Handla juklappar med brossan!!

Var ju på julmiddag i går med jobbet och det var lite kaos, en av mina arbetskamrater fick nämligen åka med AMBULANS, berättar mer om det sen, hinner inte nu.



Sitter och äter frukost nu och snart ska jag åka och hämta Patrik, vi ska åka och handla julklappar hade vi tänkt. Hoppas vi hittar de flesta, det hade vatt skönt!!=)

Julmiddag med jobbet i morgon!!

I går efter jobbet åkte jag och kollade på brossans nya lägenhet, den var superfin, mycket större än jag trodde den skulle va. Hoppas nu att hans katter kommer trivas där, det tar ju ett tag innan dom gör det, men det kommer nog gå jätte bra!!
Och efter att jag hade vatt hos Patrik så åkte jag och mamma hem till oss och lyssnade på låtar till vårt gympapass. Vi har redan bestämt tre låtar och även kommit på övningar/rörelser till dom. Så det går lite framåt iallafall. Ska nog träffas på lördag och fortsätta, vi behöver ju 18 låtar sammanlagt.


I dag efter jobbet åkte vi och handlade mat, det var nästan helt tomt i skåpen här hemma. När vi kom hem lagde vi tacos, mums.

I morgon ska vi på julmiddag med mitt jobb. Vi ska till Big Bowl i malmö, och först ska vi bowla i 2 timmar sen är det jubord. Mitt första julbord detta året, och det smakar alltid lite extra gott första gången. Min favorit på bordet är julskinkan med stark senap.
Vilken är din favorit på julbordet??

Julskinka

Första träningstillfället på länge!!

Ska åka iväg och träna snart, och det var verkligen länge sedan jag gjorde det. Har framförallt inte haft tid och när jag väl har fått lite tid över har jag inte orkat. Kom hem för en kvart sedan, har bytat om och ätit en banan, redo för att träna.


Förrestän nu är det bestämt: jag och mamma har blivit tilldelade ett gympappass nästa år. Vi ska ha ett medelpass på torsdagar kl:18.00 (på Eoshallen i Lund) för dom som är nyfikna. Med andra ord måste vi sätta ihopa ett pass innan nästa är, shit, kommer vi hinna det??

Ännu en fullbokad helg avklarad!!

Orkade inte blogga i går som ni kanske märkte, var så himla trött efter kursen. Somnade halv 9 i går så jag fick verkligen sovit mina timmar i natt, 11 timmar blev det. Och i dag slutade vi kursen lite tidigare än planerat, och det var inte alls fel, skönt att komma köra hem när det fortfarande är ljust ute.
Känns inte riktigt som att det har varit helg eftersom jag har vatt iväg på kurs, men det är ju ett val som jag gjort och det har vatt väldigt kul och lärorikt. Om två veckor kommer fortsättningen på kursen sen är jag färdigutbildad gympaledare.

När jag kom hem var jag bara tvungen att gå ut med kameran en liten stund, jag var så sur för att jag inte hade möjligheten att göra det i går. Det var ju så himla fint väder och det är underbart att se snön. Katterna höll mig sällskap så det blev mest bilder på dom som vanligt!!=)







Gympaledarekurs i dag och i morgon 9-17!!

Trots snön i går lyckades vi komma fram till Sandra och Daniel, vi kollade på Idol och spelade biljard. Det var jätte mysigt, och gud vad fint han hade det, han är ju en riktig händig man Sandra, där har du verkligen valt rätt, hihi!!=) Både Idol och biljarden var skandal, mer behöver jag inte säga. Åkte hem i hyffsad tid eftersom jag skulle upp tidigt i dag.





Även fast det är skönt med helg så tar det emot lite denna helgen, ska på gympaledarkurs i dag och i morgon från 9-17. Det är klart att jag tycker att det ska bli kul men att få lite sovmorgon hade ju inte vatt fel med tanke på hur mycket jag har jobbat i veckan. Nä, nu måste jag borsta tänderna sen ska jag åka och hämta mamma.
Ha en underbar lördag allihop!!

Nu har jag också skaffat "Visste du att"!!

Nu när du går in på min blogg kommer du att se ett nytt "Visste du att" om mig varje dag, kul va??
Tack Lina för idén!!!=)

Oj, vad det snöar!!

Gud vad det har snöat i dag, lite mysigt tycker jag, dock inte när man ska köra bil. Det finns fler än jag som gillar snön, våra små missar Måns och Tiger. Måns försöker fånga varenda lite snäflinga, så söt han är.








