Badat i poolen!!

I dag har vi för första gången badat i poolen vid hotellet, det är så himla mycket varmare att ligga där, eftersom det inte fläktar något alls. 
Nu har vi duschat och ska snart shoppa igen.........jippi!!=)

  

Turtle beach!!

I dag har vi badat på Turtle beach, jätte fin den också!!=) När vi alla började känna oss hungriga så åkte vi och köpte lunch på Subway och nu sitter vi här vid poolen och njuter av det underbara vädret.

Vid stranden stod folk och fiskade och bredvid dom stod en stor fågen som fick äta fisken dom fick upp, den var helt orädd för människor.







  





Nytt i garderoben!!

Detta köpte jag i går, vi var på "dress for less" ända tills dom stängde, 21.30!!


Nytt i garderoben!!



  
Det ingick frukost på detta hotellet, eventuellt sover vi här en natt till!!

Dress for less och subway!!

Vi har varit och shoppat på ROSS dress for less i dag igen, hittade en röd klänning, en t-skirt, 2 klämmor och ett par örhängen. Även alla andra hittade en massa fynd, Jeppe köpte tex ett par skjorts och strumpor. Wii, va det är kul att shoppa!!!!!!!
På vägen hem från Ross åkte vi till Subway och handlade mat, riktigt goda baguetter dom har där. Nu ligger jag här i sängen, mätt och belåten och nöjd med ännu en dag i underbara Florida!!


Innan i dag hann vi även inom Nike Factory Store och där handlade jag nya gympaskor, svart och rosa, fin fina!!=)


I morgon blir det sol och bad, ska bli nice!!=)

  
                                                                                Mina nya gympaskor!!

  
Mamma, pappa och Patrik står i kö för att betala.                Jeppe utanför ROSS, glad efter shoppingen

  
Puss på min fina Jeppe!!=)                                         Inne på Subway!!


Ha ha, pappa duschar!!

En dag på stranden!!

I dag åkte vi vidare till Siesta Key, en jätte fin och stor strand. Vi lyckades parkera en bit bort ifrån "the public beach" och låg nästan helt själva på stranden, super härligt var det. Jag och mamma gick en runda längs stranden och kollade på massa intressanta fåglar. Det såg himla roligt ut, ca 100 st stod en en klunga och bara tittade mot solen, dom stod helt stilla och brydde sig inte om att vi gick nära dom. Om dom finns kvar i morgon så ska jag ta kort på dom.

Nu har vi tagit in på ett mysigt hotell och är nyduschade och fräsha och ska snart sticka iväg och shoppa och äta.


Jag, mamma och pappa åkte till WAL MART och handalde frukost i morse. Mamma shoppade även en del kläder.


Mamma och jag på Siesta Key!!

  
Pappa                                                                      Mamma

Shoppingfynd!!

Jag har ju shoppat en del och här kommer en bild på några av de saker jag handlat.


Nya skor, ny klänning, nytt hanlsband och nya solglasögon!!
(lite svårt att se allt på bilden, tar nya bilder när jag kommer hem)

En dag på Universal studios!!

I dag har varit en heldag på Universal studios, och shit va kul vi har haft. Vi har åkte en massa karuseller speciellt en som jag och mamma åkte hela 5 gånger. Det var typ en flume rider, man blev riktigt blöt, det var som att ta en dush, men det var värt det. Jeppe fick äntligen åka sin Simpsom ride, och den var verkligen läskig, man åkte i en simulator och efteråt mådde vi alla lite illa. Stackars Patrik kunde inte åka något mer efter den, men vi andra repade oss ganska snabbt och åkte vidare. 
I dag har verkligen varit en kanon dag som jag aldrig kommer glömma!!=)




Bilder från dagen kommer här!!





 

 


  




  

Världens största "outlet mall"

I går började dagen med sol och bad i fort lauderdale och efter det åkte vi till världes största "outlet mall". Där var 270 affärer, super stort och häftigt. Jag shoppade en del, köpte ett par skor, en klänning, en bh och armband. 
I dag ska vi åka till Universal studios och ha riktigt kul, har längtat så efter denna dagen!!!!!!!!=)



Här kommer bilder från gårdagen!!



