Måns trampdynor!!

Vår ena katt Måns har väldigt söta trampdynor, dom har lite olika färger. Det är lättare att förstå ifall man har bilder, så jag lägger ut några!!














Är dom inte bara för söta??


Räkorna tinar!!

Just nu ligger räkorna och tinar i ugnen, var tvungen att lägga in dom där så att katterna inte börjar äta av dom. Jag är riktigt hungrig och sugen på räkor just nu, men vi ska nog inte äta dom förrän i kväll......så jag får stå ut en ett tag till.
När Jeppe kommer hem vilket kan vara vilken sekund som helst så ska vi gå ut i trädgården och gräva ner dom sista plintarna sen i morgon ska vi förhoppningsvis gå upp tidigt och börja regla upp trädäcket. Det ska bli spännade att se hur det kommer bli.




Måste handla hem mat!!

Nu har jag ätit frukost och ska bara göra mig iordning sen ska jag åka och hämta brossans cyckel och handla mat. Det är rätt så tomt här hemma och sen är jag sugen på räkor, vilket vi inte har hemma. Nä nu måste jag skynda mig...

Mardröm!!

Vaknade precis ur världens mardröm, jag var KIDNAPPAD. Usch det var hemskt. Denna person som hade kidnappat mig ville att jag skulle vara som en i deras familj och låtsas att jag var en av hans barn. Jag fick följa med när dom hittade på saker, och varje gång försökte jag berätta för någon att jag var kidnappad, men han som hade kidnappat mig lyckades komma undan hela tiden, han hade an dålig ursäkt var enda gång.  Jag försökte få tag i telefoner så att jag kunde ringa, jag försökte be andra ringa men jag lyckades aldrig.
Som tur var ringde Jeppe och väckte mig mitt i drömmen, och det var riktigt skönt, ville verkligen inte vara kvar i drömmen.

Många besökare i dag!!

Jag har haft jätte många besökare i dag , många för att vara mig i alla fall.=) Riktigt kul tycker jag. 



Tränat!!

Jag har vatt duktig i dag, har varit och tränat, det var riktigt kul i dag. Vissa dagar är det roligare helt enkelt. När jag stack hemifrån för att åka till träningen sa Jeppe att han inte skulle hålla på så länge till i trädgården, men när jag kom hem från träningen ca 2 timmar senare var han fortfarande ute. Han har vatt jätte duktig i dag, grävt ner flera plintar, alla vi hade hemma, ska köpa fler i morgon. Lägger ut bilder på det i morgon.

På tal om morgondagen, då ska vi nog äta räkor, har vatt sugen på det ett tag nu. Ska åka till Willys och handla mat i morgon och hoppas att dom har några fina räkor där.



Lagat middag till älsklingen!!

Jeppe har kommit hem från jobbet och sitter just nu och äter ox-pytt och stekta ägg. Det första han gjorde när han kom hem var att köra och köpa fler plintar till uteplatsen vi bygger. Under tiden lagade jag maten till honom, jag ville inte ha något har redan ätit sen ska jag träna i kväll och då kan man ju inte äta för sent inpå det.




Dagens outfit!!

I dag har jag på mig detta!!




Jag har även på mig detta fina armband.

Bytt sandalerna!!

He he, gjort en typisk Malin sak, köpt hem ett par skor och sen ångrat mig angående färgen. Så nu har jag bytt de svarta gladiator-sandalerna till bruna i stället. Dom kändes med diskreta tycker jag.


Vilka tycker du är snyggast?


BRUNA

vs.

SVARTA

Dagens lunch/middag!!

Har precis kommit hem, har varit iväg och lämnat in min brors cykel på sevice, han har varken bil eller körkort så då fick jag ställa upp. Nu när jag kom hem kände jag att jag var jätte hungrig, tog rester från i går, spagetti och köttfärsås. Mums va gott det var i dag också.






Måns var livrädd!!

För en liten stund sedan kom Måns inkrypandes jätte rädd. Jag antog att det var för en annan katt, men jag hade fel, han var rädd för en sotare. Våra grannar håller på att sota skorstenen, och tydligen så är sotaren JÄTTE farlig, enligt Måns. Han trodde väll att det var en stor fågel eller nått.......he he, det var ganska kul tyckte jag.



Plintar grävs ner!!