Bakat en ananaspaj!!

Har bakat en ananaspaj som jag ska ta med på jobbet i morgon och bjuda på. Till den blir det vaniljglass, mums. I morgon kväll ska vi träffas Sandra, Daniel, Lina och kanske André, det kommer bli mys mys. Kul att ha någon att se Idol med=)

Och sen på lördag och söndag så ska jag och mamma gå första delen av gympaledarkursen. Det ska bli spännande att se vad det innebär. På lappen står det att man ska ha med sig många ombyten, mycket fysiskt med andra ord, vilket inte är så konstigt. Det ska bli kul att hitta på något bara jag och mamma=)


Ananaspaj

Bild tagen från google.se.

Jobb, jobb, jobb!!

Usch vad jag är trött nu, det är bara en massa jobb hela tiden. Jobbade över i går, började tidigare i morse och jobbade även över i dag och i morgon måste jag börja tidigare. Det känns som det aldrig tar slut=( Så nu är jag trött, trött, trött. Ska snart gå och duscha fast det är knappt att jag orkar. Usch vilket tråkigt inlägg detta blev, men men man kan ju inte alltid vara på topp.


Skjutdörrar i sovrummet!!

Nu har vi äntligen fått upp skjutdörrarna i sovrummet och det blev hur bra som helst. Så här fint blev det:






 

Sandras 20-års fest!!

Ja, då var det dags att blogga om gårdagens partaj, vi hade verkligen jätte kul både jag och Jeppe. Alla var väldigt lätta att prata med och det var en härlig stämning under hela kvällen.

Festen började klockan 19.00 men jag och Jeppe var där redan 18.00 för jag skulle hjälpa Sandra med hennes hår. Jeppe fick därmed automatiskt hjälpa till med maten, så duktiga dom var Jeppe och Daniel, vi behövde inte göra något, hihi!!=) Sen klockan 19.00 dök dom andra upp och då hälsade Sandra oss välkommna och det bjöds på välkomstdrink.

Efter lite mingel var det dags att sätta sig och äta och Sandra hade gjort en fin bordsplacering. Jag fick helt klart den bästa platsen, jag satt mellan Daniel och Bagaren, kunde inte bli bättre=). Dom bjöd på tacos och det var lika gott som det alltid är. Daniel hade gjort hemmalagde turkiskpeppar som var en succé, den tog slut ganska snabbt.

Efter middagen plockades Sing Star fram vilket var till allas glädje, det är ett säkert kort för en lyckad kväll. Sen var det dags att plocka fram tårtorna och sjunga för födelsedagsbarnet. Jag hjälpte Daniel att dekoreda tårtorna med ljus, det var nog tur att jag assisterade honom, för när han skulle trycka ner ett ljus så tyckte han det nästan genom hela tårtan. Så han fick plocka upp en med hjälp av en sax, hehe, det var roligt. Det var prinsesstårta dom djöd på, super gott, en av mina favortiter!!
 
Efter det fortsattes det med Sing Star såklart, några spelade 4 i rad och några lekte med kondomer, hihi!!! Det var en riktigt lyckad kväll, trevligt folk, god mat och ett jävla håll i gång. Vi hade en himla tur när det var dags att åka hem, fick skjuts av Bagaren och Elli hem, tusen tack, det var jätte snällt!! Under kvällen hade jag fått i mig lite väl mycket så när vi kom hem så kom Ullrik på besök. Men men, i dag mår jag bra och kvällen var lyckad. Tack Sandra och Daniel för en underbar kväll!!=)



Tog jätte många bilder, här kommer några av dom!!
 







 

 
































Längtar till lördag!!

Vi har så himla mycket att göra på jobbet just nu så i dag har jag jobbat över, var hemma kvart i 8. Och i går jobbade jag också över och sen åkte jag direkt och tränade, det är därför jag har vatt dålig på att blogga, sorry=)
Ska åka till jobbet tidigare i morgon så att jag slipper jobba över så mycket, fredagar för mig är heliga.
Har inga planer i morgon vilket är skönt, jag vill ju ladda så mycket jag kan inför lördagens partaj. I morgon blir det förmodligen god middag och mys med Jeppe, det känns som det var längesedan. Och sen på lördag så smäller det, då är det äntligen dags för Sandras fest, vi kommer ha hur kul som helst!!!=) Denna gången ska jag ta med mig laddaren till kameran så att den håller hela kvällen, älskar att ta kort!!!=)




Eftersom jag har vatt dålig på att blogga så kommer här en uppdatering om hur det går på ovanvåningen:



Lilla Måns älskar att ligga på den skitiga ovanvåningen.

