Valborg!!

Har precis kommit ifrån duschen, ska göra mig i ordning inför kvällen. Vi ska hem till Anders och Catrin och grilla. Björn och Martina ska också dit!! Vi ska sova över hos dom, vilket betyder att vi kan hålla på hela natten......wiii......va kul!! Nä, nu måste jag nog avsluta, ska göra en pastasallad till i kväll och sen ska vi åka hem till min mormor och morfar innan. Morfar fyller år i dag, ska ge honom lite presenter.
Grattis morfar!!!!=)


image449


Träning!!

Dags att åka iväg och träna!!


image448
image428

Dagens bilder!!

Var ute i trädgården med katterna och lyckades ta lite fina bilder på Måns.

image443

image444

image445

image446



image405


Dagens middag!!

Jeppe har vatt iväg och jobbat i dag, och eftersom vi inte visste när han skulle komma hem lagade jag mat till själv. Det blev lax och en smarrig sallad. Äntligen dags för träning i kväll, har inte kunnat träna på två veckor, har vatt sjuk. Men i kväll så gäller det, så himla skönt det ska bli!!

image442



image405



Nu har Anders och Catrin flyttat!!

I går var en lång dag, gick upp kvart över sju, åt frukost. Sen halv nio körde vi till Anders och Catrins lägenhet för att hjälpa dom att flytta. Deras hus var jätte fint och mysigt, med en underbar trädgård. När vi hade flyttat allt hjälpte jag Catrin med att packa upp lite lådor. Sen vi tre-tiden åkte vi till hennes häst, vi skulle köra den till en ev. köpare. Han ska få stå hemma hos henne nu, eftersom Catrin inte kommer kunna köra till honom i stallet som ligger en bit därifrån. När vi kom hem därifrån så hade Björn och Martina också kommit dit, och maten var nästan färdig. Vi åt tacos.......mums!! Och till efterrätt blev det chokladpudding med grädde. Efter att ha vatt upp så länge så somnade jag på soffan vid 10-tiden, tror jag. Åkte hem en liten stund där efter. En lång men mycket trevlig dag med andra ord!!!


Bilder från dagen.
                      image441


image405

Före och efter bilder!!

Satt och kollade lite på gamla bilder på huset. Kan inte fatta att det har sett ut så innan. Här kommer lite före och efter bilder!!=)

Köket
Före:                Efter:
 

Matplatsen
Före:               Efter:
 

Vardagsrummet
Före:             Efter:
 

Vardagsrummet+köket
Före:             Efter:
 

Sovrummet
Före:           Efter:
 

Arbetsrummet
Före:         Efter:
 


image428





Grattis!!

image407


Städat färdigt!!

Usch va det är tråkigt att städa......men det är skönt när det är gjort. Nu ska jag laga lite mat till mig och min lilla Jeppe!! Ska laga nått med kassler, har inte bestämt vad än.


image405

Hemma i dag!!

Gick upp för en timme sedan, ungefär.......det är så skönt när man kan sova hur länge man vill. I dag ska jag ta tag i städningen, här ser för jävligt ut. Efter städningen ska jag laga mat som ska va klar till Jeppe som kommer hem kl:16.15. Han ska försöka få så mycket som möjligt gjort med hallen i kväll, därför vill han ha mat när han kommer hem, för att få energi till att bygga. Och i morgon ska vi hjälpa Anders och Catrin med att flytta så då kommer det inte bli så mycket gjort här hemma. Hoppas vi blir klara med hallen snart, det är lite jobbigt som det är nu. Nä, nu måste jag börja städa.





image404

Fisksoppa!!

Har precis ätit lite fisksoppa, rester från i går. Det var faktiskt riktigt gott i dag med, soppor tycker jag en av få maträtter som smakar lika bra att värma dagen efter.

image402


I morgon är det ingen skola för min del, vi hann tryck vårt examensarbete i dag. Därför slipper vi sticka dit i morgon. Skönt!! Jag hade tänkt städa lite i morgon, dammråttorna bara blir större och större.......måste ta tag i det.

Nytt vaskskåp!!

I dag levererades det vaskskåp vi beställde för ca 3 veckor sedan. Detta ska vi ha i badrummet, som vi snart ska renovera. Tror att vi ska börja med toan när hallen är färdig.


image390

image391

image392


Färgade ögonfransar, peeling och ansiktsmask!!

I går hade jag lite hemma-spa, jag färgade mina ögonfransar, använde peeling och ansiktsmask. Varje gång jag gör det tänker jag "varför gör jag det inte oftare"?, huden blir ju så mycklet finare, och mår bättre.



 Jag med ansiktsmasken på.



Tryckning av examensarbetet i morgon!!