Just nu håller flitiga Jeppe på att gräva ner lite plintar till vår framtida uteplats. Det känns skönt att vi har kommit igång med det nu, längtar tills det är färdigt så att man kan sitta där och äta eller ligga och sola.









Dagens bild-redigerad!!



Redigerad



Oredigerad

Dagens bild!!



En cigarett-fimp från midsommar.




Jag ska få lära mig hur man tar bra bilder!!

En av min mormor och morfars kompisar är fotograf och har åkte runt i världen och tagit bilder. Och eftersom jag vill lära mig att ta bra bilder tyckte jag att det skulle vara kul om han kunde dela med sig av sina kunskaper till mig. Jag berättade detta för momor när dom var här innan i dag och blev klippta, hon tyckte att det var en utmärkt idé. Och nu har hon fixat så att vi ska åka hem till honom på tisdag nästa vecka.......gud vad spännade, tänk vad mycket jag kan lära mig. När min pappa hade berättat för honom vilken kamera jag har,sa han bara GRATTIS, det är en jätte bra kamera. Det tyckte jag var jätte kul, jag hoppas verkligen att i framtiden när jag har lärt mig alla funktioner kan utnyttja den till max och ta jätte fina bilder. Jag vet redan vad jag ska önska mig i julklapp, ett stativ, en blixt, och ev. ett nytt objektiv.  Tänk att det kan vara så kul att ta kort, det är nog många av mina vänner som tycker jag är konstig som alltid ska ha med min kamera och ta en massa bilder. Men men, dom får tycka vad dom vill, dom flesta är rätt så vana vid detta laget så dom bryr sig nog inte......tror jag ialla fall.



Älskar min nya kamera!!!

Nya gladiator sandaler!!

Nu har jag äntligen hittat ett par gladiator sandalen som jag gillar. Jag var på Center Syd i förrgår och då hittade jag sandalerna på Din sko, men dom hade inte min storlek. Men som tur var fanns det ett par 38:or kvar på Nova så i går åkte jag dit och köpte som. Dom kostade 399:- och är super sköna!!!!=)







Färdigklippt + nya bilder!!

Nu har mormor och morfar stuckit hem, nu är dom nyklippta och fina. Jag tjänade 300:-......wiiiii, jippi, pengar!!!! När dom hade stuckit gick jag ut med kameran i trädgården en liten stund. Lilla Måns höll mig sällskap.




he he, det blev inte mycket hår som klipptes av morfar.




Fina blommor.




Fina Måns.




Klippa mormor och morfar!!

Sitter och äter frukost nu och väntar på att mormor och morfar ska komma hit, ska nämligen klippa dom i dag. Dom kommer hit lite efter 10.00. Sen efter att jag har klippt dom hoppas jag på att jag kan sola lite, vädret ser ju bättre ut i dag, det blåser nästan inte alls, och solen skiner.






Dags för träning!!

Ja, då var det snart dags att åka iväg och träna. Både Jeppe och Måns är trötta, Jeppe ligger på mattan och sover och Måns ligger på bordet och vilar, så söta!!. 





Fotat i naturen!!

Tog med mig kameran och tog lite kort ute i naturen i dag. Tog ingen bild som jag blev nöjd med, men jag kan visa några ialla fall.










Mamma började gråta!!

Nu har jag vatt och lämnat tavlan som jag målat till mina föräldrar, dom firar silverbröllop i dag. När mamma såg tavlan och förstod budskapet med den började hon gråta, hon blev jätte glad. Pappa är fortfarande på jobbet så han har inte sett den än. Vad glad jag är nu att mamma tyckte om den, lyckat med andra ord.



Bild tagen från google.se.

Målat en tavla!!

I morgon firar mina föräldrar SILVERBRÖLLOP, dom har vatt gifta i 25år. Jag ville jätte gärna ge dom något, något som är personligt därför har jag målat en tavla till dom. Jag var iväg innan i dag och handlade en Canvansduk som var ca 110x90, stor med andra ord. Mina föräldrar håller på att renovera hemma hos sig i bla i tv-rummet/vardagsrummet och ena badrummet och i tv-rummet har dom tänkt ha turkos som en accentfärg därför har jag valt att ha denna färgen i tavlan. Jag ville måla något som skulle symbolisera deras kärlek, men inte för tydlig. Jag ville inte göra en typisk med hjärtan och blommer utan en mer neutral fast med ett budskap. På tavlan har jag målat två snören/band som utgår från att vara själv och sedan flätas dessa samman, dessa representerar mina föräldrar och deras liv tillsammans.



