Premiär i kväll!!

Äntligen har Ugly Betty och Desperate Housewives premiär. Jag älskar båda serierna och kommer följa dom så gott jag kan.


Någon annan som tänker se premiären i kväll??


Bild 1 


Hade täkt gå och duscha nu, sen får jag väll laga mat. Gör inte jag det så blir det inget.

Tränat!!

Körde direkt och tränade efter jobbet, jag hann med ett tidigare pass än det jag brukar träna. Känns så mycket bättre att komma hem i hyffsad tid, tränar man senare försvinner hela dagen. Och det kan var kul att prova lite olika pass också.
Nu ska jag laga hamburgare, är svin hungrig.


Dagens bild!!


Snart dags att sova!!

E ter att vi var klara i trädgården i dag så bestämde vi oss för att åka till Media Markt och kolla på en torktumlare. Vi hittad en vi ville ha med dom hade tyvärr inga hemma, men dom hade betsällt nya som skulle komma in nästa vecka. Så vi får vänta tills dess, men det gör ju inte så mycket, vi har vatt utan så länge så några dagar till gör inget.

När vi kom hem från Media Markt så lagade vi mat, det blev kasslergryta med ris och en god sallad.
Klockan 19.00 var jag och tränade och när jag kom hem därifrån så åt vi lite kvällsmat, det blev mackor framför tv:n. Nu hade jag tänkt föna håret, inte skönt att gå och lägga sig med vått hår. Efter det blir det nog tv-tittande i sängen, är faktiskt ganska trött.

I morgon är det dags att jobba igen och direkt efter jobbet är det dans som gäller. Ska nog packa med mig träningskläder så att jag kan åka direkt till gympan, har inte bestämt mig, får se hur jag gör.

Sågat ner buskar i trädgården!!

Nu har vi sågat ner lite buskar i trädgården, och vi har varit på tippen 3 gånger. Det blev luftigare, och trädgården känns större.

FÖRE:                                                             EFTER:
 

FÖRE:                                                            EFTER:
 

Taco, singstar och buzz kväll!!

I går var vi hemma hos Anders och Catrin och åt taco och spelade singstar och buzz. Även Björn var där, tyvärr kunde Martina inte komma. När Catrin kom hem från att ha ridigt så hade hon en sprucken läpp, det såg läskigt ut och det rann blod från den vid flera tillfällen under kvällen.
Efter att vi ätit tacos så satte vi oss i tv:rummet och då plockades det fram godsaker, chips+dippa, naturgodis och en kaka. Jag var faktiskt duktig, åt bara några naturgodisbitar.
Catrin hade köpt ett nytt Singstar (Rock ballads) som vi var tvugna att prova, och jag och Catrin ägde ju över killarna så klart!!=) Men sen när vi gick över till Buzz, som handlade om filmfrågor så var det deras tur att briljera. Där hade vi ingen chans, men det var kul ändå. Vi spelade fram till 02.00, tiden går fort när man har kul. Därför sov vi extra länge i morse, vi gick upp kl:11.00, så himla skönt att sova ut.

Tack för ännu en minnesvärd kväll!!=)


Här kommer bilder från kvällen, och där blev flest på djuren som vanligt!!


Max tvättar Zingo.

Zingo tar över och tvättar Max.





Siri och Zingo.

Siri, Zingo och Myran.

Siri, Zingo, Max och Myran.

Siri, Zingo och Max.


Deras provisoriska tv-bänk var super snygg!!=)

Så här fin var Catrins spruckna läpp.

Här sjungs det Singstar.


I dag ska vi gå ut i trädgården och röja lite, vädret är ju jätte fint, tar bilder och lägger upp sen.

En bra start på dagen!!

Gick upp kl:08.30 i morse eftersom jag skulle sticka iväg och träna kl: 10.00. Mina föräldrar kunde inte följa med i dag, dom var på fest i går och sov över hos deras kompisar, så jag åkte in och tränade själv. Det var ett jätte roligt pass i dag, lite dans influerat, och superbra musik. Jag svettades så att det skvätte av mig, så himla skönt att ge gärnet.

När jag kom hem från träningen hade Jeppe åkt iväg för att handla något till badrummet. Jag åt frukost och sen tog jag en skön dusch. Den känsla jag har i kroppen just nu är underbar, jag gick upp tidigt och tränade, blev jätte pigg, duschade, fönat håret och gjort mig lite fin(kände för det i dag). Det är verkligen en bra start på dagen.

Nu hade jag tänkt byta sängkläderna och städa lite, vilken underbar lördag, med underbart väder och mitt humör är på topp; kan det bli bättre?!?♥.


Någon annan som också vaknat på rätt sida och bara är så himla glad som jag är just nu??=)

Hemmalagad dinkelpizza och pizzasallad!!

Har precis ätit hemmalagad dinkelpizza och pizzasallad, gud va gott det är. Det blev en bit kvar, så den kan vi äta till lunch i morgon, mums.

Klockan 10.00 i morgon har jag tänkt träna igen, Catrin kanske hänger med, om hon pallar. Jag tycker att det är så skönt att träna på morgonen, det är en bra start på dagen, och man känner dig så fräsh!


Före pizzan åkte in i ugnen.


Färdig dinkelpizza.

Hudvårdsparty!!

