Riktigt laddad!!

Nu har jag gjort mig i ordning och är riktigt laddad inför kvällen. Gästerna kommer om 45 min och det är bara lite som behövs göras, sen är det bara att tuta och köra.

Har tagit en bild på kvällens frisyr, löshåret är på plats kvällen till ära!!=)
(En bild på outfiten och bilder från kvällen kommer i morgon!!)


Ha ha, mitt gul/blonda hår matchar löshåret bra!!

Året som gått!!

Oj i dag är det nyårsafton, och i morgon startar ett nytt år. När jag tänker tillbaka har det hänt en hel del i mitt liv det senaste året!!




Jag har...
...tagit examen och jobbar numera som tandtekniker.
...utbildat mig till gympalerare inom Korpen.
...funnit nya underbara vänner.
...råkat klanta till det och färgat håret för blont/gult, haha!!
... hjälpt till att får det fint här hemma, mellanplanet är färdigrenoverat(förrutom trappan).
...och en massa annat som jag inte kommer på just nu...


Detta ser jag fram emot...
...ännu ett underbart år mer Jeppe och våra missar!!
...att jag och mamma lyckas med vårt gympapass.
...att vi får det ännu finare här hemma.
...att eventuellet hinna med och resa.
...att inte klanta till det igen med att försöka färga håret själv, vill inte ha gult hår, haha!!=)
...att ta tag i min viktnergång igen, har gått lite dåligt pga av allt gott som julen medför.
...att umgås mer med mina nyfunna vänner.
..förhandla till mig löneökning, hihi=)
...att fortsätta njuta av livet för att det är så underbart!!!=)



GOTT NYTT ÅR FRÅN MIG TILL ER LÄSARE!!



Blondinmalin!!

Ha ha ha, BlondinMalin inte Blondinbella, shit va blond jag är nu. I går försökte jag slinga håret själv och det var inte så smart. Av någon konstig anledning så råkade jag glömma att slinga hela utväxten, slingade bara på det innersta. Så när jag var färdig så var det jätte blont längst in sen min vanliga hårfärg sen det andra blond. Det såg helt knäppt ut, var tvungen att ha mössa när jag var på Willys och handlade i dag=).
Direkt efter att vi hade handlat mat så åkte jag hem till mamma och pappa, mamma skulle försöka fixa mitt lilla missöde med håret + att vi övade på vårt gympapass. Håret blev bättre än det var innan, men lite för blont för min del, känner mig som Blondinbella, haha!!=) Men det är ju bara hår och det växer ju ut, annars kan jag ju bara gå till frisören ifall jag vill ha det mörkare, det är ju aldrig kört.=)



Så här blond är jag nu!!




Drickan står på kylning inför morgondagen!!=)
 


Varit hos tandläkaren och klippt Jessicas hår!!

Har haft lite ont pga av visdomstand i två dagar nu och i dag pallade jag inte mer så jag ringde till tandläkare, fick tid några timmar senare. Ena av mina visdomständer i överkäken växer snett ut mot kinden och den har nu gjort ett sår i min kind, det gör jätte ont när jag pratar, äter, jag när jag rör munnen. Det tandläkaren gjorde i dag var att slita på en av kusparna, den delen som stack ut mest, och nu känns det faktiskt bättre. Men skulle det inte gå över så ska jag dra ut den.

Efter att jag hade vatt hos tandläkaren kom Jessica hem till mig, hon var i akut behov av att bli klippt. Gud va långt hår hon hade fått, klippte en hel den, ca 2 decimeter, men håret var fortfarande långt när jag var färdig, Nu har hon ungefär den längden som jag vill ha. Lite avunsjuk......=) Efter att jag hade klippt henne stod vi och snackade en del, vi har alltid en massa att babbla om, och det verkar som vi alltid har samma åsikt, eller hur Jessica!!=) Trevligt med besök i dag!!=)

Jeppe och Tobbe har handlat drickan inför nyår i dag, och det var en hel del, hehe. Och i morgon ska jag och Jeppe åka och handla den sista maten som behövs på nyår.

 


Dagen som varit!!