Efter att ha målat i några timmar blev resultatet så här:
(Skulle vilja ha en svart bred ram till tavlan.)





Klippt hår!!

I dag kom Karro och hennes syrra hit, dom ville att jag skulle klippa dom båda. Det blev bara att jag klippte hennes syrra, dels för att det tog lite tid plus att Karro inte riktigt hade bestämt sig än hur hon ville ha det. När hennes syrra kom hit hade hon mittbena och hår ner till bysten ungefär. Hon ville att jag skulle klippa det kort med lugg och sidbena. Har aldrig klippt den frisyren innan så det var lite spännande, men både hon och jag blev jätte nöjda. Glömde tyvärr att fota henne före men efterbilder tog jag.









Mycket hår klipptes av.


Midsommar 2008!!

Har inte haft tid/orkat blogga sedan midsommar men nu blir det ändring på det. Vädret var väll så där i fredags, när alla kom vid 15.30 då var det som tur var uppehåll. Det första vi gjorde var att äta rabarberpaj med vaniljsås ute i partytälten. Och det var verkligen tur att vi hade dom(partytälten) för undertiden vi åt pajen började det ösregna. Lagom till att vi var färdiga och redo för att börja leka så var det uppehåll igen. Då kom mina, jeppes föräldrar och några till och var med när vi lekte. De vuxna var i ett lag, vi tjejer var i ett lag och killarna var i ett lag. På något konstigt sätt lyckades killarna vinna, men det var väll tur eftersom var lite negativt inställda till att vara med och leka.

Efter att vi hade lekt färdigt, gick "de vuxna" hem och vi började laga maten, som blev super god. Vi åt och drack i mängder och hade jätte kul. Efter mat var det några som gick och spelade kubb, det var plötsligt väldigt fint väder. Efter ett tag var det dags för JORDGUBBARBA, dom var riktigt goda. Sen under kvällen lektes det hela havet stormar, vi sjöng sing star, vissa hade matkrig och andra drack shotsen direkt ur flaskan. Och sen kom vi på att tequila och jordgubbar är en väldigt bra kombination. Det kan jag verkligen rekomendera=)

Vid halv tre-tiden slutade vi att dricka, då var vi 6 st kvar av 15 st sammanlagt. Dom två paren som var kvar skulle sova över så då gick vi in och bäddade och gick och la oss.
Klockan 10.30 gick vi upp och åt frukost, det blev ägg och sill macka för vissa och ingen frukost alls för andra. Efter ett tag stack Elin och Andreas hem, men Anders och Catrin vågade inte köra så dom stannade till 4 på eftermiddagen då körde snälla Björn dom hem=) Innan dom åkte hem vid 1-tiden så var vi alla svin hungriga och sugna på något flottigt, så då beställde vi pizzor och kebabtallrikar, fy fan vad det var gott.
Vi 7 på kvällen stack jag och Jeppe hem till Anders och Catrin vi saknade dom så=), med oss hade vi två chipspåsar och två dippor. När vi väl var där kom vi alla på att vi har hundriga igen så killarna åkte och köpte hamburgare på Mc Donald´s. Efter hamburgarna åt vi chipsen och kollade på en film. Vid tolv var vi trötta så jag och Jeppe åkte hem.

Här kommer lite bilder från Midsommar 2008!


Alla mätta efter rabarberpajen


Ballongleken


Jag och Jeppe åkte ut först.


Dags att äta mat...


...och pussas...


...och dricka...


...i mängder.





Söta paret, Elin och Andreas.


Dags att spela kubb.


JORDGUBBAR!!


Vissa var med och sjöng Sing Star...


...andra myste i soffan.





Fina flickor.


Min lilla Catrin och jag.


Dom nyförlovade=)


 





Dags att borsta håret...med den diskborste.


Mys mys.


Tobbe och Lotten tittade förbi.


Dom hade även med sig Rappe.


Någon råkade sitta sönder en stol.


Brödrarna Lindholm.

Fönsterbänkar och gardiner!!

I går fick vi äntligen våra fönsterbänkar som vi hade beställt. Jag hade längtat efter att få sätta upp lampor/krukor på fönsterbänkarna länge nu. Hade tyvärr inte alla tillbehör hemma till gardinerna så att jag kunde bara hänga upp två stycken, en i köket och en i sovrummet. Det blev jätte mysigt och mer ombonat.











