Trappbygget!!

Även i dag efter jobbet har Jeppe varit flitig och fixat med trappan. Den kommer ha vita sidor och trästeg i massiv ek, tror det kommer bli super fint!!=)
Vad jag gör om dagarna!!

Uppdatering: Svar till Lena

Jag är utbildad tandtekniker, och för detta krävs en 3 årig högskoleutbildning.
Som ingångslön har man ca 20.000(som sedan ökar för varje år) När man sedan har skaffat sig lite erfarenhet och om man är duktig inom yrket så tjänar man mellan ca 25-35.000. Det beror även på vilket område inom tandteknik man jobbar med.

Hoppas det var till någon hjälp!!!
Funderar du på att utbilda dig till tandtekniker?


Snickaren Jeppe!!

I dag efter jobbet åkte Jeppe och köpte bänkskivor som vi ska göra trappstegen av. Han hann även såga ut att stegen, han är duktig min snickare!!=)Nicke nyfiken!!

I dag monterade Jeppe och Daniel ner trappan, nu är det dags att göra den fin. Eftersom man inte kan gå upp den vanliga vägen så hittade Måns en alterativ väg. Han är väldigt påhittig vår lilla Måns!!Midsommar 2010!!

Vi har spenderat 2 underbara dagar med 2 underbaringar!!


Det blev en lugn midsommar detta året, det vara bara jag, Jeppe, Sandra och Daniel. Vi firade det hemma hos oss med; fördrinkar, partytält, den tradionella midsommarmaten, öl, vin, cider, snaps, kubb, monopol och nattamaud.
Sandra och Daniel sov över och invigde vårt gästrum, kul att det kommer till användning. Dom stannade länge även i dag, vi hann med; frukost, jag och Sandra gick en lång promenad, lunch(rester från i går), monopolspelande, grillning och tv-tittande.


Tack Sandra och Daniel för 2 mysiga dagar!!=)Sista gympapasset denna terminen!!

I dag var det dags för vårt sista gympapass denna terminen. Det var extra extra varm just i dag, solen har ju värmt upp hallen, man var svettig redan när man kom dit. Efter passet bjöd vi på lite godsaker, midsommarmat, och det var verkligen uppskattat!!
Restaurang och 50-årig bröllopsdag!!

I går bjöd Jeppes mormor och morfar oss på restaurang, dom firade nämligen sin 50åriga bröllopsdag.
Grattis Marie Louise och Jan, och tack för i går!!=)
Världens finaste pojkar!!Blommor!!


Hämtat nya soffan!!

I dag har vi hunnit med jätte mycket, gick upp halv 9, åt frukost, städade och flyttade upp soffan på ovanvåningen. I dag var det nämligen dags att åka och hämta den nya soffan. Den skulle egentligen inte va klar förrän v. 26/27, men i går ringde dom till Jeppe och sa att vi kunde hämta den redan nu. 
Soffan är nu färdigmonterad och vi är super nöjda!!=)Shoppat massor på rean!!

I dag har jag vatt en sväg på Nova och shoppat på rean. Jag trodde att jag skulle hinna hem och kolla på vigseln mellan Victoria och Daniel, men jag missade tyvärr den. Jag var helt inne i min shopping och det kommer säkert repris som jag kan se.
Hittade en massa fint, allt förrutom skorna och den gråa kjolen var på rean.After Work!!

I går var jag på After Work med jobbet, det blev mysig picknick och grillning i det underbara vädret.

Linas och Annamajs examensfest!!

I tordags efter jobbet åkte vi till Bjärred för att fira Lina och Annamaj som båda har tagit examen, 2 duktiga töser!=) Dom bjöd på super god buffé som dom lagat själv, imponerande.


Bröllopstorget

Här finns mycket, mycket bra läsning. Oj, vad mycket som ska planeras och fixas inför ett bröllop, men gud va kul!!=)www.brollopstorget.se


Shopping, shopping, shopping!!!!!

