Klippt och slingat håret!!

I dag efter jobbet kom mamma hem till mig, det var dags att klippa och slinga håret igen. Mamma behövde bara klippning men jag behövde både och.


Skönt att slippa utväxten!!=)

 

 

 

 


Filmer från kräftskivan!!

Här kommer 2 filmer från i lördags!!=)


Fan helvetes jävla skit...

...alla snapsglasen jag målade till kräftskivan är förstörda. Det stod att färgen tålde maskindisk, men tydligen inte. Jag var lite tveksam så jag började med att diska ett glas och då hände ingenting, men plötsligt när jag diskade alla dom andra så blev alla förstörda. Att det skulle bli engångsglas trodde jag aldrig, fan också.......
Vilken kväll!!

Herre gud vilket ös det var i går, från det att vi började kl:17.00 till dess att vi gick och lade oss 03.30!!=) Vi började med fördrinkar och lite snacks och därefter gick vi tipsrunda. Johan var grym, han fick 8 rätt av 11, bra jobbat!!=) Där var dom som fick 1 poäng, nämner inga namn(Ola) hahahaha!!!!!!=)

Efter tipsrundan så var det dags att sätta sig ner och äta, och vi bröjade med köttfärspaj, sallad och bullar och därefter mumsade vi på kräftorna!!=)
Alla hade fått en uppgift som skulle utföras under middagen/kvällen vilket var jätte kul, tex så hade André(kolla stavningen) som uppgift att skåla var 10:e minut och det gjorde han bra!!!!=)
Nästan direkt efter att den sista kräftan var uppäten så höjdes volymen på musiken och alla var uppe och dansade. Det var ett sånt tryck att vi brännde 3 par högtalare, hehe!! Tror att klockan var runt 21.00 när vi bröjade dansa, och vi höll på i timmar, fan va kul vi hade. 
Tusen tack alla som var där och gjorde det till en toppen kräftskiva!!=)Det börjar närma sig!!

Så här mysigt är det i vårt partytält just nu!!=)
Har hunnit med mycket i dag!!

Har hunnit med allt jag hade tänkt i dag förrutom skrykning av kläderna, men det kan jag göra i morgon. Daniel och Sandra har vatt här i dag och hjälpt oss, tusen tack!! Nu ska jag sova så att jag är pigg i morgon, natti natti!!=)
Laddad?.........JA!!!!!=)

Ställde klockan på 9.00 men jag var så trött så jag orkade inte gå upp då, sov en timme till, skönt!! Det första jag gjorde var att äta frukost sen åkte jag och handlade det sista som behövs inför morgondagens kräftskiva.
När jag kom hem så gjorde jag fyllningen till köttfärspajerna och därefter så städade jag hela huset så nu är här fint igen!! 
Jag ser verkligen fram emot morgondagen, hoppas hoppas att det blir fint väder!!=)

Ledig i morgon!!

I måndags frågade jag ifall jag kunde va ledig på fredag och om vi inte hade så mycket att göra så gick det bra!!=) Jag har jobbat undan plus att vi inte har så mycket just nu. Har världens bästa chef!!=)

Så i morgon ska jag förbereda inför kräftskivan på lördag, jag har tänkt att göra följande:
...handa det sista.
...laga fyllningen till köttfärspajerna.
...baka bullar.
...städa.
...förbereda inför dukningen.
...hjälpa till att sätta upp tältet.
...bestämma vilka kläder jag ska ha på mig + stryka dom.


Det gick super duper bra!!

Wiiii, va kul det var i dag, det gick super duper bra!!!!!!!!!=) Vi var ca 35st, många av våra trogna motionärer plus lite nya ansikten. Karro tittade även förbi, jätte kul!!=)
Det var ett lyckat första pass och vi fick positiv respons efteråt, dom tyckte det var kul. Dom gillade musiken och tyckte att det ar bra tryck, där var till och med en som sa att det var det jobbigaste passet hon någonsin varit på. Jag och mamma är nöjda och det kommer ju bara att bli bättre och bättre ju mer säkra vi blir på det nya passet. Gud vad jag är glad nu!!!=)

Plattor och diabas är på plats!!

