väskan...

16.Pricka spannen

Tillbehör: en spann per lag, tre små bollar per lag
Dela upp deltagarna i två lag och gör upp en linje som lagen ställer sig på led bakom. Ställ upp en spann på en stol några meter framför varje lag. Förste man i varje lag får tre bollar var som de ska försöka kasta i spannen. Varje träff ger en poäng. Det lag med flest poäng vinner!



För er som har orkat läst igenom några av dom, det låter väll roligt??


"Smaljeans"

Alla tjejer har väll ett par "smaljeans", ett par jeans som man plockar fram och provar ibland för att se ifall dom passar. Ett par jeans som man kanske har köpte en storlek för lite "eftersom man ska gå ner i vikt". Så har det varit för mig när det gäller ett par jeans, jag köpte dom i Thailand för ca 3 år sedan, och redan då var dom för små. Jag har bara använt dom 1 gång sen jag köpte dom, och då satt dom inte ens bra, men jag skulle trycka mig i dom, så var det bara. Förmodligen känner många igen sig i detta, och våra killar tycker säkert att vi är konstiga, haha.

I dag provade jag dessa jeans igen, och wiiiii dom passar, och sitter bra, kan inte fatta det. Dom har legat oanvända i lådan i ca 3 år och nu kan jag äntligen börja använda dom, yes!




Måns och Tiger!!

Filmade mina söta missar innan, dom är bara för söta. Måns fixar maten och Tiger hjälper till att äta upp den!!=)



Naturgodis!!

Snälla Jeppe åkte och handlade lite smått och gott till mig innan, bla naturgodis, var jätte sugen på det. Har inte ätit så mycket under dagen, bara några mackor och ett ägg, aptiten är ju inte på topp när man är sjuk, men naturgodis var jag sugen på.
Som jag gissade i morse så har jag tillbringat hela dagen i soffan framför tv:n.


 
Bredvid mig har jag det jag behöver för tillfället, en påse naturgodis,
cola light, min mobil och min dator såklart=)

Vägarbete

Glömde skriva om en sak i går, när jag körde hem från jobbet så var där vägarbetet, hatar vägarbete. Och extra jobbigt känndes det eftersom jag hade börjat känna mig krasslig. Som tur var så gick det ganska snabbt att komma igenom vägarbetet, känndes skönt för jag ville bara hem och lägga mig.



38,4 graders feber!!

Usch mår verkligen crap i dag, hade ställt klockan som vanlig om ifall jag mådde bättre men jag kände direkt att det inte gick att jobba i dag. Jag meddelade jobbet att jag är sjuk och somnade om igen, och vaknade inte förrän 11.30 då telefonen ringde. Det var Jeppe som undrade hur jag mådde, så gulligt av honom. Efter det tänkte jag att det var dags att gå upp, klockan var ju mycket. Tog tempen och det visade sig att jag hade 38,4 graders feber. Inte konstigt att jag mår dåligt. Känner bara att det är tur att jag blir sjuk nu och inte till midsommar, det får bara inte hända, då måste alla vara friska och på toppenhumör!!





Jag har fått i mig lite frukost och en ibumetin och ligger framför tv:n, här kommer jag nog ligga hela dagen känns det som. Får nog gå och ta en dusch snart också, har frysigt och svettats om vartannat hela tiden.
I kväll kommer jag alltså missa studenten,, synd, det är alltid kul att se lyckliga studenter på deras stora dag.



Host host.....

Usch, jag börjar bli sjuk, inte alls lämpligt, jag som har massor planerat denna vecka. Vaknade med lite ont i halsen, tänkte att det går nog över, men jag hade fel. Det blev bara med och mer+ att jag har haft jätte ont i huvudet. Har hostat hela dagen på jobbet, mina arbetskompisar blev nog trötta på att höra mig. Tog en ibumetin och då lättade det för en stund. Men så fort den slutat värka så kom huvudvärken tillbaka igen. Känner mig matt i hela kroppen och har ont i mina leder. Inte alls bra, tänker bara på hur mycket vi har att göra på jobbet och att jag verkligen inte kan vara borta därifrån.
Åååååå, jag hatar att va sjuk...........


Fredagen den 13:de!!

När jag kom hem från träningen så gjorde jag en smoothie av vaniljyoghurt, jordgubbar och hallon, mums!!=) Vi har kollat på film i kväll, det blev den nya fredagen den 13:de, riktigt läskig.  Somnade inte till filmen, vilket är väldigt ovanligt när det gäller mig, hihi!!=)

 




Det är fullt upp nästa vecka:

Tisdag: Student efter jobbet.
Onsdag: Middag med jobbet.
Torsdag: Mitt och mammas gympapass.
Fredag: Shopping med Sandra efter jobb,
sen middag hemma hos Jeppes föräldrar
.

Nä, nu ska jag släcka snart, dags att sova, ska ju upp tidigt och jobba i morgon.


Dagens bilder!!

Blommor från vår trädgård!!



Träning i kväll!!

Klockan 19.00 i kväll är det gympa, och jag måste gympa barfota i dag igen. Jag har nämligen skoskav sen pappas 50-års fest förra lördagen. I torsdags på mitt och mammas gympapass var jag tvungen att gympa utan skor, inte det bästa, men det funkade. Det var svårare med balansen och jag fick lite träningsvärk i vaderna. Men huvudsaken var ju att jag kunde vara med och göra rörelserna som vanligt!!=)



Måns!!

