Vad händer nästa år?

Nästa år händer något jätte kul=).....hmmm, vad kan det var?


Vad gissar ni på??




Kolla in på bloggen i morgon för då berättar jag!!!!!!!!


NI SOM REDAN VET FÅR INTE GISSA!


Kalas för mamma och pappa!!

I går firades mamma och pappa, som båda har fyllt år. Dom bjöd på grillat, potatisgratäng, och sallad. Till efterätt, rabarberpaj, allt var super gott=)





Beställt!!


Trappräcke!!

I går när vi tjejer kollade på bio så hängde Daniel och Jeppe hemma hos oss. Jag visste inget om deras planer, men det fick va ta del av när vi kom hem till oss vid 2 på natten. Då höll galningarna på att svetsa och montera upp tappräcket(provisoriskt). När alla bitar är färdiga så ska det monteras ner och sedan ska trappan fixas till, bla byta ut trappstegen.



Sex and city 2!!

I går var det äntligen dags för bio med girlsen, vi kollade på Sex and the city 2. Filmen var jätte bra, underhållade och mycket skratt. Tyckte att den var bättre än 1:an.
Efter filmen gick vi till "Vin och tapas bar- St. Michel" och åt super god tapas. Har aldrig ätit det innan, så det var lite spännande.
Efter att alla var propp mätta åkte vi hem till Loddan och fortsatte med en massa tjejsnack! Åkte hem vid halv 2 och då var man lagom trött efter en lång dag.

Tack alla tjejer för en super trevlig/mysig/rolig/underhållande kväll!!=)






Jag och Loddan!!


Bilder från Loddans tjejmiddag!!=)

Här kommer bilderna från gårdagen:








Portmonnä!!

Loddans tjejmiddag i går var jätte lyckad, först god middag och en massa lekar hemma hos henne, sen slagt. Tack Loddan för allt du fixat, och tack alla andra för en trevlig kväll!!=)



Klänningen är färdig!!

Nu är klänningen färdig, blir nog invigning av den om 2 veckor på Daniels och hans mammas 75års fest.



Jeppe 26år!!

I onsdags fyllde Jeppe 26år och på kvällen kom hans släkt+ min mormor och morfar(mina föräldrar kunde inte) hit på kaffe och kaka. Även tobb och lodd var här, så när "di gammle" hade åkte hem kollade vi på film. Den sjukaste filmen jag någonsin sett, berättar mer om den senare.



Pärlor!!


Målat garaget!!

Jeppe har bytat panelen på garaget och i dag målades det, bara baksidan och ena gavlen kvar.



Så här ser det ut nu:


Så här långt har jag kommit på klänningen:





Vi har beställt en stooooor soffa!!

I dag har vi varit på Ekebymöbelaffär och beställt en ny soffa. Det fick bli en modulsoffa eftersom vi inte hittade någon i den måtten vi ville ha. Den kommer bli jätte stor, 3,7m lång med en divan(2m) på ena sidan och vanlig soffhörna med armstöd på andra sidan(2,5m). Vecka 26/27 kommer den vara klar......längtar!!!=)



Har tyvärr ingen bild på hur den kommer se ut.


Syr en klänning...

I dag började jag sy en klänning, har inte kommit så långt men jag vet hur jag ska göra, och jag har tid att sy på den både i morgon och på söndag. Jag utgår ifrån 3 andra klänningar jag har(men inte använder) och tar tyg därifrån.



Oxfilé!!

I går var Sandra, Daniel, Tobbe och Lotten hemma hos oss. Vi bjöd på oxfile, potatisgratäng, gorgonzolasås och fetaostsallad. Vi åt alla tills vi mådde illa, ändå blev det mat över, skönt så fick vi middag även i dag. Plus att det är inte så kul om maten inte räcker när man har bjudit hem en massa vänner.
Efter maten inväntade vi BellaTyrashow där Kissie var gäst, det var väldigt underhållade!!
Sen var det dags att plocka fram snacksen och kolla på film. Tobbe hade fixat "Kick ass", speciell film men underhållande och rolig.

Tack alla för ert trevliga sällskap i går!!=)




Detta fick Lina av oss!!


Detta fick hon av: mig, Jeppe, Sandra, Daniel, Tobbe, Lotten och Christian...

...detta kortet gjorde jag till henne...

...och här är sången vi sjöng för Lina!!=)


Jag är så glad att jag har fått lära känna dig!!

I går var vi på Linas lyckade 25års fest, vilket drag, lätt årets fest!!=)
Lina hade fixat en mysig lokal, super god mat, massor med dricka, ett duktigt band!!=)

När vi kom dit mötte vackra Lina oss i dörren, vi hängde av våra ytterkläder och fick en välkomstdrink. Mingade och hälsade på dom andra gästerna sen var det dags att leta upp sin plats vid bordet och därefter avnjuta den goda maten. Jag fick verkligen en hedersplacering, mitt emot Lina!!! Dom flesta satt tillsammans med sin respektive, kul eftersom vi inte gör det så ofta. Under maten höll Linas pappa ett jätte fint tal, inte många torra ögon efter det.
Sen var det dags för tårtan och då passade vi på att framföra den sången som jag och sandra har skrivit. Jag sa först några ord sen hjälptes vi åt "hela gänget" att framföra den. Den verkade uppskattad!!
Efter maten var det dags för presentöppning, hon fick en massa fint!
Sen började bandet spela och vilket ös där var. Det var ett 2 mans-band, och dom var jätte duktiga.
Vi dansade hela kvällen fram till att vi stack hem vid 2-tiden. Snälla Björn körde oss hem, tusen tack, du är en ängel!!=)

Tack så jätte mycket för en välordnad fest, jag kände mig så stolt över hur duktig du var som värdinna, du skötte allt så himla bra!!
Jag är så glad att jag har fått lära känna dig!!

















2 Grattis i dag!!

Både pappa och Lina fyller år i dag, ett stort grattis till er båda!!!!=)




Suttit ute och ätit!!

I dag kom Tobbe och Lotten hem till oss med mat, snacka om lyxigt!!=) Dom hade med sig kycklingfileér och potatis som vi värmde i ugnen. Till det åt vi en fetaostsallad och goda såser. Vi satt ute och åt på trädecket, första gången för i år. Jätte mysigt, blev bara lite kyligt efter en stund, men vi satt ialla fall ute, hehe!!=)



Ny garageport!!

I helgen har Jeppe varit jätte duktig och monterat upp vår nya garageport. Även Daniel var här i gårkväll och hjälpte till. Dom höll på enda till ca halv 2 på natten, dom är inte riktigt kloka dom två. Fint blev det i alla fall, och nu fattas bara lite brädor runt om.





Valborg 2010!!

I går slutade jag halv 2, åkte hem och sov en timme(välbehövligt), duschade, gjorde vid mig, åkte till mormor och morfar på kalas, åkte hem och bytade om, åkte till Daniel på förfest och sist med inte minst Björka Loge!!=)
En jätte lyckad fredag med andra ord!!=)
(synd bara att Sandra och Daniel inte hängde med ut=()


Och ett stort TACK till Ola som körde oss både dit och hem!!








Grattis morfar!!

I går fyllde min morfar 75år, GRATTIS GRATTIS GRATTIS till dig!!!!!



RSS 2.0