Nu är även diabasen på plats, och det blev jätte bra. Gången ska fogas, det är därför det man inte ser plattorna, dom är teckta med sand. Men man kan ändå se hur det kommer bli när det är klart!!=)


Plattor på framsidan!!

Mats och Jeppe har vatt super duktiga i dag och lagt plattor på framsidan.
Så här ser det ut just nu!!I morgon ska Jeppe lägga svart singel(diabas) bevid gången.

I dag har jag:

...jobbat mellan 8-17
...ätit nudlar till lunch
...provat kläder inför kräftskivan
...gjort klart sånghäftena.
...gjort namnskyltar till bordsplaceringen.
...ätit knäckemackor med ost, mums.
...duschat
...smort in mig med brun utan sol

Tränat på gympapasset!!

Efter jobbet i dag åkte jag inom systemet och handlade lite till kräftskivan, vi behövde påfyllning, hihi!!=) Därefter åkte jag och handlade en present till mormor (som snart fyller år), men jag kan inte nämna vad det är eftersom jag vet att du läser mormor, hihi!!=)
Sen raka vägen hem och bytade om, och därefter åkte jag hem till mamma och pappa, jag och mamma behövde gå igenom passet igen. Vi körde inte alla låtar, hoppade över dom vi var säkra på, och det känndes jätte bra. Ingen av oss har blivit nevös än, vi ska ju köra passet för första gången på torsdag, det ser vi fram emot=). Kommer nog bli nervös när det närmar sig, men lite nervositet är alltid bra!!
Mina fina killar!!


Söndag, snart måndag!!

I dag har jag:
...gått upp i tid, 09.00.
...handlat mat, bla till kräftskivan.
...övat på gympan med mamma.
...målat snapsglas i 4 timmar.
...fryst in en 8kg lax(som chefen fångat)
...ätit köttbullar och makaroner.
...kollat på film.Nu är snapsglasen färdigmålade!!

Inför kräftskivan!!

Nu har jag nästan handlat allt som behövs till kräftskivan, senast i dag köpte jag kräfthattarna, ett måste!!=)
Kräftbelysningen har vi lånat av Jeppes föräldrar, det kommer nog bli mysigt med dom!!=)
Målat!!

I dag har jag börjat målningen av snapsglasen, orkade bara måla 6st av 18, det tar ju rätt så lång tid.
Men här kan ni se hur dom första blev:
Gud va kul det var!!

Det blev jätte lyckat i dag, vi var ca 30st vara 15 av dom var helt nya. Alla ledarna var super duktiga och jag och mamma var jätte nöjda med våra låtar!!=) Här kommer lite bilder från gympan!!
Snart är det dags!!

Ja, snart är det dags att åka och gympa, gissa om jag är nervös??


Fredag!!

I dag har jag...

...jobbat mellan 8-14.30
...handlat mat.
...fixat sånghäften till kräftskivan.
...lagat pizza.
...ätit pizza, hihi!!
...övat på gympan inför i morgon.
...duschat.
...kollat på tv.
Bild tagen från google.se

Missa inte gympan i morgon!!

I morgon är det dags på ett extra gympapass, det börjar kl:10.00 och håller på i ca 1½  timme. Alla ledarna ska köra 3 låtar var, det kommer bli jätte kul. Kom dit och ta så får ni se!!=).Luftballonger!!

I går när Jeppe och Mats höll på med trappan så dök plötsligt 2 luftballonger upp. Dom flög jätte nära, så nära att vi trodde att en av dom skulle åka emot huset.
Örhängen!!

Köpte örhängen på ginatricot förra helgen och jag tyckte att dom var för långa så jag har gjort om dom lite. Jag tog bort dom understa "löven" och sen fäste jag dom på ett armband istället.
Så här blev det:
Snapsglas till kräftskivan!!

