Plattan till förrådet är gjuten!

I fredags kom Daniel hit och hjälpte Jeppe att gjuta plattan, tack Daniel än en gång för din hjälp!!=)Lasse Stefanz på Björka loge!!

Lasse Stefanz var på Björka loge i går och självklart var vi där!! Hade riktigt kul, som alltid på björka, och med världens bästa vänner!!=)


Kick off!!

I torsdags och fredags var jag på kick off med jobbet, vi bodde på strandhotellet i Arild. Cheferna hade fixat en super bra konsult som höll i dessa dagarna. Det var inspirerande och givande, och denna erfarenheten kommer definitivt bidra till en positiv utvecking inom företaget.

Vi anlände vid halv 10 tiden och då åt vi en gemensam frukost. Sen mellan 10-16 höll konsulten ett föredrag för oss och där emellan hann vi även med lunch och fika.
Efter detta åkte vi till Nimis och tittade på det häftiga konstverk som Lars Vilks har byggt av endast drivved. Det var en lång och brant väg dit, så efter att vi kämpat oss upp för backen för att ta oss till bilarna så var man lagom svettig, ha ha.
En dusch på det sen vad det dags för en 3-rätters middag, otroligt god mat serverades. För dom som ville så kunde man efter maten basta och ta ett dopp, och detta gjorde självklart jag. Riktig härligt och avsvalkanade.
Sen var det efterfest i det största rummet på hotellet, för min del slutade kvällen kl:04.00, vilken rolig dag/kväll/natt det var.
Klockan ställdes på 07.45 för då var det dags för frukost och sen vid halv 9 var det dags för grupparbete fram till halv 1. Då bjöds det på lunch sen åkte vi alla hem.
Dessa 2 dagar var väldigt inspirerande/givande/roliga och underhållande.

Vi har byggt pool!!


Jeppe tyckte att Måns skulle prova ön som vi har byggt i poolen.
Han tryckte på gilla knappen!!=)


Armering!

I helgen hann Jeppe få armeringen på plats mellan alla regnskurar. Nästa helg blir det gjutning!!Provat på nytt recept även i dag!!

Även detta var super gott och väldigt lättlagat. Vi stekte fläskfilé och kantareller, därefter hällde vi i cremé fraiche, kantarellfond, körsbärstomater och timjan. Tada....färdigt på bara 15min!!I dag har vi jobbat för fullt!!

Så här långt har vi kommit med förrådsbygget i dag.


Världens finaste!!


Förrådbygget är igång!

Vi har bestämt att vi ska bygga ett förråd där vi kan förvara bla. våra utemöbler och cyklar på vintern. Jeppe har grävt ner rör som sak användas till att leda bort vattnet vid regn och för inkoppling av pump vid framtida poolbygge. En platta ska gjutas och väggarna ska muras upp, det kommer bli ett ordentligt förråd.
5 av 5!

Det nya receptet jag provade i dag var jätte gott, det får 5 poäng av 5 möjliga. Vi gillade det båda två och kommer verkligen laga det igen.

Lättlagat, nyttigt och gott, kan det bli bättre??
(Kanske något du kan prova på David, du som alltid frågar om mina recept, ha ha)Nytt recept!!

I dag ska jag prova på ett nytt recept som jag hittade på Tasteline.com.Ny ring från...


Kräftskiva 2010!!

Hade en super lyckad kräftskiva trots det dåliga vädret. Alla var glada och partysugna!
Vi började kl:17.00 med fördrink(som Johanna fixade, tack) och mingel. Sen var det dags för lite lekar, där mitt lag vann, wiiiii!!=)
Sen vid 19.00-tiden var det äntligen dags att äta KRÄFTOR, mums, mums!! Undermiddagen bjöds det på skönsång, snapsande och "Kan....., kan.....,kan..... dricka sprit?", ha ha!! När alla var mätta och belåtna var det dags för dans, dans och dans.

Tack, tack alla för att ni gjorde kräftskivan till en super lyckad fest.
Och ett extra tack till Tobbe & Lotten som hjälpte oss innan och efter, Johanna som fixad fördrink och hjälpte oss att städa och Lina & André för att ni fixade kräfthattar!!

