Fajitas, snacks, Beer pong!!

Det var riktig mys mys mys, hemma hos Tobb och Lodd i går, åt fajitas, kollade på 2 filer och krängde, godis, snacks och kakaor. Oj, vad jag var mätt när vi åkte därifrån.
Tobbe fixade en ny film, Roadtrip-Beer pong, jätte rolig film, haha! Efter den filme kollade vi på Dead meat, och det var inte alls lika bra, dåliga skådespelare, dåligt innehåll och allmänt löjlig. Så istället för att se den så vilade jag ögonen lite, hihi!! Tack för mumsig mat och en mysig kväll Tobb o Lodd!! Ses i kväll igen, va kul!!=)



Dessa filmer såg vi:
  


Tigers nos!!

Så här ser Tigers nos ut när han har ätit, och det beror inte på att han äter kladdig mat, han äter nämligen torrfoder, ha ha!!=). Vi vet inte hur han lyckas se ut så, han är bara för go, vår lilla Tigge!!=)




Hunnit med mycket i dag!!

Slutade halv 2 i dag, har vatt jätte duktig i veckan och jobbat undan alla jobb som fanns, därför kunde jag sticka hem tidigare. Frågade chefen i dag ifall jag kunde va ledig i morgon eftersom jag har jobbat undan allt, och det  var inga problem, snäll chef jag har!!=)
När jag kom hem så åkte jag och Jeppe till Beijers och handlade stenar som vi ska ha på framsidan av huset. Fick köra 2 gånger eftersom det var så tungt, släpet pallade inte allt på en gång.
Efter vi lastat av alla stenar så åkte vi till Bauhause för att kolla på plattor till trappen, hittade tyvärr inga. Eftersom vi var i lödde så passade vi på att handla på Willy´s, bla så att vi kan laga pizza på lördag, mums. Hade egentligen tänkt göra det i dag, men vi ska hem och kränga hos Tobb och Lodd istället, mys mys!! Vi tar med oss filmer och snacks, och dom bjuder på fajitas, gott!! Så i kväll kommer det bli fredagsmys(som dom sjunger i reklamen) även ifall det bara är torsdag!!=)




Rosa!!

Duktiga Jeppe har tvättat i dag och en av tvättarna blev inte jätte bra, en av mina röda klänningar färgade av sig, haha!!=)


Ny tröja!!

I dag efter jobbat körde jag en massa ärenden, först till net on net för att lämna tillbaka min kamera. Jag upptäckte att ljudet på den inte funkade så bra, det skorrade. Även ifall 14 dagars öppet köp var över så var det inga problem att lämna tillbaka den. Köpte ingen ny, utan ska prova min föräldrar nya kamera istället, gillar jag den ska jag köpa en sådan istället!!.

Efter net on net åkte jag till Nova, skulle lämna tillbaka ett par skor Jeppe hade köpt och en tröja jag köpt. På Gina där jag lämnade tillbaka tröjan hittade jag en annan tröja som fick följa med hem.  Efter nova åkte jag hem till mina föräldrar för att hämta kameran som jag skulle låna av dom. Och därefter åkte jag hem till mina prinsar!!=) Jag blev positivt överraskad, Jeppe hade städat och tvättat 3 tvättar, duktig han är!!=)


Klänningar från Nelly!!

Fick mina klänningar från Nelly.com i dag och en av dom var fel och den andra var inte så fin. Den röda var jätte stor, beställde en M och den var som ett tält, och den var inte snygg i modellen, så den får åka tillbaka. Och den andra var helt fel klänning, så även den ska skickas tillbaka. Hoppas jag får rätt nästa gång.


Vila - Spratto dress---------------------->   Koola Anna - Mimi Top
I stället för denna klänningen så fick jag denna, lite fel, hehe!!

Vila - Farina Dress
Denna klänningen var konstig i modellen.

Blondinbella är inte längre blond!!

What, var precis inne på blondinbellas blogg och upptäckte att hon inte längre är blond. Vad är detta, varför har hon färgat håret bara sådär. Jag fattar ingenting. Det blev fint ialla fall!!


