Kunde inte motstå...

...att köpa dessa super gulliga byxorna.
Hur söta är dom inte? Älskar dom!!<3
Vår lilla kille kommer bli så fin i dom=)

Söta bebiskläder!

På kvällen i tisdags efter att vi hade varit på ultraljudet så kom mamma och pappa hit. Dom hade bakat en cheescake och hade med sig en present till vår lilla kille=) Vi fick en vit tröja, en vit och limegrön randig body och 2 par strumpor.
Allt var jätte fint, tack mamma och pappa=)

Handledare!

Äntligen har vi en handledare på trappräcket och så här fint blev det:

Vi har firat Sandra!!

I lördags firades Sandra med presenter, blommor och sång!. Hon bjöd på god mat och mumsiga cupcakes=)
Tack Sandra och alla andra för en lyckad kväll!!!

Magen växer så att det knakar!

Jag tycker att magen växer fort nu, man kan se en tydlig skillnad från vecka 18. Lilleman växer och blir stor<3

Magbilder!

Från vecka 12 så har vi tagit bilder varje vecka och visst ser man skilland från då. Är nu i vecka 18+4, går in i vecka 19 på söndag. Nu tycker jag att man verkligen kan se att jag är gravid, innan har jag bara kännt mig tjock=). Man vill ju bara att det ska synas så man kan dela med sig med alla andra.
Här kan man se skillanden mellan vecka 12 och 18.

Vi ska bli mamma och pappa<3

Den 28 mars är en underbar liten pojke välkommen till oss!!
Har inte velat berätta något förrän vi hade varit på ultraljudet, och nu är det äntligen gjort.
I dag fick vi för första gången se vår fina, perfekt lilla prins. Vilken underbar känsla att få se vad som har vuxit i min mage under 18 veckor. Och nu vet vi, en vacker liten pojke. Allting såg jätte bra ut, och alla värden var perfekta. Gud va vi är lyckliga. Under hela besöket höll vi handen och jag kunde inte sluta le. Och det har hållt i sig under hela dagen, har gått runt med ett leende på läpparna och en underbar känsla i kroppen.
Så numera kommer det bli lite med uppdatering från min sida när jag äntligen kan dela med mig om detta UNDERVERK!!<3

Kräftskiva i Glimminge!!

I lördags kl:12.30 åkte jag, Jeppe, Tobbe och Lotten upp till stugan för att ha kräftskiva tillsammans med Anna och Henrik. Vi började med att åka inom deras stuga och lämnade lite saker så som högtalare och maten vi hade med oss. Kräftorna la vi i ett nytt lag som Anna hade fixat(resultatet blev jätte bra).
Efter det åkte vi till vår stuga, där vi bäddade våra sängar och förberedde det sista inför kräftskivan. Vi hann till och med sitta och sola på en stund på trädecket. Så skönt med lite sol=)
Kl: 16.00 begav vi oss bort till deras stuga där dagen började med kubbspelande, god dricka och ölkorv. Tjejerna mot killarna, och vi vann en gång var.
Efter att vi "lekt" färdigt i det fina vädret så gick vi in och fixade med maten. Pajer och bröd värmdes i ugnen, kräftor och räkor plockades fram. Sen var det dags att hugga in, och gud va gott allting var. Vi hade så mycket mat och blev så mätta att vi var tvugna att slänga några kräftor och räkor, hur ofta händer det liksom?
Efter en lång stund då vi hade låtit maten smälta var det dags för efterrätten, kladdkaka och grädde.
Sen förflyttade vi oss från matbordet till soffan och "dansgolvet" där resten av kvällen/natten utspelade sig.
Det var verkligen den perfekta festen med; trevligt sällskap, god mat, härliga pratsunder, bra musik, mys i soffan och en massa dans. Det kan alltså inte bli bätte än så.
Tusen tack Anna och Henrik för en JÄTTE härlig dag/kväll/natt.

RSS 2.0