Frida 23år!

Från i lördags till i söndags var vi i Simrishamn och firade Fridas 23års dag. Vi var ca 20st och alla sov över, jätte mysigt. Vi hade tur med vädret på dagen, vilket var perfekt då Frida hade ordnat en massa lekar utomhus. Sånt är alltid kul, och dom hade även lite nya lekar som jag aldrig provat innan.
Efter lekarna var det dags för presentöppning och därefter intog vi middagsbordet. Dom bjöd på smarrig taco/köttfärspaj, sallad och vitlöksbröd. Och till efterrätt fick vi chokladpudding och grädde, mums.
Det blev en riktigt lyckad fest, tack Frida och Johan för allt ni fixat!Mamma är grym!!

Mina föräldrar tillsammans med 2 andra har startat en ny gympaförening som heter GYMPADAX. Denna veckan startade terminen och dom har redan över 120st medlemar, grymt jobbat. I torsdags körde mamma sitt nya pass för första gången, och hon gjorde ett jätte bra jobb, hon är grym!! Det är ett jätte roligt/jobbigt pass med härlig musik, det kan inte bli bättre.
Gå gärna in på deras hemsida och kolla!!!!!!!!

Mys med dom bästa!

I söndags bjöd Lina hem oss tjejer till henne på middag och mys. Jätte mysigt att träffas bara vi tjejer, det gör vi alldeles för sällan. När det är party och vi är många hinner man inte snacka så mycket med alla, och det hann vi verkligen göra då. Jag uppskattar verkligen sådana tillfällen.
Tack Lina för allt gott du fixat och tack alla för en MYSIG kväll!!Till Johanna!

Dessa gillar jag=)

Förfest och Björka!

Tack alla vänner för i lördags och ett extra tack till Daniel och Sandra för allt ni fixat!

Ny tavla!

Denna coola tavlan köpte vi på vår bröllopsresa, och den har numera fått en plats i tv:rummet!!

RSS 2.0