Vår trip till Ullared!!

Gud vilken underbar dag vi hade i går. Vi 5 tjejer hade så himla roligt, verkligen den bästa Ullared-resan ever. Jag är jätte nöjd med mina inköp, visar bilder på det senare.

Här kommer bilder från gårdagen!!






Ullared here we come!!

Snart bär det av till Ulllared och jag är super laddad!!


Ullared!!

I morgon har jag tagit ledigt från jobbet för så ska vi nämligen till Ullared, wiiii va kul!!=) Det blir jag, Sandra, Lina, Johanna och Jessica, det kommer bli så kul!!!=)


Detta har jag förberett:
*Inköpslislistan är skriven
*Kameran är laddad
*Pengar är överförda till kortet
*Alarmklockan är ställd på 05.45, blir hämtad 06.30.
*Outfiten är bestämd, hehe=)
*Humöret är på topp



Kycklingsoppa!!

I dag var jag sugen på att laga en kycklingsoppa, hade inget recept och orkade inte åka och handla mat så jag lagde en soppa på det vi hade hemma. Och den blev verkligen super duper god!!


Så här tillagde jag kycklingsoppan:
1. Stekte hackad lök och pressad vitlök i olivolja.
2. Skivade kycklingfileérna i små bitar, stekte sedan dessa tillsammans med red curry pasta, salt och peppar.
3. Kokade vatten och kycklingbujong
4. Skivade paprika och broccoli
5. Kokade kycklingen och alla grönsakerna i vattnet.
6. Tillsatte sedan matlagningsgrädde och lät det koka upp.
7. Till sist la jag i tärnade tomater.




Tack!!

Tack alla för kommentarerna angående val av oufit på lördag, verkligen kul när så många skriver!!!!=) Tack vare er hjälp har jag nu valt outfit, tänker inte berätta vilken än, utan det får bli en överraskning, hihi!!=)




Outfits inför lördag!!

På lördag är det äntligen dags för Sandras födelsedagsfest, lilla Sandra fyller hela 21år!!!!!!=) Då måste man ju va fin, och nu behöver jag hjälp med att välja outfit. Har inte köpt något nytt utan väljer mellan 4 alternativ jag redan har.


Vilken röstar du på??


Filmer på söta Agnes!!

Här kommer lite filmer på Tobbe och Lottens underbar kattunge!!













"Tjocke-Måns"

"Tjocke-Måns" behöver röra på sig, därför försöker jag aktivera honom med att leka!!





Tända ljus!!

När det är mörkare tider är det mysigt med tända ljus, snacka om hög mysfaktor!!=)




Soppa är gott!!

När jag kom hem från jobbet började jag med maten direkt, i dag blev det grönsakssoppa. I den hade jag potatis, morötter, purjulök, svamp, grönsaksbuljong och timjan. Jag hann förbereda allting innan Jeppes morfar kom hit, det var nämlign dags att klippa honom igen. Undertiden jag klippte honom så puttrade soppan, perfekt tajming.







Dagens middag!!

I dag har vi avnjutit denna nyttiga middag!!



3 tavlor!!

När vi städade i arbetsrummet hittade vi 3 tavlor som vi inte hittat någon plats till. Men i dag bestämde vi oss och nu har dom fått en plats i hallen!!=)



Storstädning!!

I dag har varit en riktig Jeppe&Malin dag, det var länge sedan vi umgick så en hel dag, mysigt!!=). Vi har verkligen vatt jätte duktiga i dag, vi har storstädat i arbetsrummet. Vi har rensat ur och slängt en massa onödigt, så nu är där ordning och reda i alla skåpen/lådorna och bland papperna!!!! Så skönt att fått det gjort, har behövts ett tag nu. Jag har även rensat ur och städat i mina underklädeslådor, där var en himla oordning.
Vi har även hunnit med en runda till willys där vi storhadlade och fyllde på kyl och frys. Vilken kanon-söndag det har varit, städning brukar ju inte vara så kul med när man gör det tillsammans är det mycket roligare och tiden går så fort.
 
Tack älskling för en mysig söndag!!




Bilder på Agnes!!