Som jag skrev tidigare i dag så har jag varit på Center Syd och shoppat i dag. Hittade inte så jätte mycket men några fynd blev det ialla fall. Hittade två svarta träningslinnen på Stadium för bara 59:-/st, likadana. Tanken är att jag ska använda dom när jag är gympaledare, det skall bara tryckas Korpen på dom, sen är dom redo att användas!!=) Köpte en svart baströja på Cubus för 49:-, bra pris!! Sen köpte jag färg så att jag och mamma kan slinga håret och även ett svart nagelack som jag ska ha på nyårsafton. Jag passade även på att byta en julklapp, fick nämligen två "Med andra ord"-spel, så jag bytte det ena  till Rappa Kalja i stället.
När jag var klar inne på centrat åkte jag och handlade lite mat på Willys, bla en julskinka och lite mat till nyår, då blir det fondué, mums. Under dagen kokte julskinkan och den blev lagom färdig till Jeppe kom hem så då åt vi lite mini julmiddag. Under dagen har jag även hunnit med att träna på gympapasset med mamma, vi börjar bli duktiga på det nu, hihi!!=)

Livet leker!!

Gud vad allting känns så bra i mitt liv just nu, livet leker verkligen. Det är så himla skönt att vara ledig och bara njuta. Jag har världens underbaraste pojkvän, två superfina katter, jobbar med det jag tycker är kul, trivs i vårt fina hus, allt går super med mitt och mammas gympapass och jag har vänner omkring mig som gör mig lycklig.=) Kan det bli bättre??


 


Gårdagen!!

Gårdagen var fullbokad från morgon till kväll. När vi kom hem från Glimminge åkte Jeppe till Tobbe och Lottens lägenhet och jag plockade undan alla julklappar vi fick.
Sen åkte jag hem till mamma och pappa, jag och mamma övade ännu mer på vårt gympapass. Nu kan vi ungefär 6 låtar utantill.
Och när jag kom hem därifrån gick jag och duschade sen ringde söta Lotten och undrade ifall vi ville hitta på något. Och det var ju klart att vi ville, vi bestämde att vi skulle kolla på film hemma hos oss. Vi var alla hungriga så dom köpte med sig mat från Valentino som vi krängde snabbt!!
Sen kollade vi på Mamma Mia och Hostel, och åt en massa gott. Klockan blev tydligen ganska mycket, vi kom inte i säng förrän ca 01.20, så det var väll därför vi sov så länge i morse. Har nämligen precis gått upp.
Ska äta frukost nu, sen ska jag åka till Center Syd och hoppas att jag hittar några fynd. Synd bara att Lotten inte kunde följa med=(

Bilder från Glimminge!!

 
Söta Jeppe.                                                     Mats spöar Jeppe!!
 
Mysigt med julgran.                                      Det bjöds på vin!!
 
"Spöktimmen" spelades i sängen.
 
Måns leker i trädgården.
 
Julpyssel.                                            Mitt julpyssel skall föreställa Måns=)

Julen i Glimminge!!

Nu har vi kommit hem från stugan, och det har vatt super mysigt. När vi kom dit bjöds det på jullunch, rester från julafton, mums. Och sen efter maten gjorde vi lite julpyssel, vi som ville ialla fall, med andra ord vi av det kvinnliga könet, haha. Och efter middagen plockade vi fram ett av de spelen vi fick i julklapp, "Med andra ord", det var jätte kul!!=) Dag två såg ungefär likadan ut, en massa mat, julmys och spelande.
Jag och Jeppe spelade även ett av hans favoritspel när han var liten, "Spöktimmen", ha ha , det var också kul!! Det var så kul att när vi gick in och la oss tog vi med spelet och spelade vidare i sängen. Så mysigt, det hade vi ju aldrig gjort här hemma.
Under dessa dagarna bjöds det självklart på en massa godsaker, och jag var ju tvungen att synda. För min del är det någ den tiden på året då jag går upp mest i vikt på kortast tid, haha. Men men det var bara dom två dagarna jag åt godsaker och nu blir det ändring på det. Jag och mamma ska ju träna en massa på vårt gympapass så då kommer jag ju förbränna en hel del.



Lite av det jag fick i julklapp!!

Fick även:
* Utemöbler(stolar)
* En bok där man skriver i födelsedagar
* Ett presentkort på Lindex
* 3 ljuslyktor från Ittala
* Mjukisbyxor
* Julpyssel

Stugan nästa!!

Ja, då var julafton över för i år. Det var som det brukar vara, god mat och en massa julklappar. Fast i år var vi två mer än vi brukar, Jeppe, och min farbror var med, och det brukar dom inte. Det var kul att träffa min farbror, det var många år sedan jag gjorde det sist. Hinner inte berätta om alla julklapparna nu, för vi ska åka till Jeppes familjs stuga och mysa med hans släkt. Men jag berättar mer när jag kommer hem därifrån.


Bjuder på två bilder från i går!!



Julafton!!

Ja, då var det redan julafton, gud va tiden går fort. Jag har precis gjort mig färdig inför dagen, och om en timme ska vi hem till mina föräldrar. Vi ska fira jul med min släkt detta året, och sen i morgon ska vi åkte till Jeppes familjs stuga och fira jul med hans släkt.