Bra låt!!

Lyssna på denna låten, riktigt bra, Sean kingstons bästa tycker jag!! Detta är förrestän en av de låtar vi ska ha i vårt gympapass, den är rolig att gympa till!!


Rekord i antal besökare!!

I går hade jag rekord i antal unika besökare på min blogg, hela 67st, va kul. Och totalt 209 sidovisningar!! Undra vem alla är som kollar in min blogg, några nya läsare kanske?, kul är det i alla fall!!=) Lämna gärna en liten kommentar så kan jag kolla in din blogg också!!


Bild från scotts hemsida!!

Sandra hitta denna bilden på Scotts hemsida, kolla Jeppe syns jätte tydligt. Även Sandra syns, men inte så tydligt och lite av min arm, hihi, va kul!!=)

img_0181

Älskar denna bilden!!

Vill tillbaka!!

Patrik fyller 25år!!

I dag fyller brossan 25år, grattis grattis, hoppas du har haft en bra dag. Nästa fredag ska det firas!!=)


Fjällar!!

Usch jag fjällar på benen, inte alls kul! Jag vill ha mer sol så att dom blir bruna igen...

Jag är med i en tävling!!

Jag är med i en tävling "Veckans blogg"denna bloggen. Hade vatt kul ifall ni gick in och lade en röst på mig, det skulle göra mig jätte glad!!




För att komma till bloggen klicka här!




Filmer från i går!!!!!!!

Dags att korka upp!!
 
Förfest hos Daniel!!
 
Scotts!!
 

Bilder på det jag shoppat!!

Detta shoppade jag i går; 2 oversize trjöjor, en klänning/tröja och två skärp!!


Scotts!!

Gårdagen var en klockren kväll precis som alltid med mina bästa vänner.=) Vi började kl:19.00 hemma hos Daniel med biljardspelande, singstar och en massa vätskeintag, hehe!!=) Sen åkte vi till "the place to be"- BJÖRKA LOGE!! Scotts var där och spelade, och det var fullt ös hela kvällen. Vi stod längst fram och diggade, vi stod så nära att jag kunde klämma lite på sångarens rumpa, hihi!!=) Det var riktigt kul, tack ni som gjorde kvällen den ännu en oförglömlig kväll. Efter björka åkte vi hem till Daniel och hade efterfest, åt upp allt snacks som fanns kvar och snackade om allt roligt som hade hänt under kvällen. Vid halv 4 var det dags att runda av, då körde snälla Ola oss, först en runda till malmö för att lämna Lina+ äta nattamat, mums. Var inte hemma förrän halv 5 och då var det sängen som gällde direkt!!=) Denna kvällen kan jag leva länge på, har fortfarande ett lyckorus i hela kroppen.=)


Förfest hemma hos Daniel!!=)






På björka!!






Nattamat!!=)

Shoppat!!

Kommit hem från vår shoppingrunda nu, och vi bara hittade en del. Jag handlade 3 tröjor och 2 skärp, visar bilder på det sen för nu ska jag vila. Ska visa upp gympapasset kl16.00 och efter det måste jag göra min i ordning inför kvällen, därför passar jag på att vila nu.




Kolla på stenar/plattor till framsidan!!

Snart ska vi åka iväg och kolla på stenar/plattor som vi ska lägga på framsidan. Vi ska till Bejers i  Lund, hoppas dom har stort utbud. Efter det blir det en sväng inom Nova, både jag och Jeppe vill ha nya skor. Jag vill även köpa nya skärp(sådanna man har i midjan) dom jag har är alldeles för stora nu. Hittar säkert massa annat fint, det är väll fortfarande rea nu?!?!

Beställt en klänning till!!

Har beställt en klänning till, vad tycks??

Vila - Farina Dress


Outfits!!

I morgon är det party och behöver hjälp att bestämma oufit!!=)

Vad ska jag ha på mig i morgon?