Det var jätte kul att träffa Tobb och Lodds kattunge i går, kan inte fatta att hon var så liten, hom vägde nästan ingenting. När vi kom dit hade som kommit på vad dom skulle döpa henne till, det blev AGNES, så sött!!!!!!=)
Vi hade med oss mat så att vi kunde laga fajitas, det är lättlagat, supergott och hyffsat nyttigt!!. Efter att vi ätit kollade vi på idol, och efter det en film. Under hela kvällen så myste vi med gulliga Agnes!!!!!

Här kommer lite bilder på den underbara Agnes!!!





Lite söta filmer på kattungen kommer sen!!!


Bilder på det jag köpt!!

Detta köpte jag i dag;

*skjorta från Gina tricot
*halsduk från H&M
*griffeltavla från GRANIT
*2 remmar med nitar som man ska sätta runt sina skor från Scorett!!









Shoppingrunda på Nova med Lotten!!

I dag har jag varit på shoppingrunda på Nova med underbara Lotten!!! Jag handlade bla en jätte fin skjorta, visar bild på allt sen.
I kväll kommer Sandra och Daniel hem till oss, så nu måste jag städa lite så att här är fint när dom kommer. Vi har inte bestämt om vi ska laga mat eller beställa något, men det löser vi då.



Bilder från Tobb och Lodds kattunge kommer också senare!!!


Dagens jag!!


Namnförslag?

Wiii, Tobb och Lodd har skaffat kattunge!!!!=)
I
morgon efter jobbet ska jag åka till Lund och hämta ut Jeppes fjällrävenjacka som han beställt. Sen ska jag handla lite mat som vi ska ha med oss hem till Tobbe och Lotten. Vi ska hälsa på deras kattunge som dom hämtade i dag. Var länge sedan vi hade en sådan lite misse, så det sak bli kul att mysa/busa/gosa med den!!!

Dom har inte kommit på något passande namn till henne så har du några förslag skriv gärna!!!!!




Vad ska denna söta flicka heta??
Jag kan bidra med ett förslag;
ALICE!!!!!


Mumsiga lunchlådor!!

Gympan i dag var jätte rolig som alltid, söta Sandra, Karro och hennes syrra hälsade på, kul kul!!!!=)

När jag kom hem klippte jag Jeppe, det har behövts länge nu, han var långhårig. Och sen förberedde jag morgondagens lunchlådor, det blev mumsiga sallader.!!




Jeppe är lite kräsen, han tycker inte om oliver, avocado och rädisor, det är därför dom inte ser likadana ut!!!


Vitlök i mängder!!

I dag har vi varit ut och ätit med jobbet för att fira en som "nollade". Vi firade den som var yngst efter mig och hon fyllde 50år, hehe. Det har varit jag och gamlingarna, men det kommer bli ändring på det nu när man ska byta jobb. På det nya labbet jobbar det många fler plus att dom är mycket yngre, kul!! Nog snackat om det, som jag skrev var vi på restaurang, det blev Nathalie i Malmö!! Där är mysigt och maten är jätte god. Jag åt heta räkor till förätt och tournedoue(vet inte hur det stavas) till huvudrätt. Det var oxfilé, potatisgratäng, rödvinssås och grönsaker. Jag blev så mätt att jag precis orkade äta upp köttet, man fick "jätteportioner".  I de heta räkorna och potatisgratängen var där massor av vitlök, gott men inte så kul för Jeppe kanske, hehe!!När jag kom hem så hoppade jag in i duschen direkt och nu sitter jag här i soffa nyduschad och fräsch och stinker vitlök.!!=) HA HA




 


Lunchlådor!!

Har förberett morgondagens lunchlådor, det blev varsin sallad. I den har jag isbergssallad, ruccola, tomater, paprika, gurka, fetaost, rödlök och kräftstjärtar!!!




Skjorta!!

I dag har jag köpte en ny skjorta, den kommer från VILA!!!



Ny antenn!!

I dag har Jeppe köpt en ny antenn, den är uppmonterad och funkar!!! Vi hade problem med att få in vissa kanaler innan, men nu fungerar det jätte bra!!



Bilder och filmer från i går!!

Här kommer lite bilder och filmer från i går!!=)
















Party!!