I dag har vi förberett mycket inför kräftskivan!

I dag har vi:
bakat pajer
städat(delvis)
satt upp partytält
torkat av utemöblerna
möblerat och hängt upp kräftbelysning
hämtat högtalarna(som ska installeras i källaren i morgon)

I morgon återstår:
lite städning
fixa musiken i källaren
göra sallad
fixa efterrätten
duka och annan rolig piffing!!=)
Ni som ska komma, ni har väll inte glömt att plocka fram kräftorna så att dom hinner tina!?!?!
(om jag inte minns fel var det någon som hade glömt det och fick chock-tina dom förra året)


Jag kör minilastare!!

Okej, det går sakta, jag vet, men Jeppe ställde in den så att det inte kunde gå fortare. Men notera hur skickligt jag backar!!!!!!!!=)Please wipe your paws!!

Våra misar smutsar ner så himla mycket nu när vi har en lerhög till trädgård. Vi tänkte att en matta skulle passa dom bra, undra ifall dom kommer använda den?!?


Till kräftskivan!!


Ja, då var man blond igen!!


Ha ha!!


Så söta och små Jeppes ben ser ut i jämförelse med mina, ha ha!!


Så här ser trädgården ut i dag:

5 fulla containrar senare, och nu ser det ut så här!!Videobloggar från Ven!!

Daniel har cyklat en annan väg och vi är oroliga för vad som har hänt. Jeppe letar efter honom.Här är vi på väg till nattabaudet!!


Sånghäfte!!


LOVE!!<3


Våra katter i gårkväll!!


I dag har det hänt saker i trädgården!!

Snälla Daniel kom hit när han slutat jobba och hjälpte Jeppe i trädgården.
Jeppe-"Detta måste du fota till bloggen"


En underbar helg på Ven!!

Har kommit hem från en underbar/rolig/mysig/händelserik och lyckad helg på Ven med Sandra och Daniel.


Så här har vår helg sett ut:


FREDAGLÖRDAG


Tack Sandra & Daniel för en oförglömlig resa!

 


Super fint armband!!

Fick detta fina armband av mamma i dag, tusen tack!!=) Mamma har ett likadant och jag tyckte att det var jätte fint, så hon var snälla och köpte ett till mig med.
Tack, tack, tack!!=)Trädgården!!

I dag har vi provgrävt lite i trädgården och på måndag kommer en container hit och då börjar det riktiga arbetet.Snälla Daniel har hjälp Jeppe i dag!!
I dag har det provgrävts.


Filmer på Elva!!
Framsteg!

I dag har det hänt lite i trädgården, Jeppe har slitit som ett djur.
Världens sötaste Elva!!

I dag kom Tobb, Lodd och Elva hem till oss, hon är ju bara för söt, lilla Elva. Vi började med att kolla runt lite i huset sen busade vi i trädgården. Efter det gick jag, Loddan och Elva en promenad som sedan avslutades på en lekplats. Sen var vi alla hungriga så vi beställde mat. Vi hann med att busa lite efter maten och sen var det dags för busungen att åka hem.
Tack Tobb och Lodd  för att ni tog er tid att komma hit med henne, och tack Annamaj och Ola för att vi fick låna er söta lilla Elva i dag.
I dag har jag lekt med denna...


Lägger upp fler bilder sen, ska åka och träna nu!!


Projekt---> trädgård!!

I dag har vi påbörjat "Projekt-trädgård". Jeppe har åkte flera gånger till tippen med stenar, och jag har rensat en massa ogräs som har växt intill huset. Känns skönt att äntligen vara igång. Nästa vecka ska vi börja med att ta bort upphöjnaden, ska bli spännande.!!=)Jeppe har hunnit med att köra iväg många lass med stenar i dag.

Filmer från grillfesten!!

Jag har lagt in 2 roliga filmer från Björn och Martinas grillfest på min privata blogg.


Klicka här för att komma in på den.
Användarnamn: witte
Lösenord: Ni som inte redan vet kan sms eller mejla(malin_witte@hotmail.com)


Grillfest hos Björn och Martina!!

Tusen tack Björn och Martina för en jätte trevlig grillfest!!Låter bilderna tala för sig själv!

RSS 2.0