Det börjar närma sig slutet med vårt examansarbete, tanken är att vi ska trycka det i morgon. Vår handledare tycker  att arbetet är jätte bra, och vi ska gå igenom det en sista gång med honom i morgon sen ska vi trycka det.

När jag kom hem i dag lade jag mig i solen och denna gången utan täcke. Fy fan va skönt det var!! Fick faktiskt lite färg.
image387

Håller tummarna för alla djuren i Catrins liv!!!♥

Underbart väder!!

Kom hem lite tidigare i dag, lade mig i solen med ett täcke, eftersom det blåste lite.......gud va skönt det var. Jag hann faktiskt somna till innan Jeppe kom hem. nä, nu måste jag tydligen avsluta, ska åka och hämta maten vi beställt, tonfisksallad.

Hostat hela dagen!!

Var en veckan sedan exakt som jag blev sjuk, och nu känner jag mig bättre och bättre för var dag. Dock har jag hostat nästan hela dagen, det kliar jätte mycket i halsen. Värst är det när jag ska prata, då känns det som jag har en fjäder i halsen. Hoppas jag slipper ännu en natt där jag ligger vaken och hostar.
I skolan i dag hade vi en föreläsning sen satt jag och Marie med arbetet, nu äntligen börjar det bli färdigt. Vi satsar på att skriva klart det i morgon så att vi sen kan lämna in det för rättning till vår handledare på eftermiddagen.
När jag kom hem blev det spagetti och köttfärssås, nu blogg, sen dusch och sist tv!!


Nytt läge på tv 3, kl: 20.00
image384


CSI på kanal 5, kl: 21.00
image385



100 höjdare på kanal 5, kl: 21.55
image386

Inget tak i hallen!!

N u är taket rivet i hallen och det blev jätte bra, hallen känns enorm. Och det fina vädret håller i sig, det gillar vi!!=) Jag är på bättringsvägen, tyvärr inte tillräckligt bra för att träna i kväll. Fan, har inte tränat på en vecka nu, känns inte bra. Hoppas jag är bättre tills på tisdag så att jag kan träna då.

image382

image383

Söta Zingo!!

Träffade söta, snuviga Zingo i går. Så himla söt han var och liten, kan inte tänka mig att mina har vatt så små.

image380

image381


Dagens bilder!!

Jag sitter just nu framför dator och jobbar med mitt skolarbete, och inne i datarummet finns katternas klösträd, där Tiger ligger för tillfället. Båda älskar att ligga i den, och i dag var det Tiger som hann dit först. Men detta hindrar ju inte Måns från att vara nära honom. Han hoppade nämligen upp och satte sig bredvid storebror och började tvätta honom.......och resten kan ni med hjälp av bilderna tolka själv.....

Måns tvättar Tiger
image366

Båda myser
image367

Tiger är verklikgen jätte smutsig
image368

Tvätt......ännu mer tvätt....
image370

Plötsigt upphör tvättandet.....
image371

.......och övergår till bus.
image372

Måns: "Det är jätte kul att tugga på storebror"
Tiger: "
mmm.....jätte kul"
image373

Måns: "mmm....va gott han smakar"
image374

Tiger: "Okej, lite till då......sen får det vara nog"
image375

Tiger: "Lol.....nu får det räcka"
Måns: "
Men, men......jag som trodde att vi hade kul"
image376

Måns: "Yes, jag fick platsen, precis som jag ville"
image377


Dinkel pankakor!!

Nu har jag äntligen lagat och ätit upp dom fantastiska pakakorna som jag längtat efter hela dagen. Oj oj oj, va gott det var!!=) Tänkte dela med mig av receptet, har fått det av mamma, det är riktigt gott. Dinkelmjölet går att byta ut mot vanligt vetemjöl.


image365

Fortfarande sjuk!!

Jag är fortfarande sjuk, det började i måndags med lita halsont, sen har det gått över till hosta och huvudvärk. Hade förmodligen feber i går också, frös jätte mycket. Har ätit ibumetin hela veckan för att jag ska orka med skolan, måste ju verkligen va där. Vi ska lämna in vårt examensarbete på fredag nästa vecka, så den veckan kommer förmodligen bli jätte jobbig, långa dagar. Vi har bestämt att vi ska jobba lite med arbetet i helgen så att vi inte behöver göra allt nästa vecka.
image359


I dag ska Jeppe med jobbet och spelar ishokey och äter middag så han kommer inte komma hem förren senare i kväll. Han ska köra, duktig pojke, så han kanske kommer hem tidigt. Jag vet själv hur man brukar känna sig efter en vecka på jobbet, man är alltid jätte trött på fredakväll.
image360


Är ju hemma själv hela dagen, så jag ska bara lilla framför tv:n och lata mig, man orkar inget när man är sjuk. Tänkte laga pankakor till mig själv, passar på när Jeppe inte är hemma. Sist han år det så blev han sjuk(spydde) men inte pga pankakorna utan maginfluensa, så han slipper gärna äta det. Och jag älskar pankakor så detta är ju ett utmärkt tillfälle för mig att äta det.
image361



♥Till Catrin♥
Hoppas Zingo och Pepsi blir bra kompisar!!!=)
 ♥

Dagens bild!!

image358

Måns älskar att ligga nära storebror-Tiger.