 



  



  

Shopping och Miami beach!!

I går började dagen med shopping, alla handlade en massa. Jag köpte 4 linnen, ett par solglasögon, ett halsband och ett par örhängen. Visar bilder på det sen.!!
Efter shoppingen åkte vi till Miami beach och solade och badade, super härligt. Efter några timmar i solen var det dags att leta upp ett hotell där vi kunde sova över natten. Híttade ett jätte fint hotell, och nu har vi precis ätit frukost och ska snart bege oss iväg igen. I dag blir det stranden först sen shopping, på ett jätte stort köpcentrum.

I går när vi åt kinamat så beställde vi storlek large(man kunde välja mellan small och large) och fy fan vad mycket mat vi fick, jämfört med Sverige motsvarade 1 portion 3 portioner. Helt sjukt var det, vi tänkte inte riktigt efter när vi beställde, vi var bara hungriga. men det misstaget kommer vi ju inte göra igen, hihi!!=)


Här kommer lite bilder från vår underbara dag!!

Utanför första hotellet, Jeppe är jätte glad för att det finns en "Simpson ride" 
på Universal studios(dit ska vi i morgon)!!
 
Mamma och pappa njuter av solen!!                            Jag och Jeppe har fyndat!!
 
Inne på ROSS, dress for less!!                                                     Alla shoppade!!
 
På väg till stranden.                                           Här ligger vi på Miami beach!!=)
Mamma och pappa på standen!!
 
Jag myser med mamma!!                                                 Fina jeppe solar!!
 
HA HA HA!!!!!!!!!!!!=)

Gårdagens middag, kinamat!!

Nu är vi i Florida!!

Resan hit var dryg men det gick bra, och jag sov en massa, skönt!! Vi var framme på hotellet kl: 01.00(amerikansk tid) så det första vi gjorde var att sova. Så nu är vi utvilade mätta efter frukosten och redo för första dagen i usa!! Det kommer bli sol/bad och shopping i dag, kul kul!!=)
Ska försöka blogga mer sen under resan, ska även försöka lägga in bilder!!

Ciao från en glad Malin!!!=)

 
På flygplatsen i köpenhamn                                          Framme i Atlanta(åkte sen vidare till Miami)


Alla var trötta när vi åkte buss till biluthyrningen.

Mycket jobbande just nu!!

Har jobbat över även i dag, suck va jobbigt, är jätte trött nu. Men nu behöver jag inte jobba över mer, ska ju gympa i morgon efter jobbet, och på fredag kan jag inte.

Har börjat plocka fram kläder inför resan nu, upptäckte att jag måste stryka det mesta också, jag som hatar att stryka, det tar ju som tid. Men men, det är bara att bita ihop och göra det, får tänka på hur underbart vi kommer ha det i usa!!=) Har inte riktig fattat än att vi ska åka redan på lördag, har ju haft fullt upp och inte hunnit tänka efter. Men det ska bli riktigt härligt med lite ledighet!!=)


Har ingen bild som passar til inlägget så jag bjuder på en bild på Måns söta tass!!=)

Jobbat över i dag!!

Har jobbat över i dag, var hemma lite efter 19.00, och då var maten färdig, tack snälla Jeppe!!=) Eftersom jag ska åka till usa nästa vecka så är Mats själv på den avdelningen jag jobbar på, så för att underlätta för honom försöker jag jobba undan så gott jag kan. Det är ju synd om honom ifall han måste jobba som en galning bara för att jag ska åka iväg.




Var och tränade i går, lika kul som alltid. I går höll vi även på en massa i trädgården, jeppe klippte gräset, jag plockade fram lite av våra utemöbler. Så nu blev det lite mer mysigt på trädäcket!!=)





Nyklippt gräs luktar gott!!=)

Tiger har ett nytt favoritställe!!

Har hittat Tiger liggandes intill häcken på framsidan flera gånger, detta verkar vara hans nya favoritställe.



Det är lite svårt att se honom på bilden, den är nämligen fotad genom fönstret.

Vårstädat huset!!