Förra helgen köpte jag snapsglas och färg, jag har nämligen tänkt måla kräftor på dom som vi kan använda till kräftskivan. Jag orkade inte göra det i helgen och jag har ju självklart inte haft någon ork att göra det denna veckan, men jag hoppas hinna göra det innan nästa helg då vi ska ha kräftskiva. Kanske jag hinner och orkar i helgen, då har vi inget uppbokat förrutom korpens extra gympapass kl:10.00 på lördagen. Det ska bli skönt med en lugn helg, det behöver jag. Plus att vi har många helger framför oss med en massa roligt inplanerat.
I söndags hittade jag en bra kräft-bild, men jag orkade inte ta tag i att måla alla då.


På bättringsvägen!!

I dag mår jag bättre, ingen feber och nästan ingen huvudvärk alls, så det känns skönt. Har inte gjort så mycket vettigt i dag, har kollat lite på VM, och försökt röra mig mer i huset än vad jag gjort dom andra dagarna. Eftersom jag inte känner mig helt frisk i dag så ska jag inte jobba i morgon heller, jag vill alltid vara hemma en dag då jag är frisk, det är dumt att gå tillbaka för tidigt. När man sen ska börja jobba igen så måste man ju kunna jobba till 100% och det kan man ju inte om man inte är riktigt frisk.

 


Trappan på framsidan!!

I måndags, i går och i dag så har snälla Mats varit här och hjälpt Jeppe att bygga trappan på framsidan. Och nu har dom kommit en bit på vägen, det kommer bli jätte fint.


Så här ser det ut just nu!!

39 graders feber i går!!

I går låg jag kvar i sängen fram tills Jeppe kom hem vid halv 5-tiden. Kollade lite på tv men somnade hela tiden, var så himla trött. När Jeppe kom hem gick jag och lade mig i soffan i stället och låg där nästan hela kvällen tills jag gick och la mig. Även ifall jag sov så mycket under dagen så hade jag inga probelm med att sova i natt.

I dag gick jag upp vid halv 1, och då hade jag mindre huvudvärk och feber. I går hade jag 39 graders feber och i dag 37,5, lite mer än vad jag brukar ha när jag är frisk. Det känns skönt att jag är på bättringsvägen och det enda jag kan göra nu är att vila, vila vila, eftersom jag fortfarande är matt i hela kroppen.


Jag är så glad att har haft mina prinskorvar här hos mig.Då var det dags igen...

...jag är hemma från jobbet, är sjuk. Jag började känna av det i fredags, kännde ett tryck över bröstet när jag andades. Sen på lördagen började jag även få huvudvärk, och tabletterna jag tog hjälpte inte. Kännde mig krasslig i går men jag åkte för att träna åndå, ibland kan man ju svettas ut det sjuka. Men jag kunde inte va med hela tiden, satt mig ner efter ett tag och drack lite vatten. La mig med en extrem huvudvärk och vaknade i morse med den samma. Sjukanmälde mig på jobbet, finns ingen chans att jag kan jobba nu. Har tagit tempen och den visar 38 grader, så jag har feber också. Har aldrig haft det konstiga trycket över bröstet innan, det får mig att tro att det kan bero på att jag har stressat på jobbet. Att en ibumetin inte fungerar mot huvudvären har jag heller inte varit med om innan. Jag bara ligger i sängen nu, orkar inte göra något, men jag borde försöka få i mig lite mat, har inte ätit något än. Jag ger det denna dagen och blir det inte bättre till i morgon så får jag åka och kolla det., man vill ju veta vad det är, kanske svininfluensan, det är ju inte omöjligt...

Kan inte fatta...

...att jag har sett ut så här. När jag vägde mer såg jag mig inte som så stor men nu när jag ser bilder från den tiden ser jag hur stor skillnaden är.

H&M klänningen!!

Var tvungen at prova min nya klänning!! Köpte även en underkjol eftersom jag tyckte att den var för kort att ha utan. Annars kan man ju ha leggings under, det fungerar också!


Tjejmiddag hos Elin!!