Honung!!

Har ätit två rostade mackor med honung på, för lindring av smärtan i halsen. Det var mumsigt!!

image347

Svart vs. vitt!!

Till den vita jackan jag köpte i går ingick ett vitt skärp, men jag vet inte ifall jag ska använda det. Hade tänkt att inte ha något skärp alls. Men jag provade den med ett svart skärp vilket jag tyckte var finare.

Vad tycker ni??

 
Svart vs. vitt?

Shoppat i Ullared!!

Orkade inte fota och lägga ut bilderna när jag kom hem i går, var jätte trött, och hade ont i halsen...=( Jag var jätte duktig i går, handlade inte lika mycket som jag brukar. Totalt blev det ~2300:-. Jag tyckte inte att där fanns så mycket fina kläder denna gången, handlade bara en vår-jacka, fleecetröja, nattlinne och en sport-bh. Hittade ett strykjärn, vilket vi verkligen behöver, det vi har fungerar knappt. Köpte lite presenter till mamma och pappa(dom fyller snart år), presentartiklar och lite toalettartiklar. 

Bilder på lite av det jag handlade.



     
Nattlinne    Jacka    Fleecetröja    Strykjärn
39,95:-        199:-        69,95:-             399:-

Sjuk!!

Är hemma från skolan i dag, känner mig sämre i halsen.......usch jag hatar att va sjuk=(. Hade alltid halsfluss som liten, opererade sedan bort mina mandlar. Det har självklart minskat, men minst en gång om året får jag "början till halsfluss", och det går över efter några dagar, så det är bara att hålla ut!!
Marie som jag gör examensarbetet tillsammmas med, var också sjuk i dag, feber. Hoppas vi båda mår bättre i morgon så att vi kan fortsätta med vårt arbete, det behövs verkligen. 

image342

Ge-kås i Ullared!!

Sitter och väntar på att bli hämtad ska nämligen till Ullared.........wiiii!!!! Hoppas där inte är så mycket folk, så himla jobbigt då. Vakande med ännu med ont i halsen i dag.......har tagit en ibumetin, känns bättre nu. Lägger ut bilder på det jag köpt sen när jag kommer hem i kväll!!! 
Ha en bra dag, för det ska jag ha!!!=) 


Dagens bild!!

Var ute i trädgården med katterna och tog lite bilder.


Detta får bli dagens bild!!
image341

Halsont!!

Vaknade i morse med lite ont i halsen, inte alls kul. Hoppas det inte blir värre till i morgon för då ska jag nämligen till Ge-kås i Ullared. Det är så kul. Köper alltid en massa (onödigt).
När jag kom hem från skolan i dag kännde jag mig irriterad på min lugg, ville bara bli av med den. Provade att göra en fläta, lite roligare än att bara sätta upp den med en klämma.

Så här blev det.

 

Helgen redan slut!!

Fan va helgen går snabbt, veckan går ju också snabbt, men helgen ännu snabbare. Sitter just nu och väntar på att bli hämtad, det är ju träning i kväll. Sen när jag kommer hem blir det förmodligen lite mat sen tv:n. Har knappt kollat på tv under helgen......och det är verkligen inte likt mig!!
Hoppas det blir fint väder i morgon också!!

Takfönstret sitter på plats!!

Nu sitter takfönstret där det ska, Jeppe har varit jätte duktig! Just nu håller han på att fixa takpannorna på taket så att de ligger bra runt fönstret. Det har bara kommit några droppar regn i dag, så man kan säga att vi har haft tur med vädret!!

image335

image336

image337

Hål i taket!!

Nu har Jeppe sågat ett hål i taket där fönstret ska sitta. Det blev genast mycket ljusare på ovanvången. Sen när taket i hallen fösvinner kommer även den bli ljus och fin.....längtar!!

image329

image330

image331

image332

image333

image334

Takfönster!!

Just nu håller Jeppe på att ta bort takpannorna där fönstret ska vara. Sen är det dags att såga upp ett hål för att sen fästa upp fönstret.

image327

image328


Utemöbler!!