Beställt klänning från Nelly.com!!

Har precis klickat hem denna klänningen från Nelly.com. Ett par snygga skor, smycken och ett skärp i midjan, så är outfiten klar!!


Vila - Spratto dress


Snart fredag!!

Skönt att det snart är fredag, på lördag ska jag sova länge!! I morgon kan jag nog sluta tidigt, har jobbat undan bra, så jag gör det jag måste sen sticker jag hem. Denna veckan har jag vatt själv på min avdelning+ att jag har tatt över chefens avdelning(han har semester) och det har gått bra. I måndags när jag kom dit var det kaos, där var lämnat jätte mycket jobb till mig, tordde aldrig att jag skulle hinna med allt. Hade det kommit in lika mycket jobb som det brukar hade jag garanterat inte hunnit. Fick jobba över i måndags men annars har jag gått hem kl:17.00 varje dag. Och som tur är så kommer chefen tillbaka på måndag, så då får jag lite hjälp!!


Samma burk??

Såg brukarna på din blogg Lina och kände igen dom, tror att vi har en i samma sort. Vi har fått den av Jeppes mormor, hihi. Jag tycker om den jätte mycket, dom är så söta!=)


Är det samma burk?


Tränat på gympapasset!!

Åkte hem till mamma och pappa direkt efter jobbet, dom var inte hemma just då så jag lyssnade igenom passet en gång själv sen somnade jag. Hann sova en liten stund, skönt för jag var jätte trött.
När dom kom hem så åt vi först mat, det blev bruna bönor och bacon, gott gott, sånt äter jag inte så ofta eftersom Jeppe inte gillar det.
Sen tränade jag och mamma på gympapasset, och det går bättre och bättre för var gång, jag är så nöjd med detta passet, det kommer blir skit bra. Vi gjorde inte rörelserna fullt ut men vi var helt genomblöta ändå. Åkte hem vid 21.00-tiden och då var det duschen som gällde. Nu ligger jag här i soffan, nyduschad och nöjd över att jag gjort så mycket i dag. I morgon är det torsdag och snart helg, skönt!!=)

 

Saknar er; mina fina tjejer!! Längtar till Lördag då vi ses igen!=)

Till Lina!!

Det är denna låten jag menar:


Jobbat 2 dagar!!

Ja, nu har jag börjat jobba igen efter semestern, varför ska ledigheten alltid gå så snabbt?
Jobbade över lite i går sen på kvällen kom Tobbe och Lotten hem till oss, dom hade med sig mat, lyxigt. Vi lagde något nytt, tacogratäng, jätte gott!!=) Vi hann även med att kolla på en film, The Locals, lite konstig med spännande.


I dag efter jobbet åkte jag direkt hem till mamma och pappa, dom bjöd på fläskpankaka, och gud vad jag åt, så himla gott det är. Jag åt nog dubbelt så mycket som både mamma och pappa, jag var hungrig!! Sen gick vi igenom lite med gympapasset, vi är nästan helt klara med passet nu, känns skönt. Och tack pappa för all hjälp med musiken, vi hade inte klarat det utan dig!=)



Har ingen passande bild till inlägget, så jag bjuder på en tagen med min nya kamera!

Närbilder!!

Närbilder tagna med min nya kamera!!


Lottens bilder!!

Här kommer Lottens bilder från i fredags!!



Måns har ett sår på örat!!

Lilla Måns har nog vatt i slagsmål har har nämligen ett sår på örat. Så nu har han en äcklig varböld stor som en ärta. I går kväll tryckte jag på den, och då kom det ut jätte mycket, usch vad det luktade. Hoppas det försvinner snart, vill inte att han ska ha ont.=(



Hemmalagade hamburgare och brännboll!!

