Lärarmiddag!!

Ja, i går var det ju äntligen dags för lärarmiddagen som alla hade sett fram emot. Dagen började med en kurs som håll på mellan 8.15 till 16.45. Och 18.00 började sittningen så man hann inte hem om för att byta om. Alla hade med sig ombytes, så direkt när vi slutade kursen så sprang vi ner i källaren där vi har våra omklädningsrum och bytte om varvat med lite förfriskningar!!
Sen när vi var klara gick vi ut på innergården där dom severade champagne med en jordgubbe i.....super gott!! Tillsammans med champagnen fick man också en lapp som man skulle sätta i pannan vilket motsvarade bordsplaceringen. På dessa lappar stor olika kategorier, ex djur, filmstjärnor, idrottsstjärnor, politiker m.m Anledningen till att man satt lappen i pannan var att man skulle ställa ja och nej frågor för att kunna få reda på vem/vad man var. Jätte kul faktiskt!!!! När alla hade listat ut vad dom var tog vi lite kort, och vid ett tillfälle så sa jag "på tre så hoppar vi alla" och då se en lärare(även min handledare) "hur mycket har du druckit egentligen"?........lite pinsamt.....men men.
Efter detta gick alla in och letade upp sin plats och därefter avnjöt vi en underbar tre-rätters middag i kombination av en massa tal och alkohol. Ca 22.00 var vi färdiga med middagen och då blev det dans med live band. Hela klassen och till och med lärarna var med och dansade. Det var ren underhålling att kolla på alla. 
Vid ett tillfälle kommer samma lärare fram som frågade hur mycket jag hade druckit och frågade ifall jag kunde bugga........och då sa jag "nja", kunde inte komma undan så jag dansade med honom. Han sa att han var lite ringrostig och jo tack det kunde man verkligen säga, han gjorde samma snurr genom en hel låt, rätt så drygt. Men men, det var ialla fall kul. Vi ett tillfälle lyckades en kille i vår klass få vå kvinnliga lärare att dansa, efter det tog dom andra(två) killarna i klassen över, så hon hade tillslut dansat med alla......he he, det var riktigt roligt, för hon ville först inte hon sa "jag kan inte dansa", men dom lyckades övertala henne. Och själva dansen tog plats mitt inne i ringen där vi alla dansade.
När livebandet hade spelat klart förflyttade vi oss till ett annat rum där var annan musik och en bar. Vi fortsatte att rocka loss där inne tills det slutade.
Sammafattningsvis kan jag säga att det var en underbar och trevlig kväll, jag kommer verkligen att sakna klassen!!!!!!=)


Här kommer lite bilder från kvällen!!=)
       


image600


                    


image628


       


image633


 image636

Klassfoto!!

Var i skolan i dag, vi hade en föreläsning som vi egentligen skulle haft innan tentan, men det blev inte så. Skönt tycker jag, då slapp man läsa det...hehe=) Efter föreläsningen tog vi lite bilder på klassen, en av våra lärare ville ha ett kort på oss alla. Efter det var det dags för lunch och den åt jag med min lilla pappa, det var super gott. Sen åkte jag hem och solade lite, tänkte sola ännu mer i morgon, hoppas det blir fint väder!!
image594image595
image531
GODKÄND på slut-tentan!!!!!!!!!!

Y es, jippi...........wiiiiiii...........Jag, Malin är GODKÄNDslut-tentan, det är en obeskrivlig känsla!!! I dag har jag vatt riktigt nervös, har gått och funderat på mina svar, och om dom har varit tillräckliga. Nu behöver jag inte fundera med, jag är GODKÄND!!!!!!!!!image593


image531

Underbart väder och träning!!

I går var vi med Anders och Catrin hela dagen......kul kul. Jag och Catrin shoppade och killarna jobbade, precis som det ska va......eller hur Catrin!!=) Efter shoppingen var vi alla svin hungriga så vi lagade lite mat.......eller kanske inte lite, snarare mycket. Vi grillade lax och skivade potatis och morötter som vi värmde i ugnen. Och till den gjorde vi en fetaostsallad och en kall fisksås. Den riktig lördags måltid. Sen kollade vi på Eurovision song contest, vilket var en besvikelse......fattar inte att Sverige kunde få så lite poäng.......riktigt illa. Jag somnade under tiden dom gav ut poängen och vaknade när ryssland korades som vinnare. Kommer inte ens ihåg hur låten gick, då måste den vatt dålig. Hoppas det går bättre för Sverige nästa år.