Mamma och pappa var här innan och lämnade lite utemöbler som dom inte längre ville ha. Dom skulle köpa nya i dag. Vi fick även 4 solstolar och dynor till alla stolarna.

image324

image325

image326

Renovering av hallen!!

Det blev inget festande för mig i går, pallade inte. Stack hem till Björn och Martina och åt jätte god spagetti och köttfärssås. Anders och Catrin var också där!!=) Kollade lite på tv och myste, stack hem redan 10, vi var trötta allihopa.
Gick upp halv 9 i dag, skönt att komma upp i tid på söndagar, annars är det så svårt att somna på kvällen. Jeppe har börjar med renoveringen av hallen. Han ska försöka sätta i takfönstret i dag. Snart kommer Jeppes morfar hit, då ska jag klippa honom, och tjäna en lite slant.


Före rivning
 
Efter rivning
image319


Före rivning
 
Efter rivning
image321


Före rivning
  
Efter rivning
image323


Bilder från igår!!

Det blev ingen utgång i går, skönt för jag pallade inte. Vi var bara hemma hos Erika och hade skit kul. Oftast är det ju så, att man har roligare innan. Var hemma vid 1 tiden, pallade inte längre, ska ju ut i kväll igen, vilket jag verkligen inte känner för nu...men men

Här kommer lite bilder från i går.
image305

image306

image307

image308

image309

image310

image311

image312

image313

image314

Party i kväll!!

Var i skolan till halv 1 i dag sen åt jag lunch med mamma och pappa. Därefter åkte vi till saffanstorp och kollade på utemöbler. Kom hem därifrån vid halv 6 tiden, hoppade direkt in i duschen, gjorde mig redo inför kvällen. Så nu sitter jag här och försöker varva ner lite, har vatt lite stressad. Väntar på att Jeppe ska komma hem så han kan köra mig till Erika för i kväll är det fest som gäller. Är rätt så trött får se ifall jag hänger med ut. Ska ju festa i morgon också, tar det ialla fall lugnt i kväll!!

Till Becca!!

Detta inlägget är till becca som kommenterade min blogg i går men glömde skriva upp sin egen blogg. Kommer inte ihåg alla jag har vatt inne på......sorry. Har inte kunnat svara på ditt inlägg pga att jag inte har din blogg. Ser du detta kan du ju skriva upp din blogg nästa gång, så kan jag svara!!

Denna kommentar menar jag!!!!!


becca

Hej !! Ja med sms:et hade man ett gott skratt=)
Tänkte fråga dej lite om blogg, tycker din sida är helt underbar. är ny på detta och vill gärna ha lite råd.. gillar hur du har bilderna där uppe på dej och bra bakrund=). skriv gärna tillbax för tips =) !!! kram

2008-apr-10 @ 18:21

Min klasskompis Elin är en duktig konstnär!!

Hon ställde ut sina underbara tavlor på en utsällning som är till för studenter, och det gick jätte bra för henne. Hon fick mycket positiv respons. Är jätte stolt över henne....."Go Elin"♥

Nedan kan ni läsa artiklen om henne i Sydsvenskan.

bild
Nu har jag klivit ut ur garderoben, säger tandteknikerstudenten Elin Lindberg som i går ställde ut sina konstnärliga alster för första gången. Foto: Patrick Persson
Malmö

Salig mix när studenterna ställer ut
Av Hanna Rydén
Först publicerad: 9 april 2008 23:30
Senast uppdaterad: 10 april 2008 13:51

Tidigare var det nittio meter tristess och gråhet. Numer pryds korridorens väggar i Malmö högskolas bibliotek Orkanen med mystiska sagovärldar, barbröstade primadonnor och dramatiska ansiktsuttryck.

Malmö. Med skumpa, oliver och chips invigdes i går kväll högskolebibliotekets nya konstsatsning - Studenternas galleri - med mingel och vernissage.

I galleriet visar just nu elva studenter upp sina verk. Ingen av dem är professionell konstnär utan har målandet som sitt stora intresse.
- Här får de en chans att ställa ut. De får synas och blir bekräftade. Och så får de den här miljön att se trevligare ut, säger studentombudet Christina Hansen, som sitter med i den arbetsgrupp bestående av studenter och personal som i höstas började skapa formerna för Studenternas galleri.

För Elin Lindberg, som läser till tandtekniker, var det i går första gången som hennes målningar blottades för allmänheten.
- Jag var lite nervös innan, men det är kul att ha fått så positiva reaktioner. En hel del har frågat vad tavlorna kostar, det är en bekräftelse.

