Modell för en dag!!

Efter att vi hade varit på fotograferingen med Max så fick jag ett mejl där fotografen frågade ifall jag ville ställa upp på en rolig fotografering. Man skulle få håret fixat och en sminkös skulle lägga makupen. Och därefter en fotografering i olika outfits som man själv skulle bidra med. Allt detta helt gratis + att jag skulle få 5st bilder.
Anledningen till att hon ville ha dessa bilder var att använda som marknadsföring.
Jag funderade en stund och tackade sen JA, detta lät som en rolig grej. Kul att bli ompysslad under en dag och sen ha fina bilder på sig själv att titta tillbaka på när man blir gammal.
 
Här kommer några av bilderna:
 
                                           FÖRE                                                          EFTER
 

1års fotografering med Max!!

Dagen efter att Max fyllt 1 så var vi på fotografering hos duktiga Malin Ward.
Hon var otroligt proffsig och väldigt go med Max. Det var svårt att välja bilder eftersom så många var bra. Det slutade med dessa 4.
 

Börjat jobba!!

Anledningen till att det har varit tyst på bloggen ett tag är att jag har börjat jobba igen. All tid hemma blir då mer värdefull och därför har bloggen fått vila.
Det går bra att jobba, mycket bättre än vad jag hade kunnat gissa. Trodde att saknaden av min Max skulle vara för stor men det funkar. Kanske för att jag vet att han har det så bra hemma med pappa:).

 


RSS 2.0