Gårdagen slutade inte som planerat, men jag hade kul så länge det varade. Det var meningen att vi skulle förfesta hos Frida sen utgång och därefter skulle jag sova hemma hos Lina. Men för min del blev det bara förfest, eftersom jag råkade dricka lite för mycket. Att man aldig lär sig, hahaha!!!!!!=) Men som jag skrev, det var jätte trevligt/mysigt/kul så länge det varade. Det blev en massa tjejsnack, blandning av drikar och mario cart. Tack tjejer för ert trevliga sällskap, och nästa gång lovar jag att skärpa mig, hehe!!! Vi får göra om det snart igen, alltid kul att träffa er!!!!!!=)




Bilder och filmer kommer sen!!!


Party!!

I kväll blir det party party, ska bli jätte kul att träffa dessa goa töser!!!!!!!=)




Frida och Lina!!=)


SUBWAY!!

När vi körde hem från vår shoppingrunda så köpte vi varsin baguett från SUBWAY, med kyckling och en massa grönsaker, mumsigt!! Så i dag blev det en stadig lunch!!=)





Fjällräven!!

I dag har jag och Jeppe varit på Naturkompaniet i Lund och shoppade. Vi behövde nya rejäla vinterjackor båda två. Det blev varsin fjällrävenjacka, den jag ville ha fanns i min storlek med Jeppes storlek var slut så han fick beställa en. Vi köpte svarta båda två, så nu kommer vi se likadana ut när vi använder dom, ha ha ha!!!=) Jag är jätte nöjd med den, den är super härlig och i bra kvalité!!!!!=) He he, Jeppe är avundsjuk på mig, han ville också ha en i dag!!!!!!





Gissa om jag är glad för min nya jacka!?!?!?!?!!!!!!


Skomani!!!!!

Okej, jag erkänner jag har skomani, jag tycker att det är kul att köpa skor, hehe. Den senaste veckan har jag handlat 4 par skor, i dag handlade jag alltså ett par till. Vet inte ifall jag ska behålla alla, måste ha hjälp.
Det är speciellt 2 par som jag väljer mellan, 2 stövlar med klack. Det som skiljer dom åt är att det ena paret är högre i skaftet + att där är detaljer så som spännen, och den andra är lägre i skaftet och mer neutral. Jag vill kunna ha dom både till jeans och till klänning/kjol. Och jag kan tycka att dom som är högre inte är så snygga till en klänning/kjol, eller vad tycker du?? Ska jag behålla båda eller lämna tillbaka någon av dom?




Dom låga(vänstra) är köpta på
bianco och kostade 800:-,
och dom höga(högra) är köpta på
din sko och kostade 299:-


Spikmatta!!

Har legat en stund på spikmattan 4 dagar i rad och det är verkligen bahagligt. I går somnade jag till och med, jeppe väckte mig efter ca en halv timme. Vi ska köpa oss en egen spikmatta, eller så kanske vi önskar oss en i julklapp, får se om vi kan vänta tills dess.




Så här röd blir jag efter att ha legat på spikmattan!!







Någon annan som provat spikmatta någon gång??



Kavaj!!

När jag körde hem i dag så körde jag inom Nova och där köpte jag en kavaj från H&M. En kort kavaj som är bra att ha när man ska ut, och tycker att det är för kallt med bara klänning.




Nu ska jag berätta...

...det har hänt en jätte rolig sak i mitt liv, i fredags skrev jag på kontrakt om att börja jobba på ett nytt labb. Jag har hållt det hemligt ett tag eftersom jag inte visste ifall jag fick jobbet. Det stod mellan mig och en annan, och jag hade turen att få jobbet, wiiiii, jag är så glad!!!!!=) Jag provjobbade i onsdags efter jobbet och på torsdagkväll fick jag ett positivt samtal om att jag fick det!! Mindre roligt var det i går när jag sa upp mig, men det skulle ju göras, och nu är det gjort.
Jag har 1 månads uppsägningstid, så måndagen den 16 november ska jag börja på det nya stället, det ska bli jätte kul. Det ska bli kul med en ny utmaning och jag känner att jag kan utvecklas som tandtekniker där. Och extra kul är det eftersom jag ska jobba med söta Elin, en kursare till mig!!! Vi ska till och med sitta brevid varandra, jippi!!!!=) Nu hoppas jag att denna sista månaden går fort!!


Hemlis!!



