Sjuk=(

Vaknade med halsont i går morse, och det blev värre framåt dagen, förkyld och huvudvärk. Vaknade i natt och då var huvudvärken värre vilket jag inte trodde var möjligt. Lyckades till slut att somna om. Gick självklart inte till skolan, sov till 10.00 då mamma ringde och väckte mig. Det va tur, behövde gå upp. Har gått och vatt snuvig och trött hela dagen och svalt ena ibumetinen efter den andra. Ska ju ha kalas i morgon så jag har vatt tvungen att städa och duka i dag, har ju gått väldigt långsamt , men jag lyckades att bli klar tack vare min underbar mamma som har hjälp mig under dagen. Hon kom hit redan halv 1 och hon stack inte förrän vid 6-tiden. Tack mamma, hade inte klarat det utan din hjälp!!!=) Då är det upp tidigt som gäller i mogon för städa färdigt och laga maten. Hoppas jag mår bättre då!!

        
    I dag             I morgon


Min dag!!


G
ick upp klockan 05.55 i morse, började skolan tidigt. Slutade vid halv 5 sen var det dags att träna. Stack först och hälsade på pappa på jobbet, han jobbar ju nära skolan. Första passet började kl:18.00, core, som vanligt sen gick vi på ett medelpass. Det var faktiskt lite kul idag även ifall jag kännde mig lite sliten och trött. Där var nämligen en fotograf som tog en massa kort. Han skulle skriva ett reportage till skånska dagbladet om gympapasset. Eftersom han sprang runt och fotade oss under hela passet var man ju tvungen att vara på topp, så det såg jag till. Pinsamt annars....!!=)

Victoria Sivstedt har gett "dum blondin" ett ansikte!!

När jag kom hem vid 21.00 tiden åt jag lite och kollade på "I huvudet på Gynning", diggar verkligen den tjejen!!=) Bland annat så träffade hon Victoria Silvstedet som snackade hälften engelska och hälften svenska med engelsk brytning. Sorjligt, verkligen! Hon visade Carolina sin lägenhet och bland annat en espressomaskin som hon inte visste hur den fungerade. Hon visade även en juicepress som hon däremot visste hur man använde, sa hon. Carolina tyckte då att det kunde vara en bra idé att göra lite juice, så Victoria tog tag i en apelsin(hel apelsin med skal på) och försökte pressa den. Och det gick ju inte så bra. Hon fortsatte att försöka genom att trycka lite hårdare, men det fungerade fortfarande inte. Sen kom hon på den smarta idén att det kanske skulle vara skalad. Då fick Carolina rycka in och hjälpa henne, hon förklarade att det skulle vara delad. Verkligen svårt att lista ut själv.....eller hur? Victoria Silvstedt har gett "dum blondin" ett ansikte!!
image62

Fis-bomb på tåget!!

Ha, ha, ha.....i dag när jag åkte hem med tåget från Malmö var det någon IDIOT som slängde in en "fis-bomb" precis innan vi skulle åka iväg. Den lade sig precis innanför dörrarna utanför den vagnen jag satt i. Först hördes en jätte hög smäll sedan började det stinka oerhöt. Hörde att folket på tåget började diskutera på vad det kunde va, och en av passagerarna misstänkte en "fis-bomb", så hon reste dig upp och gick ut för att kolla. Och det stämde ju, där ute låg den och lukade illa. När tågkonduktören sedan kom för att kolla våra biljetter, var det en passagerare som berättade för henne vad som hade hänt. Hon sa att hon tänkte slänga av den vid nästa hållplats, och tyvärr så öppnades dörrarna fel sida så denna stakars tjej var tvungen att ta påsen med ena handen. Stackare, tyckte verkligen synd om henne!!

 
Fis-bomber luktar riktigt illa!!

Den nya speglen!!

Köpte ju en ny spegel till hallen i går. Så här fin blev den!!=)
            
                        Jag i myskläder framför speglen.

