Bilder från Max första julafton!!

Jag har redan visat lite bilder från julafton som jag hade tagit med min mobil. Självlart hade jag även med mig min systemkamera och tog bilder på Max första julafton.
 

Julafton!!

Vi hade en jätte mysig julafton i går. Vi firade hemma hos mina föräldrar. Min pappa fick agera jultomte för första gången på många år. Som jag skrattade åt honom, väldigt underhållande var det. Max tyckte tomten var okej så länge han inte kom för nära. Han fick alldeles för många julklappar, jätte fina såklart men hälften hade räckt. Men så är det väll med första barnbarnet, dom blir extra bortskämda.
Efter middagen och julklappsutdelningen så var det dags för oss vuxna att spela julklappsspelet. Det är alltid lika kul, jag fick 2st och jeppe 1.
Sen plockades kortlekarna fram och det blev revange från lördagens canastaspelande. Vi spelade enda till 02.00 på natten, men gud va kul canasta är.
Tack mamma och pappa för allt ni fixat och tack för alla fina julklappar.


God jul!!

Max önskar alla en god jul!!


Julklappsinslagning!!

I dag har jag slagit in årets julklappar. Inte så många som vi brukar ha, vilket är så skönt. Har inte känt julstress alls för första gången på länge, och detta pga att vi har bestämt att vi inte ska handla så många julklappar till varandra. Men min släkt spelar vi endast julklappsspelet, där vi alla bidrar med 2st julklappar/person med ett värde på 100:-/julklapp. Och med jeppes släkt handlar vi endast till en person var, och då för 500:-. Och självklart så handlar vi alla till Max, han ingår i de nya julbestämmelserna.


Middag och canasta!!

I går var vi hemma hos min mormor och morfar på middag. Efter den goda maten så spelade vi canasta. Jag älskar allt som har med spel att göra. Canasta är en av favoriterna. Det var hyfsat jämnt vilket är roligast. Jag spelade med Patrik och tyvärr så vann inte vi. Får se om det blir revange i morgon, då träffas vi alla igen. Julafton firar vi nämligen med min släkt i år.
Max var inte så intresserad av att somna i gårkväll. Han ville inte missa allt det roliga som hände. När vi var hemma vid tolv i natt så hade han fortfarande inte somnat. Men det dröjde inte länge förrens han somnade gott i sin säng.


I dag har jag...

...tagit en lång promenad i det härliga vädret. Gick till Kävlinge och köpte lite smått och gott inför morgondagens julfest med mitt jobb. Vi ska träffas och förfesta på labbet innan restaurangen, därför behövde jag lite dricka och snacks.
Klockan 13.00 kom jeppes mormor och morfar hit för dom behövde klippas. Och klockan 15.00 var det dags för min mormor och morfar att bli fina i håret.


Shoppat en massa fint!

I går var jag på center syd och shoppade en massa på rean. Fick med mig allt detta hem för endast 850:-


Julfest med jeppes jobb!!

I lördags var jag och jeppe på julfest med hans jobb. Vi tåg tåget till Helsingborg och julfesten var på sundspärlan där dom bjöd på en show efter maten. Bl.a. Tommy Nilsson uppträdde.
Max passades av min mormor och morfar, min bror och morbror hemma hos mina föräldrar. Mina föräldrar var också på julbord och tog över passningen av Max när dom kom hem. Han sov över där, första gången han sov borta. Och det hade gått jätte bra. Känns skönt att veta.
Vi ställde klockan och gick upp tidigt dagen efter för vi ville ha hem vår lilla pojke.


Första tanden!

I tisdags fick Max sin första tand! Han har varit lite krasslig, bl.a. haft hög feber och varit snuvig. Jag gissar på att det var tanden som spökade.
Man har sett tanden under tandköttet ett tag, nu är ialla fall äntligen första på väg upp!!:)


Ullared!!

Den 7:e till 8:e december var det dags för den årliga ullaredstripen för oss tjejer. Och det blev lika lyckat som alltid.
Vi åkte hemifrån vid 13.30 tiden på fredagen och när vi kom upp så shoppade vi ända till stängning. Efter att vi lastat bilarna med våra fynd gick vi och köpte mat som vi tog med till vår lilla stuga. Vi åt och drack gott fram till sent på natten innan det var dags att sova några timmar innan det var dags för ännu mer shopping!!
Tack mina underbara vänner för 2 mysiga dygn!!<3


Dagens goding!

Hur kan man va så go som denna killen är? Jag älskar dig av hela mitt hjärta!!<3
 

Pulkaåkning!

I dag har Max provat att åka pulka i vår trädgård. Han tyckte att det var både kul och läskigt.

1 adventsmys med mina flickor!!

I dag mötte jag upp Lina och Frida på mormors bageri på entré för att äta en härlig frukostbuffé tillsammans. Vi satt och snackade enda fram till klockan 3, tiden går fort när man har kul!!


Tidig julklapp från Molly!!

I fredags hade jag bjudit hem Maria/Molly och Lina/Hampus på lunch och mys. Tyvärr kom inte Lina och Hampus pga sjukdom men det kommet ju fler tillfällen!
Sötisarna Maria och Molly kom med en julklapp till Max, gulliga flickor dom där!
Han fick en saxofon som han tycker är jätte rolig. Tack snälla ni!!
Efter att vi ätit lunch så tog vi en lång promenad på en och en halv timme. Härligt!!
Livet som mammaledig är underbart!!!


Planerat inför vår ullaredstrip!!

I tisdags vid lunchtid kom sandra hem till mig och Max. Vi promenerade till Kävlinge och åt lunch tillsammans på den nya pizzerian pappis. Det var väldigt fräscht och maten var god.

Sen vid 5-tiden var det dags för oss tjejer att träffas hemma hos Lina för att planera inför vår ullaredstrip nästa helg. Man kan undra vad man behöver planera, men tydligen behövs det, vi höll på i flera timmar. Inte endast ullaredssnack såklart, vi hann bla med en massa mys och bus med Lina och Andrés nya familjemedlem, Moa! Världens sötaste och goaste kattunge.


Gunga för första gången!

Denna veckan bestämde jag mig för att ta på Max sin overall och gå ut på en promenad för att leta upp en lämplig gunga som han kunde prova. Vi hittade en som var lite stor men det fick duga. Han tyckte det var jätte kul!!


Lyckad middag!

För exakt en vecka sedan vad Tobbe, Lotten, Anna och Henrik hemma hos oss på middag. Vi bjöd på 3 rätters och därefter drinkar och annat gott!
Dessa människor är så härliga att umgås med!<3


RSS 2.0