I dag gick vi upp tidigt, lite innan 9. Jag städade/tvättade först sen lade jag mig lite i solen. Helt underbart var det. Sen kl: 14.00 var vi bjudna hem till min mormor och morfar på middag(Mors dag). Och nu har vi kommit hem därifrån och snart är det dags för träning, sticker om en halvtimme!!

Och i fredags var det ju party party........förfest hos Elin och sen slagt. Det var super kul!!! Här kommer lite bilder från i fredags!!       

   

image591


image592
image531


Dålig uppdatering!!

Det var ett tag sedan jag bloggade nu, har inte haft tid. I dag skrev jag slut-tentan, jag har vatt tvungen att plugga till den varje enda lediga tid jag har haft därför denna dåliga uppdatering. Tillbaka till tentan.......det kändes faktiskt bra, tror att jag klarade det. Men man kanske inte ska säga för mycket, men jag håller tummarna. Detta var förmodligen den sista tentan jag kommer att göra i hela mitt liv, om jag nu inte ska kompletera till denna. Fan va skönt det känns!!!
I kväll ska vi fira att vi gjort tentan, det blir jag, Catrin, Martina, Elin, Karro och kanske Emma.......ska bli superkul!!! Ser fram emot att dricka lite vin och bara släppa loss, denna vecka har vatt jobbig. Trodde aldrig att den skulle ta slut.

Just nu sitter jag hemma hos mamma och pappa i mitt gamla rum(som nu är arbetsrum) och väntar på att jag kan tvätta ur färgen i håret. Jag och mamma har nämnligen slingat varandras hår. Min utrväxt var hemsk.

Sen ska jag cykla hem och sova en lite stund så att jag orkar festa länge i kväll. Gick ju upp 05.30 i morse, så det behövs lite sömn mitt på dagen för att jag ska orka.

Hoppas ni får en underbar fredagkväll för det ska jag ha!!=)♥

Matlagning!!

I morgon ska vi fira Jeppe som fyller 24 på måndag!! ♥Grattis älsking!!♥ Vi ska bjuda på pajer. Det är rätt så smidigt för att man kan förbereda mycket dagen innan. Gick upp 8 i dag och körde till Willys och handlade allt inför kalaset, sen när jag kom hem började jag med maten. Jag har stått i köket i flera timmar, blev klar för en stund sedan. Känns så himla skönt att slippa göra det i morgon. Nu är det bara städningen kvar och snart kommer Jeppe hem......skönt med lite hjälp!!!image577image578


image579

image580

När jag stod och lagade mat såg jag en svart och vit katt i ögonvrån och trodde självklart att det det var vår lilla Måns, men jag hade fel. Det var en annan katt som hälsade på.

image581

image582

Tiger gillade självklart inte den andra katten.
Golvet i hallen är på plats!!

I gårkväll efter att Jeppe hade målat klart så bestämde han sig för att börja lägga golvet. Han blev klar med det i går och i dag har han fogat. Så i morgon ska lister och klädhängare sättas upp......jippi, jag har längtat efter att kunna hänga upp ytterkkläderna länge.  


image574


image575


image576

image531

Målat naglarna!!

Har målat naglarna i dag, det känns så himla fräscht att vara lite brun och ha fina naglar.

Så här blev det!!


image573


image531

Tiger har fångat en mus!!

Satt ut och läste inför tentan och plötsligt kommer Tiger springandes förbi med en mus i munnen. Jag som trodde att han var för slö att fånga möss. Den levde faktiskt, med den såg vettskrämd ut. När Måns märkte musen tog han över, han tog den i munnen och sprang iväg och lekte med den. Sen kom han tillbaka med den och då var den död. Stackars mus.....
image567


image570


image571


image572

image531Målning av hallen+ träning!!

Jeppe håller just nu på med att måla hallen, den blir verkligen ljus och fin. Själv ska jag åka iväg och träna om några minuter. I dag har jag lyckats övertala en kompis om att följa med och träna....super kul!! Och på Söndag ska min lilla Catrin följa med, det ser jag verkligen fram emot!!

image566


image565

image531

Vackra katter!!(Dagens bilder)

Mina underbar katter är ute jätte mycket nu när det är fint väder. När jag var ute och plockade rabarber var katterna ute med mig. Jag lyckades ta lite bilder på dom.image559

image560

image562

image563

image564
image531


Rabarber!!