Mina söta katter!!

Gick precis upp på ovanvåningen eftersom jag misstänkte att Måns och Tiger låg där och sov. Och jag hade alldeles rätt, visst låg dom där och mös tillsammans.

   

image57
Tiger myser i solen med sin smutsiga nos.

Ny kamera!!

Har fuderat på att skaffa en ny kamera ett tag nu. Min gamla börjar bli kass, och eftersom jag verkligen älskar att ta kort så vill ju jag ta fina bilder. Fyller ju år snart, ska antingen önska mig en eller så får det bli pengar, så kan jag köpa den själv. Vet ingenting om kameror, så jag har ganska svårt att för att bestämma mig för vilken jag vill ha. Någon som kan tipsa mig om en bra modell?
 
Nikon vs. Canon
Är någon av dessa bra??


Storstädning!!

Jag har städat hela ovanvåningen nu, det behövdes verkligen, har inte gjort det sen vi flyttade hit. Har hängt in jackor m.m i garderoberna där uppe, blev därför av med en del flyttkartonger. Har flyttat ner alla lakan, dukar och handdukar till trådbackarna i tvättrummet. Var verkligen skönt att få lite ordningen där uppe. Där står några flyttkartonger kvar men dom försvinner nog snart, ska försöka få in lite av dom grejerna i bokhyllorna vi har köpt till arbetsrummet. Dom rymmer nog ganska mycket.
 Jeppe och Mats har också vatt duktiga i dag, dom har bytt fönsterna i sovrummet och arbetsrummet. Nu är det bara 3 fönster till som ska bytas i huset, dom 2 där upp och badrumsfönstret sen är det färdigt.

 
Fönsterna i arbetsrummet och sovrummet är nu bytade.

I går var vi på ILVA och köpte en fin spegel till hallen, köpte även röda plastblommor som vi ska ha på bordet i köket. När vi kom hem från från ILVA i går satte Jeppe upp foderna runt dörrarna och de lister som saknades. Sedan händes speglen upp i hallen......äntligen, en helkroppsspegel. Har verkligen saknat det!!=)

   

Äntligen FREDAG!!

Har suttit och jobbat med skolarbetet hela förmiddagen, det får räcka för i dag! Ska snart hoppa in i duschen, sen ska jag åka och handla mat, börjar bli lite tomt i kylen.
Min underbara katter håller alltid mig sällskap, som e så himla goa. Båda två sov i min säng i natt, lite trångt.....men va gör man inte för dom man ÄLSKAR!!
image45
Dom tycker om att leka i sina klätterträd.

Gardiner och persienner!!

Nu har vi äntligen hängt upp mina efterlängtade gardiner, även persienner har kommit på plats. Har gått runt och pysslat lite....riktigt mysig. 
 
Vardagsrummet med gardiner och persienner.

Har jobbat hemifrån i dag, ska även göra det i morgon, så himla skönt med sovmorron!!=)
Skulle få frysdörren bytt i dag men självklart var det fel dörr dom hade med sig.....typiskt. Nu får vi vänta ytterligare ca 2 veckor(förmodligen ännu mer) till vi får nya dörrar till kyl och frys. Killen som var här och kollade på dörrarna tyckte nämligen att det var bättre att byta båda eftersom de hade både olika ytor och olika placering av märket. Känns lite jobbigt, har redan väntat i många  veckor nu, men det känns bra att vi ska få båda bytta då är man säker på att dom passar ihop.
Ska nog åka till ILVA i morgon, ska kolla på en spegel till hallen. Jag håller på att bli galen utan en helkroppsspegel, vi har bara en lite på toaletten. En enda spegel i ett hus på 200 kvadrat, det är verkligen konstigt tycker jag. Det är jobbit när man ska prova kläder, och framförallt när man ska prova kläder till skor, vilket är JÄTTE viktigt, och inte kunna se hur det ser ut. Hoppas vi hittar en i morgon!!=)

Snart skolan!!