I går var jag, mamma och två kollegor till henne på hudvårsparty och det var väldigt intressant. Hon visade en maskin(ungefär samma form som en rakapparat) så gav galvansik strålning, som ledde till att några rynkor/mörka ringar under ögonen och finnar försvann. Och använde man denna ofta så kunde man bibehålla en huden man har i dag mycket längre.
Första månaden skulle man använda den 2ggr/veckan, därefter 1 gång/veckan.
Vi alla fick prova på ena halvan av vårt ansikte för att sen skulle kunna jämföra för att se ifall där blev någon skillnad. Och på både mamma och en av hennes kollegor kunde man se skillnade efter bara en kvart. Det var precis som att man hade gjort ett lite ansiktslyft, vissa rynkor var mindre och andra var helt borta. Jag kunde inte se någon skillnad på mig själv, men det kanske inte är så konstigt eftersom jag inte har så många rynkor.
Maskinen(+en massa krämer som håller i ett halvår) var rätt så dyrt, 3700:-, så vi ska tänka på det ett tag. Jag kollade lite på internet vad den kostade att köpa över ett internetföretag och då blev det lite billigare, så vi får se hur vi gör. Pappa är ju ofta i USA(den kommer därifrån) så han kanske kan köpa en billigt när han är där nästa gång.





För er som är intresserade av att veta mer om produkten så kan ni läsa här:










Få sparesultat hemma

Med den moderna tidens alla påfrestningar har spabehandlingar blivit mer än bara tillfällig lyx, det är något essentiellt för att både se och känna sig i form. I mer än 50 år har man på spa och skönhetssalonger använt sig av galvaniska strömmar och mjuk massage för att stärka cirkulationen och koncentrera energin i cellerna. Med mjuka masserande rörelser hjälper strömstyrkan till att fokusera cellernas energi och förbättra cirkulationen.

Med Nu Skin® Galvanic SpaTM System II och Galvanic SpaTM System II Executive kan du nu njuta samma nyttiga behandlingar bekvämt i ditt eget hem. Med sin avancerade patentsökta teknik behövs inte någon tidsbokning; Galvanic Spa tar hand om linjer och rynkor, ger nytt liv åt din hy och hårbotten och tonar din kropp.



Skillnaden med Galvanic

· Patenterad handhållen apparat som använder självjusterande låg galvanisk strömstyrka för att leverera verksamma ingredienser in i huden för förbättrad rengöring, fukt, cirkulation och lyster.

· Apparatens mjuka massage med hjälp av fyra utbytbara munstycken - för ansikte, hårbotten, kropp och riktade områden - arbetar tillsammans med speciellt framtagna produkter för att underlätta transporten av verksamma ingredienser in i huden för optimal behandling.


• Studier visar att en behandling med Nu Skin GalvanicTM Spa II Treatment kan förstärka leveransen av aktiva ingredienser med upp till 70% eller mer, i upp till 24 timmar efter behandlingen.




Ge nytt liv åt din hy med Galvanic SpaTM Pre-Treatment and Treatment Facial Gels

De förnyande ansiktsgeléerna drar tillsammans med ansiktsmunstycket ut grådaskig smuts och låter porerna andas, samtidigt som huden får nyttig näring som hjälper cellernas energi och återhämtningsprocess. Din hud kommer att se synbart yngre ut och kännas återupplivad och fräsch.

Ge nytt liv åt din hud med Nu Skin Galvanic SpaTM Pre-Treatment and Treatment Facial Gels, utvecklade med magnesium, (en nödvändig komponent för hudcellernas energicykel) och aspartat som balanserar hudens pH-nivåer.

· Pre-treatment-gelén avlägsnar orenheter så porerna kan andas. Lindrar och mjukgör huden.

· Treatment facial-gelén underlättar för huden att återhämta sig från påfrestningar, lugnar och ger ny vitalitet.




Hur fungerar en Galvanic-behandling?

· Under förbehandlingen är Galvanic-apparaten samt Pre-Treat Gel negativt laddade.


· Dessa negativa laddningar stöter bort varandra, vilket driver ned Pre-Treat Gel i huden.

• Pre-Treat Gel fäster sig på orenheter djupt i huden.

· Under nästa steg i behandlingen är Galvanic-apparaten samt Treatment Gel positivt laddade.


• Dessa positiva laddningar stöter bort varandra, vilket underlättar överföringen av nyttiga ingredienser ned i huden.
• Det positivt laddade instrumentet drar till sig resterna av den negativt laddade gelén från förbehandlingen, och drar därmed ut smutsen ur huden.

Lekt frisör + Första lönen!!

Slutade klockan 13.30 i dag, direkt när jag kom hem satte jag igång en tvätt. Därefter åkte jag hem till mormor och morfar för att klippa dom. Jag slingade även mormors hår med blonda slingor, hon blev jätte fin. Så därmed har jag tjänat lite extra pengar i dag också.

Gick precis in på internetbanken och kollade ifall första lönen hade kommit in på mitt konto, och det hade den......oj, oj, det var länge sedan där var så mycket pengar på mitt konto.


Hudvårdsparty!!

Kom hem från jobbet för en halvtimme sedan, det första jag gjorde var maten som jag tänkte vi kunde ha med oss till jobbet i morgon. Jag gjorde varsin pastasallad och med kräftstjärtar och ägg, det är mumsigt.
Har precsi ätit en tallrik nudlar, ska nämnligen iväg på hudvårdsparty om en kvart. Det är en på mitt jobbs fru som ska hålla i det. Det ska bli spännade att se vad hon har att erbjuda, Mats har nämnligen berättat att hon har en apparat som man ska hålla till huden och detta ska göra huden slätara. Det är helt nytt i Sverige och det är det närmsta man kan komma en operation.  Spännade, spännade, jag berättar med när jag kommer hem.