Jag har gjort mig fin i håret i dag, lockat det och satt i en röd rosett.

he he, man ser utväxten tydligt nu, måste verkligen slinga håret innan nyår, för då vill man ju vara extra fin!!=)

Röda naglar!!

Sitter och kollar på Bingolottos uppesittarkväll på tv4 och bara njuter av att det snart är julafton. Jag brukar alltid se det dagen innan julafton, det är en tradition. Under kvällen har jag ätit pepparkakor, lussekatter och provat kläder inför morgondagen. Jag har även slagit in den sista julklappen och målat mina naglar i en underbar röd julfärg. Tyckte det kunde passa till morgondagen!!=)



Oj, nu är nyheterna slut, och det har börjat igen, måste kila!!

Jag har sett Bonde-Per!!

Ha ha, jag glömde skriva en sak i går, när jag var på Nova såg jag Bonde-Per. Han stod inne på Gina och bara kollade runt. Först var jag osäker på om det var han, så jag kollade extra noga inte bara en gång utan två gånger. Och det faktiskt Bonde-Per. Hans nya, Åsa, eller vad hon nu hette syntes inte till, hon kanske var i provrummen. He he, lite oväntat att se honom där men kul.


Foto: Jörgen Lindskog/TV4
Bonde-Per.

Mysigt väder i dag!!

När jag kom hem från mamma och pappa innan i dag gick jag ut och lekte lite med katterna och fotade lite. Det har vatt mysigt väder i dag tycker jag.





50-års kalas!!

Jag behövde ej jobba i dag, hann med allt jag skulle i går, skönt!! Så då passade jag på att träna på gympapasset med mamma. Åkte hem till mamma och pappa när jag hade ätit frukost och sen tränade jag och mamma för fulle muggar, det var rikigt jobbigt med jätte kul. Det kommer bli kanon när vi väl är klara tror jag, eller hur mamma!!=)

Det är mysigt att vara hemma hos mamma och pappa ibland, man har ju oftast inte tid, men det är kul när man väl hinner!!=)


Pappa och mamma=)(bilden tagen  på ett kalas hon mormor och morfar)

Och några minuter ska jag och mina föräldrar åka på 50-års kalas. Det är Mats på mitt jobb som vi ska fira. Vi har köpte en flaska whisky och en bok med Elvis(den teknade serien) till honom. Han älskar både och, haha.



Söndagen den 21 december!!

I går hade vi trevligt besök, Sandra och Daniel tog sig hit i det blåsiga vädret. Vi åt tacos, spelade buzz och bara snackade en massa skit, superduper trevligt!!=)

När jag gick upp i morse städade jag undan från i går, gick ganska snabbt, skönt.
Sen när jag var klar med det så kom mamma hit, vi passar på att träffas varenda lediga tid vi har för att öva på vårt gympapass. Och i dag gick det jätte bra, vi börjar lära oss passet nu, har nästa bestämt alla rörelser nu, det känns kanon. Vid 4-tiden var vi båda hungriga och trötta så då fick det räcka för i dag.
Sen dess har jag hunnit äta, hänga upp tvätt, kolla lite på tv och byta om, det är faktiskt dags att träna för en gångs skull. Det ska bli riktigt kul att få svettas lite i dag.


Julklapp från jobbet!!

I går kom chefen och delade ut julklappar till oss anställda. Jag och Bodil fick 4 falskor rött vin och killarna fick en flaska whiskey. Jag föredrar vitt vin med när jag provade den ena falska i går blev jag överraskad, den var jätte god. Jag kanske har börjat mogna, hehe, det sägs ju att man dicker vitt vin som ung och sen när man blir lite äldre så går man över till rödvin. Eller så kanske det var just den sorten som föll mig i smaken, god var den ialla fall.




I kväll kommer Sandra och Daniel på besök, längtar=)......den blir tacos, och en massa mys. Kanske lite buzz-spelande, om vi känner för det, jag tycker alltid att det är kul. Vi har tvärr inget buzz själv, har lånat brossans, men vi kommer få ett eget i juklapp+ ett nytt spel, "The hollywood quiz"!!=)

Bjuda Jeppes föräldrar på middag!!

Om en timme kommer Jeppes föräldrar hit, vi ska bjuda dom på middag. Vi har inte bjudit hem dom än sen vi flyttade hit, det är riktigt illa med tanke på att vi har bott här i över ett år nu. Vi tänkte bjuda på lax, potatis & morötter i ugnen, sallad och en kall sås till det. Jag är hungrig nu, åt bara fil och flingor till lunch, så det kommer sitta bra med mat snart.