I går var vi hembjudna till Daniel och Sandra, och det var även Lina, Sebbe, Emelie, Ola, Johanna, Christian och Emelie. Daniel hade vatt duktig och fixat maten, det blev hemmalagade hamburgare, jätte gott var det. Efter att vi hade ätit så att alla mådde illa typ så åkte vi iväg och spelade brännboll, tjejerna mot killarna. Och där kan ni ju gissa vem som vann, vi tjejer hade ju ingen chans, men det var kul ändå.=) Nästa gång får det va mer planerat så att man har rätt kläder och rätt skor framförallt.=) Efter att ha sprungit lite så hade hamburgarna sjunkit ner och då var det dags att fylla på i kistan igen. Till efterrätt åt vi chokladpudding och grädde, mumsigt.
Tack för en mysig och mättande kväll Daniel och Sandra, och alla andra som var med!!

2 filmer från Öland!!

2 söta pojkar leker utanför vårt tält!!=)



En fin Tiger på Ölands djurpark!!

En underbar kväll med Lodd!!

I går var det party party, Koffe(Tobbes kompis) fyllde 20 år, det firades hemma hos honom med egen dj så det var fullt ös. Jag och Lodd förfestade hemma hos mig, vi åt grillat, gjorde oss fina och drack en massa gott såklart!!=)
Både jag och Lodd var på riktigt svamphumör så vi var rejält glada när vi kom dit. Vi dansade nästan hela kvällen, det spelades bra musik hela tiden.
Tack Lodd för en kanonkväll, lyckat som alltid när det är vi två!!=) Vi är som pusselbitar du och jag- passar perfekt ihop!!=)






Love you Lodd!!=)

Videos från helgen i stugan!!

Vi gratulerar lilla stugan i dag...



Tidigt på kvällen, innan vi spelade "med andra ord"



Forever young.......



Robot-dansen!!



Mingel innan matlagning på Lördagen!!

Bilder från dag 6-Lördag!!

Lördagen var fullpackad, vi gick på loppis, grillade korv, spelade minigolf, badade och festade såklart!!=)











Lomma beach!!

Nu drar jag till Lomma, dags att bygga på brännan igen!!=)

Nytt i garderoben!!

Det var ett tag sedan jag köpte detta med har inte hunnit visa det förrän nu.



Har levt i gladiatorsandalerna sen jag köpte dom!!

Ölands djurpark!!

Här kommer bilderna från Ölands djurpark!!









Öland!!

Nu är vi hemma från den mysigaste resan ever, eller ja vi har vatt hemma ett tag nu men vi fick gäster så har inte haft tid att blogga. Vi har haft det helt underbart, de bästa två dagar någonsin, myst, myst och myst lite till, det har vi gjort. Sen har vi ju vatt på ölands djurpark också och kollat på fina djur. Så mysigt där var, dit ska vi sen när vi fått barn bestämde vi. Typ alla som var där var barnfamiljer, förrutom vi, haha!!=)
Hittade en camping direkt när vi kom dit, hittade en mysig plats och satte upp tältet. Allt gick jätte smidigt till madrassen skulle pumpas upp, pumpen vi hade köpt var inte så bra, det tog så lång tid att vi började blåsa upp den själv, då gick det undan. Efter att vi hade fått allt på plats så gick vi ner till stranden, bodde nästan brevid, och satte oss en stund. När det sedan började kurra i magarna så gick vi tillbaka och lagade mat, det blev soppa tilllagat i vårt fina stormkök. Vi hade ett eget bor som vi satt vid, och gud va gott det var  härligt att sitta utomhus och äta soppa, bara vi två(där var ju andra också men där var väldigt lugnt och tyst). Sen gick vi in i tältet och satt och snackade och åt annat gott som kakor och chip. Innan vi sov så gick vi en romantisk runda längs stranden, kändes som man var i en film=) Sen var det dags att sova, tog våra tandborstar och gick iväg till toaletterna i mörkret.
Vi sov jätte bra båda två, vaknade vid 8 och då startade vi med ett morgondopp, uppfriskande och skönt. Det var helt vindstilla och vattet var jätte fint. Efter det gick vi och duschade och gjorde vid oss. Sen åt vi frukost och packade ihopa tältet och begav oss till Ölands djurpark. Vi var där till och med 5 min innan dom öppnade. Väl inne gick vi runt och kollade och pekade på alla djuren och bara njöt av varandras sällskap.
Denna resan kommer jag aldrig glömma, det har vatt de två mysigaste dagarna någonsin med min älskling. Även ifall det var jätte lyckat har vi båda kommit på att vi är inga campingmänniskor, ha ha, vi är alldeles för bekväma av oss. Under hela resan har vi skratta åt allting känns det som, åt oss själva, åt andra som är så seriösa. Gud det har varit helt underbart kul, tack älskling för att jag fick uppleva det med dig!!=)








