Fixat inför nyår!!

Detta har jag fixat inför nyår, nu är det snart inte så mycket kvar att göra. Längtar jätte mycket!!=)






Matlagning med Daniel och Sandra!!

I gårkväll kom Sandra och Daniel hem till oss, dom hade handlat med sig en massa godsaker så att vi kunde laga mat tillsammans. Det blev grillad karré i ugnen, pastasallad, vitlöksbröd och hemmalagad tzatsiki. Super gott nu efter att man ätit så mycket julmat.
(På tal om mycket julmat, så har jag fått lite för mycket av det goda den senaste tiden, hehe. Provade min nyårsklänning innan i dag, oops, den satt lite för tight nu. Får se ifall jag kan ha den på mig, annars får jag ta en annan, det löser ju sig, men jag vill helst ha den nya.)





Klippt och slingat håret!!

I går åkte jag hem till mamma och pappa tidigt, vi behövde öva på vårt nya gympapass och klippa och slinga varandras hår. Skönt att fått det fixat nu innan nyår.





Restaurang, film och mys med Tobb, Lodd och Agnes!!

I lördags kväll träffade vi Tobb och Lodd på Viggos i Lund, vi åt saftiga burgare, tummen upp för dom!!
Efter det åkte vi hem till Tobb och Lodd och kollade på "Flickan som lekte med elden", jätte bra film. Undertiden åt vi en massa gott och myste med Agnes. En mysig kväll som alltid med dessa underbaringar!!=)




Shopping på mellandagsrean!!

I lördags så åkte jag och Jeppe till Nova för att gå på mellandagsrean. Vi började inne på Elgiganten där jag köpte en ny kamera. Jag hade tur, där fanns bara en kvar, när dom öppnade fanns där 15st.
Efter det fortsatte vi inne på Nova, vär vi shoppade massor. Jag köpte 2 tröjor på gina, båda på rean. Jeppe köpte 7 st tröjor och ett par jeans tyvärr inget på rean.






Årets julklappar!!

Detta fick jag i julklapp i år:

Nu skin-hudvårdsprodukter
Champangeglas
Shepard morgontofflor
Pastakastrull med durkslag
2 träningsbyxor
Presentkort på Elgiganten
Presentkort på Nova
Presentkort på en restaurang(kommer inte ihåg namnet)
4st Underlägg/tabletter
Burkar i olika storlekar
Dekorationsslinga till dukning



Julfirande med min släkt!!

Kl:17.00 var det dags att åka hem till mina föräldrar och fira jul med min släkt. Det bjöds på oxfilé, potatisgratäng och till det en super god sås och sallad. Efter middagen spelade vi canasta och åt lite annat smått och gott.




Julmys i stugan!!

Den 23:e åkte vi upp till stugan för att fira julen där. Det var jätte mysigt och det bjöds på god julmat, love julen. Vi sov över där i 2 nätter och i dag efter lunchen så åkte vi hem. Både vi och katterna är nöjda med vår lilla trip!!=)






Uppdatering:Ovanvåningen

Så här ser det ut på ovanvåningen just nu:



Dricka till nyår!!

I dag på väg hem från jobbet åkte jag inom systembolaget och handlade till nyår.



Vissa ställer till det hela tiden...

Måns svullnad på kinden blev inte bättre så i torsdags åkte vi till veterinären och dom sa att svullnaden behövde öppnas upp och dreneras. Så vi lämnade honom där under dagen och sedan hämtade vi honom på kvällen. Ett dreneringsrör syddes fast så att allt var kunde rinna ut. Det var viktigt att det inte växte ihopa igen, därav dreneringsröret. Han fick ha tratt fram till i går då vi åkte till veterinären igen för att ta bort röret.





Årets första julklappar!!

I dag har jag fått året 2 första julklappar, ena från Korpen(Biobiljett och choklad), eftersom jag är gympaledare och den andra från 2 söta motionärer, så himla gulligt.
I slutet av varje termin brukar man samla ihopa lite pengar och köpa något som tack för den gångna terminen, och detta gjorde vi även i år. I dag var Glenns sista pass för terminen så han fick sin julklapp i dag. Han fick även lite extra julklappar en 2 andra motionärer. Och när vi trodde att dom var klara så sa den ena att dom gärna ville ge varsin julklapp till 2 st som har ställt upp mycket för Korpen, dom menade då mig och min mamma=). Även ifall dom bara gått på vårt pass 1 gång(tror jag) så uppskattar dom att vi är med på dom andra passen och "gör dom roligare", som hon sa. Dom förklarade även tanken bakom julklapparna, vilket var lite roligt. I börjar när man träffar människor så kanske man ar svårt att komma ihåg namnen så då fick vi ett smeknamn, "tuggummifamiljen"(jag, min mamma och min pappa). Vi tuggar nämligen ALLTID tuggummi när vi tränar, vilket dom hade reagerat på. Så till oss hade dom då köpte lite olika tuggummiaskar, så himla omtänksamt. Gud va förvånade och framförallt glada vi blev.
Tusen tack!!=)




Tiger kan också!!

