Barnrum!

Både jag och Jeppe har varit lediga i mellandagarna och då har vi hunnit med jätte mycket. Vi har bla rensat ur och flyttat på arbetsrummet som numera finns på ovanvåningen. Det gamla arbetsrummet har blivit BARNRUM, och vi hoppas att lilleman kommer trivas där.





KÄRLEK!!


Färgglatt!

Var ute en liten sväng på mellandagsrean i går och då köpte jag bla, lite nya färgglada kuddar till soffan. Sedan innan har vi haft dom gröna och lila, och dom nya är oranga, turkosa och rosa. Vi ville ha samma färger som finns i tavlan som vi köpte på vår bröllopsresa. Tillsammans med den nya lampan fick tv:rummet sig ett lyft.



En massa fina julklappar!

Jag och Jeppe måste ha vatt extra snälla i år för vi fick sjukt mycket julklappar. Det mesta vi hade önskat oss var till lilleman, och vi är jätte glada för allt fint vi fått. Än så länge har vi själva inte köpt så mycket förrutom vagnen till lilleman, tur att julafton låg så nära inpå så att vi kunde önska oss det mesta=)

Tusen tack alla för dom fina julklapparna vi fått, känns som det var alldeles för mycket, och vi är så tacksamma=)
Förrutom allt nedan så fick vi även ett skötbord(som ska hämtas ut i januari) och en massa pengar.



Gravidvecka 27

Så här ser min kanonkula ut vecka 27. Inte mycket skilland från förra veckan tycker jag.
På sista bilden ser man hur härligt rund den är framifrån=)




Vecka 27

Nu liknar barnet en tunnare, mindre och rödare variant av hur det kommer att se ut vid födseln. Även om systemen inte är helt färdigutvecklade ännu har barnet vad som krävs för att överleva utanför magen.


Nu öppnar barnet sina ögon. Ögonen kan skilja på ljus och mörker och de öppnas och stängs och tittar åt båda hållen- barnet tränar sina ögonmuskler.


Nu är din bebis 34cm från häl till huvud och väger omkring 1kg. Foten är nu 4 cm, låret är 5cm och huvudets diameter är 7cm.

Busungar!

Våra busungar gillar att ligga på bordet. Men dom är ju så söta så vad ska man göra?



Magbilder från vecka 12 till 26

Det är verkligen stor skillnad på magen, "puffis" har vuxit och blivit jätte stor nu. Här är bilder från vecka 12 till vecka 26.

Gravidvecka 26

I dag har jag gått in i gravidvecka 26 och det känns som tiden går jätte snabbt. När jag kollar på bilder från vecka 12 kan jag knappt fatta att jag varit så "smal"=). Känns som jag alltid haft denna härliga magen, he he=) Lilleman busar på som vanligt, det är lika mysigt varje gång.
Jag har försökt hålla igång med träningen även nu när jag är gravid, känns konstigt att sluta helt. Har tränat 1 gång i veckan, bättre än inget. Men nu efter det senaste tillfället i torsdags kände jag att det var nog sista gången på länge. Kände av foglossning på kvällen, och när jag vaknade på natten gjorde det jätte ont när jag reste mig. Så ingen mer gympa för mig och lilleman. Kanske promenader eller vattengympa istället.




Julmys med mina fina tjejer!

I går kväll hade vi julmys hemma hos Lodd med en massa god mat och tjejsnack=) Det vi mumsade på under kvällen var: apelsinkaka, lussekatter, pepparkakor, negerbullar, choklad, plockegodis, toffifie, chips och julmust.
Jag är så glad för alla mina fina tjejkompisar, och jag gillar verkligen att vi träffas så ofta.





Gravidvecka 25

I dag har jag gått in i gravidvecka 25, och så här ser magen ut i dag!



Babyvideo!

Vår lilla kille börjar bli stor=)



Barnvagn m.m.