Ska snart sticka till skolan, ska på min sista auskultation. Sen efter skolan ska jag åka och träna, kommer inte vara hemma förrän halv 9 i kväll. Katterna får ta hand om huset så länge.=)

image43
Lillebror tycker verkligen om storebror!!=)

Andra massagetillfället!!

I kväll är det dags för andra massagetillfället, ska bli skönt!! hoppas han kan fixa min rygg.
Vi har hängt upp lite tavlor i dag, nu börjar det verkligen kännas som vårt hus. Det är så mysigt!!
             
Måns myser i solen       Tiger-tavlorna    Tavlor, tv:rummet & köket 

image45
Tavlorna som jag har målat har fått en plats i köket.

Heldag i huset!!

I helgen har det verkligen hänt mycket i huset. Golvet är lagt, lister är på plats, soffa+tv står numera i vardagsrummet, matbordet står där det ska och köksskåpen är fyllda. Gick upp tidigt i dag också för att hinna med så mycket som möjligt. Tanken var att gardiner och tavlor också skulle upp i dag, men det har vi inte hunnit med. Har precis duschat(klockan är nu 23.27) och vi orkar inte mer i dag. Så här fint blev det!!
     
image41

Invigning av matbordet!!

Gick upp kl:07.30 i lördags för att vi skulle hinna med så mycket som möjligt. Var ju tvugna att bli klara med golvet och flytta in matbord, soffa och tv för att Anders och Catrin skulle ju komma till oss på kvällen. Var nästan klara när dom kom, det var bara tv:n som fattades, och den fick Jeppe hjälp av Anders att hänga upp. Det blev fin fint!!=) Tacos blev den första middagen vi åt på matbordet i vårt hus.....alltid lika gott!!=) Kollade sen på melodifestivalen och efter det såg vi en film som heter "Next".....den va faktiskt bra!! Riktigt mysigt att sittta och titta på tv i vårt nya fina vardagsrum.
            
Jeppe och Måns                        Söta Cathe
  

                                                                           
image34

Massage!!

Har precis vatt på massage....det gick okej.....gjorde självklart jätte ont på vissa ställen. Men det hör ju till, och förhoppningsvis blir det ju bra så småningom. Ska dit igen på måndag, han hann inte göra allt han ville på en gång.
Innan massagen målade jag hallen, första strykningen. Ska spackla där det behövs och sen måla andra och sista gången senare i dag. Jeppe har planer på att lägga golv när han kommer hem så då kanske vi kan flytta in grejerna där i morgon. Jag håller tummarna för det, ska bli riktigt kul att se hur det blir. Även matbordet ska plockas fram så att vi kan inviga det i morgon, ska nämnligen ha fint besökt då=) Nä, nu måste jag gå och spackla så att det blir något gjort!!

image31
Hallen efter första målningen. Måns ville så gärna vara med på bilden. 

- 9 kg!!

Fick vinterkräksjukan en vecka innan jul....gick då ner 4 kg på 4 dagar. Kännde att det var ett startskott, har vekligen försökt tänka på vad jag äter sedan dess. Har bara ätit godis ett fåtal gånger, och det är jätte bra mig....älskar godis.....och framför allt CHOKLAD!! Men det är slut på sådant nu.....ska bara äta detta vid speciella tillfällen, inte varje dag som det kunde vara innan. Under tiden jag har gått ner har jag vägt mig och även mätt mig. Det har minskat på båda hållen. Vägde mig i morse och då kunde jag se att jag sammanlagt sedan jag blev sjuk har gått ner 9kg!! Jippi, jag är så himla glad. Ska verkligen försöka nå hela vägen denna gång. Måste gå ner ca 11 kg till för att nå min idealvikt, det jag vägde för 6 år sedan när jag och Jeppe blev tillsammans. Det är bara att fortsätta kämpa....jag ska klara det!!

Adrenalin-kick!!