Träna!!

Kom hem för cirka en halv timme sedan, har fått i mig en banan, kan ju inte äta så mycket eftersom jag ska träna.
Jeppe kom nästan precis hem med vår nya bil, den är super fin.

I dag på jobbet kom en tandsköterska och en student in till labbet och vill ha tag på "Malin", dom behövde hjälp med färgtagning. Det var samma tandläkare som var nöjd med mina tidigare jobb sa han ville att "just jag" skulle komma in och ta färgprovet. Gud vad jag kände mig glad efter det, satt bara och log för mig själv, det såg nog lite dumt ut.....hehe!!=)

Dags att leka frisör igen!!

Jespers mormor och morfar har precis varit här, jag har klippt dom. Det är aldrig fel att tjäna lite extra pengar, och det är ju kul också.

Jeppe är precis färdig med den sista gjutningen i badrummet, så nu är det bara att vänta sen kan vi börja kakla. Det för nog stå i några veckor, men tiden går ju så snabbt + att vi har allt hemma redan. Så vi behöver inte vänta på någon leverans, vilket annars kan va rätt så jobbigt.


Första flytspacklingen är gjord och slingorna ligger på plats.



Sista flytspacklingen+ fallet i duschen är gjord.

Dansa!!

Efter Tobbes begäran får jag väll blogga, han tyckte att det var länge sedan sist.........varsågod Tobbe!!=)

Snart är det dags för det roliga danspasset igen, har längtat hela dagen. När jag kommer hem ska jag förmodligen laga lite mat, brukar vara jätte hungrig efter det passet. Nä, nu måste jag packa, dags att köra iväg!!

Någon annan som ska träna i kväll??

Snart träning!!

Usch vad jag har vatt trött i dag, slummrat till vid två tillfällen under dagen, antar att det beror på att vi la oss ganska sent i går. Jag är inte van vid att gå och lägga mig så sent, brukar somna vid 22.00 tiden vi vanliga fall.
Om 10 min blir jag hämtad då är det dags att träna igen. Och sen i morgon är det äntligen dans, jag missade ju förra veckan eftersom jag kände mig krasslig. Men i morgon ska jag dit, och jag längtar redan!!=)


Varför ska helgen gå så snabbt??

Bilder från i går!!

Det var super trevligt i går, vi åt mat, kollade lite på tv, spelade Buzz och en namn-lek. Kändes som man var 14, vi drack till och med läsken med sugrör. Det var länge sedan jag skrattade så mycket.
Efter att vi hade spelat klart satt vi bara och snackade en massa skit, vi disskuterade bla vad vi ska göra på nyår. Angående det så kom vi inte fram till något som alla ville, men men det är ju ett tag kvar, man måste ju inte bestämma sig just nu.
Ingen av oss var speciellt trötta med klockan: 02.00 åkte dom hem, Catrin skulle upp och jobba i dag.












Middag med Anders och Catrin i kväll!!

Anders och Catrin kommer hit  senare i kväll, då ska vi bjuda på middag. Det blir fläskfilé, kyckling, kroketter och bearneinesås. Har bett pappa fixa någon film till oss, hoppas vi får en bra till i kväll, alltid mysigt med filmkvällar!!=)
Nä, nu måste jag nog städa lite, eftersom vi ska ha gäster!!!!!=)

Köpt bil!!

Gympan i morse var jätte rolig, bra musik och högt tryck!! Efter passet hände en rolig sak, en kvinna i 35-40 års ålder kom fram till min pappa och sa "Gud va du gympar bra", då sa pappa "Man tackar, jag har gympat i många år", "Jag kollade på dig hela tiden" sa hon sen. Ha ha ha, det tyckte jag var jätte kul och gud va pappa blev glad, det gjorde hans dag.

Efter gympan åkte vi och kollade på bilen, och den var lika fin som Jeppe hade beskrivit, den var jätte skönt att köra och sätena var bekväma. Eftersom vi båda gillade den så bestämde vi oss för att köpa den, så när den är besiktiad så kan vi komma och hämta den. En bild på bilen kan du se i ett tidigare inlägg.


Efter vi kollat på bilen åkte vi och köpte bullar och gott pålägg och sen körde vi hem till mina föräldrar och fikade. Dom ville nämnligen att skulle titta in för smakråd till badrummet som dom renoverar just nu.


Dags för dagens motion!!

Hade jätte svårt för att somna i går kväll, men jag får ju skylla mig själv, eftersom jag sov mitt på dagen. Sitter just nu och äter lite yoghurt, och klockan 10.00 är det dags för dagens träningpass, ett medelpass på friskishuset i lund.
Direkt efter passet ska vi åka till djuraffären och köpa mer torrfoder till våra små prinskorvar, det är snart slut. Sen ska jag åka hem och duscha, därefter ska vi åka och kolla på bilen igen. Jeppe gillar den jätte mycket, och det kommer säkert jag också göra.

När vi kommer hem från det ska jag försöka övertyga Jeppe om att sätta upp en tavla och hänga köksbordslampan rätt. Har velat sätta upp en tavla i hallen länge nu, men det har bara inte blivit av och lampan i köket hänger verkligen fel så det måste fixas. Den hänger just nu över en av stolarna , och att sätta upp en krok och flytta den är ju inte så jobbigt, men det har bara inte blivit av. VI har köpt hem krok, så det enda som behövs nu är att göra det. Får se ifall jag lyckas övertala honom, annars kanske jag ska göra ett försök........he he, undra hur det skulle bli?!?

