4 mammor och 4 bebisar!!

I går var jag hemma hos en av mammorna i föräldragruppen. Vi blev bjudna på lunch, och det blev en massa bebissnack!;) Det var mysigt att träffas på hemmaplan, det var första gången i går. Nästa vecka ska vi vara hos oss!

 

image description

 


Nu ska det sys!

I dag hade jag tänkt att jag skulle börja sy en vimpel till Max rum men jag hann inte så långt. Har endast hunnit klippa ut alla delar och provsytt en. Tiden bara susar iväg när man har ett barn.

 

 


Eurovisionmys:)

I lördags hade vi bjudit hem våra fina vänner på grillat och Eurovisionmys! Vi hade knyte vilket är så smidigt, speciellt nu när vi är föräldrar och har svårt att planera saker. Det var jätte mysigt och trevligt, och Max skötte sig utmärkt!:)
Och vilken glädje när Loreen vann!!! Alla var taggade och vi kände på oss att det var Sveriges tur att vinna.
Sådana här kvällar uppskattar jag verkligen!:)

 


Finaste!

I dag har Max invigit den fina bodyn som han fick av mina arbetskamrater. Den är för 4-6 månaders, och passar bra trots att han bara är ca 3 månader och en vecka.

Starkare och starkare!

Efter allt håll i gång i går så behövdes ett bad för lilleman. Innan badet blev det lite nackövning för Max. Han blir verkligen starkare och starkare för var dag.

 


Besök på jobb och lunch på lilla torg!

I går var jag på mitt första besök på jobbet sedan lille Max föddes. Skäms att det har tagit mig 13 veckor innan jag gjorde det. Han skötte sig jätte bra, bjöd till och med på lite leende:).
Av mina snälla arbetskamrater fick Max en body och en snuttefilt. Tusen tack snälla ni!:)
Efter besöket på jobbet åkte jag vidare och träffade en kompis på lilla torg för lunch. Vi hade inte träffats på 3 år, så det var verkligen på tiden. Kan inte fatta att tiden går så snabbt. Lite läskigt när man tänker på det.
Vi hade det jätte mysigt i det fina vädret med våra fina pojkar:)

 


Spontanbesök från Malmö!:)

I söndags fick vi ett mysigt spontanbesök Lina. Vi började lite omvänt med kaffe och glass på trädecket. Och senare blev det rester från jeppes "kalas" dagen innan. Vi åt grillspett, potatisvinägret, sallad och sås.
Därefter blev det mys i soffan fram till 22.
Spontanbesök är mysigt!!:)

 


Så mycket KÄRLEK...

...jag känner för denna killen!!<3

 


Mys med Ida och Klara!

I går var jag och Max på besök hos fina Ida och Klara! Klara är 3 veckor och bara såååå söt!! Max och Klara myste jätte länge i soffan tillsammans!
Jag och Max tackar för i går och tack för den goda lunchen! Hoppas på att ses snart igen!:)

 


Bus med mormor!

I går var mormor här och busade med lilla charmtrollet Max. Pappa spalade golf och då passade mamma på att komma hit och mysa med oss. Hon hade även med sig mat, snällt!
Max var vaken nästan hela tiden och han var så snäll och duktig. Vi övade nacken en massa, han gör verkligen framsteg varje dag. Han har även börjat bjuda på härliga leenden och skratt och dom bjöd han mycket på i går.3 månaders vaccination!

I dag har Max varit på 3 månaders vaccination, och självklart var det inte så kul. Han fick 2st sprutor, en i var lår. Han skrek när han blev stucken men han blev inte så ledsen att han började gråta. Duktigt av honom tycker jag. Efter att han hade fått den sista sprutan så tröstade jag honom och han tystande inom en minut. Sen sa han inte ett ljud, han är så snäll.

Max och Molly!

 

I måndags gick jag och Max hem till söta Maria och Molly. Även Sandra var där, jätte mysigt var det.
Det blev en lång promenad, hela 45min tog det att gå, men det var skönt att röra på sig! Och vädret var ju fint så då kan man inte klaga.
Gulliga Maria bjöd på lunch, jätte lyxigt, tack så mycket!
Självklart blev det nästan bara bebissnack, det blir ju så när man blivit förälder.
Denna gången gick det bättre för raggaren Max, han blev inte lika dissad av Molly denna gången. Ska bli kul när dom börjar bli mer medvetna om varandra.
Tack Maria och Sandra för ert trevliga sällskap!:)

 

Maria & Molly                             Sandra & Max

 


6760g

I går var jag och Max på 6 veckorsbesöket(även ifall han är 12 veckor). Hans utveckling räknas från det datum han skulle varit född alltså den 28 mars.
Han var jätte duktig och blev "godkänd"! Han väger 6760g och är 60,7 lång. Dom klämde kände och lyssnade på honom och allt så bra ut. Han visade att han kan lyfta på nacken vid magläge och han bjöd på leende och prat! Han gnällde inte en ända gång, inte ens när dom stoppade en träpinne i munnen för att kontrollera gummen. Jag är så stolt över vår duktiga kille!:)

 


Tiden går fort!

I dag när det inte är så fint väder har jag passat på att rensa ut bland Max kläder. Fick ihop en stor hög med kläder som numera är för små. Tänk vad tiden går snabbt.


Grattis X 2!

Grattis till pappa och lina, båda fyller år dagen till ära!:)

 

 


Max 11 veckor i dag!

I dag blir vår stora kille 11 veckor!

Vilket underbart väder det varit i dag, har varit ute hela dagen. När Max har sovit i vagnen så har jag passat på att sola. Känns som sommaren är på väg! Hoppas det fina vädret håller i sig.

RSS 2.0