Våra katter!!








Snö, snö, snö!!

I natt har det snöat jätte mycket, Jeppe har skottat runt hela huset så att katterna lättare kan ta sig runt, så gulligt=)


Mexikansk kycklingpaj!

I går hade vi bjudit hem Jeppes föräldrar på middag, det blev mexikansk kycklingpaj, sallad och baguetter. Och till efterrätt, chokladpudding och grädde, funkar alltid.
Efter middagen plockade vi fram kortleken och spelade några rundor Jazz, tyvärr vann jag aldrig, men det var kul ändå!!=)


Mexikansk kycklingpaj

Bild tagen från google.se


Köpt kort på Gerdahallen!!

I går åkte jag, mamma och Lotten och tränade på Gerdahallen, ett gympa/stång-pass. Bra pass, med mycket styrka, det gillar jag=). Både jag och Lotten passade på att köpa kort.







Fredagsmys!!

I går kom Sandra, Daniel, Ola och Johanna hem till oss för lite fredagsmys. Sandra och Daniel hade handlat med sig mat som vi tjejer lagade tillsammans. Det var super gott, kyckling med pasta och pesto, mums. Efter maten gick vi ut och åkte pulka, man blir som ett litet barn igen när man åker, kul kul!!!=) När alla var helt slut gick vi in igen och myste i soffan och åt en massa gott. Jag var jätte duktig åt inget godis, drack bara vatten. Efter att tag halvsov jag i soffan och vid halv 2(tror jag) stack dom hem.

Tusen tack för en jätte trevlig/rolig kväll, tänk att vi har världens bästa vänner!!=)



Jag och mina favoritkillar!!

Denna fina bilden tog jag med min mobil på julafton!



Nya tänder!!

Maija på jobbet hade gjort en jätte fin bro som jag ville prova. Tycker ni att den passar mig?=)



När jag provade bron var det en på jobbet som passade på att ta en bild på mig. Den var tydligen väldigt populär, denna bild pryder nu väggarna på en annan avdelning, hahaha=)


Storkok!!

I går gjorde jag en fisksoppa, den blev super god. Jag hade tagit fram en stora grytan, tänkte passa på att laga mycket. Det blev till middag i går, lunch och middag i dag. Skönt att slippa laga något i dag.




Ser ni någon likhet?

Första bilden är tagen efter vår förra fonduékväll, och andra bilden är tagen i går.

 


Proppmätta!!

Självklart åt vi jätte mycket i går så att vi alla blev proppmätta. Vi åt 1,2kg rostbiff och nästan 2kg pommes. Och då kan jag tilllägga att jag inte åt några pommes, åt bara sallad. Efter middagen kröp vi över till soffan, satt och snackade i ca 2 timmar sen kollade vi på den nya "sågen-filmen", "Saw VI".

Tack Tobb och Lodd för en super duper mysig kväll!!=)




Handlat mat!!

I dag har jag varit på Willys och handlat en massa mat. Vi behövde bla lite till i kväll + att vi behövde mat till nästa vecka.




Nya kläder!!



Spackla!!

Jeppe har kommit långt på ovanvåningen, nu har han ca 1 ½ strykning med spackel kvar, sen slipa och därefter kan vi måla.






Lödat!

I dag har snälla Mats varit här och hjälpt Jeppe på ovanvåningen. Han har lödat några rör på vår framtida toalett.




Fonduékväll!!


Om en timme kommer småfolket, är jätte hungrig, gud va vi ska kränga!!!=)



Jobb, jobb, mycket jobb!!

