Trots febern...

...har Max haft humöret uppe emellanåt. Han var så varm ett tag att jag lät honom vara i endast blöja. Då bjöd han på dessa goa bilder!!
 
 
 

Molly och Hampus!!

I dag hade Max fixat en lekdejt med Molly och Hampus. Max fick sin 1års vaccination i går och var lite kinkig i dag, har haft feber och varit extra mammig. Men det gick bra ändå, bara lite mer gnällig, men det får man ta.
Jag bjöd på kyckligsallad och chokladpudding till efterrätt.
Både Maria och Lina hade med sig 1 års presenter till Max, så gulligt av dom. Tack snälla ni!!
Har sagt det innan och säger det igen, GUD VAD JAG KOMMER SAKNA ATT VARA MAMMALEDIG!!!!
 

Far och son!


Gröt i hela ansiktet!

Så här ser man ut när man försöker äta gröt själv.
 

Vår prins har fyllt 1år!!

15.02.2013 exakt ett år efter att Max föddes firades hans 1års dag med ballonger, spagetti och köttfärsås(är det 1års kalas så är det), prinsesstårtor och en massa paket.
 
När jeppes klocka ringde på morgonon gick vi in för att sjunga för vår fina 1åring. Då stod han redan upp i sängen och väntade på oss. Vi lyfte in honom i vår säng och sjöng för honom där, och sen fick han öppna alla paketen. Den lilla bollen blev snabbt en favorit, den skulle vara i ena handen undertiden dom andra paketen öppnades.
Efter att allt var öppnat fick han vällig, sen somnade han och jag om i vår säng. Finns inget mysigare=)
 
Kl:17.00 hade vi bjudit till kalas, och på dagen var min mamma och Jeppes pappa här och hjälpte mig att fixa. Inte lätt att få ihopa allt med en busig 1åring här hemma. Vi städade, dukade, blåste upp ballonger och bakade tårtor. Hade inte klarat det utan deras hjälp. Tack än en gång att ni erbjöd er att hjälpa till!
 
När gästerna kom hit så vilade Max, men det dröjde inte länge förrän han vaknade till. Därefter vara han vaken hela kvällen, kan ju vara farligt att missa något. Han skötte sig utmärkt under hela källen!!
Han fick många fina saker bla, en vagn(sulky), kläder, en lampa, ett par skor, regnkläder, leksaker, en bok, en leklåda, en boll och en massa pengar.
 
Tänk nu har Max redan haft sitt första kalas, vår kille börjar bil stor. Varför ska tiden gå så snabbt, vill bara stanna tiden för snart fyller han väll 15år.
 
VI ÄLSKAR DIG, VÄRLDENS MEST UNDERBARA OCH FINASTE MAX!!!!!!!<3
 

Tobbe 25år!!

Förra helgen firades att Tobbe fyllt 25år. Han bjöd på ALLT, fördrink, lasange, sallad, marängsviss, öl, vin, drinkar och snacks.
Maten var jätte god och vid ett tillfälle såg det ut som att vi skulle bli utan efterrätt. Gulliga och lite smått förvirrade Tobbe och Lotten hade glömt glassen hemma hos Lottens föräldrar. Men det löste sig snabbt då Carro erbjöd sig köra och handla ny. Det var tur, för vi alla var sugna på marängsviss.
Efter det drog festen igång ordentligt, drinkbordet dukades fram, låtarna på spotify bytades flitigt, rekvesita så som kepsar, filtar och en hjälm plockades fram för att göra dansandet med underhållande.
Vi skulle egentligen gått ut i Malmö men vi hade så roligt att vi bestämde oss för att stanna kvar. 
Det var en väldigt lyckad fest och vi alla hade så kul!!=)
 

Sytt haklappar!

Jag har sytt haklappar till Max i vaxduk som jag köpt på IKEA. Tycker dom i tyg är för små och det blir mycket tvätt varje dag. Därför ville jag sy i ett material som går att torka av. Har en sedan innan så jag använde den som modell. Längs kanten sydde jag på ett kantband och även en lite lapp med Max namn. En kul idé tyckte jag, så att man ser att den tillhör honom. Sydde 5st, 3 till Max och 2 ska jag ge bort.
 

Fin i polotröja!

Max fick en polotröja av mina föräldrar i julklapp som han är så fin i. Min mamma har stickat den, både färgval och utforming är helt rätt.
 
 

RSS 2.0