Ha ha ha!!


10 små kycklingpojkar tänk på vad ni gör...

När jag kom hem i dag så jag att vår busfrö Måns hade lekt omkull nästan alla kycklingarna jag hade satt på fönsterbänken. 4st var försvunna, varav 1 hade fått sig en ordentlig makeover, ha ha ha. Hittade en under soffan men dom 2 sista är fortfarande spårlöst försvunna. Med tanke på va som har hänt så blir det ingen veckopeng för Måns denna vackan, inte förrän han plockat fram dom andra 2.




Lite före och efter bilder!!

Kollade på bilder på hur huset såg ut när vi köpte det. Häftigt att se hur stor skillnaden är, det har hänt mycket sen vi började med renoveringen.





Påskpynt!!


(Har gjort dom små kycklingarna själv=))


Syskonkärlek!!


Våra missar!!

Att man kan känna så mycket kärlek till dessa pälsbollar!!


Dagens bild!!


Passar bra ihop!!

Den blommiga tröjan jag köpte i går hade jag tänkt ha tillsammans med den svarta volangkjolen i skinn, den jag köpte förra helgen.




Bik Bok!!

I går körde jag inom Nova och lämnade tillbaka den gråa kavajen jag köpte förra helgen på Bik Bok. Ville ha en svart i stället, och som tur var hittade jag en i min storlek+ att det var halva reapriset på den. Hittade öven 3 andra tröjor som fick följa med mig hem.



Lämnade tillbaka denna kavajen...

...och fick med mig detta hem istället!


Tårtkalas!!

I går fyllde Ola 25år och detta firades med tårtkalas!!:D



Bilder från i går:



:D <3

Undertiden jag slingade håret i går så hade jag en liten lektion för mamma och pappa om facebook och bloggar. Pappa kunder verkligen inte förstå att man kunde lägga tid på att läsa bloggar när man istället kan kolla på tex aftonbladet.
Vi klickade rundor och hamnade på en sumpmässigt vald blogg och pappa läste några inlägg. Ett av inläggen avslutades med :D <3, vilket min pappa läste helt fel, ha ha ha. Den första symbolen betyder:"Smile/glad gubbe", och den andra föreställer ett hjärta. Men detta förstod inte min pappa, han läste det som "D är mindre än 3", ha ha ha. Gud vad jag skrattade när han läste det.
För att vara lite rolig skickade jag ett sms till honom i dag med den texten och fick ett väldigt kärleksfullt svar, ha ha, det är kul att retsa lite:D<3







Slingat håret!!

I går efter jobbet åkte jag direkt hem till mamma och pappa för det var dags att slinga håret. Både jag och mamma var i stort behov.






Tränat!!


Gårdagens middag!


Ha ha ha!!


Rensat!!

I dag har vi städat/rensat lite i källaren. En av mina uppgifter var att ta tag i våra skor. Jag rensade ut 3st pappkassar fulla med skor som vi ska skänka bort. Nu är det ordning och reda bland skorna, skönt!!=)
Nu måste det vara fritt fram för mig att handla nya, eller??=)



Shoppat för 1700:-

I dag har jag gått en runda på Nova, hade 2 presentkort som användes. Ett på Gina och ett på hela Nova. Totalt handade jag för hela 1700:-(varav 800:- med presentkort), är mest nöjd med jeansen och kavajen!!








"Traditionkatten"

Varje kväll måste Tiger hoppa upp och lägga sig på min magen för att mysa. Detta gör han precis varje kväll, snacka om tradition!



Fredag+vänner+tacos+monopol+godis=LYCKAT

Gud vilken underbar fredagkväll vi hade, vi hade super trevligt, var inte i säng förren vid kl:2.
Vi började med att jag klippte Sandras hår. Fick en black tower för det, tack tack tack!!!=) Under tiden fixade killarna det sista till tacosen, sen var det dags att kränga, gott!!
Efter maten kollade vi lite på Let´s dance, sen plockades dom riktiga grejerna fram, MONOPOL!!! Det var länge sedan vi spelade det, riktigt kul, och extra kul eftersom jag vann, wiiiiii!!!=) Måste ge pluspoäng till André som skötte sig exemplariskt som bankman, klapp på axlen!!
När jag hade spöat alla, mohaha.....så satte vi oss i soffan och kollade på en intressant dvd som fick killarna att lämna rummet, ha ha. Vi tjejer satt kvar och snackade en massa(skit) som vanilgt!!!=)
Det var jätte kul att träffa er i går, det var för länge sedan sen sist!!!!!!!
KÄRLEK ÅT ER ALLA!!!=)





Riktig fredagsmys med underbara vänner!!

Om några minuter kommer våra kära vänner hit för fredagsmys. Dom som kommer är Sandra, Daniel, Lina och André, längtar!!=) Vi ska käka tacos och snacka en massa(antar jag) eftersom det var ett tag sen vi sågs.








Mer presenter!!

Fick en massa presenter i lördags, tack så mycket!!







Kalas!!

I går hade jag kalas för att fira min 24års-dag, fick en massa fint. Självklart kollade vi på melodifestivalen, det är tradition på mina kalas. Visar bilder på vad jag fick senare.



