Sandras 22års fest!!

I går var det dags för Sandras 22års fest, och det var lika lyckat som vanligt!!=)
Tack Sandra för en kanonfest!!;)Jag låter bilderna tala för sig själv:
Lite tips på gympalåtar!


Skön låt!!

En bra gympalåt, eller vad säger du mamma?!?=)Plenering inför vår resa till Hemsedal!!

I går samlades hela gänget hemma hos oss för att planera inför vår resa till Hemsedal över nyår! Vi åt hemmalagad pizza och pizzasallad och en massa annat gott.  Vi myste, skrattade och planerade en massa inför vår skidresa. Menyn inför veckan + vem som ska laga vad är bestämt, och den gemensamma inköpslistan är nerskriven. Vi alla ser verkligen fram emot att åka skidor tillsammans, det ska bli så kul!!=)Varning: Bildbomb!!

Här kommer en massa härliga bilder från vår cypernresa.
Tusen TACK Mats och Christina för en härlig resa!!


Detta köpte jag på cypern!!

Jag köpte ett par örhängen, ett halsband, ett armband och en klocka, älskar klockor!!Nu har vi så att det räcker ett tag!!

Beställde sprit på planet och köpte lite på cypern, nu har vi så att det räcker ett tag!!Hemma från CYPERN!!

Nu har vi kommit hem från en underbar resa på Cypern. Bjuder på ett smakprov av lite bilder från veckan, kommer massor, massor med mer bilder sen när vi alla har bytt bilder. Berättar även med om hur det har varit och vad vi hittat på.
Så här ser förrådet ut just nu:


Jobbat hela helgen!!

Vi har varit jätte flitiga hela helgen och byggt på förrådet. Murningen är färdig, taket och dörren är på plats. Hann inte ta några bilder i dag, så ni får nöja er med gårdagens bilder så länge. Fler bilder kommer sen.RSS 2.0