Gästbok!

Har beställt och fått hem en gästbok som vi ska ha på bröllopet. Jag gillade idén att där fanns olika frågor man skulle svara på. Själv tycker jag att det underlättar till skillnad från att komma på något klurigt och bra helt på egen hand. Hoppas det blir lyckat!
Nu äger jag en bröllopsklänning!

I måndags lyckades jag få tag på min drömklänning, jag är jätte glad att jag hittat den. Jag var lite tvaksam ett tag, eftersom hon i Vinslöv sa att beställningstiden var minst 3 och en halv månad. Och detta gäller för de flesta affärer. Så det enda hoppet var att någon annan butik hade den kvar, och då även i rätt färg och storlek. Jag lyckades hitta en butik i Malmö som hade 1 kvar, i rätt storlek, rätt färg och dessutom 2000:- billigare. I Vinslöv ville dom ha 6500:- för den, men i Malmö betalde jag bara 4495:-. Så nu är jag en lycklig ägare av en bröllopsklänning.
Den förvaras hemma hos mina föräldrar och Jeppe kommer INTE att få se den förren den stora dagen.

Mer till önskelistan!

Armband från Nelly.com.
Unica-Victoria

Jag har hittat min bröllopsklänning!!

I går åkte jag, mamma, mormor, Sandra och Lina till Vinslöv för att kolla på bröllopsklänning. Det var första gången jag gjorde det, har inte blivit av innan. I Vinslöv finns Ateljé MB och dom har Sveriges största utbud av bröllopsklänningar. Vi åkte hemifrån redan vid halv 9 för att vara säkra på att vi var där till när dom öppnade. Under veckodagarna kan man boka tid om under lördagar är det kölista som gäller. Så därför ville jag vara där i god tid så att jag var säker på att få hjälp. Jag var nummer 2 på brudklänningar så jag fick hjälp direkt. Fick en ung och jätte trevlig tjej. Hon började med att fråga datumet på bröllopet, och då berättade hon att jag var ute lite för sent. Beställningstiden på klänningarna är nämligen 3 och en halv månad. Hade jag beställt en då så hade den kommite en vecka efter bröllopet. Så vi höll tummarna för att jag skulle hitta en som jag ville ha och som inte redan var såld.
Jag bröjade med att prova ca 6st som hon valde ut till mig utefter mina önskemål. 1 av dom behöll vi som en favorit. Efter det gick vi alla och plockade ut klänningar som jag skulle prova till andra omgången. Jag provade ca 10st till utöver dom första. Många var fina och av alla klänningarna jag provade så hade jag 3 favoriter som var helt olika i modellen. När jag tog på min en klänning som Sandra och Lina hade valt så kände jag att det var rätt. När jag gick ut och visade den för dom andra så fick både Sandra och Lina rysningar och mamma och mormor fick tårar i ögonen. Vi alla kände att detta var den rätta klänningen. Jag var överlycklig, och ville inte ta av min den. Tyvärr visade det sig att den redan var såld, men dom skulle kolla upp om där fanns någon kvar på deras lager i Usa och England. Och om den finns att få tag på kommer jag få reda på någon gång under måndag eller tisdag.
Min snälla pappa har också engagerat sig genom att ringa till olika affärer i Usa som säljer klänningen och det verkar som att det går att lösa. Om dom i Vinslöv inte hittar den så finns det säkert någon affär i Usa som har kvar den. Jag håller tummarna för det eftersom jag blev alldeles förälskade i klänningen. Detta är klänningen som jag vill ha när jag gifter mig med Jeppe.<3Jag vill tacka mamma, mormor, Sandra och Lina för ert fina stöd i går. Jag är jätte glad att just ni ville följa med mig och hjälpa mig med detta stora/vilktiga beslut. Det känndes tryggt att ha med er och jag hade inte klarat det utan er hjälp. Tusen tack!!=)
Årets första grillning!

I fredags kom Sandra och Daniel hem till oss med mat. Dom hade fixat så att vi kunde grilla. Detta blev alltså årets första grillning för oss. Det var mumsigt!=)
Önskelista till bröllopet!

1.Etta på lista står: Pengar till vår bröllopsresa till Dominikanska republiken.
2. Videokamera
3.Symaskin
Detta är vad vi har kommit på hitintills.

Bowling och dans!

I går stod bowlig och dans på schemat. Det började med förfest hos Frida och Johan sen bowlig på Big Bowl. Vi hade bokat 3 banor till kl:23.00. Efter en timmes spelande så stannade vi kvar och dansade lite och därefter srack vi till Etagé. Det var en riktigt rolig kväll/natt, tack alla som var med!!=)

Önskelista!

Jag har ju fyllt 25år och detta ska såklart firas stort. Jag ska fira tillsammans med mamma som fyller 50år i år, så det kommer bli 75års fest!!
På önskelistan står följande:


Tagiatelle med vitlöksdoftande fläskfilé i senapssås!

Lördagsmiddagen:
Nytt soffbord!

I dag har vi varit på en lite shoppingrunda, vi var på XXXLutz och Ilva. Köpte ett nytt soffbord och 2 nya skålar.=) Både soffbordet och skålarna var verkligen något vi behövde!!=)
Vi köpte bordet på Ilva.

En jätte bra dag!!

I dag har jag fyllt 25år och det har firats på olika sätt. I morse vaknade jag av att älsklingen väckte mig med en mysig kram och han hade fixat två fina presenter. Han hade köpt en jätte fin svart klocka med blingbling och ett thomas sabo armband med en rosa berlock. Jag är jätte glad för båda två, tack världens bästa!!=)
Efter jobbet kom mamma, pappa, brossa, mormor, morfar och morbror hem till oss för att fira lite. Mamma och pappa hade med sig 4 pizzor som vi mumsade i oss. Sen blev det kaffe och tårta. Av mamma, pappa och brossa fick jag ett presentkort på 1 timmes ansiktsbehandling, mycket uppskattat. Av mormor och morfar fick jag pengar(till bröllopsresan) och en kaktus. "Denna kan du inte ta död på sa mormor", ha ha. Alla som känner mig vet att jag inte är bästa kompis med blommor/växter.
Har haft en jätte bra 25års dag, och tack alla som gratulerat via sms och facebook!

RSS 2.0