Fy fan va härligt det var att träna i dag, fick en otrolig adrenalin-kick. Vissa dagar är det trögt och andra flyter det bara på.....och i dag var det en dag då allt bara kändes jätte bra!!

Träning!!

Eftersom jag inte kom iväg för att träna i går måsta jag ju träna idag. Tar två pass, så känner jag mig extra duktig. Skulle ju plugga innan, blev inte så mycket som jag hade tänkt, somnade efter en halvtimme. Känner mig därför hyffsat pigg nu......ska bli kul att träna i kväll. Först blir det core, sen att ett alla hjärtansdagpass med alla ledarna. ska bli spännade att se vad dom hittar på. Time to work out!!


Jag på väg till träningen.

Alla hjärtans dag!!

När jag kom hem från skolan i dag stod det en vas med underbara rosor på diskbänken......det var min söta mamma som hade vatt här och lämnat dom till mig. Så himla gulligt!!=)

Det är helg för mig redan, ska inte till skolan i morgon. Ska däremot få massage i morgon, det ser jag verkligen fram emot. Det är samma massör som jag hade när jag spelade handboll, och han är riktigt bra. Man har blåmärken när man går därifrån, men det hjälper och det är ju det som är huvudsaken. 

Måste plugga lite nu!! 

Sjukt trött!!

Var riktigt jobbit att gå upp i morse....ville verkligen inte. Somnade på tåget till Malmö och hann även somna på bussen till skolan. Gick och jäspade hela dagen i skolan, och på vägen hem tog jag en tupplur på tåget. Planen är att jag ska träna i kväll....känns inte som det blir nått just nu. Det enda jag känner för att göra är att SOVA......är sjukt trött!!


Fondtapet!!

Har tapetserat vår fina fondtapet nu, det blev jätte fint!! Nu ska vi bara måla elemetet en gång till och spackla och måla hallen sen kan vi lägga golvet. Jippi.....snart kommer vi ha fint i vårt hus!!=)

   
Vad tycks om fondtapeten?

Förrestän så gick det bra i skolan i dag. Fick bara en fråga som jag inte kunde svara på, men det var inte en fråga som jag borde kunna, det var en tandläkarfråga. Så det gjorde inte så mycket. Hade däremot en otrolig huvudvärk när jag kom hem, fick ta en ibumetin. Känns nog bättre snart!!

Måndakväll!!

Äntligen är denna tråkiga dag snart över. Längtar redan tills fredag!! Ska snart gå och lägga mig, men jag är inte så trött, gick ju upp halv 10 i dag. I morgon är det dag att tapetsera, Jeppe ska köpa tapaten efter jobbet i morgon. Hoppas det blit fint!!

DESIGN: SIMON&THOMAS

Har precis målat färdigt elementet.....första strykningen ialla fall. Blev klar klockan 20.00, perfekt eftersom jag vill kolla på DESIGN: SIMON&THOMAS, älskar det programmet. Dom är så himla duktiga, får även mycket inspiration till vårt eget bygge. Måste kolla på programmet nu!!

Kunde inte lägga upp de bilder jag hade tänkt.....försöker senare..

Första måltiden!!

Har precis ätit första hemmalagade måltiden i huset.......det var precis så gott som jag hade föreställt mig. Det blev som planerat, kyckling i kokosmjölk med bambuskott, tomater, red curry pasta och ris. Måste jobba lite nu, ska måla elementet i vardagsrummet!!
      
image27
Första hemmalagade måltiden i vårt kök.

Sola!!

Var iväg och solade innan. Man kunde ringa och beställa tid kl:15.00, så jag började ringa då. Ville ha en tid så fort som möjligt. Efter att jag hade ringt ca 20 gånger så bestämde vi oss för att åka dit i stället, och hoppades på att det var ledigt. När vi väl kom dit var ett av de solarierummen(ny rör) som vi ville ha upptagen, så vi fick vänta en halvtimme. Så vi gick ut för att få lite frisk luft. När det sen var dags att sola, visade det sig att det solariet vi väntade på hade gått sönder, så då fick vi använda ett av  dom andra istället. Så himla störigt......då hade vi ju kunnat sola direkt när vi kom dit. Men men.....ni är vi bruna och fina!!!