När Elin Lindberg skapar ska det helst vara stort och dramatiskt. Naturen och ansiktsuttryck återkommer ofta i målningarna. Hon har alltid gillat att måla. Det märks inte minst i föräldrarnas hus där hennes olje- och akrylmålningar finns från golv till tak.
- Jag skulle vilja kunna leva på konsten, men det är bara en dröm jag har. Jag tror att många konstnärer har svårt att leva på sin konst.

På liknande sätt resonerar flera av de studenter som ingår i galleriet. De föredrar att satsa på sin akademiska karriär och låter konsten förbli ett fritidsintresse. Lärarstudenten Jörgen Persson tycker att man som hobbykonstnär har en större konstnärlig frihet.
- Jag målar allt möjligt. Jag har det som hobby och då kan man göra det. Ska man leva på konsten måste man nischa sig.
För att märka ut sig på vernissagen valde han enbart surrealistiska verk, några av dem tydligt Salvador Dali-inspirerade. Det är de kontrastfyllda färgerna som lockar hos den spanske surrealistiske konstnären.

Alldeles intill Jörgen Perssons verk tornar en sagovärld upp sig. Tandläkarstudenten Jacob Nisser föredrar mörka mystiska naturmotiv.
- Det har inget att göra med att jag skulle vara mörk i sinnet. På något sätt är det avkopplande med mystiken, lite mer intressant.

Det är verkligen en salig blandning motiv, färger och stilar som nu pryder väggarna längs med bibliotekskorridoren. Inte minst sticker Siri Ekelunds svartvita teckningar ut. I dem avslöjar hon vilka tankar som dyker upp i hennes huvud under föreläsningarna. Där syns bland annat en kvinna som skurar golvet naken och en annan kvinna med snabelnäsa som stampar på sin hund.

Bibliotekschefen Jette Guldborg är glad att de kala väggarna är ett minne blott.
- Nu är det en njutning att gå genom korridoren.

I sex veckor hänger tavlorna uppe. Därefter är det dags för nästa gäng studenter att visa upp sin konst i galleriet.


Dags att träna igen!!

Var ju på ett super jobbigt pass i går, gick hyffsat, kännde mig halvt död efteråt, men nöjd. Ska träna i kväll igen men det är inte så jobbigt så jag kan ta det lugnt.



image304
Sit up´s är bra för magen!!

Hela Malmö C avstängd!!

Stack ifrån skolan halv 2 i dag, tänkte att det skulle va skönt att komma hem lite tidigare i dag. När jag kom till stationen så hoppade jag på det tåget jag skulle åka med, det skulle gå ca 15 min senare, jag slöt ögonen för en stund. Brukar vila på tåget när jag åker hem. Vaknade till av att någon sa nått i högtalaren. Hörde inte vad han sa, tänkte inte mer på det och slöt ögonen igen. Vaknade sedan av samma orsak och denna gången förstod jag att det var något allvarligt, alla på tåget reste sig nämnligen upp och klev av. När jag väl hade lyckats vaka till och själv tagit mig av tåget förstod jag vad som hade hänt. Tydligen var hela kontakten med Malmö C avstängd, en ledning hade gått sönder. En tågvärd berättade att när detta händer brukar det ta minst en och en halv timme innan trafiken år igång igen. Så där rök min "va hemma tidigt" dag. Var sedan tvungen att ta mig med buss till Värnhem och därifrån sedan ta en buss till Lund. Väl framme i Lund tog jag bussen till Kävlinge och sedan cyklen hem. Stack ifrån skolan kl13.30 och var hemma 16.00, helt jävla sjukt.




image303


Sprang som en galning för att hinna med tåget!!

Trodde att tåget skulle gå från samma parrong som det brukar göra med jag hade fel. Det gick så långt man kunde komma från den parrongen, typiskt när jag bara hade 1 min på mig att ta mig dit. Gjorde en chansning och började springa, och som tur var så hann jag precis. Och på tåget satt min lilla pappa och var anfådd han med. Han hade också sprungit för att hinna med. Det är skönare att hinna med ett tidigare tåg när man ska träna på kvällen så att man kan sätta sig ner i några minuter innan man behöver byta om. Hade jag missat tåget hade jag vatt hemma kl:180.00 och vi kör och tränar 18.30 så det hade blivit snålt med tiden.

I kväll är det alltså dags för träning igen, och i dag blir det riktigt tufft, på detta pass brukar jag få blodsmak i munnen. Min mamma blir blå om läpparna och det slår lock för min pappas öron, med andra ord så är det jätte jobbigt. Men det är kul med en utmaning. Man går och har ångest hela dagen inför passet men sen efteråt är man så nöjd!! I söndags så gick vi faktiskt på detta passet också, eftersom den ledaren som egentligen skulle ha passet var i frankrike. Hade faktiskt lite träningsvärk så precis har gått över. Den kommer förmodligen att komma tillbaka efter detta passet. Nä, nu måste jag gå och byta om för snart är det dags!!