Här kommer lite bilder från i går:




Färdigt för övernattningsgäster!!

I dag har vi varit på IKEA och handlat bla en till säng så nu är äntligen gästrummet färdigt!!


Så här blev det:


"TA DEN, TA DEN MALIN"

Jeppe ringde mig på jobbet och sa att jag "måste komma hem" eftersom där var en fågel i vår fläkt. Han behövde hjälp med att få ut den sa han. Det var dags för mig att sluta så jag åkte hem direkt för att hjälpa den stackars fåglen.
Jeppe hade tejpat för ett rör och en plastpåse så att den inte kunde flyga ut i huset. Vi tänkte att det nog bara var en liten fågel eftersom hålet den har kommit in genom inte är så stort. Jag tar på mig handskarna och sticker upp armen. Känner inget, men hör att den hoppar runt i röret. Jag tar ut handen och tittar sedan upp, hör att den hoppar mot kanten, och då ser jag den, den är ju skitstor, tror att det är en duva. Jag hoppar ner från diskbänken och tar fram ficklampan och lyser upp i röret. Och då tittar den fram igen, och det var inte en duva, den var helt svart, en kråka/skata/kaja måste det ha varit. Nu börjar det bli lite läskigt, dom är varken små eller söta. Jeppe står hela tiden en bit ifrån, han är tydligen livrädd för fåglar, det visste jag inte. När fåglen tillslut bestämmer sig för att hoppa ner får vi lite panik, framförallt lilla Jeppe, han tar tag i vårt överkast(som han plockat fram tidigare) och håller upp det så att den inte kan flyga runt i hela huset. Han skriker, "TA DEN; TA DEN MALIN", bakom överkastet, ha ha ha. Den flyger mot fönstret och försöker ta sig ut där, men det är ju stängt. Jag går fram mot den, den lugnar sig lite och jag lyckas fånga den stackaren. Går till dörren och släpper den fri.
Jeppes härliga skrik "TA DEN, TA DEN MALIN" gjorde verkligen min kväll!!
HA HA HA




Bilder på ovanvåningen!!

Nu har vi fått upp lite saker på ovanvåningen, så nu är det inte helt tomt längre. Vi har 1 säng så nu behöver vi bara köpa 1 till, sen har vi fixat ett bra gästrum. Vi har lackat och även satt upp fönsterbänkarna, skönt att äntligen kunna ha lampor i fönsterna.





En heldag med Jeppe!!

Denna helgen har vi inte haft något uppbokat vilket har vatt jätte skönt, det var nämligen länge sen sist.
Vi gick upp hyffsat tidigt, vid 9-tiden, åt frukost och gick sedan upp och fixade lite på ovanvåningen. Jag målade bla elementet i halldelen.
Sedan var det dags för en lite utflykt, för att leta fönsterbänkar. Vi åkte först till Hornbach utan resultat, därefter till Svågertorp. Vi började inne på K-rauta och där hittade vi en ek-skiva som dom hjälpte oss såga till i önskad längd. Därefter åkte vi till Biltema och handlade lite smått och gott, bla en massa förvaringslådor i plast som vi behövde till källaren. Alldra sist blev det en runda på IKEA, där vi shoppade en stor tvättkorg, en utdragbar soptunna till vaskskåpet i köket m.m.
När vi kom hem från vår lilla resa började vi med att lackade fönsterbänkarna, sen gick vi ner i källaren för att röja. Vi fick användning för alla förvaringslådor vi köpte på biltema, bra köp=). Höll på tills vi inte orkade mer, runt halv 7 tiden. Lagon i tid till Melodifestivalen var maten klar och kunde avnjutas i soffan framför tv:n.
Det har varit en riktig mysdag, bara vi två=)


Visar bilder på hur fönsterbänkarna blev senare.


Måns!!

För några dagar sedan stod Måns på trappen med en fågel i munnen, han är en riktig jägare, vår lilla Måns!




Detta åt vi i går:


Så himla gulligt!

Fick 2 gratulationskort i går, ett av Jeppes mormor och morfar och ett av Lina och André. Tänk att en sådan enkel handling kan betyda så mycket. Tack tack!!=)




Jag har fyllt 24år!!

I går fyllde jag 24år, gud va tiden går fort. Jag fick presenter av Jeppe, mamma och pappa och från Maija på jobbet. Ska ha kalas nästa helg då får jag lite mer. Av Maija fick jag ett super gott te, det är beroendeframkallande. Så himla gulligt, tack Maija!!!


Detta fick jag i går:


Vår ovanvåning!

Jeppe har varit jätte duktig och jobbat en massa på ovanvåningen i helgen.

I lördags gick han tex upp 08.00 och gjorde detta:
Slipade och målade i hela hallen(uppe och nere) 2ggr.
La golvet i halldelen
Spikade lister.
Satte upp dom 3 dörrarna.
Satte upp hallmöblerna(igen), dom togs ner pga målningen.



Presenter!

Fick en massa fina presenter av töserna på tjejmiddagen!!



TACK TACK TACK!!!!!


Bildregn från min och Johannas tjejmiddag!!

Här kommer en massa härliga bilder från vår tjejmiddag!!


1000-tack alla tjejer för en underbar kväll/natt!!=)












RSS 2.0