Min ögonsten!!


Sitta själv!

I dag har Max provat att sitta själv i barnstolen och det gick bra. Lite gnälligt precis i början, sen nöjd.
 

Vår goa påg!

I dag har Max varit lika go och glad som han alltid är. Vi har busat och pratat och tränat, det är vikigt när man är liten=).
 
 
 
 
 
 

Midsommar i Bjärred!

I går firades midsommar i Bjärred med en massa god mat, lekar, spel och en härlig stämning.
Vädret var ju som alla märkte jätte dåligt fram till typ 6-tiden då kom solen fram. Då passade vi på att vara ute och leka lite. Det blev "under hökens vingar" efter Elvas önskemål.
Lille Max skötte sig jätte bra under hela dagen/kvällen/natten, vi är så stolta över honom. Han somnade gott vid 12-tiden och vaknade inte mer förrens i morse vid halv 9, då jag väckte honom. Han är helt slut i dag efter alla intryck.
Kl:02.15 rullade bilen hemåt, tiden går alldeles för snabbt när man har kul!!=)
 
Tack Annamaj och Ola för att vi fick komma och tack för allt gott ni fixat!
 
 

Bebis och katt!!

I går la jag Max bredvid Måns i soffan, och dom låg där och myste en stund. Snälla Måns bryr sig inte om att Max rör sig en massa och att han snackar. Han spinner till och med, snälla snälla katt!!!

image description

 


Max med fluga!!

Max var så himla fin dom kläderna han hade efter att han var döpt. Passar perfekt att använda igen på midsommar!!

 

image descriptionimage description

 


Max Albin Sigge!!

Max dop i går var lyckat på många sätt. Vädret var jätte bra, Max skötte sig exemplariskt både i kyrkan och resten av dagen/ kvällen, Max fick mycket fina doppresenter och vi umgicks med nära och kära.
Under dopgudstjänsten höll min bror Max och det gick jätte bra. Han sa nästan ingenting, och vi var så stolta över honom. Efter dopet var han helt slut och somnade vilket passade utmärkt så att vi kunde äta. Vi bjöd på buffé och hemmalagad buddapestlängd till kaffet. Tack mamma som erbjöd sig att baka!!
Efter att vi druckit kaffet öppnade vi alla presenterna. Så mycket fina saker vår Max har fått. Han fick även pengar som vi kommer sätta in på hans konto som han kan utnyttja när han blir större.
Under tiden som vi öppnade presenterna så satt Max snällt och fint i sin sitter framme med oss.
Tack alla för som fina sakerna!!:)
Ungefär vid 5-tiden var vi färdiga och då blev det undanplockning och städning av lokalen. Tack, mamma, pappa, mormor, morfar, Peter, Patrik, Daniel, Sandra och Christian som stannade kvar och hjälpte oss att städa. Tack vare er gick det snabbt och smidigt.
Efter att vi hade lämnat lokalen var vi ett par stycken som möttes upp hemma hos oss för fortsatt mys. Vi åt rester och kompletterar med grillad karré. Därefter gick vi på buddapestlängden igen och även en massa annat onyttigt!
Vi busade med Max och vissa spelade super Mario och kvällen avslutades med en film.
Hela dagen var så himla m.y.s.i.g och l.y.c.k.a.d!!!!
Ett extra tack till världens bästa mamma för all hjälp både med att baka, fixa och trixa dagen innan och under Max stora dag. Och även pappa och mormor såklart som såg till att allting flöt på smidigt i lokalen. Vad skulle jag gjort utan er.<3


Babysim!

Nu har jag bokat babysim för lilla Max. Tyvärr var det fullbokat redan på det badet som ligger närmast med jag hittade ett i Lomma som hade platser kvar. Så sen 3/9 ska jag och Max börja på babysim, det ska bli jätte kul!!:). Det kostar 1100:- för 10 gånger, det tycker jag är ett överkomligt pris.


Klara och Max!

I dag har Klara och Max lekt med varandra. Jag bjöd på tacos till Klaras mamma Ida. Det var en jätte mysig dag med två godingar!

Jag och Max tackar för ert trevliga sällskap!:)

 

 


Greppa tag!

I dag har Max greppat tag i en leksak för första gången med vilje. Jag har märkt dom senaste dagarna att det har varit på G och i dag skedde det. Jag satte pingu framför honom i babysittern och efter en stund greppade han tag om den och skakade med den en stund. Det kan låta löjligt, men det var ett häftigt ögonblick för mig!:)

 

 


Vimpel till Max rum!

Jag har sytt färdigt vimpeln till Max rum, och jag blev jätte nöjd med den. Just nu hänger det provisoriskt och ska sedan få en plats över spjälsängen då den ska stå där inne.
Jag har mer tyg över så jag ska pyssla lite med det, får se vad det blir av det!

 


Mamma/bebis-mys och föräldrakurs!

 

I går var Louise och Therese här med sina söta pojkar Alexander och Elias. Jag tycker det är jätte kul att vi har fått så bra kontakt och träffas ofta. Vi är 4st som gick föräldrautbildningen tillsammans när vi var gravida och då vet man ju aldrig om man kommer hålla kontakten, men det har vi gjort.

I dag har jag och Max varit på föräldrakurs tillsammans med en massa andra mammor och bebisar. I dag var där en barnpsykolog, vilket var mycket intressant!:)


 

 


RSS 2.0