Hemma från massagen!!

Har precis varit på massagen, och där konstaterade vi att en stor del av att ryggen inte blir bättre är att jag sitter framför datorn lite för mycket. Opps......det är denna blogg som är den största orsaken...... Ska försöka tänka mer på hur jag sitter både med rygg och nacke så kanske det blir bättre.
Det var egentligen bestämt att Jeppe skulle ha maten färdig tills jag kom hem, men så var det ju inte. Såg det genom fönstret och blev självklart lite arg/irriterad eftersom det var bestämt, och att jag är hungrig. Men min söta lilla Jeppe hade faktiskt en bra ursäkt, han har nu fixat vår hemtelefon, den har inte fungerat på månader. Så en klapp på axlen för min duktiga jeppe. Nu står han i duschen så då får väll jag laga maten som vanligt. Nästa stopp köket!!!! 


Massage om en timme!!

Har kommit hem från skolan nu, inte alls lika roligt väder i dag som det var igår. Hade ju på mig min vårjacka i dag också, kanske lite för kallt. Är det dåligt väder i morgon igen får det bli vinterjackan.

image301

Om en timme ska jag på massage, ser verkligen fram emot det. Sen när jag kommer hem från det ska jag och Jeppe laga fajitas........det är sååååå gott!!=) Sen blir det mys framför tv:n!!!!!!!

image302
Båda bilderna är tagna från google.se©

Väntar på dörrarna till kyl och frys!!

Sitter just nu och väntar på att det ska komma hit en kille som ska byta dörrarna till vår kyl och frys. Dom sa att dom skulle komma mellan 8 och 9, så dom dyker väll snart upp. Efter det är det skola som gäller. Sen kl:17.00 ska jag på massage och denna gången ska jag inte glömma bort det. Synd bara att jag missar träningen i kväll, det är ju inte bra att träna efter att man fått massage. Får träna i morgon istället.

Var tvungen att avbryta mitt skrivande, för att det ringde på dörren. Det var han med dörrarna, så nu äntligen är båda bytta, så himla skönt.



FÖRE:
Märket GRAM står på olika ställen.

image298

image299

EFTER:
Nu sitter märkena på samma nivå.
image300

Katterna tycker om vårvädret!!

Mina söta prinskorvar tycker verkligen om att va ute nu när det är lite varmare. Dom springer in och ut hela tiden. Blir skönt sen till sommaren när man kan låta dörren stå öppen, så att dom kan springa in och ut hur mycket dom vill.


image296

image297



Hoppas den bakade potatisen smakade gott Catrin♥

Kläderna från H&M har kommit nu!!

Fick ett sms i dag att kläderna från H&M hade kommit nu. Så det första jag gjorde när jag kom hem från skolan var att cykla och hämta ut kläderna. Allt passade inte, ska behålla den cerise-rosa tröjan och bikinin. Gud vad jag längtar till sommaren nu så att jag kan få använda min nya bikini.

  image291 

 image294

Sitter i datasalen i skolan!!

Sitter just nu i datorsalen i skolan, har varit på handledarträff och gått igenom lite frågor. Marie som jag gör arbetet med ringde mig när jag satt på tåget i morse, hon var sjuk så hon kommer inte i dag. Det vi hade tänkt gör i dag kan  jag göra själv, så det är lugnt. Ska sitta i datorsalen tills lunch och försöka sammanställa vårt resultat till examensarbetet. Sen efter lunch ska vi ha genomgång av lite saker vi har gjort praktiskt, och ska göra.

Skönt med fint väder  i dag, tog faktiskt på mig vårjackan i morse. Lite kyligt men det gick.


image289

Katt-kompis!!

Måns och Tigers kompis var precis utan för dörren, ville väll att dom skulle komma ut och leka. Så söt han är.
image286

image287

image288

Målat naglarna, dags för träning!!

Ska iväg och träna nu, blir hämtad om 5 minuter. Hann måla naglerna innan, har tänkt gör det hela dagen.

Så här blev det.
image285

Örhängen på Glitter!!

Var inne på Gina och provade bodyn i en storlek mindre, och den var bättre men jag kännde inte att jag trivdes i den så jag lämnade tillbaka den. Gick i på GLITTER och hittade ett par örhängen som jag har letat efter länge, stora pärlor.

image284

Inga skjutdörrar!!