Bilder från Ölands djurpark kommer sen!!

Öland!!

Har ätit frukost nu och börjat packa, har bara lite kvar sen åker vi!!

Det blir nog ett besök på Ölands djurpark!!

Tack Lina!!

Söta Lina var här innan i dag och lämnade en datorväska som hon snällt handlat åt mig, tusen tack Lina!!=)




Öland med älsklingen!!

I morgon ska jag och Jeppe åka på utflykt till Öland, vi ska tälta och bara njuta av varandras sällskap. Har inte riktigt bestämt om det blir en eller två nätter, beror lite på vädret. Vi har precis provbyggt tältet, och alla delar finns och är hela. Har inte packat något än men det gör vi snabbt i morgon innan vi åker, det är ju inte så mycket man behöver ha med sig.

Tar självklart med mig kameran och dokumenterar vårt lilla äventyr!!=)



Bilder från dag 5-Fredag!!

På fredagen kom dom andra dit, och plötsligt var vi 8st, super kul. Vi grillade och åt underbart gott, saknar maten nu!! Och efter maten blev det party, rabarberpajätande, spökrunda och en massa supande och dansande!!=)


På förmiddagen var vi bara 4...



...och på eftermiddagen var vi 8st!!=)













Bilder från dag 4-Torsdag!!

På torsdagen hittade vi på en massa olika saker, åt glass/våfflor i Rammsjö, spelade minigolf och grillade.
 Vi hann även med att spela en omgång MONOPOL på kvällen.




Bilder från dag 3-Onsdag

Sandra jobbade länge på Onsdagen så dom körde upp till oss direkt efter att hon slutat vid halv 8-tiden. Då bjöd vi på varma mackor och efter det gick vi en runda, bla ner till stranden. Det var inte så fint väder, det regnade till och med lite på oss. När vi kom tillbaka så spelade vi en omgång MONOPOL och drack gott. En mysig kväll hade vi!!=)



Ny digitalkamera!!

I dag har vi vatt i väg och shoppat lite, bla campingutrustning som vi behöver till vår utflykt till Öland. Jag har även köpte en ny digitalkamera, det var verkligen på tiden, den gamla var inte alls bra. Det blev en Canon IXUS 95 IS. Efter shoppingrundan åkte vi till Fiskeboden i Lomma och åt lunch.



Min nya kamera!!


Bilder från dag 2-Tisdag!!

I tisdags så var det inte jätte fint väder så vi passade på att åka till Ullared och shoppa.
Nedan kan ni se lite av det jag handlade:







Eftersom vi inte var i Ullared så många timmar så hann vi göra annat under dagen, bla grilla och spela kubb!!


Bilder från dag 1-Måndag!!

I måndags var jag och Jeppe själv i stugan och eftersom det var fint väder så passade vi på att gå en runda och även sola och njuta av semestern.







En underbar vecka i Glimminge!!

Har kommit hem från en helt fantastisk vecka i stugan, och denna helgen har vatt den bästa på länge. Har umgåtts med dom bästa och verkligen utnyttjat haela vistelsen med rolig aktiviteter på dagarna och festande på kvällarna.
De tre första dagarna var jag och Jeppe själva och hade det hur mysigt som helst, så jag tänkte börja med att visa bilderna från dom dagarna, så jag sparar dom bästa till sist. Måste ju dela upp helgen i olika inlägg eftersom jag har bilder från 4 kameror att gå igenom, det kan ta sin lilla tid. Och man vill ju ha med så många bilder som möjligt.