Filmkväll med mamma och pappa!!

Ringde mamma och pappa vid 21.00 tiden och pratade lite, undrade bla vad dom skulle göra. Dom skulle kolla på den nya Batmanfilmen "Dark night", och då föreslog jag att dom kunde komma hem till oss och se den, och dom nappade direkt. Det är en av fördelarna när man bor nära sina föräldrar, att man kan träffas utan att man måste planera en massa.
Dom kom hit lite efter nio och vi började se filmen, den var rätt så lång, över två timmar. Mamma var trött så hon somnade, hehe, och det var självklart inte jag eftersom jag sov en stund efter jobbet. Tillbaka till filmen, den var helt okej, lite långtråkig, och inte alls så bra som man hade förväntat sig med tanke på allt som skrivits om den, lagom underhållande. Efter Titanic hade denna film dragit in mest pengar, vilket jag inte riktigt kan fatta, förmodligen beror det på att Heath Ledger är med i den. Han spelade förresten sin roll jätte bra.

I morgon klockan 10.00 hade jag tänkt sticka och träna i lund, pappa följer nog med. Mamma kände sig lite krasslig så hon står nog över. Det är skönt att börja dagen med ett träningspass, man vaknar till på ett annat sätt och sen känner man sig så duktig.



Tack mamma och pappa för att ni kom hit, det var jätte mysigt!!=)



Mamma och pappa i soffan.=)

Skönt med fredag!!

I dag på jobbet hade Mats med sig en jätte god äpplepaj med choklad i så den åt vi till lunch i dag. Ska prova lägga i choklad nästa gång jag gör en äpplepaj för det var super gott!!

Slutade halv 2 i dag och direkt när jag kom hem så satte jag igång en tvätt och därefter var jag tvungen att vila lite, var jätte trött. Jag sov till halv 6, oj, men men jag var ju trött. Och det gör ju inget ifall jag inte somnar tidigt i kväll.

Direkt efter Jeppe slutade jobbet i dag så åkte han och hämtade Anders sen åkte dom och kollade på en bil, jag orkade inte följa med, jag var ju så trött. Men bilen verkade fin så vi ska åka til i morgon igen så jag kan provköra den. Jag kan ju inget om bilar så lova att jag kommer tycka att den är jätte bra. "Bara den rullar" som jag brukar säga....hehe!!=)



Så här ser bilen ut!!





Efter att dom hade kollat på bilen åkte jag och Jeppe till Willys och handlade hem mat, det var verkligen tomt i både kyl och frys. Köpte bla fläskfilé och kroketter som vi skulle ha i dag, men på vägen hem kände vi att vi inte orkade laga det så vi ringde och bäställde pizza i stället, hehe. Men fläskfilén kan vi ju ha i morgon i stället, så det gör inget.


Dagens bild!!

Det var länge sedan jag la ut en "dagens bild", så här kommer en!!


Flytspacklat i badrummet!!

Det går framåt i badrummet just nu, i går klockan åtta på kvällen bestämde sig Jeppe för att gjuta golvet. Och i dag så har han flytspacklat ovanpå det han gjöt i går, han har även gjutit fall i duschen. Tidigast på söndag kan vi gjuta ner värmeslingorna och då ska det stå i några veckor innan vi kan kakla, gud vad jag längtar nu. Under tiden det torkar kan vi spackla och måla klart taket. Det ska bli skönt att slippa gå upp på ovanvåningen när man behöver gå på toa och framförallt skönt att slippa duscha där nere.


Här kommer lite bilder!!


Före gjutning



Gjutning av fall i duschen.



Flytspackling.

Träning!!

I dag är det dags att träna "idiot-passet" igen, anledningen till att jag kallar passet så, är att det är jätte jobbigt. Men det är samtidigt kul och man känner att man utvecklas och bli bättre. oj, oj jag blir ju hämtad om en kvart, måste ju byta om och packa......


Bra på tv i kväll!!

Direkt när jag kom hem lagade jag mat, sen plockade jag undan lite i köket och nu är det dags att duscha.

I kväll är det bra på tv:

20.00- "Idol 2008" på TV 4
20.00- "Top Model 10" på Kanal 5
21.00- "Vem kan slå Filip och Fredrik" på Kanal 5
22.00- "So you think you can dance" på Kanal 5

Synd bara att Idol och Top Model går samtidigt......(Dagens I-landsproblem)=)


 

topmodel10_240.jpg









"Bra jobbat Malin!!"

Det gick jätte bra på jobbet i dag igen, och dagen gick fort som vanligt!! Mats(chefen för min avdelning) är fortfarande sjuk, var inte på jobbet tors, fre förra veckan och i går och i dag, så vi(jag och Fahime) har fått klara oss själva. Han kommer förhoppningsvis tillbaka i morgon, håller tummarna för det.
I dag så kom en tandläkare in till oss, han jobbar på kliniken som ligger intill labbet och berömde ett jobb han hade fått. Det ver en tre-ledare som jag hade gjort, han var så nöjd, han sa att den passade perfekt och att han knappt behövde slipa in den(att slipa in göra man nästan alltid). Chefen var självklart med och hörde allt, så efter att tandläkaren hade gått gick han fram till mig och klappade mig på axlen och sa "Bra jobbat Malin!!" Han bad även tandläkaren att framöver skriva "skall göras av Malin", på rekvisionerna, he he, lite kul tyckte jag, får se ifall han gör det!!