Har kommit hem från BAUHAUS nu och dom hade tyvärr inga skjutdörrar i lager, dom hade inte ens den som en beställningsvara. Så himla dåligt att ha en katalog där det står att man kan välja mellan 3 olika modeller och att en av dom är en lagervara, sen inte ha den alls. Ringde till malmöbutiken, och där fanns den tydligen, men dom hade tyvärr inte den inne just nu, så vi är tvugna att åka dit ifall vi vill beställa dom. Vi ska tänka efter och kolla med andra märken/affärer först innan vi bestämmer oss.

Myskväll med pizza igår, shopping-dag idag!!

I går lagade vi pizza som planerat, gjorde den lite annorlunda än vi brukar. Gjorde minde deg, så att den blev mycket tunnare, inte lika mäktig. Super gott!! Sen kollade vi på en film med Sandra Bullock, PREMONITION. Den var helt okej, handlade om en kvinna som var annan dag vaknade upp och upptäckte att hennes man var död, och varannan dag var som vanligt. Mycket spännade!!



image280



I dag ska vi åka till Center Syd och antingen lämna tillbaka eller byta den bodyn jag köpte igår. Vi ska även till vår favoritaffär, där vi alltid är, Bauhaus. Vi ska kolla på skjutdörrar till sovrummet, och förhoppningsvis köpa dom med oss hem, det skall tydligen vara en lagervara. Hoppas vi kan få upp dom i dag, Jeppe han är ju så snabb när han väl har börjat jobba så det är inte omöjligt.

Handlat på Gina tricot!!

Jag och Jeppe var och kollade på saker till huset på OPTIMERA och HORNBACH i Malmö. Köpte två lampor som vi ska ha där ute. En utanför ytterdörren och en ovanför garaget. På vägen hem körde vi inom Nova för jag ville gå in på Gina och handla en body som jag hade sett där tidigare. Det blev en kornblå, men måste dock byta storlek, var lite för stor vid armarna. Så det blir väll Center Syd, eller Nova i morgon antar jag.=)

image279

Det blir hemmalagad pizza i kväll, längtar redan!!=)

God morgon!!

Har precis ätit frukost,  har inga speciella planer inför dagen. Om det blir fint väder (vilket det inte ser ut att bli) ska jag KANSKE gå ut och rensa lite i rabatterna, har inte rört dom sen vi flyttade hit. Kanske åker och kollar på fönsterbrädor och saker till badrummet. Det är mycket roligare....hehe=) Får se vad Jeppe tycker om min idé!
Har fått bygglovet beviljat på att sätta in ett takfönster i hallen. Så ny är det bara att "tuta och köra"


Fläskfilé, kroketter och béarnaise sås!!


Handlade sjukt mycket, det behövdes verkligen fyllas på. Skönt att ha hemma, så att man kan laga vad man vill. I dag blev det fläskfilé med kroketter och béarnaise sås. Riktigt jävla gott!! I morgon ska vi laga pizza, det är inte fel det heller.
Nu ska vi sätta och framför tv:n och ♥mysa, bara vi två.♥ Var bara tvungen att blogga efter maten, har ju blivit lite beroende nu.

Saknar Let´s dance!!=(

Jeppe är hemma!!

Jeppe har kommit hem från jobbet nu, står i duschen för tillfället. Ska åka och handla mat snart. Var hemma hon mamma och pappa innan och kollade på kameran pappa hade köpt. Den verkade jätte bra. Ska nog få den som examenspresent, så jag får vänta lite innan jag kan börja använda den på allvar, hann bara ta några bilder med den i dag. Nu har jeppe kommit ut ur duschen, dags att åka till Willys snart.

Pappa har kommit hem från USA!!

Pappa har precis kommit hem från USA, har vatt borta i två veckor nu. Mamma tycker inte alls att det är kul att va hemma själv och det förstår jag. Han lyckade hitta kameran som jag ville ha. Ska hem till dom snart och hälsa pappa välkommen hem, och kolla på kameran såklart!!♥

Myskväll med Jeppe i morgon!!

Har varit och tränat i dag, känner mig jätte duktig!! I morgon ska jag va hemma, hoppas kläderna från H&M kommer, det stod att det skulle va leverans denna vecka, men man vet ju inte.
När jeppe kommer hem från jobbet i morgon ska vi åka och handla mat det behövs verkligen fyllas på i både kylen och frysen. Sen ska vi nog köpa hem räkor och äta det i morgon kväll. Tänkte ha en myskväll bara vi två(och Mån och Tiger såklart)=). Börjar bli riktigt trött nu, trots att jag sov två timmar mitt på dagen. Lite tv sen blir det sängen.

image272


Natti Natti!!

Längtar till sommaren!!

Längar till sommaren och värmen, vill kunna ha kjol och sommarskor.