Varför skulle tiden gå så snabbt, kanske för att vi hade så otroligt roligt och att alla passar så bra ihopa, vilket härligt gäng vi är!!!!
Tack alla för ert underbara sällskap dessa dagarna!=)

Lunch i Torekov!!

I dag har vatt en jätte mysig dag, sov länge , det är ju semester. Har sen solat, spelat kubb och druckit gott!! Har precis kommit hem från en underbar lunch i hamnen i Torekov. Jag åt en bakad potatis med skagenröra och Jeppe åt spetta på rågbröd, mumsigt. Vi satt på uteserveringen och njöt i solen, och efter vi ätit gick vi ut på piren, mysigt.
Har nästan precis kommit hem från vår lilla utflykt och just nu öser det ner utanför, vädret är verkligen konstigt. Jeppe diskar och jag ska ta tag i städningen för snart kommer våra första gäster, va kul!!=) Sandra och Daniel kommer i kväll och sen på fredag kommer Lina, André, Tobbe och Lotten. LÄNGTAR!!!!!!!!!!!!!!



 
Myser med älskingen!!                            Cider är gott!!=)

 
Dagens lunch!!                                            Hamnen i Torekov!!

Ullared!!

I dag har vi varit i Ullared, vi gick uppt tidigt och var där redan 9 och åkte därifrån 12.00. Det var en väldigt snabb runda på Ge-kås för att vara mig. Men för att bara ha varit där i 3 timmar så handlade vi mycket, det blev över 5000:-. Jag är jätte nöjd med mina köp, speciellt 2 jackor, en i skinn och en vinterjacka. Handlade även 1 tröja, 2 par linnen, en klänning, 2 skärp, en blus, en strandväska och 4 diadem.



Bilderna var för stora för att lägga in, var tvungen att fota det med mobilen.
Men man se ialla fall vad det föreställer!!=)


En skinnjacka och en vinterjacka!!



Så här ser blusen ut!!



Det blev mycket i svart!!


Lägger ut bättre bilder när jag kommer hem!!

Stugan = Semester!!

Åkte upp till stugan i går vid 3-tiden blev bjudna på mat av Jeppes mormor och morfar på kvällen, lyxigt. Åt självklart jordgubbar och glass till efterrätt, det är standard. När vi cyklat hem från dom så spelade vi en omgång Monopol, och gud va grym jag var, spöade Jeppe totalt, haha!!=)
Vi planerade att åka till Ullared i dag ifall det var dåligt väder, ställde klockan tidigt och upptäckte då att det var jätte fint väder så vi stannade hemma istället. Gick upp vid 10-tiden och åt frukost och efter det gick vi en lång runda, härligt. Sen har vi suttit ute på trädecket och solat och druckit gott, livet leker!!=) Blev bjudna på middag hemma hos Jeppes mormor och morfar i dag igen, skönt att slippa laga själv.
I morgon blir det Ullared, även ifall det blir bra väder, och gud va kul det ska bli, ÄLSKAR ULLARED!!=) Sen på Onsdag kommer ju Sandra och Daniel hit, kul med trevligt sällskap. Hörde på radion innan att det ska bli jätte varmt i slutet av vecka så det kan ju inte bli bättre!!=)



Bilder kommer nästa vecka!!


Grillning och monopol!!

Killarna fixade maten i dag, lyxigt värre, och under tiden dom gjorde det så solade vi, det är livet!! Dom lagade grillspett och till det åt vi potatissallad och vanlig sallad, gott gott!!=) Det blev självklart jordgubbar och glass till efterrätt. Vi satt ute hela kvällen och hade hur trevligt som helst. Vi spelade monopol, och mer om det behöver jag inte nämna, haha!!=)


I morgon blir det packning sen åkter vi till mysiga stugan!!=)



Shoppat, gympat och solat!!