I går städade vi hela huset, ja den delen av huset som vi är klara med. Det var riktig vårstädning med våttorkning av alla golven, så nu är här jätte fint hemma!!=)







Så här fint blev det nya arbetsrummet!!

En skada på hornhinnan!!

Det visade sig att lilla Måns hade en skada på hornhinnan, pga att tex en gren har slagit mot ögat eller slagsmål. Tydligen gör detta rätt så ont på katten, stackars Måmmi som har gått runt och haft ont. Vi fick ett recept som vi ska hämta ut, och detta ska vi ge honom under 3 dagar sen ska det vara bra igen. Han fick inte gå ut mer i dag eftersom han är lite groggy, så han får vänta till i morgon. Det enda han gör nu är att gå från dörr till dörr och tittar ut, han vill verkligen gå ut i det fina vädret, men han får tyvärr vänta vills i mogon.


Måns vill verkligen gå ut!!

Måns är hos veterinären!!

Sitter nu och väntar på att hämta Måns, han är nämligen hos veterinären. Han har haft problem med ett rinnnde öga och rinnande näsa, så vi ville kolla upp det. Veterinären sa att det var svullet och att han antingen hande något som låg ivägen i kanalen eller att det var en infektion, och att han var tvungen att sövas för att kunna kolla ordentligt. Hon skulle även spola rent kanalen och är det en infektion så får han medicin sen är han bra igen. Tycker inte om att lämna min lilla kille nära han ser så olycklig och rädd ut. Vill bara ha honom här hemma igen!!





Vår fina Måns!!=)

En dag på jobbet!!

I tisdags hade Verner med sig sin kamera till jobbet och fotade lite. Har nu fått bilderna av honom, så här kan ni se hur en dag på mitt jobb kan se ut!!=)








Ha ha ha, här kan ni se Mats som tror att Verner ska ta ett kort på honom när han gör en ful grimas.

Mys med Lott i morgon!!

I morgon ska jag mysa med världens goaste Lotten. Antingen blir det bara mys med god mat eller party party, har inte bestämt oss än!!=) Kvittar vad det blir bara vi är tillsammans, eller hur LåddiLådd♥,hihi!!=) Ev. kommer 2 andra trevliga kompisar till henne, kommer bli en kanonfredag!!=)

Synd bara att vi missar grillningen hos Ola och Johanna, men men det kommer ju fler grillkvällar, snart hoppas jag!!=)


Min fina Lotten!!=)

Roligt på gympan i dag!!

I dag var det jätte kul på gympan, jätte mycket folk och söta Johanna var även där. Hon köpte till och med medlemskort så vi kommer få se mer av henne, super kul tycker jag!!=) Alla motionärer är så himla gulliga, och det är underbart när man få ett leende tillbaka när man står där i mitten, man får ett sånt lyckorus, eller hur mamma, hihi!!=)

I tisdags när jag var och tränade så träffade jag en som jag inte hade sett på några veckor och hon sa direkt "Gud va du har gått ner i vikt" Ja, det har jag sa jag glatt och berättade att det var 2,5kg. Och då sa hon "va, är det bara det, trodde det var mer". Snacka om att jag belv glad då. Man behöver lite bekräftelse när man kämpar så hårt. Kul att andra förrutom jag själv ser det!!=)
Har säkert gått ner mer, men batteriet på den vågen jag väger mig på har tatt slut. Men på måndag blir det vägning igen!!=)

Lillebror Måns tvättar storebror Tiger!!

Kolla så söta dom är, hittade denna video på mobilen.




"Projekt altandörr"

Så här ser det ut just nu, Jeppe håller på att göra klart det invändiga. Lite spackling och målning sen kan man sätta alla saker på plats igen!!=)


Så fint det kommer bli sen när allting är klart
och mysigt sen när vi har plockat fram utemöblerna och gjort fint!!=)

Vi ska till Florida, Usa!!