Upptäckte i dag att vi inte bara har rabarber på ett ställe i trädgården. Vi har även jätte många vid kompsten, antar att dom förra ägarna har slängt rabarber där och sen har som slagit rot. Där var verkligen jätte många och mogna var dom. Jag kollade upp ifalla man kan frysa rabarber och det kan man. Plockade ca 1/5 av de rabarber som fanns. Tycker att det är synd dom blir övermogna/vissna eftersom det är ju inte varje dag man äter rabarber. Därför bestämde jag mig för att frys in lite så kan man äta rabarbepaj även på vintern. Av de jag plockade blev det 4 påsar vilket jag tror motsvar en paj/påse.


image552

image553

image554

image555

image556

image557

image558image531

Grillning & kubb!!

I går var vi hemma hos Anders och Catrin och grillade. Det blev kyckling och pastasallad, och rebarberpaj till efterrätt!! Efter middagen kom vi på att vi ville spela kubb så Jeppe, Anders och Björn stack i väg och fixade ett. Tyvärr så var vi tjejer inte så duktigt.......jag skyller på vinet!!=) Efter att vi hade spelat kubb gick vi in och åt en jätte god raberberpaj med vaniljsås......mums!! Sen var meningen att vi skulle se en film men ljudet fungerade inte så det fick bli en annan som tydligen inte var så bra. Jag och Catrin somnade så vi missade filmen, he he. Sen var det dags att sticka hem och då var klockan ca halv 1. Tack för en trevlig kväll!!!=)♥
image540

image541

image544

image545

image546

image547

image548

image549

image550

image551image531


Loppis-fynd!!

Kom hem från loppisen för en stund sedan, köpte faktiskt lite saker. Handlade sammanlagt för 55:- och för det fick jag en pall, en väska, 2 ljuslyktor och en sallads-delare(lök hacka).
image539Nu ska jag gå ut och lägga mig och sola!!

image531Loppis!!

I dag är det loppis utanför Lund, och jag ska dit. Jeppes mamma brukar åka på loppis, och i dag tänkte jag att jag kunde hänga med. Hoppas jag hittar något fint.

Annars blir det att njuta av solen i dag!!=)
Hej hå- gummi tå!!!image531

Bilder från parken!!

Här kommer lite bilder från i går som jag tog med mobilen!!

image535
Cecilia, Marie och Tas


image536
Per-Åke och Elin


image537
Marlene, Karro och Cecilia


image538

Den värsta dagen är över!!

I går var den dag som jag verkligen inte har sett fram emot, vi skulle redovisa vårt examensarbete. Inte bara inför vår klass utan för två andra klasser och 5 lärare. Enligt schemat skulle jag och Marie redovisa kl:13.00, direkt efter lunch. Men för som som skulle redovisa innan lunch så blev det klydd med datorn, och i stället fick vi göra vår redovisning innan lunch, vilket jag tyckte passade mycket bättre. Och själv redovisningen gick jätte bra, och en av mina klasskompisar sa att man verkligen inte kunde se eller höra att jag var nervös, trots att hon visste det. Och det är ju verkligen bra, det är det jag strävar efter, att vara nervös inför en sådan grej kommer ju aldrig att försvinna med att se nervös ut kan man ju alltid jobba med. Och det verkar som jag lyckades i går......yey!!!=) Och alla frågor vi fick kunde vi svara på, det kändes jätte bra.
Efter lunchen var det dags för oss att opponera på ett annat examensarbete och även det gick kanon bra. En av vår lärare kom fram till oss direkt efteråt och berömde oss, hon sa att det var en jätte bra opposition, med interresanta diskussioner, som verkligen gav något. Och att vi hade ett bra och strukturerat upplägg. Snacka om att man var nöjd efter det. Det kunde inte bli bättre!!
När alla hade redovisat var klockan halv 5, det tog verkligen hela dagen, började klockan kvart över åtta, och det var bara 6 arbeten som skulle redovisas. Efter detta så stack vi alla i klassen till systemet, det var dags att fira. Vi köpte med oss lite gott, och vi gick inom Burger King,alla var jätte hungriga. Sen begav vi oss till en park(Margistratsparken tror jag att den hette, är osäker) och satte oss i solen och firade. Detta var nog den dagen som dom flesta i klassen hade fasat mest för, till och med tentan känns mindre jobbig. Det är bara så skönt att den dagen är över. I parken satt självklart en massa andra människor, som njöt av det underbara vädret. Vi hade riktigt mysigt tillsammas, det kanske blev lite fnittrigt ett tag, men det gick över. Visste inte hur länge vi skulle stanna, men vi gick inte förrän vi alla hade börjat frysa, gick därifrån vi halv 10. Och snälla Jeppe hämtade mig i Lund och vi var hemma vid halv 11. Och då var huvudvärken obeskrivlig. Men den värsta och mest lättande dagen i mitt liv var äntligen över.
Tack alla i klassen för en underbar stund i parken!!♥