Jag trivs jätte bra med mitt jobb, det är så kul!!=)




Detta stod på en rekvision, denna tandläkare ville prova mig, hoppas han blir nöjd!!
Jag har fyllt i för att det ska synas tydligare, he he!!=)

Ingen träning för min del i dag!!

Har haft en extrem huvudvärk i dag och har även träningsvärk i låren så det blir ingen träning i kväll. Det är så himla synd för jag hade sett fram emot att dansa i dag.......men men, måste vila benen lite.
Nu ska jag laga mat, är jätte hungrig!!

Hemma från träningen!!

Kommit hem från träningen nu, och fy fan va jobbigt det var med den träningsvärken jag har i låren. Det kändes bättre efter ett tag då jag hade fått upp värmen i koroppen, men det tog ändå emot. Fasar inför hur det kommer kännas i morgonbitti när jag vaknar.
Nu ska jag äta, är jätte hungrig, vi ska även kolla på en av de filmer som min pappa hade fixat till oss. Hoppas denna är bättre än dom andra två.

Furulund är underbart!!

Ha ha, detta låg i brevlådan i dag!!

På ena sidan stod det; Vi vet fler som vill bo i Furulund. Funderar du på att sälja?
Och på andra sidan stod det; Furulund är underbart!

Ha ha, det stämmer så bra!!!!!!!!!!!!!!=)




Nytt träningslinne och örhängen!!

Tänkte visa det fina rosa träningslinnet jag köpte i går, och det ska invigas i kväll!! Så du kan vara lugn mamma, jag och även Catrin ska med och träna i kväll. Det var ett tag sedan hon gympade på korpen med mig så det kommer bli kul!! Köpte även ett par stora silvriga örhängen i går, älskar örhängen, och smycken överlag, kan aldrig få för mycket av det!!=)



 

Party+utgång!!

I går var en riktig "Malin och Catrin dag", det var jätte mysigt att "leka" med Catrin hela dagen.=) Först var vi och shoppade, jag köpte ett stora silverörhängen och ett rosa träningslinne, visar bilder på det sen. Sen köpte vi bullar och fikade hemma hos henne, mumsigt. Sen var vi jätte duktiga och styrketränade i 1 1/2 timme. Direkt därefter var det dags att göra vid sig inför kvällen, så vi duschade gjorde oss fina och åt tacos och fajitas.
Därefter åkte vi hem till Jennys och Joakims fina lägenhet där vi förfestade. Hon hade en trevlig kompis med sig, Emelie som inte drack för att hon skulle upp och jobba dagen efter. Det var super eftersom vi kunde åka med henne dit, skönt att slippa passa tider med tåg.
Kom dit vid halv ett, tror jag, och hade lite problem med att skrapa fram mynt till parkeringsbiljetten, men det löste sig till slut. Väl där inne köpte jag, Catrin och Jenny varsin Sambuca varav Catrin drack upp sin, jag drack halva och Jenny bara smuttade på sin, vi kände att vi inte kunde dricka med. Så vi var så ansvarsfulla att vi lämnade det som var kvar och gick och dansade i stället. Duktigt av oss, tycker jag!!=) Vi dansade på diverse ställen, dansgolvet, högtalarna, podiet brevid dj:n och hade skit kul. Där var lagom med folk så man slapp trängas.
Lite efter 2 så blev jag jätte trött och ringde till Jeppe för att be dom komma och hämta oss, och vad svarar han då: "Vi är utanför redan", ha ha ha, våra killar känner oss för väl. Dom vet att vi brukar orka till kl:2-3 varje gång, så dom antod det denna gången också. Duktigt av dom, eller Anders närmare bestämt, det var ju hans idé att åka in. Sammafattningsvis så var det en riktigt lyckad dag och kväll/natt!!!!=)
Tack Jenny för pajen, den var supergod!!. Och tack Catrin för att du ville hålla mig sällskap hela dag!!!=)



Och nu kommer självklart kvällens bilder!!







 



 














Klicka f�r att st�nga bilden

Min dag: shoppa, styrketräna, festa!!

Anders ringde innan och ville ha med sig Jeppe när han skulle åka till Helsingborg och då blir ju jag lämnad hemma ensam så jag ska "leka med Catrin", hihi!!=) Jeppe lämnar mig där när dom ska till Helsingborg och undertiden kommer vi åka till Center Syd, va kul!!

Och senare i dag vid halv 4-tiden ska jag följa med de rutinerade(Catrin och Martina) och "pumpa"!! Dom brukar styrketräna ihopa och eftersom det är lördag och jag inte har något för mig tänkte jag hänge med dom och prova.

Och i kväll är det party party som gäller. Jag, Catrin, Jenny och eventuellt Lotten om hon orkar(hon ska jobba) ska dra till Slagt, och shaka lite!! Jag längtar, det kommer bli skit kul=) Kom precis på att jag inte har kylt någor vin än, och batteriet till kameran är inte laddat, detta måste fixas nu........

Va ska ni göra i kväll, festa eller bara sitta hemma och mysa framför tv:n kanske??

Bilder från igår!!

Oj, vi sov visst lite för länge i dag, vaknade först vid 8-tiden, satt på tv:n men vi somnade igen. Vaknade för en timme sedan, det var skönt att sova ut!!
Hade med mig tre filmer som pappa hade ordnat i går, två av dom var tydligen dåliga. Den första som killarna fick välja var "Wanted", verkade jätte löjlig, så vi tjejer gick och kolla lite på datan och i Catrin garderob istället, mycket roligare. Sen såg vi "Be kind rewind", som var en komedi med Jack Black, och den var heller ingen hit, jag somnade....hehe! Ingen såg klart filmen, vi var tvugna att stänga av den innan den var slut eftersom den var så dålig. Men men, sånt vet man  ju inte förren man sett filmen själv. Hade med mig kameran och tog lite bilder.