Träna!!

Har precis kommit hem från jobbet, nu ska jag byta om och sen är det dags att åka och träna.

Dansat!!

Usch vilket tråkigt väder det har varit i dag, skönt att man inte jobbar utomhus. Efter jobbet åkte jag hem och bytade om sen hämtade mamma mig, det var dags att dansa. När jag kom hem från träningen duschade jag sen lagade jag mat och nu klockan har hunnit bli mycket, snart dags att hoppa i säng!!


Träning!!

Har kommit hem från mormor och morfar nu, dom bjöd på god mat som vanligt, i dag blev det kalkon, mums. Efter att vi hade ätit åkte vi och kollade på Patriks nya lägenhet, kollade bara utifrån och den såg super mysig ut, och hade bra läge. Efter det körde vi tillbaka till mormor och morfar igen och spelade canasta. Jag spelade med mamma och det gick väll sådär för oss i börjar, och när det väl började gå bra så var det för sent. Men men, man kan ju inte vinna varje gång, hihi=).




N u sitter jag ombytt i träningskläder och väntar på att bli upphämtad för snart är det dags att träna igen. Längtar bara till sängen nu, är så himla trött. Har inte suttit ner och bara tagit det lugnt någon gång under denna helgen så det är kanske inte så konstigt att jag är trött.


Pappas dag!!

Ja, i dag är det ju fars dag och det måste ju firas. Och ca en halv tilmme kommer mamma och pappa och hämtar mig, vi ska hem till mormor och morfar och äta middag. Jag har självklart fixat en present till lilla pappa, hoppas han blir glad.

Du är världens bästa pappa, jag ser upp till dig, är stolt över dig och framför allt så älskar jag dig!!!=)






Bio!!

Sov länge i dag, var jätte trött i morse, gick upp vid 10-tiden. Sen klocken 11.00 så hämtade mamma mig, vi skulle åka iväg och träna, vi gick på det roliga danspasset vi brukar gå på, på måndagar. Och efter träningen åkte vi hem till mig och duschade och gjorde vid oss, sen åkte vi och hämtade pappa och åkte till Jessica och kollade på hennes fina lägenhet. Den var verkligen super mysigt, lite gammalt stuk med högt i tak. Och nu har vi precis kommit hem därifrån och om ca en timme kommer Tobbe och Lotten hit. Vi ska käka tacos och sen ska vi åka till Lund och kolla på bio, i kväll blir det den nya bondfilmen, hoppas den är bra!!=) Så min dag har varit och kommer fortsätta vara fullbokad. Kommer nog va jätte trött i morgon, men då kan jag ju sova länge.

Shoppingrunda och middag med Sandra och Daniel!!

I går efter jobbet stack jag direkt till Nova och mötte upp Sandra där, hon skulle nämligen hjälpa mig att hitta en fin klänning som jag ska ha på hennes fest. Och det gjorde vi till slut, en super snygg svart vollangklänning från ICHI. Tack för all hjälp Sandra hade aldrig hittat den utan dig!!=)


Här är jag i min fina klänning, vad tycks??



Och efter shoppingrundan åkta jag hem och förberedde inför kvällen, och sen klockan halv 7 så kom Sandra och hennes Daniel hit. Det var verkligen hur trevligt som helst. Vi åt middag sen kollade vi på Idol, och efter det hade vi egentligen tänkt kolla på en film men vi kom på att det inte var så lönt eftersom vi bara satt och snackade hela tiden, hihi. Så vi skippade filmen och satt och snackade ända fram tills dom stack hem, det var en riktigt mysig fredakväll!!=)

Snart helg!!

Snart är det äntligen helg igen, så himla skönt!! I morgon efter jobbet ska jag hämta Sandra sen ska vi åka till Nova och se ifall vi hittar en klänning till mig. Och sen på kvällen ska hon och Daniel komma hem till oss och äta middag och förhoppningsvis kolla på Idol. Om vi tjejer får bestämma så blir det ju Idol!!=) Vi hade tänkt bjuda på hemmalagad pizza så i dag har jag förberett och gjort pizzasalladen, den blir ju godare ifall den får stå och gotta till sig.
Och på lördag så ska vi gå på bio med Tobbe och Lotten, det blir även en mysig middag, ev på restaurang. Som ni kan förstå så längtar jag till helgen nu, bara en massa kul planerat.

Skjutdörrar med spegel!!