Har jobbat mycket denna veckan, vi har jätte mycket att göra + att en är på semester, en är sjuk och chefen har varit borta 2 dagar. Vi andra har jobbat som "idioter"=)
I morgon måste jag vara på jobbet 07.30 och vet inte när jag slutat. Måste hinna med att göra många tänder + att börja förbereda måndagens jobb. I morgon kommer chefen tillbaka och på måndag kommer förhoppningsvis hon som är sjuk tillbaka så att det kan bli lite lugnare.
I går var jag uppe i varv hela dagen, först jobba 8-18.00, sen matlagning, sen ansiktbehandling och därefter sängen. Har knappt sovigt i natt för jag hade svårt att slappna av. Har bara tänkt på tänder hela natten, kanske jag har blivit lite störd pga mitt yrke, hehe!!=)


Sen fram emot att det är helg snart, så att jag kan pusta ut+ att vi ska träffa Tobb och Lodd på lördag, wiiiii!!=) Vi ska ha fondu´e kväll, vi alla älskar det!!=) Längtar, längtar till lördag!!!!!=)




 

Exempel på vad gör om dagarna(bilder tagna från google.se)


Nya läsare!!

I går hade jag rekord på antal läsare här i bloggen, super kul!!=)

Nu undrar jag;


HUR HAR NI HITTAT HIT?



Ovanvåningen!!

Min Jeppe♥ är så himla duktig, gipsningen är färdig på ovanvåningen.




Dagens middag!!


Tiger!!


Filmer från i fredags!






Detta har vi ätit i dag:


Skräckfilmskväll!!

I går kl:18.00 träffades "gänget"Sandbys pizzeria. Alla beställde pizza, det var super gott. Efter att vi ätit åkte vi hem till Ola och Johannas fina lägenhet för att kolla på film. Temat för kvällen var min favorit; SKRÄCK!!!!!=) Dom hade hyrt två jätte bra filmer, the children och the uninvited.

Tack Ola och Johanna och ni andra för en trevlig kväll!!



Bad och mys i Svarte!!

I fredags var vi i Svarte med våra underbara vänner, en riktigt härlig fredakväll. Vi började med att äta tacos, som söta Lina hade fixat. Därefter var det dags att byta om till badkläder och hoppa ner i poolen. Det var 32grader, helt underbart!!! Efter badet plockade vi fram lite snacks och satte oss i den "lilla soffan" och myste.

Tack Lina och tack alla andra för en härlig kväll!!=)





Mycket att se fram emot!!

Detta händer i helgen:

Fredag:
Träffa våra underbara vänner i Linas pappas hus i Svarte. Det blir bad, tacos och en massa mys.

Lördag:
Skräckfilmskväll hemma hos Ola och Johanna med underbara vänner. Dom har fixat en ny skräckis som vi ska se på deras projektor, oooo, läsligt!!=) 


54st=nytt rekord IGEN!!!

Gud va kul det var på gympan i dag, vi slog vårt rekord igen, förra gången var vi 43st(vilket var rekord då), och i dag var vi 54st, wiiiii!!!=) Där var många trogna motionärer och även en del nya varav några blev medlemmar, super bra!!=) Jätte kul att sötisarna Sandra och Emma var där och hälsade på, alltid uppskattat!!=)
Efter den sista pulslåten var det en som busvisslade och några apploderade, det händer ju inte så ofta, riktigt kul!!=) Många kom fram, gav kramar och berömde både musik och rörelser, vi blir så glada när vi får positiv feedback!!=)


Nya mobiler!!

I lördags åkte jag och Jeppe och köpte varsin ny mobil, det behövde vi båda. Jag hade tex problem med ljudet, många klagade på att det var svårt att höra mig när man pratade. Jag är jätte nöjd med min nya mobil=)





"Småfolket"+restaurang+vin+öl=LYCKAD KVÄLL

I går kväll var vi på restaurang med "småfolket", vi använde oss av de presentkorten vi fick av Helena i julklapp. Vi började hemma oss Tobb och Lodd med fördrink vid 6-tiden. Dom bjöd på jätte goda drinkar, tack tobb och lodd. Vid halv 8  tog vi en taxi till restaurangen, var lite för kallt för att gå. Alla beställde samma förätt och huvudrätt; Hummersoppa och grillad oxfilé med klyftpotatis, bearneinesås och stekta tomater. Vi alla njöt av middagen, var inte klara förrän 10. Då gick vi vidare till en mysig bar(tror den hette Mynta). Vi beställde några öl och cider och bara satt och snackade en massa skit. Vid 1-tiden gick vi därifrån och Jeppe som var lite sugen på något köpte hamburgare på Mc donalds. Sen gick vi hem till Tobb och Lodd, svinkallt var det. Var hemma hos dom till typ 2 sen tog vi en taxi hem.

