Magbilder vecka 22

Då var det söndag och ännu en gravidvecka har gått, är nu i vecka 22. Jag mår jätte bra, är pigg, glad, lycklig och jag bara njuter av att vara gravid. Det är helt underbart att vara gravid, och jag älskar att känna lilleman som busar rundor varje dag<3

Jag tycker inte att det är speciellt stor skillnad från förra veckan, här kan ni själv se och jämföra.


Magbilder vecka 21

Under den gångna veckan har magen växt mycket tycker jag. Jag känner lilleman mer och med i magen och det är sååååå mysigt. Jag känner något varje dag, inte riktiga sparkar men att han rör sig känner jag<3




Grillad oxfilé!

I går bjöd vi hem Sandra och Daniel på grillat. Det blev grillad oxfilé, hasselbackpotatis, bearneinesås, svampsås, och sallad. Det blev riktigt gott och vi åt upp allt förrutom salladen, det är ett bra betyg. Köttet var på 1,3kg men vi 4 lyckades trycka ner allt, bra jobbat av oss=).
Efter maten spelade vi monopol, jag och Sandra spöade killarna. Det slutade med att Sandra tog hem vinsten.
Sen blev det soffmys med en massa andra godsaker, chips dippa och godis=)
Sandra och Daniel hade med sig en present till "mamma och pappa" och i den låg 2 par söta strumpor och en "baby on board" skylt till bilen. Tusen tack, ÄLSKAR strumporna=)
Tack för en mysig kväll Sandra och Daniel och tack för sakerna vi fick till lilleman<3




Köpt barnvagn!

I går var vi på Babyproffsen i Toftanäs i hela 2 timmar, det tog ett tag innan vi kunde bestämma oss för vad vi skulle köpa. Förra lördagen var vi och kollade på barnvagnar och under veckan undersökte vi lite närmare om dom vagnarna vi gillade. Läste recensioner och jämförde vad andra tyckte om dom vagnarna. Detta gjorde valet lite lättare, och när vi väl stod i affären i går blev valet av vagn självklart. Det blev en Emmaljunga City cross, den verkar väldigt lämplig för oss, både ordentlig för skogskörning och lätt och smidig. Vi fick med oss liggdelen hem, det var den sista dom hade i den färgen och sittdelen beställde vi. Liggdelen blev i svart "fake"skinn och sittdelen blev en svart i tyg med lite vita detaljer.
Vi köpte även ett vindskydd i samma modell/färg som sittdelen och en bilbarnstol för nyfödd. Jag lyckades även snacka till mig en skötväska för 100:-(ordinariepris 660:-).
Vi är jätte nöjda med våra köp och någon gång innan jul kommer vi få hämta resten av vår beställning=).




Gravid vecka 20

Söndag och det innebär ny gravidvecka, nu går jag alltså in i vecka 20. Har gått halva tiden, tänk va tiden går snabbt.=)
Tycker inte att det är någon skillnad på magen jämfört med förra veckans bilder så här kommer bara bilder från i dag:



Tack snälla du<3

I fredags fick jag besök i sjukstugan av Johanna, hon ville gärna ge mig och lilleman varsin present, så snällt. Vår lilla pojke fick en jätte häftig svart body med en slips, så himla fräck=) Hon tyckte att han skulle använda den när han vill va riktigt cool! Han kommer bli sååååå fin i den<3
Och jag fick ett gravidhalsband, som jag har velat ha länge nu. Klockren present, tusen tack!
Vi är båda jätte glada för våra presenter!
Tusen tack<3





Annan form!

Magen har en helt annan form när man ligger ner. Man ser tydligt var vår lilla prins ligger och myser=)




Kärt besök!

I söndags så var söta Ida och Amanda på besök hemma hos oss, super mysigt. Det var evigheter sedan vi sågs sist, så det var verkligen på tiden<3
Dom hade med sig en massa goda bullar och kakor, jag bidrog med kaffe, he he=) Dom hade även med sig jätte fina ljus och en söt orkide, tusen tack, så fina och så jag!
Vi snackade om allt mellan himmel och jord, bytte skvaller och bara myste=)
Tack för att ni bjöd in er=), tack för den goda fikan, och tack dom fina sakerna ni hade med er<3




Snart Ullared...

...och jag längtar.
När jag fyllde 25år fick jag i present av Lina och Frida en resa+ övernattning i Ullared. Och snart är det äntligen dags, vilket vi alla har sett fram emot jätte länge.
Nu när magen växer har jag märkt att min vinterjacka inte kommer passa länge till. Kan knäppa den, men knappt sitta ner med den knäppt, så en ny jacka behövs. Vill ju inte lägga ner för mycket pengar på den eftersom man kommer inte använda den så mycket. Tänke då att kanske hittar jag en i Ullared för en billig peng. Kollade på hemsidan och hittade en jätte fin hoppas den finns kvar när vi ska dit.

Vår fina kille!

Bilderna från ultraljudet är fått en plats på den nya byrån i arbetsrummet. Så nu kan vi titta på honom varje dag<3

RSS 2.0