I går beställde vi äntligen skjutdörrarna till sovrummet. När vi har satt upp dom så är allting klart i sovrummet, det kommer blir så fint. Skönt att slippa springa ut till speglen i hallen när jag provar kläder, hihi=).



Silverspegel med grå ovandel och aluminiumram
Så här ser dom ut. Den gråa delen skall vi ha vit istället.

Superfin klänning!!

Hittade denna supersnygga klänningen på http://www.stylebystars.com/,
Den hade jag velat ha till Sandras fest, men den har ju inte kommit ut än, så jag får väll leta vidare. Hoppas jag hittar en på fredag!!


Vår ovanvåning!!

Jeppe har börjar med renoveringen på ovanvåningen, han kunde inte vänta längre. Han har rivit ner en vägg, och börjat förbereda inför isoleringen av taket.


Så här fint är det just nu!!


Det rödmarkerade visar hur stor den väggytan kommer bli.

Sjuk!!

Är hemma från jobbet i dag, känner mig fortfarande matt och hängig i kroppen. I dag ska jag inte göra ett knop ska bara ta det lugnt och vila, så kommer jag nog bli frisk snart igen.


Sjuk!!

Kände mig inte bättre i dag men jag åkte ändå till jobbet, vi har så himla mycket att göra och jag tänkte att det kanske skulle gå över. Man brukar ju må som värst på morgonen och kvällen när man är sjuk. Men i dag kändes det inte alls bra, har ont i halsen, huvudet och jag tror att jag hade feber innan. Så jag kommer nog stanna hemma från jobbet i morgon om jag känner likadant i morgon bitti.

Inte kul att va sjuk.................=(



Träning!!

I dag har jag vatt trött hela dagen, förmodligen för att jag inte sovit så mycket under helgen. Men jag måste verkligen träna i kväll även ifall jag egentligen inte orkar det. Jag har tränat dåligt i veckan så i dag är det vara att bita i det sura äpplet och bara göra det. Har börjar få ont i halsen också, inte kul, hoppas bara att jag inte blir sjuk.

Nova med mamma!!

Nu ska jag snart åka iväg till Nova med mamma, vi ska shoppa lite. Vi båda är ute efter svarta stövlar, så vi vet ialla fall vilka affärer vi ska gå i. Hoppas jag hittar några fina!!=)


Tobbe och Lotten kommer hit!!

Om en lite stund kommer Tobbe och Lotten hit, det blir myskväll med chips, godis och film. Alltid trevligt när dom kommer hit!!=) Dom skulle nog hyra en film, varken dom eller vi hade någon ny film, så då får man hyra en istället.



 
Söta Tobbe och Lotten:)


"Bloggfest"!!

Fy fan va kul vi hade det i går, jag är så himla glad att jag träffat dessa goa töser, det känns som vi har kännt varandra i evigheter.=)
Kvällen började med att jag fixade Sandras hår, och sen åt vi, och det var en himla tur att vi gjorde det i den ordnigen, annars vet jag inte hur Sandras hår hade blivit, hihi=) Lina bjöd på jätte god mat, fläskfilé, pommes, sallad och en god sås. Vi hade även en kladdkaka som skulle ätas, men den glömde vi tydligen bort, vi snackade nog för mycket!!!!=)
Under kvällen kollade vi lite löst på Idol och efter det tog vi själva över mikrofonerna och sjöng Sing Star. Sandra ägde, hon vann hela tiden, duktig du är gumman!! Efter sing star plockades Linas fina dator fram och vi tog en massa roliga bilder. Jag skarattade så mycketatt jag började gråta , maskaran rann så den fixades innan vi stack ut.
Vid halv ett tog vi bussen till stationen, och därifrån var det raka vägen till Slagt!!! Vi hade riktigt jävla kul, där inne, Där var ganska många som var utklädda, bla en som var riktigt läskig. Varenda gång kan kom i närheten så sprang vi alla iväg och skrek. Det var tur att vi hade varandra, annars hade det vatt läskigt!!! Vi dansade nästan hela tiden fram till ca 04.15, då var vi alla trötta och stack hem. Jag har aldrig vatt på slagt så länge, den tuppluren mitt på dagen gjorde verkligen susen. Under kvällen då vi var hemma hos Lina användes våra kamror flitigt, det är väll så när det är "bloggfest" eller hur tjejer. Tack så mycket Lina och Sandra för en underbar kväll, längtar redan till Sandras fest, då kan vi ta vid där vi avslutade!!!=)



Här kommer en del av de bilder som togs under kvällen!!=)

 

 

 





 



 









RSS 2.0