Här är en fin bild från när vi firade midsommar i lägenheten.

image271
Catrin, Anders och Jeppe.

Sova-fan va gött!!

Har precis vaknat, sovit i ca 2 timmar. Så himla skönt det är att sova mitt på dagen. I dag i skolan höll jag på att somna under föreläsningen, det var hemskt, ögonlocken ville verkligen inte hålla sig uppe.

I dag är det dags att träna igen, ska försöka gympa 3 dagar i veckan.Det blir sammalagt 4 pass i veckan eftersom jag tränar två pass på tisdagar. Jag vet att jag mår mycket bättre och blir framförallt piggare ifall jag håller igång och tränar.
Ingen skola i morgon för min del. Det är fritt arbete, och jag och Marie(som gör examensarbetet tillsammans) har har bestämt att vi ska va lediga i morgon och sen jobba mer nästa vecka. Så himla skönt med sovmorgon, det är inte ofta man får det. Jag ska passa på att njuta!!=)


Ny kamera!!

Pratade med pappa i går, han är just nu i USA. Han har lovat mig att kolla på en kamera ifall han hade tid över,och det hade han i går. När han åkte dit för snart två veckor sedan skickade jag med ett papper så att han visste vilken kamera jag ville ha. Då ville jag ha en Canon EOS 400D, har hört att den är jätte bra. Men i går när pappa ringde så berättade han om en helt ny kamera som kom ut i USA sista januari i år. Den heter Sony alpha 350, och ska tydligen vara "den bästa av dom bästa". Pappa hade nämligen köpt en den största fototidningen i USA, och i den hade dom gjort ett test och vinnaren var då Sony alpha 350. Även den andra kameran som jag ville ha tidigare fanns med med inte så högt upp på listan. Jag hoppas verkligen att pappa kan få tag på en, vill ha en ny kamera nu!!

image267

I dag åkte solglasögonen fram!!

Var hemma tidigare i dag också, stack från skolan innan lunch och var hemma lite över 12. När jag hoppade av på stationen var solan framme så jag fick äntligen plocka fram mina brillor, för mig är det en riktig vårkänsla. Underbart!!

image265


När jag kom hem hoppades jag att det skulle ligga ett brev i brevlådan om att jag kunde åka och hämta mina kläder jag beställt från H&M. Men tyvärr gjorde det inte, håller tummarna för imorgon istället.
Var självklart hungrig när jag kom hem, åt ingen lunch i skolan. Jag värmde lite tomatsoppa och i den la jag avokado och tomater. Till detta åt jag två rostade mackor......smarrigt!!=)

image266


Slutade tidigt=städ-dag!!

Blev klar tidigt i skolan i dag, stack därifrån halv 12. Tog en falaffel på vägen och var hemma vid 13.00 tiden. Det behövs verkligen städas och tvättas här hemma. Hade tänkt ta tag i det nu, eftersom  jag e hemma lite tidigare än vanligt. När man kommer hem vid 18.00-tiden är man inte så sugen att dra igång och städa, man vill bara äta och lägga sig i soffan och kolla på tv. Men i dag har jag inga ursäkter, det måste bara göras så är det. Dags att lämna datorn och börja jobba......


image263


Dumma blogg!!

Eftersom bloggen inte har fungerat på ett tag har jag ju vatt tvungen att hitta på något annat på datorn, och det roligaste är ju att titta på kläder. Det var inte så bra för min plånbok, han nämnligen beställt lite kläder från H&M.

image262

06.30-->20.50

Åkte hemifrån 06.30 i morse, var i skolan till 17.00 sen åkte jag direkt och tränade två pass. Kom inte hem förrän 20.50......usch vilken lång dag. Var ju as-hungrig när jag kom hem såklart, stekte några ägg och lade på mackan, smarrigt var det!!!=) Efter träningen i dag kom en ledare fram till mig och frågade ifall jag hade gått ner i vikt, hon tyckte att jag såg mindre ut. Då blev jag självklart jätte glad, det är kul att det ger något resultat när man kämpar så mycket. Jag gör ju det för min egen skull men det är alltid kul när någon annan ser det också. Detta gav mig nya krafter att fortsätta, ibland kommer man till ett tillfälle då det går trögt, man fuskar med träningen och med maten, och det är jobbigt att ta tag i det igen. Men nu ska jag "lägga in en andra växel"(som dom säger i "du är var du äter"). Beach 2008 here I come!!!=) 

Ny frisyr och färg!!

I helgen klippte jag och slingade mammas hår. Det var meningen att vi skulle klippa av jätte mycket, men hon hade ångrat sig så det blev bara några centimeter, men det blev fint ändå!!

image259

RSS 2.0