Detta möttes jag av när jag kom hem!!

När jag kom hem från jobbet i dag så möttes jag av en jätte god matdoft, Jeppe hade lagat spagetti och köttfärsås, mumsfillibabba!!=) Efter maten åkte jag hem till mamma och pappa eftersom mamma behövde lite hjälp med gympan. När jag sen kom hem så hade Jeppe flockat fram ljusstakarna och utebelysningen.
Så här mysigt blev det!!=)Idol med girlsen!!

I fredags var jag, Lina, Sandra, Johanna och Jessica på malmö arena och kollade på Idol. Det var jätte kul, och vi hade bättre platsen än förra gången. Efter idol hade vi tänkt gå vidare, med det var ju snökaos så vi tyckte det var klokast att öka hem. Och eftersom vi inte hann med så mycket tjejsnack så träffades vi även på lördagen och åt frukost tillsammans på Nova. Vi snackade om allt mellan himmel och jord, jätte mysigt var det.

Jag är så glad att jag har mina fina tjejkompisar;)
Vad händer här?


Våra busiga katter leker uppe på köksskåpen!


Mmm...det luktar gott!!


3 rätters middag!!

I lördags hade killarna(Jeppe & Daniel) fixat en 3 rätters middag till mig och Sandra. Dom hade till och med köpt och förberett delar av maten i fredags.
Till förrätt bjöd dom på vitlöksbröd med skagenröra och kräftstjärtar, super gott. Till huvudrätt blev det grillad karré, ungsbakad potatis, fetaost sallad och bearneinesås. Och till efterrätt åt vi Sandras nyttiga pannkakor med sylt och grädde. Gott, gott gott!!!!=) Verkligen en mysig kväll, det var ju länge sen sist.

Tack Jeppe och Daniel för den goda maten!=)TACK...Vi har varit på "farsdagsmiddag" hemma hos mormor och morfar i dag, dom bjöd på super god mat som alltid!!=) Jag passade på att få hjälp av min snälla morfar med att förminska länken på min nya klocka. Han är jätte duktig på sådant "pilleri", tack än en gång morfar!!=)


Ullared!!

Var hemma från jobbet i torsdags och fredags eftersom jag var sjuk. Mådde lite bättre på fredagen och mycket bättre på lördagen, och som tur var så kunde jag åka till Ullared i går.


Förrutom det nödvändiga så som köks/toalett-artiklar köpte jag även detta:


Behålla!!

Klickade hem lite kläder från H&M förra veckan och i dag låg det i brevlådan. För en gångs skull så behåller jag allt, det hör inte till det vanliga. Oftast brukar jag lämna tillbaka något eller ialla fall byta storlek, men denna gången var jag nöjd med allt.Hur ska det gå?

Längtar jätte mycket till skidresan med våra underbara vänner, oj oj va kul vi ska ha. Men frågan är "hur ska det gå"?, med tanke på vilket folk som ska med, alla är ju halvt galna, ha ha!!=). Jag känner på mig att det kommer bli en toppenresa som man sent kommer glömma!!RSS 2.0