I går när jag, Sandra och Lina var på Nova så shoppade jag en massa fina kläder. I dag har jag även hunnit gå en snabb runda, skulle nämligen ändå köra till lund, har kört tobb och lodd till ett bröllop. Så i även i dag hittade jag lite kläder.
Underbar fredag!!

Detta hann jag med i går:

*jobbat
*shoppat på Nova med Sandra och Lina
*handlat mat till kvällen
*lagat mat; grillad kyckling, råstekt nypotatis, fetaostsallad och goda såser.
*ätit årets först jordgubbar
*snackat nostalgi så som;"Jazzbyxor", "Buffalo-skor" m.m
*myst i soffan med sötisarna Sandra och Lina till halv 2 på natten.

 Bönder vet hur man festar!!

Vilket ös och vilken fest Daniel och hans mamma hade fixat. Det var en härlig stämning, underbart väder, super god mat, generöst med dricka, bra musik och härligt folk. En riktigt lyckad kväll med andra ord.


Allting började kl:18.00 med fördrink, snttar och annat gott. Efter lite mingel ute i det underbara vädret så startdes grillen, Daniel, hans pappa och hans bror skötte det galant! Undertiden var det dags att hitta sin plats vid bordet, jag jag fick den bästa platsen. Mellan födelsedagsgrisen och Sebbe, tack grabbar för ert trevliga sällskap!!=)
Maten var super god, grillat är alltid gott!!=) Under middagen sjöngs det flitigt, folk höll tal och stämningen var på topp. Efter maten var det kaffe och tårta, sen flyttades borden och dansgolvet tittade fram. Dom bjöd på bra musikmix och härligt dunk!!!!! Fram till kl:02.00 blev det dans och avsvalkning utomhus i i omgångar. Dom felsta dansade och tiden gick alldeles för snabbt. En sak har jag lärt mig "BÖNDER VET HUR MAN FESTAR!!!!!TACK DANIEL OCH LENA FÖR EN OFÖRGLÖMLIG OCH UNDERBAR FEST!!!!

Om en timme smäller det!!

Om en timme är det äntligen dags för Daniel(25år) och hans mammas(50år) 75års fest. Jag är rikigt laddad, det ska bli super kul. Jag ska inviga min egensydda klänning i dag!!I dag har jag...


Gympa!!

I dag har jag och mamma hoppat in och haft ett extra pass, ett baspass. Vi har aldrig haft det innan så det var svårt att veta hur vi skulle ändra på passet eftersom vi har medelpass i vanliga fall. Men det gick jätte bra, vi tog bort två låtar och drog ner på intensiteten så det blev lite lättare. På detta passet brukar där vara ca 5-10st och i dag var där 5st, så himla söta och duktiga var dom. Känndes lite konstigt men mysig, vi är ju vana vid ca 30-40st.

I
morgon är det dags igen men då kör vi medelpass som vanligt, det är kul att gympa=).
Även nästa vecka ska vi hoppa in och ta ett extra pass, men ett medelpass så då kör vi bara det vanliga. Så denna veckan och nästa vecka kör vi 2 st pass/vecka.....kul!!!!=) Och det är ju inte fel med lite extra pengar heller.


KORPEN


Avslöjandet!!

Nästa år ska vi gifta oss, jag är så lycklig=). Det var ett tag sedan vi bestämde att vi skulle gifta oss nästa sommar, men vi hade inte bestämt något datum. Men nu är både datum och kyrka bestämt. Lördagen den 18 juni nästa år kommer bli en helt fantasktisk dag, för då blir det jag och Jeppe för alltid. Att dela denna dagen med släk och närmsta vänner kommer bli helt underbart.

Uppdatering(svar till Lina): Vi ska gifta oss i Lackalänga kyrka, vi ser kyrkan från vår ovanvåning så det är nära och bra!!=)


RSS 2.0