Shit, wow, vi ska till Florida, Usa om 10 dagar, helt sjukt är det. Vi var ju precis i Norge och nu ska vi till Florida, där är riktigt häftigt. Anledningen till att vi ska åka är att min kära pappa fyller 50år och vill fira detta med att bjuda oss(mamma, mig, brossan och Jeppe) på en resa, och då blev det Usa. Vi kommer vara iväg i en vecka och bara ha hur kul som hest. Det var lite knivigt att få ledigt med det gick att lösa. Jag fick tex avstå från en kurs jag skulle åkt på till Schweiz, men men det kommer ju fler kurser, men pappa fyller ju bara 50år en gång.




.
 


Altandörren är på plats!!

Äntligen är altandörren på plats, och det blev jätte bra. Jeppe har ju inte kunnat sätta i den nu under påskledigheten eftersom vi har vatt borta. Så jag vet att det har kliat i hans fingrar, han ville verkligen få i dörren. Nu ska det byggas en lite trappa, vet inte riktigt hur stor den ska va, och sen är det bara att börja använda den.!!=)


Vad tycks??

Ännu mer bilder från glimminge!!

Kameran användes flitigt!!



Katterna trivs i Glimminge!!

Måns och Tiger fick självklart också följa med, dom tycker det är jätte mysigt där, dom kan springa in och ut hur mycket dom vill!!=)




Allamys i stugan!!

Nu har vi kommit hem från påskfirande i Glimminge med Jeppes släkt. Även Tobbe och Lotten var där, det blev riktig allamys, hihi!!=) Det var underbart väder så det blev en hel del solande. Jag och Lotten tänkte att vi skulle va lite duktiga så vi var ute och gick i en 1 timme och 40 min, riktig skön promenad!!
Det bjöds på god mat som vanligt och det grillades korv enligt traditionerna. Vi spelade spel och hann lägga ett pussel på 600 bitar. Nu är man riktigt utvlad och redo för en ny vecka på jobb!!





Festbilder!!

Hade jätte kul i går, tack Lotten och Tobbe!!

Hinner inte skriva mer nu, låter bilderna tala för sig själv!!




-2,5kg på 3 veckor!!

Nu har jag hållt på att "banta" i 3 veckor och när jag vägde mig i morse så såg jag att jag totalt har gått ner 2,5kg. Wii, det känns underbart att kliva upp på vågen när den bara visar mindre och mindre. I tisdags när jag vägde mig var jag tvungen att kolla 2 gånger, trodde nämligen att den visade fel, men det gjorde den inte, yes!!=)
Får se hur det går nu under påskhelgen, man äter ju mycket då, jag är nöjd om vikten står stilla, bara jag inte går upp så är det lugnt.


Nu ska jag lägga mig under solariet(har lånat hem mammas och pappas) så att jag får lite färg på kroppen.
Sen är det gympa och fest som gäller i kväll!!=)








Ha ha ha, "pirat"Christina!!

Ha ha ha, kolla in denna bilden som togs under skidresan, den bästa av dom alla.
Tobbe skulle ta kort på oss tre tillsammans och då tänkte Christina att om hon tog på sig sina glasögon skulle hon se coolare ut. Ha ha ha, det hon inte märkte var att ena glaset hade trillat av, så där står vi alla jätte glada och har ingen aning om att Christina såg ut som en "pirat". Shit va vi skrattade åt detta under resten av resan, och vi kan fortfarande inte fatta hur hon inte kunde upptäcka att ena glaset fattades.




"Pirat" Christina!!=)

Fullbokad morgondag!!

I morgon är det halv arbetsdag, jobbar till kl:12-14(beror på när jag blir klar med mina jobb). Efter det ska jag på några ärenden sen kl:18.00 är det dags för mitt och mammas gympapass, kul som alltid. Vi ska ha på oss gula linnen och bjuda på påskgodis, det blir säkert uppskattat. Kommer kanske inte så många eftersom det är skärtorsdag men det blir säkert bra ändå.
Och sen efter gympan när jag har duchat så kör mamma mig till Tobbe och Lotten, dom ska nämligen ha fest hemma hos sig. Ska göra mig i ordning hos dom sen blir det svamperi med världens bästa ♥Lotten♥ hela kvällen!!=) Ska bli jätte kul!!


Världens bästa Lotten och jag i Norge!!=)

En dörr till!!