I lördags åkte vi till Babyproffsen och hämtade det som vi hade beställt för några veckor sedan. Nu har vi en komplett vagn med ligg-och sittdel. Vindskydd till sittdelen, skötväska och en bilbarnstol. Vi är jätte nöjda med alla fina saker vi köpt till lilleman=) Snacka om att man längtar mer om mer tills den dagen han tittar ut.<3



Bakat lussekatter!

I lördags bakade jag lussekatter, så i kväll ska vi mumsa på det tillsammans med ett glas julmust!

Nya adventsljusstakar!

Förra söndagen då vi plockade fram våra adventsljusstakar så upptäckte vi att bara 2st av 5 fungerade. Så denna helgen var ju på jakt efter nya vilket visade sig vara ganska svårt. Dom var slutsålda i dom flesta affärerna, men tillslut hittade vi några som både var superfina och nedsatta från 349:- till 149:-, det kunde ju inte bli bättre. Och som tur var så hade dom precis 5st kvar av den färgen vi ville ha, så vi slog till på dom alla. Så nu har även ovanvåningen fått fina ljusstakar i fönsterna. Vi är nöjda med vårt fynd=) Gillar att vi har lite julmysigt i vårt hus!!

Gravidvecka 24

I dag är det söndag och det innebär ny gravidvecka, vecka 24 för att vara exakt. Förra söndagen var ju jag i Ullared med girlsen så då blev det ingen bild på magen och sen har vi glömt bort att göra det under veckan. Så dagens bild får jämföras med vecka 22.
Visst har den växt en hel del nu?




Älskar den nya skålen!

Nu har den nya skålen från Ullared invigits, är jätte nöjd med den=)

Nu är det...


Detta köpte jag i Ullared!

Förrutom köks/toalett artiklar och en massa julklpappar så köpte jag det här:

Ullared med övernattning!!

I helgen var jag, Lina, Frida, Johanna och Sandra i Ullared och shoppade loss ordentligt. Detta var nämligen min 25års present av Lina, André, Frida och Johan. En riktigt grym present som passade mig perfekt. I presenten ingick övernatting i stuga vilket var sååååå mysigt=)
Vi åkte upp i två bilar tidigt på lördag morgon. Stannade på milstolpen för den traditionella frukosten och sen raka vägen till Ge-kås i Ullared. Shoppade, åt lunch, shoppade lite till sen dags att checka in och hitta stugan.
Tjejerna hade hyrt en 8 mannastuga för oss 5 vilket var jätte lyxigt. Där fanns 3 sovrum, och ett gigantiskt kök/allrum. Vi köpte med oss middag på vägen till stugan, vi alla var lagom slitna och hungriga efter en heldag med shopping. Efter att vi ätit var det dags att kolla igenom allt fint vi köpt. Så det blev modevisning och sortering av alla fynden.
Johanna hade tagit med sig Jeopardy som vi spelade samtidigt som vi drack vin och åt godis, chips och muffins. Vi hann även med lite mys i soffan innan det var dags att krypa ner i sängen för att ladda batterierna inför shoppingdag nummer 2. Tror att klockan var runt två-tiden när sista lampan släcktes. Jag var så nöjd med hela lördagen och såg fram emot ännu en lyckad dag med mina fina tjejer<3
Klockan ringde vi 8 och då var det dags att göra sig redo inför en ny shoppingdag. Vi packade ihopa våra saker och lämnade stugan för att sen äta frukost inne på Ge-kås. På söndagen hann vi även med en runda i affärerna utanför Ge-kås.
Efter en massa timmars shoppande även på söndagen så var det dags att åka hem. Vid 5 tiden började en blåsig färd hem. Jag somnade rätt så fort så jag missade tydligen den värsta biten. Bättre att ta den lugnt och komma hem i säkerhet än att stressa.
Denna helgen var verkligen lyckad och tack än en gång Lina och Frida för den perfekt 25-års presenten.
Jag är jätte nöjd med alla inköp, all tid jag fick med er, alla skratt, helgen kunde inte varit bättre. Ännu ett härligt minne med er<3










RSS 2.0