Måns älskar att rulla sig där ute, speciellt där det är som skitigast!!



Hästar och får!!

Nära oss, dvs några hundra meter så går där hästar och får i en hage, dom är bara för söta!!=) Man kan till och med höra fåren hemma från oss, väldigt mysigt, känns lite som man bor på landet, haha!!=)



Nationaldagsfirande!!

I dag har vi firat Sveriges nationaldag tillsammans med Tobb och Lådd, super mysigt. Dom bjöd på hemmalagade hamburgare oj oj va gott det var!! Jag och Lådd var duktiga på att svampa som vanligt, drack en flaska vin inom loppet av en timme, vi är duktiga vi!!=) Efter middagen såg vi film och myste i soffan. Kollade på Twilight, den verkade jätte bra synd att både jag och Lotten somnade, haha, får se färdigt den en annan dag!!
Tack för maten och ert trevliga sällskap!!=)


Hej mormor och morfar!!

Lyckades ni komma in på min blogg, hoppas ert internet är snabbare nu, haha!!!=)



 



Road trip!!

Shit vilken kväll igår, Sandra och Daniel var hemma hos oss och det hände verkligen grejer!! Efter att vi hade ätit så gick killarna och kollade på bilannonser på blocket, och jag och Sandra planderade en massa inför midsommar. Efter ett tag kommer Jeppe ut från datarummet och säger att han ska ringa på en bil, "what" tänker jag, vi har ju redan två stycken. Han berättar om den och är helt överlycklig och tillslut ringer han på den. Och en halvtimme senare är vi på väg till Genarp för att kolla på bilen. När vi väl var framme och fick se bilen live så skrattade vi nästan hela tiden eftersom den var fulsnygg. Den var så ful att den var cool, och som ägaren sa "den har attityd", och ja, det kan man verkligen säga. Efter lite kontrollering och diskussioner så bestämde sig Jeppe för att slå till, så nu äger vi 3 bilar, helt galet. Enligt annonsen hade den stått i ett år och gick inte att starta så vi fick bogsera den hem. Och stackars Jeppe fick sitta ensam i den bilen, utan värme, utan musik och utan någon att prata med. Efter ca 2 timmars körande var vi äntligen hemma. Vi var tvugna att köra inom mina föräldrar eftersom vi behövde låna mjölk, klockan var ju 23.30, då är ju inget öppet. Vi skulle ju äta fruktsallad med vaniljsås, och då behöver man mjölk för att blanda såsen. Så vid tolv i natt satt vi och mumsade på fruktsallad, och Jeppe var helt överlyckig över sitt köp.


Tack för en galen kväll Sandra och Daniel!!=)







Myskväll!!

Om en lite stund kommer Sandra och Daniel hem till oss, vi ska äta och mysa i kväll, det som vi är bra på!! Vi ska bjuda på grillad fläskfilé, och potatissallad med vinägret. Nu är jag verkligen hungrig, hoppas dom kommer snart, hihi!!!!=) Sandra slutar 19.00 och efter det kommer dom hit. Jeppe har precis satt igång grillen så att det är bara att grilla sen. Och jag har gjort potatissalladen, så det enda som fattas nu är gästerna, hehe!!!=)



Onsdag!!

Behövde inte jobba över i dag, skönt för jag har vatt trött hela dagen. På vägen hem körde jag och handlade mat, behövde lite smått och gott!! Väl hemma tog jag tag i disken(ett helt berg) och plockade undan lite, här var verkligen stökigt hemma. Sen satte jag mig framför tv:n och åt grova mackor med gurka och keso, mums. Kollar just nuRoomservice, älskar det programmet. Och sen är det ju Grey´s anatomy, en kanon tv-kväll med andra ord!!=)

I morgon är det dags för mitt och mammas gympapass igen, kul kul, man får samma adrenalinkick varenda gång, det är en underbar känsla!!=)



Keso är gott!!

Måns mår mycket bättre nu!!

Efter att vi drog ut den skadade tanden på Måns så har det rinnande ögat slutat helt. Och läkningen efter den utdragna tanden ser jätte bra ut, svullnaden har lagt sig och han är bara lite röd runt öppningen till där tanden satt. Bara några dagar till sen behöver vi inte ge honom mer pencillin, skönt att slippa det. Inte alls kul att försöka tvinga ner två tabletter varje morgon och kväll. Snart är det dags att ge kvällens dos, vill inte, tycker inte om att se vår lilla Måns utsättas för något han inte gillar. Men det är ju för hans bästa, får tänka på det!!


Jobbat från 07.00 till 20.00!!

Usch vilken lång dag det har varit, har jobbat 13 timmar och är helt slut nu. Visste att jag hade mycket att göra på jobbet i dag så jag stack dit en timme tidigare. Men jag kunde aldrig ana att jag skulle behöva jobba till kl:20.00. Hade bara ätit en sallad och en banan under hela dagen, så när jag körde hem var jag jätte hungrig, trött och ofokuserad.  Sen jag kom hem har jag ätit och kollat på tv för att varva ner, och nu ska jag snart släcka för att sova, ska bli skönt!!
Natti natti!!=)

RSS 2.0