När jag skulle sticka i väg var katterna bara för söta, var tvungen att fota dom.=)
image24
Här har vi dom, Tiger överst och Måns underst.

Nervös!!

Tar en lite paus från skolarbetet nu....har faktiskt vatt duktig, har skrivit 1 1/2 sida.
Är jätte nervös inför i morgon för då ska jag på auskultation. Jag (ensam tandtekniker) ska gå med tandläkarstudenterna som läser sista terminen när dom har patienter. Så ska dom kunna ställa tandtekniska frågor till mig, och jag ska självklart också ställa frågon till dom. Är nervös....tänk om jag inte kan svara på deras frågor.....GUD va pinsamt det skulle va. Jag går ju sista terminen, då förväntas det att vi ska kunna det mesta. Ussh, jag vill verkligen inte. Efter själva auskultationen så ska jag följa med dom på nästa lektion där dom diskuterar dagens patienter och om där fanns något speciellt fall. Det värsta av allt är att jag ska utsättas för detta vid inte bara ett tillfälle......utan två. Jag vill VERKLIGEN inte!!

En ny vecka!!

Då är det redan måndag igen......varför ska helgen gå så fort? Måndagar är verkligen den sämsta dagen på veckan, eftersom det känns som en evighet till fredag. Gick upp för ca en halvtimme sedan, hade satt klockan på 8.00 men det gick verkligen inte att gå upp. Ställde om den till 9.00, men då kännde jag mig inte heller redo att stiga upp....snoozade sedan till 9.30.......så skönt!!=) Ska försöka dra igång med exmensarbetet nu....men det är svårt att komma igång. Måste jobba nu!!

Trött!!

Märkte precis att klockan redan var 23.26......det är verkligen dags att gå och lägga sig nu. Även ifall jag inte ska gå upp jätte tidigt, borde jag nanna nu. Försöker övertala Jeppe om att vi ska gå och lägga oss, men han vill sa klart ett program först.....tråkigt. Men men.....dags att borst tänderna nu!!

Grattis!!

Var precis inne på din blogg Catrin, såg att ni fick huset......GRATTIS GRATTIS!!! Det måste bara kännas så skönt, äntligen efter att ni letat så länge. Nu du, nu börjar det roliga....planera och inreda! =) Hoppas mye-korv, cili och peppan är lika glada som ni Dom kommer trivas jätte bra. Nu när ni kommer bo så nära oss, kan det hända att ni får "oväntat besök". Oooo.....det ska bli så kul, ni kan vi träffas oftare.....om det nu går?=) hi hi. Love you gumman!!=)

image23

Söndakväll!!

Har kommit hem från träningen nu och har ätit lite.....är alltid extra hungrig när jag tränat. På nått vis så smakar maten mycket mer, man njuter verkligen.

Började kolla på "Fun with Dick and Jane" för en timme sedan.....inte speciellt bra. Tydligen inte tillräckligt för att få min uppmärksamhet, annars hade jag ju inte suttit här och skrivit. Lite av en besvikelse, tycker alltid att filmer där Jim Carrey är med i, är bra, men så är det inte i detta fall.



Ska inte till skolan i morgon ska jobba hemifrån......så himla skönt. Lite sovmorron är aldrig fel. Sen på eftermiddagen ska jag och mamma åka och sola. Ska bli så skönt!!


Träning!!

Dags att träna igen, blir hämtad när som.....hinner inte skriva så mycket. Har precis blivit klar med att torka av hela köket, det blev fin fint!!=) Måste dra nu!!

image21
Så här fint blev det!!

Filmintresserad?

Är du filmintresserad? Gå då in på Jessicas filmblogg på www.metrobloggen.se/starshollywood.