Just det, jag har glömt att berätta om en stor sak som har hänt, orkar inte skirva mer just nu, ska sova, men jag berättar mer om det i morgon!!!=) Nu var jag väll taskig.....hahahaha!!!


"Frukt är också godis"

I dag har jag köpt hem en massa frukt, och när jag la upp frukten på ett fat så tänkte jag på ett uttryck som pappa säger ofta; "Frukt är också godis"!!!!!=)




Isolerat!!

I dag har Jeppe varit flitig på ovanvåningen och isolerat en del av taket.




Köpt ett par stövlar till!!

Efter jobbet åkte jag inom Mobilia och kollade på stövlar igen. Igår köpte jag 2 par och dom är mer "fest stövlar", så i dag letade jag efter ett par låga stövlar, som man kan ha till vardags. Och jag hittade ett par tillslut.







Uppdatering:
Skorna är köpta på Din sko Och kostade 899:-

Dagens middag!!

Denna nyttiga middag har vi ätit i dag!!



Spikmatta!!

I dag har vi lånat mammas spikmatta, var nyfiken på hur det känns att använda den. Både jag och Jeppe har provat den, och det var riktigt häftigt. Först gjorde det jätte ont, sen gick det över till en varm och behaglig känsla. Ska nog prova att ligga på den några kvällar i rad och se om det gör någon skillnad.




Bilder på skorna!!

Så här ser skorna ut som jag köpte i dag, dom är rätt lika i modellen(med spännena), men det är ju en hög och en låg stövel.



Skor!!

I dag har jag varit på en shoppingrunda med mamma, jag letade efter stövlar och behövde hennes stöd. Jag köpte tillslut ett par stövlar och ett par ankelboots, har inte bestämt mig om jag ska behålla dom än. Ska gå lite med dom här hemma och prova till olika outfits(det är viktigt, eller hur tjejer, haha). Visar bilder på skorna senare, ska sticka och träna nu!!!!=)






Hemmalagade köttbullar!!

Dagens middag; Hemmalagade köttbullar, potatis, stekt lök, brunsås och lingon!!







Dagens bild!!


Planterat blommor!!

Förra helgen planterade jag blommor i två krukor som vi nu har på framsidan.


Så här fint blev det!!=)


Vår ovanvåning-film!!

I dag är är Jeppe på ovanvåningen och bygger, nu är det dags att göra fint även där. Det är mer bahagligt klimat på ovanvåningen nu under hösten, det är därför han inte gjort något under sommaren.




Är du nyfiken på hur det ser ut just nu, kolla då på filmen nedan!!


Liten film från fonduékvällen!!


Bilder på mina nya kläder!!

Detta köpte jag i går!!




Shoppat!!

I går efter jobbet åkte jag inom nova och shoppade en massa tröjor. Jag skulle egentligen köpa stövlar, men jag hittade tyvärr inga. I stället blev det; en skjorta, 2 tröjor, ett linne och en blus. Jag invigde blusen i går, och i kväll ska jag nog använda skjortan.


Visar bilder på allt sen, ni får hålla utkik här i bloggen!!!!!


Fonduékväll med småfolket!!

I går var det äntligen dags för vår efterlängtade fonduékväll med småfolket, hahaha!!!=) Vid 7-tiden i går kom Tobbe och Lotten hem till oss, dom hade med sig rostbiff och godsaker till drinkar!!
Vi började med en fördrink ala Tobb & Lodd, super god!!!!=) Sen var det dags att kränga, för det var verkligen det vi gjorde. Vi hade kött till lite mer än 6 personer och vi åt nästan upp allt, vi var hungriga!!=) Till det hade vi friterade pommes, 5 olika såser, marinerade vitlöksklyftor och stekt svamp, mumsigt!!
Efter maten hann vi se lite av Idol, får nog se reprisen sen, missade det mesta, hehe!! Sen blandade vi fler drikar, fick besök av svampbob fyrkant, och myste i soffan. Vi började se en film(som enligt Tobbe var skit bra) och efter en liten stund hade både jag och Lotten somnat. Och kort där efter sov även Jeppe och Tobbe. Ingen såg alltså klart filmen, hahaha, vi är kassa!!! När filmen var slut vaknade vi till och då bäddade vi i soffan till våra övernattningsgäster, klockan var nog halv 3 då.
När vi hade gått upp vid 10-tiden i dag så åkte jag och handlade frukost, nybakade bullar och gott pålägg.
Tack TOBB och LODD för ert trevliga sällskap i går/i natt/ i dag!!!!!!=)








Ändrade planer...