Tack "småfolket" för ännu en mysig/rolig/minnesvärd kväll!!=)



Kameran användes flitigt även denna kväll!!







Premiärpasset!!

Wiiiii, va kul det var i dag på mitt och mammas premiärpass!!=). Vi var 43st, rekord tror jag, många stammisar och några nya. Både musik och rörelser kändes jätte bra, bara en streatchlåt som skall tas bort, den kändes lite snabb. Annars är vi jätte nöjda med dagens insats, och det verkade även motionärerna vara. Vi fick mycket beröm, på både låtvalen och rörelser. Extra kul att Johanna och Emelie hälsade på. Det får ni gärna göra fler gånger, hihi=)





Vårschema 2010


VÅRSCHEMA 2010 Start 7 JANUARI


Måndag

18.00 Rygg/basgympa-->   Yvonne Brogaard Nelson

Tisdag

18.00 Medelgympa-->   Glenn Dahlgren

19.00 Aerobicstyrka(gummiband)-->   Jeanette Olsén

Onsdag

18.00 Basgympa-->   Amanda Kärrstedt

19.00 Intensivgympa(station)-->  Camilla Andén

Torsdag

18.00 Core-->   Ingrid Freese

19.00 Medelgympa-->   Malin & Anette

Söndag

19.00 Medelgympa-->   Glenn Dahlgren


Schema för dom som är intresserade av att börja träna på KORPEN!!


Jag hjärta Jeppe!!


Detta har jag gjort i dag:

09.15-->gick upp
10.00-->åkte hem till mamma och pappa, körde igenom gympapasset 2ggr.
12.00-->åkte hem, hoppade in i duschen.
13.00-->träffade Lotten på Nova för en shoppingrunda.
plockat undan julpyntet.
tvättat 2 tvättar.
lagat mat(stekt ägg och bacon)
gjort en ansiktsbehandling(använde mig av det jag fick i julklapp)
legat på spikmattan




Denna skjorta och underkläder köpte jag i dag.





Detta åt vi i går:


Direkt efter jobbet i går åkte jag hem till mamma och pappa, vi körde igenom passet en gång. Därefter åkte jag hem, duschade och sen lagade vi pizza, mums mums!!=)


Mycket gympa på sistonde!!

I morgon har mitt och mammas nya gympapass premiär, och som vi har slitit för att få ihopa det. Har tränat på det varje dag nästan, sedan juldagen. Jag trodde faktiskt aldrig att vi skulle hinna få ihopa ett helt pass, men vi lyckades. Vi har nästan alltid varit hemma hos mamma och pappa när vi övat på det, dom har bättre utrymme. Eftersom jag har varit hos dom mycket så har jag även passat på att gosa med deras katt Pelle. Saknar faktiskt honom sen jag flyttade hemifrån.
Håll nu tummarna för oss att det går bra på premiären i morgon!!



Många, många, många bilder!!

Titta och njut!!=)










1000-tack alla underbara vänner för att ni gjorde nyårsafton till en oförglömlig kväll/natt!!!!!!=)


Bilder fram till 12-slaget!!

Här kommer några av dom efterlängtade bilderna från "bästa nyår ever"!!=)













Nyår 2009!!

Hade en underbar nyårsafton, från 18.00-05.00, riktigt lyckad!!!!=)
Bilder och mer uppdatering komnmer senare, myser med Tobb och Lodd nu!!!!!




RSS 2.0