Sovigt dåligt i natt!!

I går fick vi ju äntligen hämta hem vår lilla Måns, och han sov i min säng hela natten. Han ville sova så långt upp mot mitt huvud som han kunde komma, han var riktigt kelen. Eftersom han låg halvt uppe på mig kunde jag nästa inte röra på mig och hade därmed svårt för att somna, men vad gör man inte för dom man älskar!!
Utöver att Måns sov i min säng så kliade det i mina ben hela natten, kändes som jag hade myror i benen, det var väldigt obehagligt. Efter att ha legat vaken i några timmar lyckades jag till slut att somna.
 
Hade ställt klockan på 8 eftersom jag och mamma hade tänkt åka och handla maten inför midsommar tillsammans. Gick upp och duschade, åt frukost och gjorde mig i ordning och när jag var klar och ringde för att be mamma hämt mig så fick jag reda på att hon jobbade till 2 i dag. Jag som hade gått upp tidigt för att vi skulle åka och handla mat vid öppnigsdags, men men då blev det ändrade planer för min del. Det hade blivit ett missförstånd, jag hade helt glömt bort att hon skulle jobba i dag.

Så i stället började jag städa lite, har plockat undan och röjt enda sedan dess och nu satte jag mig ner för att äta lite lunch. Har inte dammtorkat och damsugat, det hade jag tänkt gör i morgon. Även partytälten ska upp i morgon.......gud vad jag längtar till midsommar nu!!!!!!=)









En härlig midsommarbild!!
 
Catrin, Anders och Jeppe från midsommar i vår lägenhet för 2 år sedan.

Måns har blivit påkörd av en bil...

I går upplevde jag den värsta dagen i mitt liv, när jag vaknade vid 7-tiden på morgonen upptäckte jag att vår katt Måns var skadad. Jeppe hade släppt in honom vid kvart över 6 på morgonen och inte märkt något speciellt, bara att han var lite skitig på nosen. Han hade bråttom så han tänkte inte mer på det och åkte till jobbet. Jag vaknade som sagt vid 7-tiden jag trode att jag hörde Måns krafsa på dörren, jag visste inte att han var inne. Så jag klev upp ur sängen och såg att Måns faktiskt var inne, han låg på en av hans favoritplatser i huset, i fåtöljen i vardagsrummet. Jag var jätte kissig så jag gick på toa först och sen tänkte jag att jag skulle ta med mig Måns in i sovrummet igen och sova en lite stund till, men ju mer jag närmade mig honom så jag att allt inte stod rätt till. Han låg helt still med munnen öppen och tungan ute, han var blodig runt munnen och den rann blod ur näsan, pälsen var skitig och han bara låg där. Jag fick självklart panikt direkt, tårarna började rinna ner för mina kinder samtidigt som jag skrek Måns och försökte få kontakt med honom.
Han bara låg där och kollade rakt fram, men det gick inte att få någon kontakt med honom.
Det första som slog mig var att han förmodligen har varit i ett ordentligt slagsmål med en annan katt, men efter att ha undersökt honom lite upptäckte jag att ena hörntanden var avbruten, och då tänkte jag direkt att han hade blivit misshandlad, påkörd av en bil tänkte jag aldrig. Panikslagen och storgråtande försökte jag samla mig, ringde först Jeppe och berättade vad somn hade hänt sen till mina föräldrar, mamma satte sig i bilen och körde hem till oss direkt. Undertiden försökte jag få tag på djursjukhuset i Lund men dom öppnade inte sin akutavdelning förrän 8 (och klockan var lite över 7) så dom hänvisade mig till djursjukhuset i Malmö. Fick tag på dom direkt och dom sa att jag skulle åka in med honom genast. Ringde till Jeppe och berättade att jag skulle åka in med honom till djursukhuset och då undrade han om det inte kunde va så att han hade blivit påkörd av en bil. Och plötsligt kändes det som en logisk förkaring till den avbrutna tanden. 
Tillsammans med en mjauande Måns i bilen körde jag till djursjukhuset i Malmö, väl där sprang jag fram till recepionen och sa att jag hade ringt tidigare och jag hade med mig en katt som förmodligen hade blivit påkörd. Hon sprang genast iväg och kollade vilket rum vi skulle va i, sen kallade hon in oss, det gick på några sekunder. Undertiden vi väntade på att veterinären skulle komma, klappade och pratade jag med Måns hela tiden. Han verkade lite piggare än han var där hemma. Veterinären undersökte honom och även hon trode att det förmodligen handlade om att han hade blivit påkörd av en bil. Hon tyckte att det viktigaste var att röntga hans kropp för att kolla så att det inte hade hänt något invändigt på honom. Jag frågade ifall jag fick följa med när han skulle röntgas och det var inga problem, jag fick vara med och hålla honom. Mellan varje röntgenbild gick veterinären ut och kollade på bilden och då kröp Måns ihopa som en boll så nära intill min han kunde komma, han var jätte rädd.
Rötgenbilderna visade att han hade en fraktur i ena bakbenet, men det kunde vara gamalt, och allt annat såg normalt ut. Det var en otrolig lättnad. Veterinären ville även röntga huvudet, ge honom dropp och observera honom över natten, så hon bad mig att åka hem.
Det var otroligt jobbigt att lämna honom där, tanken att det kanske var sista gången jag kan skulle få se honom infann sig ganska snabbt. På vägen hem gråt jag så att jag skrek, hade aldrig mått värre. Jeppe kunde inte vara kvar på jobbet så han var hemma när jag kom hem. På vägen hem hittade han Måns halsband på vägen, detta bekräftade att han hade blivit påkörd, vår lilla oskyldiga Måns. Gårdagen var en dag av tårar och en olidlig väntan, men på kvällen fick vi reda på att röntgen av hans huvud inte visade något konstigt och att han verkade må bättre, han hade ätit och vatt på lådan.
Klockan 14.00 i dag var han redo att åka hem, vi skulle äntligen få hämta hem vår lilla Måns. Han var mycket piggare än dagen innan och mycket piggare än vi hade trott. Han är gamla måns igen bara det att han har en halv tand, är lite svullen och blodig. Han äter och kelar som han alltid har gjort. Vi är så otroligt glada att vår lilla pojke är hemma igen, vi har saknat honom så.
Vi älskar dig Måns!!