I morgon hade vi egentligen tänkt äta på Sandras i Lund, men vi har tänkt om, vi kommer äta fondue hemma istället. Vi vet ju inte hur vädret blir i morgon, inte så kul att gå till resturangen ifall det är dåligt väder. Så vi bestämde oss för att vara hemma hos oss istället, så kan vi sitta hur länge vi vill och kränga, haha!!=) Fondué är så himla gott, längtar tills i morgon så att jag kan få njuta av det + att det ska bli jätte kul att träffa Tobb och Lott, det var alldels för länge sedan vi sågs!





Bild från nyår 2008, sist vi åt fondué hemma hos oss, även då med Tobbe och Lotten!!=)


Livet leker!!=)

Super duper kul i dag på gympan, och extra kul att Sandra och hennes mamma var med, det får ni gärna göra oftare, hehe!!!=) Både jag och mamma verkligen njuter verkligen av att stå där i mitten, det är som himla roligt. Även ifall vi är helt slut så får man en sådan adrenalinkick av responsen från alla motionärerna. Att vara gympaledare är något av det roligaste jag gjort, och att göra det tillsammans med världens bästa mamma gör det ännu mer underbart!!=)
Livet leker!!!!!!!!!!!!!!!!!!=)








Vanlig tisdag......rolig fredag!!

Denna tisdag har vatt som dom flesta, jag har; jobbat, tränat, kollat på tv och nu sängen!!

Längtar jätte mycket till Fredag för då ska vi träffa tobb och lodd, ska bli jätte kul eftersom det var så länge sedan vi sågs. Vi ska först träffas hemma hos dom och ta en fördrink, sen ska vi bege oss till Sandras i Lund och äta fondué, mumsigt!! Sen ska vi hem till dom igen och kolla på film.
Längtar, längtar, längtar!!=)




Dagens middag!!

Kännde för att laga något riktigt gott i dag, så jag åkte och handlade en massa godsaker efter jobbet. Det blev fläskfilé, klyftpotatis, rödvinssås och till det stekta morötter, svamp, purjulök och spenat.

Riktigt lyxig mat en måndag!!




Min duktiga Jeppe!!

Kollla så fint Jeppe har gjort!!!=) Nu är det äntligen klart på framsidan av huset, och vi är jätte nöjda!!!=)




Lördagsmys!!

I går gick vi upp hyffsat i tid, jeppe fortsatte med framsidan av huset och jag städade. Sen klockan 14.00 så åkte jag och mamma och tränade, det var ett dansbandspass. Även Sandra och hennes mamma var där, kul!!=)

Vid 5-tiden så kom Sandra och Daniel hem till oss, och dom hade med sig en massa mat, snacka om lyxigt. Daniel hade marinerat köttet redan dagen innan eftersom denna grillkväll var planerad sedan länge. Vädret var ju inte det bästa med trots det så grillade killarna, och det blev verkligen supergott!!=) 
Efter middagen så filmade vi när Sandra provade sitt I.D-smink för första gången, kolla in hennes blogg om ni är nyfikna på hur det blev.

Tack Sandra och Daniel för en supermysig lördagkväll, och tusen tack för all mat!!=)





Klassträff!!

I går var jag på klassträff, vi var 6st av 9, bara tjejer, super mysigt. Vi började med att äta på "Just like Mama´s" i Malmö. Jag åt oxfilé med rödvinssås, klyftpotatis och färska grönsaker, jätte gott!!=) Efter middagen gick 4 av oss vidare och tog en drink och snackade en massa. Det var jätte kul att träffa (nästan)alla igen, tack för en trevlig kväll, ni som var där!!!!=)




Tove är grym!!

Det var super kul på gympan i dag, gud vad jag saknat det.



Hann se lite av IDOL när jag kom hem, gillar Tove mest av dagens deltagare. Hon är så himla gullig plus att hon är grym på att sjunga!!=)



Foto: Daniel Ohlsson/TV4
TOVE



Vem är din favorit i dagens avsnitt??


RSS 2.0