Kräftskiva 2011

I går var vi i Revinge för att fira årets kräftskiva som Johanna hade fixat. Vi var 17st och det var lika lyckat och roligt som det alltid är med dessa härliga människorna.
Ett stort tack Johanna för allt du fixat och den goda maten!=)
Tjejmiddag!

I kväll ska vi mysa!!

Mormor har fyllt år!

Den 2 september fyllde mormor 76år och av oss fick hon en fotobok med bilder från bröllopet. Känns kul att ge bort något personligt, man har ju det mesta vid den åldern=).
Här är ett utdrag från fotoboken.
Den är gjord på www.postfoto.se.

Takbytet är äntligen färdigt!

För några veckor sedan började vi byta taket, inte bara nya pannor utan allt underlag också. Känns jätte skönt att veta att det är bytat och att vi inte behöver tänka på det på många många år framöver.
Så här fint och fräsht blev det!!En härlig kväll med ett underbart gäng!!

I går var vi 12st som träffades på Restauang Sandra i Lund och åt fondué och hade jätte trevligt. Vi var på restaurangen från 18-22.45, därefter gick vi och spelade biljard. Jätte kul, och självklart spöade tjejerna killarna, ha ha=) Därefter gick vi en snabb runda till macedonkan för glass och nattamaud.
Det var en jätte mysig kväll med fint väder, god mat och trevligt sällskap.
Tusen tack alla för en lyckad kväll!!Drömmer mig tillbaka!

Nu har äntligen Elin kommit tillbaka från mammaledigheten, härligt att få träffa henne varje dag igen=) Hon hade med sig en massa fina bilder från bröllopet, det får mig att drömma mig tillbaka till denna underbara dag!=)

RSS 2.0