Vårkänslor!!

Ä r det inte underbar när man hör fåglarna kvittra, att det är 10 grader varmt och att att man ser den klarblåa himlen. Känns verkligen som våren är här.  Hoppas att vi snart blir klara med bottenplanet så att kan stanna upp och bra njuta av att bo här tillsammans. Känns inte som man har kunnat njuta riktigt än, har verkligen haft fullt upp ända sen vi flyttade hit. Längtar tills vi är klara. Älskar dig gubben!=)
image19

Ny dag, nya projekt!

Gick upp hyffsat tidigt i dag, kvart över 9. Det var ialla fall tidigt för att vara mig och Jeppe......kan annars utan problem ligga till 12. Vi har haft mycket att gör med huset i dag. Efter frukosten målade jag väggarna i vardagsrummet, det behövdes lite mer färg längst upp mot taket vid övergången mellan tak och vägg. Så nu är väggarna helt klara.....så himla skönt. Efter det så städade och tvättade jag, det behövdes verkligen. Jeppe har med hjälp av Mats satt upp elementet i vardagsrummet. Han har även satt upp fläkten och kopplat in den. Just nu håller han på att fixa så att diskmaskinen fungerar.


Nu är fläkten på plats

Det var planerat att vi skulle laga mat för första gången i dag med det får vi skjuta upp till i morgon. Jag måste nämligen äta senast 16.00 eftersom jag ska träna i kväll. Man kan ju inte spring och hoppa direkt efter att man har ätit. Jeppe var inte riktigt klar med elen i köket, det var därför jag inte kunde laga mat. Har dock handlat hem mat så i morgon kommer vi garanterat kunna inviga köket. Det blir kyckling i kokosmjölk med red curry pasta, bambuskott och ris. Jag har vatt sugen på att laga denna rätt ända sedan vi åt detta på en thailänsk resturang precis innan jul. Jag kommer ihåg ingredienserna som stod i menyn och jag ska försöka återskapa denna underbara rätt. Hoppas jag lyckas!!=)

Dags att sova!

Har precis kommit hem från ett kalas, är verkligen jätte trött. När jag kom hem hade Jeppe och hans pappa fixat mycket i köket. Nu fungerar både ugnen, hällen och kranen. Rinnande vatten i köket.....det är underbart!!! I morgon ska vi laga mat i köket för första gången sen vi flyttatde hit ska bli gött. Lite svårt för att bestämma oss för vad vi ska laga, är sugen på så mycket, spagetti & köttfärsås, köttbullar, lax, taco, pizza, lasagne, paj......ja listan kan bli hur lång som helst.

När vi hade lämnat av Patrik efter kalaset ringde han till mig och frågade ifall jag hade stängt dörren till hans toalett. Och det hade jag gjort, ville inte att Pelle skulle springa in och gömma sig. Glömde sedan öppna den innan vi stack igen.......oops......det var inte bra alls. Kattenas låda är ju på toaletten. När han kom hem tyckte han att det luktade konstig.....då hade tydligen Pelle, hans minsta katt, bajsat på golvet 3 gånger och spytt 1 gång. Så synd om honom, han måste ha fått panik av att det var stängt.

Det första jag fick göra när jag kom hem var att byta mina sängkläder, var nämnligen lite spår efter att Ullrik hade vatt på besök i natt. Jag älskar att gå och lägga mig i en säng med nytvättade lakan. Ska nog gå och göra det nu....har svårt för att hålla mig vaken.

NATTI NATTI*

Varför?