I dag drog Jeppe igång med "projekt altandörr", vi ska nämligen ha en dörr ut till trädäcket. Denna dörren kommer hamna i arbetsrummet vilket kommer bli jätte bra. Det ska bli kul att se när dörren är på plats, altanen kommer kännas mer som en enhet till huset tror jag.


Sär här ser det ut efter att Jeppe har tagit bort innerväggen.
Lilla Måns inspekterar så att allt ser bra ut!!=)

Påskpresent!!

Har fått en påskpresent av Mats och Christina, supersöta tuppar!!=)

Tack Mats och Christina!!




Klippt mig i dag!!

I dag efter jobbet åkte jag hem till mamma och pappa, både jag och mamma behövde klippas. Klippte så lite som möjligt, jag vill ju ha långt hår nu!!=) Fick med mig två par jeans hem som mamma inte använder längre, tack mamma!!=)
Pappa var stolt och visade en tavla han hade målat, jag var faktiskt imponerad, duktiga pappa!!=)


Träning och sallad!!

Tiden går verkligen snabbt, redan onsdag i morgon, sen bara jobba halv dag på torsdag sen långledig igen, kanon!!=)

När jag kom hem i söndags visste jag att jag hade gått upp i vikt, syndade nämligen under resan, det var ju semester. Så det var inte så kul när jag kollade på vågen när jag kom hem. Men jag tar nya tag, och när jag vägde mig i morse var jag nästan nere på samma vikt, så skönt. Det är precis som att kroppen inte ville ha den vikten och bara gjorde av med det igen.
När jag kom hem från jobbet i dag förberedde jag morgondagens lunch, sallad såklart, man kan ju variera den så mycket så det lär dröja innan jag tröttnar på den maten. Just nu längtar jag till lunchen varje dag, det är kanske det som gör att jag kommer klara det denna gången.
Har vatt och tränat i dag, Glenn hade ett nytt pass, super bra, han är grym!! Så det blev ingen middag för min del, det blev en banan+ ett glas proviva innan passet och en grov macka med keso när jag kom hem. Det gäller ju att krympa magsäcken så att jag inte behöver äta lika mycket som jag brukar för att bli mätt.





Mongondagens lunch består av:
sallad
gurka
tomat
paprika
1 morot
1 ägg
kräftstjärtar
hemmalagad pizzasallad

Filmer från skidresan!!

Jag filmade också lite i backen, här kommer dom filmerna!!




 


 





Hemsedal, Norge!!

Det har varit en underbar skidsemester, men bra väder, härliga backar och trevligt sällskap. Det kan ju inte bli bättre. Vi åkte skidor i två och en halv dag, så vi utnyttjade verkligen vårt liftkort. Vi åkte från 9.00-16.00, och vid 12-tiden åkte vi till stugan och åt lunch. Vi åt gor mat, nästa alla dagar, hahaha, Christina råkade bränna maten en dag, det gick knappt att äta. Stackars mats som hade lagat det, han gör ju alltid god mat.
Det var många år sedan Lotten åkte skidor men det märktes inte, hon var jätte duktig och ville åka hela tiden. Det är kul att åka med folk som kan!!=)
Resan dit och hem var faktiskt inte så dryg som jag hade trott, så man kan verkligen säga att det var värt det.


Här kommer några av de bilder som jag tog!!
(Fler bilder kommer sen)







Uppesittarkväll med räkor och film!!

I morgon ska vi åka till Norge, wiii, vi ska åka skidor, va kul!! Om ca en timme kommer Lotten och Tobbe hit, vi ska ha uppesittarkväll och äta räkor och kolla på film. Man måste ju fira att man har SEMESTER!!!!! Lotten och Tobbe ska sova hos oss i natt så att dom slipper åka hem sent i kväll. Vi kommer bli så kul på semestern, det är jag helt övertygad om!!=) Det är bara synd att jag missar mitt och mammas gympapass i morgon, det är ju så roligt, men men det kommer ju många fler tillfällen.

Nä, nu måste jag återgå till packningen och förberedelserna inför uppesittarkvällen, hihi!!=)

RSS 2.0