"Max-Bamse"
 
Med blixt                                                   Utan blixt

Myspys hemma hos Anders och Catrin i kväll!!

Catrin ringde för en stund sedan och undrade ifall vi ville komma hem till dom i kväll och kolla på film. Och det är klart att vi ville, Björn och Martina ska också dit, det kommer bli mysigt!!=)
Jag ska ta med mig resten av kladdkakan, skönt att bli av med den, annars så hade jag haft ångset över att ha ätit så mycket. Står det något gott i kylen så är det svårt att motstå det, och speciellt en fredakväll då det på något sett känns med "okej" att synda.
Ska ringa till pappa nu och kolla ifall han har någon ny film som vi kan ta med oss, det hade vatt super.
Klockan halv 7 ska vi hämta Björn och Martina sen blir det mys hela kvällen!!=)

Ny bil??

Jeppe skickade precis ett MMS på en bil som vi kanske ska köpa. Det var en av hans arbetskamraters kompis som ville säja bilen, till ett bra pris. Ska disskutera det när han kommer hem så får vi se om det blir någon ny bil.


Så här ser den ut.

Slutar tidigt på fredagar!!

Det är så himla skönt att sluta tidigt på fredagar, om man fick välja en dag då man skulle sluta tidigt skulle man ju välja fredagar(om man jobbar mån-fre). Slutar halv 2 men jag kom inte därifrån förren 10 i 2, jag hade ett jobb i ugnen som skulle bränna klart först. Jag och Fahime var själv i dag igen på vår avdelningen, men det gick galant, vi blev klara med allt vi skulle, vi kände oss duktiga=).
Jag bjöd på kladdkaka i dag på jobbet, och den var väldigt uppskattad, flera stycken tog två gånger. Det blev ca halva kvar så den tog jag med hem, den får jag och Jeppe mumsa på i helgen.

Lagat mat och bakat!!

I stället för att åka och träna i dag efter jobbet så åkte jag hem till min Jeppe som har klagat på att jag aldrig är hemma. Skulle jag ha tränat i dag hade jag inte vatt hemma förrän tidigast halv 9 och jag kände att jag ville vara hemma i dag. Körde iväg och handlade lite mat, idag blev det lax i en sås av cremé fraich, hummerfond, citron och citron peppar och till det tagliatellé. Har även bakat en kladdkaka som jag tänkte ha med mig till jobbet i morgon.

Jeppe har också vatt duktig i dag, han har gipsat klart i badrummet inklusive taket.




En trött Jeppe vilar efter dagens slit.....

Jag är jätte glad!!

Det har gått super bra på jobbet i dag, Mats som är chef för den avdelningen jag jobbar på var sjuk i dag så då fick jag och Fahime mycket att göra. Men jag älskar när jag har mycket att stå i.
I dag så ringde en tandläkare till labbet och berättade att de tänder vi hade gjort till honom passade jätte bra. Denna tandläkare är väldigt duktig och väldigt noga med allt han gör. Så när han är nöjd med ett jobb då är det bra. Efter samtalet frågade chefen mig och det var jag som hade gjort det, och då sa jag "ja" utan att veta om det var positiva eller negativa nyheter. Då sa han "bra jobbat, tandläkaren var jätte nöjd med ditt jobb". Chefen tyckte att det var jätte bra av mig  eftersom jag bara jobbat där i två veckor.

Senare under dagen ringde en annan tandläkare som ville skicka jobb till oss men han ville inte att Mats(chefen för min avdelning) skulle göra det, han var inte nöjd med honom. Så då rekommenderade han mig istället, och sa att han skulle skriva "Malin ska göra den" på rekvisitionen. Jag känner mig så himla glad och nöjd över att det går så bra. Det är väll okej att skryta lite, var bara tvungen att berätta, är så himla glad i dag!!=)

Dags att svettas!!

Kom hem från jobbet för ca en halv timme sedan, har suttit vi datan och kollat andras bloggar, och snart är det dags att åka iväg och träna. Mamma kommer och hämtar mig om en halv timme.

Naww, båda katterna kom precis hem, dom var dyngsura, det har ju regnat ute. Så söta dom är när pälsen är genomblöt!!



Malins egna recept!!

När jag kom hem från jobbet var det dags att laga mat, var suger på pesto så det blev en röra med penne-pasta, korv, bacon och pesto. Det är super enkelt att göra, först skivade jag upp korv och bacon i mindre bitar och sedan stekte jag dom, koka pasta och gjorde en vit grundsås där jag hällde i pesto. Sedan blandar jag allt detta i en skål, det blir supergott!!
Har precis plockat undan och satt ner i disken och klockan är snart 7, dagarna går så himla snabbt.

I morgon blir det träning igen, ett medel styrka pass som egentligen är ett intensiv-pass. Jag frågade nämnligen ledaren om det kanske inte var ett intensiv-pass istället för medel eftersom det var så himla jobbigt, och då sa hon:"Jo det stämmer men jag vill inte skriva det i schemat för då kanske ingen vågar komma".

Trött och hungrig!!!