I morgon har vi bjudit hem Sandra och Daniel, det är verkligen på tiden, det var länge sedan vi sågs. Synd bara att Lina och Andreé var upptagna, men det kommer fler tillfällen=)!!

Nä nu måste jag återgå till matlagningen, ciao!!!=)

Jordbävning!!

Antar att jag är sist med att blogga om jordbävningen, men har ju jobbat och inte haft tid att blogga förrän nu.
Under natten blev jag väckt 2 gånger av katterna, jag antog att dom ville ha mat så jag gav dom lite båda gångerna. Jag brukar bli väckt av dom, men det brukar bara vara en gång, men det var inget jag tänkte på just då.
Jeppes klocka hade ringt, men han ställde om det, och vi båda låg och halvsov när jordbävningen inträffade. Tiger som låg vid fotändan av min säng stutsade ur sängen, även Måns blev rädd och sprang med Tiger ut från sovrummet.
Jag säger "känner du hur det gungar"? till Jeppe. Även han kände av det, och vi trodde direkt att dom som bygger hus i närheten av vårt hade börjat jobba. Vi tänkte "va fan, måste dom börja jobba så tidigt". Jeppe gick upp och kollade ifall det stämde, men det var helt nersläckt på bygget, så dom var oskyldiga. Jag ska "ja, det kan ju inte ha vatt en jordbävning, för det händer väll inte Sverige". Men ack så fel jag hade, en jordbävning var precis var det var. Det är inte omöjligt att katterna kände av det och därför väckte mig två gånger.
Det var riktigt obehagligt, det kändes som att sitta i en båt. Jag har alltid föreställt mig att det skulle skaka under en jordbävning med jag upplevde det mer som att det gungade. Hur upplevde du det??




Fina Måns!!

Måns gillar att titta ut genom fönstret, och i dag låg han i vardagsrummet brevid granen och myste. Så himla fin han är vår lilla Måns!!=)





Julmys med Jeppe!!

Sov länge i dag, och det behövdes verkligen, vi var trötta båda två. Vi gick upp lite över 11, och efter att vi hade ätit frukost så åkte vi till Center Syd. Efter det tog vi en snabb runda till IKEA. Och nu är vi nästa klara med alla julklappar, så himla skönt.

När vi kom hem så lagade vi mat, det blev julinspirerat, sill, ägg, potatis och köttbullar, mums. Jag har även hunnit med att laga lussekatter i dag, provade att göra med kesella i denna gången för att dom skulle bli lite saftigare, och dom blev jätte goda.






Luciatåg!!

I dag var vi på jobbet inbjudna till kliniken brevid oss på luciafirande. Dom bjöd på lussekatter, papparkakor, clementiner m.m och även ett superfint luciatåg. Det var en kille som var lucia, ha ha så himla roligt!!=)

 

Jobbat över hela veckan!!

Usch vad jag är trött nu, har jobbat som en galning i veckan, så himla skönt att det är helg nu. Vi har jätte mycket att göra på jobbet just nu, men som tur är ser det ut som att det börjar avta mot slutet av nästa vecka. Det ser jag fram emot!!=)Skulle egentligen festat i kväll, men jag pallar verkligen inte, vi får ta det en annan gång. Det blir kinamat och Idol istället för min del i kväll.

I morgon klockan 17.00 ska vi på kalas hos min morbror, och jag ska även träffa mamma under dagen för att jobba lite med vårt gympapass.
 
Och sen på Söndag ska Tobbe och Lotten komma hit, vi ska baka lussekatter, längtar, älskar lussekatter.


Dagens namn: Malin!!


MALIN

I dag har jag namnsdag.....wiiii!!!=)




Kom hem sent i går, var tvungen att jobba över, var inte hemma förrän 21.00. I dag har jag också jobbat över men inte lika länge, kom precis hem. Funderar på vad jag ska äta, är hungrig men har ingen energi att laga något.

Min önskelista!!

Min ÖNSKELISTA:



1. En vågtång från OBH Nordica.
  

2.  Parfym(har inte riktigt bestämt vilken jag vill ha, men Christina Aguileras luktar jätte gott).



 3. Buzz- handkontroller+spel.



4. Svarta strumpor.



5. Fotopapper.(10X15, så att jag kan göra mina egna gratulationskort)





6. Utemöbler.



7. Kastrull(mellanstorlek)

8. Stövelhållare(I dag använder jag tömda coca colaflaskor för att stövlarna ska stå upp, hihi=))






Hur ser din önskelista ut?? Gör gärna ett likadant inlägg på din blogg, kul att se vad andra önskar sig!!=)

Julgran!!