Det kanske kommer in lite bilder från dagen, tog några med mobilen. Ska försöka lägga in dom på datorn, har
aldrig gjort det, får se ifall jag lyckas.

image531Solen tar!!

Var tidigt i skolan i dag, jag och Marie gick igenom det sista inför den stora redovisningen i morgon. Känns rätt hyffsat nu, känns inte som att jag kan mycket öva mer, det får gå som det går.

När jag kom hem lade jag mig i solstolen, tänkte sola ryggen i dag, eftersom jag bara solat framsidan innan. Fick panik efter ca en halvtimme, det är ju så jävla varmt. Tänkte jag skulle kolla på ett avsnitt av The Hills 3. Alla avsnitten finns ju på MTV´s hemsida. Behöver pausa från solen lite. Ska ut och sola igen sen, och förmodligen blir det träning i kväll. Kan va bra, så tänker jag inte bara på redovisningen hela tiden. Så fort det dyer upp i mitt huvud så mår jag illa, kan va skönt att komma ifrån de tankarna lite, det gör jag ifall jag tränar.  


En solbränd Malin


Kalas!!

Ska snart sticka iväg på kalas, Jeppes moster fyller år i dag. Grattis Helena!!=)
Har pluggat hela dagen, legat i solstolen och brännt mig. När man sitter där och läser tänker man inte på hur snabbt tiden går. Har nog suttit ute i sammanlagt 4 timmar, inte konstigt att jag brännt mig. Hoppas det lägger sig till i morgon.....det brukar det ju göra, och övergå till en mer brunare färg.

image533

Skolarbete!!

Har precis övat på redovisningen som vi ska ha på fredag. Känner mig jätte dum när jag står här framför datorn och låtsas att talar inför jätte mycket folk. Men men, det är ju det ända sättet man kan öva på, det räcker ju inte med att läsa det om och om igen. Nu ska jag gå över till att öva inför tentan, har hittat gamla tentor där jag försöker svara på frågorna. Det är inte alls kul, men att plugga till tentan är även något som måste göras.image532

Min dag: skolan, skolarbete, massage!!

Har varit i skolan i dag, jag och Marie har börjat förbereda inför redovisningen på fredag. Det jag ska göra nu är att öva på den delen jag ska redovisa+att jag hade tänkt leta upp gamla tentor och kolla på dom. Vår tenta är ju om tre veckor, och jag har inte börjat läsa än. Måste verkligen ta tag i det nu.
Kl: 18.15 ska jag på massage, ska bli skönt, har faktiskt ganska ont nu.


Vackra växter i trädgården!!

Gick en runda i trädgården och tog lite bilder. Vi har verkligen många färgglada fina växter.


image520

image521

image522

image523

image524

image525

image526

image528

image529

image530

image531


Skolarbete!!

Usch jag vill verkligen inte mer....hatar skolan just nu. Bara några veckor till sen tar jag examen.......fan va jag längtar. På fredag ska vi redovisa våra examenstarbete inför vår egen klass+två andra klasser+ ca 5 lärare i en jätte stor aula med mikrofon och allt. Vill verkligen inte, hatar muntliga redovinsningar. Har fasat inför detta i ett år nu, ända sedan vår klass var med under redovisningen av förra året arbeten. Och sen när det är gjort så ska vi ju har en stor tenta, vilket jag verkligen inte vill göra, hoppas hoppas jag klarar den.

image519


Ska ta en paus i läsadet nu, ska nog putsa förnsterna, Jeppe tyckte dom var skitiga.......och jag håller med. Dom är bara putsade en gång sen vi flyttade hit så det behövs verkligen.


image428

Pappa fyller 49 år i dag!!

