En dag på stan!!

Denna dagen har spenderats tillsammans med Max och mormor. Vi åkte Lund och gick i stan och shoppade. Jag hade bokat tid för sminkning på make up store och undertiden jag var där tog mormor hand och vår lilla prins. Sminkningen blev jag jätte nöjd med och en massa nya produkter fick följa med mig hem.
Efter sminkningen blev det ett besök hos mamma på jobb, lite kaffe och matning av lilleman.
Under dagen blev det en del shopping, förutom sminket blev det bara ett armband till mig och allt det andra till Max. Tack mormor för en mysig dag och tack för dom fina klädena till Max!!


Lunch hos mormor och morfar!

Nästan varje onsdag är mamma ledig så då passar vi på att träffas. Jag bokade även in ett besök på ease spa i Kävlinge för en ryggmassage.
Så jag började dagen med att åka hem till mamma och pappa och lämna Max där och sen åkte jag och fick massage. Det var första gången vi lämnat bort honom, och det gick jätte bra. Var inte alls så nervös som jag trodde, kanske för att det var mamma som passade, det kändes tryggt!!:)
Massagen var super skön och välbehövd, jag var lite stel i axlar/nacke sa hon. Men det är ju inte så konstigt eftersom jag sitter och ammar ofta plus att han börjar bli tung att runt och bära på.
Efter massagen åkte jag tillbaka till mamma och pussade på vår fina Max. Vi planerade bl.a. lite inför nästa sommarsemester, vilket vi ser fram emot!:) Då kommer Max vara en stor kille, ca 1 och ett halvt år.
Eftersom mamma är ledig på onsdagar har det blivit tradition att gå hem till mormor och morfar på lunch. Detta har vi gjort 3 veckor i rad nu, och kommer försöka göra framöver om inget annat dyker upp. Detta tycker jag är en trevlig tradition!:) Tack mormor och morfar för att ni bjuder på lunch varje onsdag!:)


4620g!!

I dag har jag och Max varit på BVC för vägning och mätning. Numera väger vår stora kille 4620g och är 55cm lång! Hans kurva går rakt upp precis som den gjorde i magen!:)

 


Halv 8 hos mig!

Ny tradition som vi tjejer har infört är att bjuda varandra på middag mitt i veckan, precis som tvprogramet "halv 8 hos mig". Och start för detta var i går hemma hos Sandra. Hon bjöd på gratäng med kyckling, bacon och broccoli. Och till det serverade hon pasta och en god sallad. Till kaffet åt jag och Sandra lchf-cupcakes och dom andra bl.a. ballerina och delicatobollar. Allting var jätte gott!! Tack sandra!:)

Eftersom Sandra var ledig i går så passade jag och Max på att åka dit tidigare så att vi kunde mysa och njuta av det fina vädret. Så härligt det var, satt till och med i linne. Vid ett tillfälle var det 23grader, det klagar man inte på. Tack alla för i går och extra tack Sandra för den goda maten!!:) 


Napp!!

Vår duktiga Max har börjat använda napp. Det var för ca en vecka sedan vi provade för första gången och då tyckte han att det var lite märkligt att det inte kom någon mjölk. Men han förstå efter en stund hur han skulle suga på den.

 


3660g

I går var vi på första besöket på BVC och det gick jätte bra. Han vägdes och är nu uppe i 3660g, vår stora kille. Han hade gått upp 500g på en vecka, vilket betyder att han får i sig bra med mat när han äter. Nästa besök är om 2 veckor, spännade att se vad våger står på då.

Vår fina kille!

Vi älskar dig MAX.
Badat!

I dag har Max badat, vilket han gillar. Så fort han kommer ner i vattnet blir hans ögon jätte stora.


Max växer så att det knakar!=)

Eftersom Max var för tidigt född så hade han inte kraft och energi att äta själv, det är därför han har en slang ganom näsan. Den första tiden fick han all mat genom sonden, vilket sen har övergått till att han har ätit allt mer själv. Just nu äter han alla målen helt själv, han är så duktig. Fortsätter han med detta plus att han ökar bra i vikt så kommer sonden att tas bort på tisdag. Vi håller verkligen tummarna för det, inte kul för honom att ha den.
Eftersom han behövt hjälp med att få i sig maten så är vi fortfarande inskrivna och får hemsjukvåd. Ca var 3:e dag så kommer det hit en tjej som väger och mäter honom för att se om han går upp i vikt. I går var hon här och då vägde han 2965g och är nu 50cm lång. Hon sa att det kommer bli en lång kille.

Många besök!

Under dom 2 veckor som vi nu varit hemma med vår fina Max så har vi fått många besök, och varje gång även en massa fina saker. Vi är så glada för allt fint han fått, känns inte som vi behöver köpa något själva på länge. Nu har Max jätte många fina/tuffa kläder.
I går på dagen var Johanna här och på kvällen Lina och Frida. Sist jag träffade dom alla var när vattnet hade gått under vår tjejhelg i Simrishamn.
Max tycker det är kul med besök=)

RSS 2.0