Världens finaste Måns!!



Så här ser Måns ut i dag, lite blodig med en halv tand.

Murat igen fönstret!!

Nu är fönstret igen murat.









Så här såg det ut innan.





Tiger!!

I dag har jag tagit lite bilder på söta Tiger.



Trött Tiger!!












Hungrig Tiger!!




Rensat ogräs och murat igen ett fönster!!

I dag har jag rensat lite ogräs, hela vår uteplats var full med ogräs. Vi ska ju fira midsommar här hemma hos oss och då ska vi självklart sitta ute och då vill man att det ska va fint. Det tog sin lilla tid med det blev fint!!



Fint utan ogräs!!



Jeppe har städat lite på ovanvåningen och murat igen det lilla fönstret som satt på den väggen som vi ska han vår framtida utaplats. Det kommer inte att kunna användas när vi har byggt trädäcket så därför valde vi att mura igen det.



Så här såg det ut innan Jeppe tog bort fönstret.

Shopping-dag med Catrin!!

Träffade Catrin på Center Syd vid 11-tiden, hon var faktiskt ledig i dag för en gångs skull. Vi kände för att göra av med lite pangar i dag, ialla fall Catrin.....he he!!=) Jag köpte en jätte fin väska, jag har letat efter en ljusbrun länge nu, så jag blev jätte glad när jag hittade den. När jag skulle betala tog jag upp min nuvarande väska, som är ett loppisfynd för 5:-, och denna tycket hon var jätte fin. Hon undrade var jag hade köpt den och sa att det var ett jätte fint märke. Lite kul, jag hade ingen aning om vad det var för märke när jag köpte den, jag köpte bara den för att jag tyckte den va fin.
Jag hittade även en fin vit klänning och en rosa pyjamasLindex, men det ska min mamma handla hem, hon jobbar där. 


Dagens köp:



Loppis-väskan


I kväll ska vi, (jag, Jeppe, Anders och Catrin) kolla på bio. Anders och Jeppe ska se nya "Indiana Jones" och jag och Catrin ska se "What happens in Vegas". Efter det ska vi åka hem till dom och äta mat och mysa som vi alltid gör!!!!=)

Dagens bild!!

Har tagit lite bilder i dag på lilla Måns, varav där finns en bild jag blev jätte nöjd med. Tänkte göra den som en tavla men jag kan inte bestämma mig för vilken färg jag ska ha den i.