Grattis pappa på födelsedagen!!
Vi ska hem till mamma och pappa kl:18.00 i dag, ska fira dom båda. Mamma fyller år i slutet av månaden och pappa i dag. Jag har slått in presenterna och skrivit ett gratulationskort. Dom ska få tre stekpannor och två svarta, fyrkantiga krukor.


image516

Lagat lampan!!

 Jeppe var lite klumpig i går och råkade ta i sönder en lampa. Och nu är den lagad, det var bara att limma lite.

image511

image512

image513

image514

image515

Anders, Catrin, Myran och Siri var på besök!!

I går var Anders och Catrin här, dom hade med sig Myran och Siri. Våra katter börjar vänja sig vid att dom kommer hit ibland. Måns verkar inte alls bry sig längre, men Tiger håller sig gärna på avstånd. Vi bjöd på hemmalagad pizza, det blev mumsigt som vanligt. Vi hade några intressanta diskussioner under kvällen, har aldrig tråkigt med er=). Tack för en trevlig kväll!!♥

image507

image508

image509

image510Ny design igen!!

Tycker verkligen att det är jätte kul att ändra designen av min blogg, här har vi den nyaste!! Vad tycks?


Jag har ju haft lite olika, vilken är din favorit?
1
image497

2
image494

3
image495

4
image496

5
image498

6
image501

7
image499

8
image502

9
image503

10
image504

11
image505

Måns har förstör den nya mattan!!

Köpte en matta på IKEA som vi ska ha under fåtöljen i vardagsrummet. Den hann ligga där i ca 10 min sen började Måns klösa i den. Och det visade sig att det inte var så bra kvalité på den.


image491

"Rode Trip" till IKEA och OPTIMERA!!

Gick upp tidigt i dag för att vi skulle hinna med så mycket som möjligt. Först åkte vi till Optimera och där beställde vi en blandare till duschen och ett väggskåp med spegeldörrar och belysning. På IKEA köpte vi presenter till mina föräldrar som snart fyller år och en matta. På vägen hem såg vi en läskig dimma utanför Lund. Hade ju kameran med mig så klart så jag lägger ut en bild på det. Innan vi körde hem åkte vi och handlade lunch, baguett och skagenröra. Vi handlade även hem så att vi kan laga pizza i kväll. Har bjudit hit Anders, Catrin, Myran och Siri i kväll.
Just nu håller Jeppe på med hallen och jag ska försöka plugga.


image488


image490
"The Fog"


Onyttig dag!!

Efter den onyttiga hamburgartallriken blev jag självklart sugen på nått sött, så jag lagade en kladdkaka. Blev tyvärr inte lika kladdig som den brukar, och jag mådde illa efter att ha ätit en bit av den. Har inte ätit något annat sedan den, förrän nu då jag äter något mer nyttigt, ett äpple.

       
image483


Har verkligen inte gjort många knop i dag, det ända som är värt att nämna är att jag har bytat sängkläderna i vår säng.
Har precis duschat och ser fram emot att lägga mig fräsh i nytvättade sängkläder. En känsla man inte har ofta, men den är underbar.

 
FÖRE:             EFTER:

I morgon ska vi vara duktigare, ska åka till IKEA och OPTIMERA och handla saker till huset+ att Jeppe ska ta tag i hallen och jag ska plugga.....måste verkligen.

Dagen efter mat!!

Vi har precis tryckt i oss varsin hamburgartallrik till lunch. En typisk "dagen efter" mat. Är äckligt mätt just nu.....


image475

Bilder från valborg!!

Vi hade en jätte mysig kväll i går, vi var "bara" 5st men ljudnivån var nog som 15st. Det var riktigt kul, synd bara att det inte var fint väder. Grilla gjorde vi men vi satt inne och åt, och det gick lika bra. Efter middagen bjöd Catrin på en jätte god efterrätt, kommer inte ihåg vad den hette, men god var den. Sen plockades Sing Star och andra roliga spel fram. Jag och Jeppe sov över hos dom, vi sov i soffan och det gick jätte bra. Hos min låg lilla Zingo hela natten, mysigt!!!=)
Tack Anders och Catrin för en trevlig kväll!!Bilder från kvällen.
                                               


RSS 2.0