Har duschat nu efter den svettiga träningen, sitter här och är jätte hungrig. Vet inte vad jag ska äta, har redan öppnat skafferiet, kylen och frysen men jag vet fortfarande inte vad jag ska äta.......ja ja, jag kommer nog på något snart. Till lunch i dag hade jag med mig en hemmalagad pastasallad med kräftstjärtar och ägg, super gott.
I morgon får det bli vila från tränadet, vill hellre gå på onsdagspasset, känns som det ger mer.
Nä, nu skriker min mage efter mat, måste äta nått nu.........




Min sallad såg ut ungefär så här. (Bilden är tagen från google.se)

Snabba ryck!!

Har precis kommit hem från jobbet som gick super snabbt i dag. Blev presenterad för en massa tandläkare som jobbar vägg i vägg med labbet, kul att få se ansikten på dom man jobbar med!!
Nu ska jag snart byta om, dags att dansa.......har längtat hela dagen, för det dans-passet är som himla roligt!!
Det börjar om 3 kvart så jag får hon skynda mig nu!!

Träning i kväll!!

Ska gå och packa väska snart för det är dags för träning igen. I kväll ska jag köra själv dit, för mina föräldrar är och hälsar på mammas kusin som är nere i skåne, hon bor i Stockholm annars. Dom kör direkt till gympan när dom har träffat henne så vi ses där.

Jeppe har vatt jätte flitig i dag och gipsat nästan hela badrummet, lägger ut bilder på det sen.

Ser du spalten på höger sida??

I går när vi med Tobbe och Lotten så upptäckte jag att på deras dator kunde man inte se den högra spalten på min blogg. Tyckte det var jätte konstigt för här och hemma hos mina föräldrar så kan man se den.

Är det någon annan som inte har sett/ser spalten på högra sidan säg gärna till
så ska jag försöka ändra det. Har redan gjort en del ändringar, hur ser det ut nu Tobbe????

Isolerat badrummet!!

Badrummet har stått stilla ett tag eftersom vi väntade på dom som skulle fixa rören till oss. Men i fredags så var dom här och nu kan vi(Jeppe)=) jobba vidare. I dag har han satt i isoleringen och just nu är han iväg och köper gipsskivor. I går förberedde han för eldragningen i taket så även det är redo att gipsas nu. Skönt att det börjar hända något nu. Efter att han har gipsat allt ska taket göras klart, det ska spacklas, slipas och målas sen ska vi gjuta golvet

Lite bilder!!
  







En smutsig Måns hjälper gärna till!!=)


Kvällspromenad och filmkväll med Tobbe och Lotten!!

I går kväll var det underbart väder så vi var tvugna att gå en runda. Jeppe gick till och med i bara t-skirt. Vi gick upp till Mats och Christina för att kolla på deras nya uterum, och det har verkligen blivit jätte fint.
Efter att vi hade varit där ett tag så kom Lotten dit, alltid kul att träffa henne. Vi följde med dom när dom skulle handla lite snacks till filmen(Iron-man) och det slutade med att vi följde med tillbaka också och kollade på filmen med dom.
Efter att vi hade handlat körde vi inom oss så att vi kunde ta vår bil och släppa in lilla Tigge. Sen körde vi hem till dom, där Jeppe vann överlägste, eller hur (Loser)Tobbe!!!!=). Filmer verkade bra, det lilla jag såg.....hehe, somnade visst lite, vakande dock flera gånger av att någon sa: "Malin sover", "Malin sover igen", "nu sover hon igen"......LOL(BLOGG)hehe!!=) När filmen var slut åkte vi hem, då var klockan runt halv 1 och jag var jätte trött. Och när vi kom hem kunde vi bara hitta Måns här inne, vi tänkte att Tiger kanske hade gömt sig någonstans. Men sen plötsligt stod han utanför dörren, vår duktiga Tiger. Detta betyder att han har lärt sig att använda kattluckan. Så stolta vi är över honom nu. Han använt den igen under natten, så duktig han är. Men Måns fattar fortfarande ingeting, precis som vi hade förväntat oss....hehe, han är inte lika smart som Tiger.

 
Tobbe och Lotten!!=)                 Kattluckan som duktiga 
                                              Tigge numera använder!!=)

Gått en runda med lilla Tigge!!

Har precis gått en runda med min söta Tiger. Han är som en hund, han följer mig överallt när man är utomhus. Tog inte kamera med mig, utan tog bilder med mobilen i stället, inte den bästa kvaliteén men men.


Han tyckte det var skönt att klia sig på taggtråden, lite farligt bara, men det förstår inte han....hehe=)

  

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Grattis Catrin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

I dag fyller lilla Catrin hela 25år. Grattis, grattis på dig gumman, hoppas du får en underbar dag!!




Thaimat och film!!

Det blev ingen fondue i går när Anders och Catrin var på besök. Vi kom på att det kanske inte var så lämpligt att äta eftersom dom skulle komma klockan 8 och fondue är ju en maträtt som tar lång tid att äta. I stället så lagade jag en thaigryta med bla kyckling kokosmjölk, purjulök, red curry pasta. Till det åt vi ris och en sallad, det blev riktigt hot, men gott....he he!!=) Efter det kollade vi på tv, såg lite av filmen "Old School", den är rolig. Sen var det dags för dom att åka hem, catrin skulle upp tidigt för att jobba. Just det, jag klippte ju Catrin också, det blev fin fint!!=)

Fredag!!

Nu är det äntligen Fredag, gud va veckan har gått snabbt. Jag trivs verkligen jätte bra på jobbet, och alla är snälla mot mig!!=) På fredagar sluta vi halv 2, så himla skönt, det är därför jag är hemma så tidigt. I dag så hade Bodil med sig en äpplepaj och jag fixade glass, så det åt vi efter lunch i dag, mumsigt!!