Ja, då lyckades jag förstöra ännu en kväll, drack så in i helvete att jag inte ens kunde följa med ut. Jag som hade sett fram emot enna kväll så länge....så klantade jag till det. FÖRLÅT alla!! Spydde när jag kom hem, pinsamt tidigt klockan tolv. Har spytt tre gånger i dag.......fy fan vad jag hatar att spy. Klantade mig rejält när jag skulle göra mig av med spyorna från igår. Tänkte att jag skulle skölja av spannen(spackelspannen) i badkaret, och dum som jag var så hällde jag ut allt i badkaret. Det skulle jag inte ha gjort.....all mat stoppade ju upp vattnet. Fick tillslut ta toaborsten i ena handen, samtigt som jag höll för näsan med andra, och försöka få bort matklumparna från avloppet. Fick till slut ner vattnet, sen fick jag ju torka upp det andra med papper och slänga i toan. Det värsta är att hela badrummet luktar ju minttu nu.........fy fan. När jag spydde innan i dag var det ju inga problem med att få upp det, man får spykänslor bara av att gå in där. Var kanske en timme sedan jag besökte ULLRIK senast, känner mig faktiskt lite bättre nu. Det ligger en chipspåse på bordet framför mig, har varit tvungen att smaka några. Dom såg så goda ut och det var dom också.

Men något positivt fick jag ändå ut av kvällen, träffade tre underbara tjejer. Hade verkligen skit kul...tills jag stack hem. Hoppas vi kan göra om detta fast då ska jag sköta mig bättre så att jag ialla fall kan hänga med ut. Det är ju därför man dricker, för att man ska ut och dansa. Nästa gång lovar jag att jag ska dricka måttligt, både för min och dom andras och Jeppes skull.

Några härliga bilder från kvällen.
image16
Catrin, Martina, Sussie och Erika

Äntligen FREDAG!!

Ja, då var äntligen den efterlängtade fredagen här. Slutade tidigare än jag trodde, redan kl:10.20. Om jag skulle skulle sluta tidigare än 12 hade jag planerat att sola och sen måla vardagsrummet. Men det var stängt där jag hade tänkt sola.....synd, nu får jag väll använda brun utan sol i stället=). Det går bra det med. 

När jag hoppade av tåget i Kävlinge var jag så kissignödig att jag var tvungen att gå på toa på stationen, kunde verkligen inte hålla mig trots att det bara tar 10 min att cykla hem. Alla som känner mig vet att jag har världens minsta blåsa, så att åka långa tågresor kan ibland vara jobbigt för mig. Vissa morgonar när jag hoppar av bussen vid skolan är jag tvungen att springa in för att gå på toa, och ändå har jag ALLTID kissat innan jag cyklar hemifrån.  

Var hemma vid 12-tiden och då började jag direkt med att måla väggarna i vardagsrummet. Tog över 2 timmar, känndes som en evighet. Jag målade inte ens alla väggarna eftersom vi ska ha en fondtapet på ena väggen. Jag är alltid väldig petig med allt jag gör, det måste bli perfekt och då tar det ju lite längre tid.

Så här ser det ut i vardagsrummet just nu, målade väggar och tak.

Hade tänkt sova en stund tills Jeppe kommer hem, måste ju vara pigg i kväll=) När han kommer hem ska vi direkt åka iväg och köpa tapet, fog och mjukfog. Och sen är det ju party, party som gäller i kväll......längtar...=)

Natti Natti*

Kaklet är på plats!

För en halvtimme sedan blev Jeppe klar med kalkingen i köket. Nu behövs det bara fog, och det ska vi köpa i morgon. Ska även se ifall den fondtapeten vi vill ha finns att köpa i en närliggande målaraffär.

Nu är kaklet på plats, fattas bara fog.

Nu ska jag kolla lite på tv och sen e det dags att gå och lägga sig. Ska upp tidigt i morgon också, fast jag slutar kl12.00 så det är lugnt. Och sen ska vi ju ut och festa och det ser jag fram emot.......kan det inte bli Fredag snart....=)....