Vad tycker du??


1. Färg



2. Svart och vit.



3. Sepia

Själv tycker jag nog den svart och vita, jag har ju gjort svart och vita tavlor på Tiger så det skulle ju passa bra.

Ännu mer bilder!!














Olika funktioner på kameran!!

I dag har jag provat kameran(Sony alpha 350) lite mer och jag hittade en funktion som jag letat efter. Jag vill ha fokus på ett objekt men allt framför och bakom skall vara suddigt. Man kunde till och med ställa in hur mycket "suddigt" man ville ha det. Var självklart tvungen att gå ut i trädgården och prova denna funktion.




Det har ju regnat så vattendropparna låg fint på löven.








Tiger höll mig sällskap där ute.






Felix 4 dagar gammal!!

Nu har mina föräldrars grannar äntligen kommit hem från BB. I lördgas morse ca kl:05.00 föddes Felix, deras första barn. Mamma ringde mig i dag och sa att dom hade kommit hem, så jag gick ut i trädgården och plockade lite blommor till dom och åkte dit så fort jag kunde, vill ju se lilla Felix. Han va så söt, han grät lite när vi kom annars låg han bara och sov.









Jag ville givetvis också hålla honom.


Dom stolta föräldrarna.

Olika frisyrer!!

Har satt i löshåret i dag, tänkte prova hur det känns att ha det under en längre tid och även se hur bra det sitter fast. Jag har provat lite olika frisyrer, det går att göra rätt så mycket med håret faktiskt. Har inte provat att locka det än, det tar ju så lång tid. Jag väntar men att göra det tills midsommar.

Jag tog självklart lite kort på de olika frisyrerna.










Symaskinen har varit framme!!

I går och i dag har jag sytt fast resårband på en skjorta. Den var rak i modellen innan, man jag ville ha en mer markerad midja så jag sydde fast elastiskt resårband på baksidan och under bysten. Det blev helt okej.
Ska nog göra det på två andra tröjor också, jag använder dom aldrig för att jag tycker att dom känns för mycket "over-size". På en av dom har jag nålat fast resårbandet så jag kan se hur det kommer bli. Orkar inte sy mer i dag, men i morgon åker symaskinen fram igen.






Syns dåligt på bilden, men i nivå med den sista knappen på både höger och vänster sida har jag sytt fast ett resårband.



Har nålat fast resårbandet på en av de andra tröjorna, ska sy fast det i morgon.


Hårförlängning!!

Nu har jag äntligen fått mitt fina hår från Beauty Online, det är super snyggt och mycket längre än vad jag hade förväntat mig. Men längden blir nog lagom när jag lockat det, vilket jag förmodligen kommer gör mest.
Det är 100% äkta Remy hår, och med Remy  menas att hårstråna ligger på rätt håll, med roten uppåt. Jag valde att köpa Clip-on´s tycket att det lät smidigare, eftersom man kan stätta på det och plocka av det samma dag. Där fanns andra varianter där man limmade, eller färst med en maskin.
Det var erbjudande när jag beställde så det kostade bara med frakt och extra clips 1133:-. Det tyckte jag var ett jätte bra pris, för på många andra sidor där dom säljer samma längde, färg och med clips kostar håret ca 1800:- utan frakt.

Jag var självklart tvungen att prova det direkt, och det var verkligen smidigt. Det tog bara några minuter, satte inte i allt hår, men det såg bra ut ändå.









FÖRE:


EFTER:




En dag i Järavallen!!

Jag, Jeppe, Anders och Catrin har varit i Järavallen och jag hade självklart med mig min ny kamera. Försöker lära mig de olika inställningarna så att jag kan ta bra bilder.

Här är några av de bilder jag tog.



       







       

     





Sol, sol och mera sol!!

I dag har jag varit i solen hela dagen, först åkte jag och söta Cathe till stranden och stekte i två timmar. Vi hann även mad årets första dopp, och det var kallt, men svalkande. Sen åkte vi och köpte bullar, vi var jätte hungriga. Efter lunchen fortsatte vi att sola hemma hos dom i deras trädgård. Jag har med andra ord varit ute i solen hela dagen.

Nu i kväll har jag tränat, var trött än om jag inte gjort något annat än att solat i dag. När jag kom hem från träningen hade faktiskt Jeppe lagat mat.......duktigt tyckte jag=)


Här kommer några bilder från denna Söndag!!