Nu är äntligen gympaledarkursen över, så himla skönt. Nu kan vi lägga all energi på att göra vårt eget pass. Det sista vi fick göra i dag var att leda hela gruppen under en låt, det var super kul, kändes lite ovant med det var kul. När jag skulle gå så kom en av ledarna fram till mig och gav mig en kram och sa "du är jätte duktig Malin, jag tror på dig!!", snacka om ett ökat självförtroende, jag blev verkligen jätte glad.=)=)=)=)=)


När jag kom hem hade Jeppe köpte en fin julgran, och den är nu pyntad och fin!! 
 

Utomhusbelysning!!

Har kommi hem från kursen nu och i dag var det jätte kul, det var rörelse nästan hela tiden. Och så kommer det bli även i morgon, så jag kommer garanterat ha träningsvärk på måndag/tisdag.

På väg hem från Landskrona så åkte vi inom Bauhause och köpte utomhusbelysning som vi nu har satt upp i två buskar utanför ytterdörren. Det blev super snyggt, jag tycker att det är så mysligt med belysning på vintern, det känns lite mer juligt.

Ska gå och dusch snart för klockan halv 7 ska vi hem till Jeppes föräldrar och äta middag. Jag tycker att det är skönt att slippa stå i köket i dag eftersom jag är ganska trött i huvudet efter en lång och intensiv dag.


Mysigt, eller hur!!=)

Fullt upp!!

ONSDAG:
I onsdags skulle jag egentligen åka och träna med det snöade ju så himla mycket så det kändes smartast att stanna hemma. Jag och mamma jobbade vidare på vårt gympapass i stället.




TORSDAG:
I går efter jobbet var det dags för julmiddag med Jeppes jobb. Vi åt julmat och kollade på Mamma Mia i den nya arenan i malmö. Det var jätte häftigt, hade bara lite dåliga platser, satt längst upp, så man såg lite dåligt. Men musiken var underbar, och skådespelarna var super duktiga. Lotten, min bror, Jeppes moster och Elin var där samtidigt som oss. Kul att där var så många man kände.








I dag:
Slutade halv 2 i dag, skönt att komma hem i tid. Började städa när jag kom hem och när Jeppe kom hem hjälpte han till. Och när vi var klara lagde vi mat, i dag blev det kyckling, kroketter och bearneinesås. Efter maten duchade jag och nu sitter jag här och väntar på att klockan ska bli 20.00 så at jag kan se Idol. ♥Mamma kommer hit i kväll och kollar på Idol med mig, pappa är nämligen ute och reser. Jag tyckte lite synd om mamma, att hon skulle sitta ensam hemma en fredagkväll, så jag bjöd hit henne.



I morgon:
I morgon är det dags för andra delen av gympaledarkursen, det ska bli kul. Den vara mellan 08.00 till 17.00 både i morgon och på söndag. Och efter kursen i morgon ska vi hem till Jeppes föräldrar och äta mat.



Som ni märker är mina dagar fullbokade, det är därför jag inte har skrivit så mycket i bloggen, har verkligen inte tid. Men jag ska försöka skärpa mig, jag älskar ju att "blogga", hihi=)



Söndag, Måndag, Tisdag!!

SÖNDAG:
I söndags så gick jag upp klockan 8 och åkte hem till mamma och pappa,  jag och mamma planerade inför vårt gympapass. Jag och Jeppe skulle nämligen på middag hos hans mormor och morfar klockan 13.00 det var därför jag gick upp så tidigt.
Tobbe och Lotten var också med på middagen, alltid kul att träffa dom=) Det var julmys med bla julmust, glögg, pepparkakor och det bästa av allt lussekatter!!=) Kom hem vid 20.00 tiden och då gick jag och la mig i soffan och somnade, jag var verkligen jätte trött. I stället för att ligga och sova i soffan gick jag och borstade tänderna och la mig istället, ganska tidigt för att vara söndag. 



MÅNDAG:
I går efter jobbet åkte jag hem till mamma och pappa, jag och mamma lysnade på låtar och gjorde rörelser till vårt gympapass. Det känns verkligen som vi har kommit en bit på vägen nu. Tror att vi sammanlagt har bestämt 8 låtar + att vi har gjort rörelser till dom alla.

TISDAG:
I dag hade jag egentligen tänkt träna men jag pallade inte, gick och duschade när jag kom hem istället, och nu sitter jag här och väntar på att Jeppe ska åka och hämta pizzorna vi har beställt, mums. Man får synda lite ibland.=)

RSS 2.0