Började dagen med en shoppingrunda på Center Syd, handlade en massa på rean. Köpte ett linne, ett par shorts, ett par skor, en klänning, 3 par örhängen och en tröja till mamma. Är jätte nöjd med mina köp, visar bilder på det sen. Efter shoppingrundan körde jag hem till mamma och vi gick igenom passet ännu en gång. Efter att vi hade svettas så åt vi lite lunch och därefter har vi bara legat och solat och snackat en massa. Tack för en ännu en mysig dag mamma!!
Mu måste jag snart bege mig hemåt, Sandra kommer snart hem till oss, Daniel är där redan. I kväll blir det nämligen grillning och mys!!



Mamma och pappas härliga pool!!

Middag och kortspel!!

I dag gick jag upp hyffsat tidigt, lite innan 9 och sen har jag spenderat många timmar hemma hos mamma och pappa. Vi har jobbat vidare på gympapasset och nu har vi satt alla låtar förrutom en+ streachinglåtarna. Vi har även gått igenom hela passet och det känns jätte bra. I morgon ska Jeppe och Daniel roa sig med en roadtrip så då har jag ännu mer tid att öva på passet.

Kl: 19.00 i dag var vi hembjudna på middag hos Jeppes föräldrar, dom bjöd på gillat, super gott som alltid. Och sen blev det jordgubbar och glass till efterrätt. Efter att vi hade ätit så spelade vi kort, Jeppe vann båda gångerna, varför ska han alltid ha sån tur, haha?!?! Vi satt ute hela tiden och det var perfekt väder. Tack Mats och Christina för en trevlig kväll och supergod mat!!




Stranden och räk-och vinkväll!!

I går var jag, Sandra, Tobbe och Lotten på stranden, och det var vi inte ensamma om, där var jätte mycket folk. Efter många timmar i solen så åkte jag och Sandra till Nova, och det var Sandras tur att shoppa denna gången.
Sen på kvällen så kom Tobbe och Lotten hem till oss, jag hade köpt med mig räkor från fiskeboden i Lomma, och dom var verkligen jätte goda. Jag och Lodd drack en massa vin och var överglada som vanligt, vi gick bla och myste med fåren, så söta dom är!! Sen hann vi kolla lite på en film innan vi slockande. En underbar kväll, som alltid med er!!=)






Räk- och vin kväll!!



Utegympa!!

  Glömde berätta om utegympan i går, det var ju inte så bra väder om ni minns. När vi kom dit(Barcebäck) så var det jätte molning och man kunde ana regnet i luften. Och det var helt rätt för efter ca 10 min in i passet så började det regna, och det regnade inte lite. Vi stannade ungefär en halvtimme, för då började det blixtra och åska. Och på vägen hem såg vi nästan ingenting genom bilrutan, det regande så mycket.
Så i dag ska vi ta nya tag och gå på utegympan här hemma. Det sägs att det ska regna även i kväll, men det ser ut som vi slipper det under själva passet ialla fall.
Sen när jag kommer hem från träningen så ska vi kolla på film med Tobbe och Lotten, mys mys!!=)


1 Juli!!

Oj, tänk att det redan är 1 Juli i dag, tiden går snabbt!! I dag har jag gjort 2 låtar till vårt gympapass, ska visa det för mamma sen när hon slutat jobba.
Ligger just nu och solar, känns som det blir varmare och varmare för var dag, man svettas ju hela tiden. För tillfället hade det vatt skönt med en pool, men man vet ju inte hur länge sommaren håller i sig i år, kanske blir det en till nästa år. Isåfall blir det nog en sådan man har ovan markt till en början, det räcker med en liten, bara man kan svalka av sig så är jag nöjd.

Efter frukosten så klippte jag häcken, Jeppe kan ju inte pga sin spricka i revbenet. Så jag fick äran att göra det, shit va jobbigt det är. Eftersom man håller armarna ovanför huvudet så kommer mjölksyran ganska snabbt, men det är bra träning.
Nu ska jag svettas vidare här i min solsäng!!=)

RSS 2.0