Söta Gnistan.


Peppilli-pepp.


Zigge.

Dagens bilder!!

Har lekt lite med kameran i dag, Måns blev drabbad mest, han fick leka modell. Har lite problem med att få fokus där jag vill, men man kan ju inte förvänta sig för mycket, jag har ju bara haft den i två dagar.

















Min nya kamera!!

När jag tog examen fick jag en ny kamera av mamma, pappa och mormor och morfar. Jag är super nöjd med den. Försöker lära mig hur den fungerar, där finns många olika funktioner, det är svårt att hålla reda på allt. Men jag ska öva, öva och öva så kan jag ta fin fina bilder.




Min nya kamera.

Firat med klassen!!

Nu har vi firat att vi har tagit examen. Vi grillade hemma oss en av våra lärare och spelade kubb, det var super trevligt!!



















"För jag har tagit examen"....."fy fan va jag är bra"!!

Ja, nu har jag tagit min efterlängtade examen. Gårdagen var helt underbar. Först var det fotografering och diplom-utdelning i kyrkan sen gick vi till skolan och jag visade dom var jag har hållit hus i 3 år. Efter det åkte vi (hela familjen) till Center Syd, Patrik skulle handla ett par shorts som han hade beställt. Sen åkte vi hem till mamma och pappa och fixade det sista innan gästerna kom.
Kl: 18.00 hade vi bjudit hem vår släkt och vänner, sammanlagt var vi runt 25st. Mamma hade beställt jätte god mat, bla, potatissallad, pastasallad, rostbiff, kalkon, bullar och tårta såklart. Mina kompisar Björn, Martina, Anders och Catrin var också där, vilket jag var jätte glad över. Vi hade super trevligt.
Under kvällen höll min pappa ett antal tal, där han i varje tal nämde hur stolta han och mamma var över mig, det blev lite tjatigt efter sjätte, sjunde talet, men men det blev ändå lyckat.

TACK MAMMA OCH PAPPA FÖR EN UDERBAR DAG, OCH TACK ALLA FÖR DE FINA PERSENTERNA!!!!!



Jag och söta mamma utanför kyrkan.



Fotografering av klassen utanför kyrkan.



I väntan på att få diplomen.







Mamma, mormor, jag och brossan.



Jag och en av mina lärare, Sdravko.



Jag "blästrar"!!



Utanför skolan.







Jeppe, Björn, Martina och jag.



Vi satt ute i det underbara vädret.



Den fina tårtan med tänder på.



Jag och svärfar dansar!!



Catrin, Martina och Björn.

Dagens bild: Måns!!

Måste slänga ute en dagens bild, och i dag blir det väldigt oväntat en på lilla Måns.







None



Sola, duscha, middag!!

Gick upp vid 10 tiden i dag, åt lite frukost och gick ut och lade mig i solen. Det är riktigt skönt i dag för att det fläktar, så slipper man bli FÖR varm.
Vid 3 tiden måste jag duscha och göra mig i ordning, vi i klassen ska nämnligen ut och äta middag med våra lärare. Halv 6 ska vi träffas på skolan och då ska jag förhoppningsvis också ha med mig kalendrarna som vi ska ge till lärarna. Från de bilder jag tog i fredags(lärarmiddagen) skickade jag in 12 bilder för att göra varsin kalender till lärarna. Dom skulle gå att hämtas ut i går men dom hade inte kommit till butiken då. Så jag får hålla tummarna på att dom är klara i dag, annars blir det lite kris. I värsta fall får vi ge kalendrarna till dom i kyrkan på torsdag.


Tillbaka till solan nu!!!




Bild tagen med mobilen.

Ritad uteplats!!

Har ritat ut ungerfär var och hur stor uteplatsen skall vara.

Utan uteplats:




Med uteplats:


Tagit bort buskar.

Vi har bestämt oss för att göra en uteplats vid ena gavlen på huset. Vi ska göra ett hål i arbetsrummet och sätta in en glasdörr. Uteplatsen kommer att vara ca 6x6m. Vi tyckte att buskarna som stod i ena hörnan var för stora så dom fick tas bort.

FÖRE:



EFTER:



Mobilbilder!!

Har lagt in lite bilder på datorn från mobilen. Tycker att kvalité är helt okej för att vara tagen med en mobil.









RSS 2.0