Katterna

Just det, katterna dom har jag ju glömt att nämna. Måns och Tiger är mitt liv, älskar dom oerhört=) Tiger är en stor(kanske lite för stor) katt, är ca 2 år. Han har sina rutiner varje kväll. När jag gått och jagt mig kommer han alltid in i sovrummet, hoppar upp i min säng och går upp på magen. Sen sätter han sig fint på rumpan och blundar. Då vill han att jag ska kela med honom. När han känner sig nöjd går han (alltid) ett varv på min mage och sen lägger han sig ner och sover. Samma rutin varje kväll......han e för go min lilla Tigge.
Sen har vi det nyaste tillskottet till familjen, lilla Måmma, med betoning på lilla. Han är nämnligen väldigt liten, och när han står brevid Tiger(som är otroligt stor/tjock=)) så ser han ännu mindre ut. Denna lilla katt älskar sin "storebror" Tigge över allt annat. Han springer efter honom vart än han går. När vi bodde i lägenheten tyckte Tiger att det var måttligt jobbit att ha en skugga efter sig hela tiden. Men nu när vi bor i ett hus på nästan 200 kvadrat så kan han springa undan och vara ifred när han vill. Är så himla glad att dom liksom vi trivs i huset.
image13

Party Party!!!

I morgon är det dags igen, party, party med mina underbara vänner. Jag har sett fram emot detta hela veckan, hoppas ett det blir jätte kul. Men det brukar det ju alltid bli när man umgås med härliga männinskor. Ska bli kul att träffa lite av Martinas kompisar, och att prova ett nytt uteställe. Antar att Jeppe, Anders och Björn kommer att ta hand om varandra under kvällen när vi tjejer är ute och roar oss. Dom är för goa!!=)
Hoppas min lilla Catrin mår bättre i morgon, hon har ju vatt lite nere i veckan, har haft några motgångar. Håller tummarna för att dom får huset, dom om någon förtjänar verkligen det. Love you gumman=)

Nymålat!

Äntligen har jag målat klart......det var riktigt jobbit för armarna och ryggen. Sitter och äter och njuter av att se vardagsrummet växa fram. det kommer bli så fint!
Så här fin blir man när man målar taket
 
Jeppe har också varit jätte duktig i kväll, har hunnit kakla en del.
image5
Här har vi honom "in action" min duktig pojke!!=)

Nu kaklas det!

Nu har min älskling kommit hem och han är redan igång med att kakla.
 
Ska snart beställa lite mat.....vi är båda jätte hungriga. Blir förmodligen något från Valentino eftersom vi inte kan laga nått själv än....=(

See ya!!

Fösta dagen som bloggare!!

Ja, då var det dags för mig att skaffa en blogg, har tänkt på det länge med inte fått tummaran loss. Har lite svårt att föstå hur allt fungerar men det löser väll sig.

Har vatt i skolan i dag, fick gå upp kl:06.00, usch va jobbigt. Faktiskt första gången jag har gått upp så tidigt denna terminen sen jag började vecka 4. Är lite frustrerad över skolan, jag och Marie håller på med vårt examensarbete men det går lite trögt just nu. Ena dagen känns det jätte spännande och kul andra, hopplöst. Jag vet att jag bara har ett halvår kvar på min utbildning men det känns som en evighet. Jag vill bara bli färdig med utbildningen och komma ut i arbetslivet och tjäna lite pangar.....för det va länge sen man hade mycket utav det.

När jag kom hem från skolan spacklade jag taket i vardagsrummet, såg att där var en del missar. Just nu sitter jag och väntar på att det ska torka så att jag kan måla taket.  längtar tills vi e klara med vardagsrummet och vi kan börja möblera och göra det till vårt hus.
Snart kommer min underbara Jeppe hem och då ska han kakla i köket, jag längtar verkligen tills vi blir klara. Har verkligen börjat tröttna på färdigmaten som vi har stoppat i oss i månader nu......ska bli underbart att kunna äta hemma lagade köttbullar med potatis,lingon och brunsås, eller en hembakad pizza.....mmm det hade vatt mumsigt.


Ska försöka lära min lite mer om hur bloggen fungerar nu.....återkommer senare.....=)

RSS 2.0