Detta är inget man ser ofta, vår lilla Tiger brukar nämligen inte vara duktig på att tvätta sig. Han passar på när det regnar/snöar ute och sen tvättar han typ tassarna när han kommer in. Det är skillnad med flitiga Måns som tvättar och gör sig fin varje dag.
(På tal om Måns så har han fått tillbaka sin svullnad på sin högra kind igen. Ser inget ytligt sår, undrar var det kommer ifrån. Hans tänder ser bra ut, annars kunde man ju trott att det var en rot på en tand som spökade. Hoppas det går över snart, annars får vi köra in med honom igen)





Kort film på ovanvåningen!!

Jeppe har jobbat mycket på ovanvåningen i helgen, och så här såg det ut i går:


Måndagsmys!!

I dag efter jobbet så klippte jag Jeppes mormor och morfar, inte fel att tjäna lite extra pengar så här inför julen. Nu har vi precis avnjutit lite kvällsmat, rostade mackor med sallad, ägg, kräftstjärtar, majonäs och pressad citron.






Underhållit katterna i Idolpausen!!

I väntan på Idolresultatet har jag lekt med våra missar.



Måns jagar en hårsnudd, vilket tydligen är JÄTTE kul!!=)



Tiger tycker om pepparkakor!!


Ovanvåningen!!

Det går verkligen framåt på ovanvåningen nu, Jeppe har vatt super duktig och jobbat många helgen och kvällar. Snart är det färdig-gipsat, och det betyder att steget efter det är spackling och målning, wii va kul. Tänk om det kunde va klart till nyår, så kan vi erbjuda våra gäster sovplatser på ovanvåningen.




Vi ändrade oss angående den vägg vi byggt tidigare, så nu är den riven. I stället ska vi ha ett räcke så att det känns mer öppet och rymmligt.


Detta har vi ätit i dag:

Biffar, potatis, stekt lök, brunsås och lingon!!



Nelly.com

Förra veckan klickade jag hem en klänning och en väska från Nelly.com. Nu har det äntligen kommit och jag är jätte nöjd med båda!!



Shoppat!!

I dag har jag handlat mat, det behövde fyllas på i både kyl och frys. Jag passade åven på att gå en runda inne på Center Syd, och då hittade jag lite smått och gott. Det blev lite julklappar och lite till mig själv.




Detta köpte jag till mig själv


Kyckling, tagliatelle och spenat!!

Detta har vi ätit i dag!!




Bilder från Peters 50års fest!!

Festen i går var mycket trevlig, och lyckad.

Här kommer bilder från kvällen!!








Prinsesstårtor!!

I dag har jag bakat 4 prinsesstårtor till Peters 50års fest i kväll. Det börjar kl 17.00 så snart är det dags att göra vid sig. Det blir en svart klänning och och löshåret åker nog på.




Lite filmer från Idol!!


Calle



Rabih(Pausunderhållning)



Erik



Mariette



Tove



Hela malmö arena gör vågen



Erik sitter säkert!!



Reza, Erika, Eddie och Rabih kliver ur en hiss!!
Rabih ger en slängkyss mot min kamera,hihihi!!=)


Ny blus!!

I söndags innan vi åkte hem till Jeppes mormor och morfar på 1 advetnt mys så åkte vi inom Nova. Jag hade nämligen lagt undan en blus som jag ville köpa. Jag hade presentkort i butiken men hade inte det med mig första gången, därför hängde jag undan den.


Så här ser den ut:
(Kanske använder jag den på Peters 50års fest på lördag?!?!?)


Ny dvd-box!!

I lördags åkte jag och handlade lite julklappar, känns skönt att ha börjar på det nu. När jag var inne på Media Markt så hittade jag en dvd-box som passade mig och Jeppe utmärkt, den var jag tvungen att köpa. I lördags såg vi "Hellraiser" och i söndags såg vi "The texas chain saw massacre"



Nu måste jag dra, ska iväg och träna, skriver mer när jag kommit hem!!


RSS 2.0