Just nu är här två killar som fixar rören i vårt badrum, och efter det kan vi äntligen gjuta golvet. Hoppas allt går bra!

I kväll kommer Anders och Catrin hit, det var ett tag sedan vi sågs så det ska bli kul. Vi funderar på att bjuda på fondue, det var länge sedan vi åt det. Vi får se vad det blir, ska åka iväg och handla mat när Jeppe kommer hem från jobbet. Ska även städa lite, det måste man ju när man får fina gäster....hihi=)

Vi har många roliga minnen ihop!!


Bulgarien 2007

Bulgarien 2007

Bulgarien 2007

Midsommar 2007 i Kivik=)


Kräftskiva 2007

Kräftskiva 2008
 
Party Party

Nyår 2007

Nyår 2007

"Tokyo-kvällen" vi aldrig kommer glömma.=)


En helg i Glimminge.

En helg i Glimminge.


Snart en vecka avklarad på det nya jobbet!!

I dag gick det jätte bra på jobbet, hade super mycket att göra, hann med allt jag skulle. Fick följa med till en tandläkare i dag och kolla hur ett jobb jag hade gjort passade i patientens mun, tandläkaren och sköterskan tyckte att det såg jätte bra ut, även patienten var nöjd. Kände mig riktigt stolt och glad.
I morgon ska jag köpa med mig glass till jobbet, en annan ska baka en kaka, lite fredagsfika, mysigt!!=)

Lite bilder på det jobbet jag visade för tandläkaren.(Tyvärr inte så bra, tagna med mobilen)
Bild1                                                                                   Bild2
 
Bild1. Så här ser det ut när man lagt upp porslinsmassorna(Beiget och blått)
  Bild2. Sen när man brännt det i ugnen får tänderna rätt färg.


Sä här såg det ut i bettet, efter detta slipade jag in tänderna så att det passade perfekt i bettet och hade rätt form.


Ska snart hem till Erika, hon ska ha något säljparty, även martina ska dit, va kul. Synd bara att Catrin inte skulle dit, men vi ses ju i morgon, eller hur gumman!!=)

Idol 2008!!

I kväll börjar Idol 2008, det ska jag verkligen se. Är lite nyfiken på den nya juryn, det är kul med nya ansikten. Nu fungerar tv:n i sovrummet så om jeppe också vill kolla på tv samma tid så kan ju jag kolla i sovrummet, super.


Anders Bagge, Laila Bagge och Andreas Carlsson i juryn. Foto: TV4


Någon annan som sak kolla på Idol i kväll??

Sjukt trött!!

Precis kommit hem från jobbet och i dag är jag sjukt trött. Ska gå och duscha nu sen laga lite mat, är jätte hungrig.

Jobbat och tränat!!

Det gick lika bra på jobbet i dag, fick en massa gjort. Sov riktigt gott i natt, efter alla intryck på det nya jobbet och efter träningen. Det går jätte smidigt att köra till jobbet, hitintills har det inte varit någon kö, varken dit eller hem.
Direkt efter jobbet åkte jag och tränade, hade tänkt 2 pass men jag kände inte att jag orkade det, så jag åkte hem efter första passet i stället. Och nu sitter jag här framför datorn och äter mat, köttbullar och pasta.....mums!! Sen ska jag sätta mig framför tv:n och chilla lite(som Tobbe hade sagt, hehe=))

 


Bilder från jobbet, (tagna med mobilden) för er som undrar vad en tandtekniker sysslar med.=)



Just nu håller Jeppe och Tobbe på att koppla in tv:n i sovrummet, ska bli så skönt att kunna använda den igen. Speciellt när vi vill kolla på olika program.

Första dagen på jobbet, träning, god middag!!

Har precis satt mig ner efter en lång dag. Det gick jätte bra på jobbet, fick göra en massa redan. Hade lite svårt för att sova i natt bla. för att Tiger höll mig vaken, han ville nämnligen gå ut, men det fick han inte. Och sen var jag lite förväntansfull inför första dagen på mitt nya jobb.
Jobbade mellan 8.00-17.00 och tiden gick jätte snabbt, det var så många intryck och saker att komma ihåg. Efter jobbet åkte jag direkt hem, sprang in och bytade om, sen åkte vi och tränade, samma dans-pass som förra måndagen. Träffade söta Sandra igen, jätte kul=). I dag var det lite lättare att hänga med i rörelserna och jag blev lika svettig denna gången. Träffade även lilla Ida(gammal klasskompis), hon skulle tyvärr inte träna samma som oss, men jag hoppas på att stöta på henne där fler gånger. Vi bestämde att vi skulle träffas någon dag, det ser jag fram emot, det var ett tag sedan vi träffades.
När vi körde från träningen så åkte vi inom en mataffär och köpte lite smått och gott och när jag kom hem fick jag en jätte trevlig överraskning. När jag öppnade dörren kände jag att det luktade jätte gott, min underbara Jeppe hade lagat god mat för att fira min första dag på jobbet, så söt han är. Han bjöd på pepparstek, kroketter och bearnesesås. Sådana överraskningar är alltid välkommet!!=)
Efter den utsökta middagen så gick jag och duschade, sen packade jag inför morgondagen, då det blir två träningspass direkt efter jobbet. Så nu vet ni hur hela min dag har sett ut, he he. Återkommer i morgon!!=)




RSS 2.0