Tjejmiddagen i går var super mysig, började med middag och en massa skit snack hemma hos Elin i deras nya lägenhet. Fick hälsa på deras gosiga katt Gordon, jag ville bara ta med honom hem så go han var!! Efter att vi ätit gott och drucit gott så gick vi till Cuba Café och dansade salsa. Där var ett live band som spelade, jätte duktiga. Det var kul att röra på höfterna lite, alla gick verkligen i för det. Det var nästan lite Dirty Dancing för vissa, haha!!=) Dansade fram till halv 3, då kom snälla Jeppe och hämtade mig, tusen tack, du är bäst!!=)
Från Cuba Café

Var bara tvungen...

I dag har jag vatt på Nova med Karro, vi skulle handla en inflyttningspresent till Elin. Men vi råkade ju gå in på H&M också, så jag var bara tvungen att köpa en klänning, den var "typisk Malin", kunde inte motstå den. Vi hittade förrestän en inflyttningspresent till henne, inne på Salt & Peppar, två fin skålar. Har aldrig vatt i den affären innan, och gud va fina saker dom hade.Bilder på det jag shoppade i går!!

Detta handlade jag under min shoppingrunda i går, är speciellt nöjd med skorna, love them!!=) Ska självklart ha på mig dom i kväll, kanske den nya tröja också.God morgon bloggen!!

Ligger här i sängen och är jätte trött, måste gå upp eftersom jag ska träffa Karro på Nova om en timme. Vi sak köpa en inflyttningspresent till lilla Elin som vi ska till i kväll. Hoppas att det slutar regna, jag ville ju ha fint väder i dag.

Måste berätta om gådagen, det var hur mysigt som helst!!=) Jag kan ju börja med att berätta att jag shoppade lite efter jobbet, det blev ett par skor(la undan dom till senare på kvällen), en tröja och ett par örhängen. Visar bilder på det sen!!
Vid 5 tiden så kom Daniel hem till oss, killarna skulle ju mecka med bilen. Och vid 6 tiden dök Ola och Johanna upp, och då var det dags för Johanna och mig att köra och hämta Sandra. Hon slutade jobba 7 men vi åkte lite tidigare så att vi hann köpa bla dom skor jag lagt undan och handla tilltugg till kvällen. När vi hämtat Sandra så ringde vi och beställde mat, så den var lagom färdig när vi kom hem. Vi hann även gå inom macken och hyra 2 tjejfilmer. När vi kom hem satte vi oss på trädecket och mumsade på maten, jag beställde tonfisksallad, alltid lika gott!!=)

När vi ätit färdigt återgick killarna till garaget och vi tjejer intog soffan. Först blev det lite tjejsnack sen satte vi igång den första filmen, bröllopsduellen, rikktigt rolig film. Efter den filmen så klippte jag Johannas lugg, den hade växt jätte mycket, och sen igång med nästa film, Dumpad!! Den var också bra, det jag såg vad den ialla fall, somnade såklart i soffan som alltid. Lite efter 2 så kom killarna in, då var dom äntilgen klara för dagen, jag fattar inte hur dom pallade hålla på så länge.

Som ni förstår var gårdagen en riktig mysdag med tjejsnack och tjejfilmer, det kan ju inte bli bättre!!=)


Dagens bild!!

Jeppe hittade denna coola bilden på blocket, snacka om söta missar, skulle vilja ha alla. Och grym fotograf som lyckats få med alla missarna på samma bild!!
Korpen-annonsen i tidningen!!

I går var korpen-annonsen med i Lunds lokaltidning, så här såg det ut!!=)

Fotat med mobilen.

Underbart med massage!!

Efter jobbet så åkte jag till SENSA SPA och fick rygg och nackmassage, gud va skönt det var. Var stressade när jag kom dit, eftersom jag var lite försenad, men när jag åkte därifrån var jag helt avslappnad, man känner sig som en ny människa. Man borde unna sig massage oftare!!

När jag kom hem var det duschen direkt, var ju insmord över hela ryggen efter massagen. Sen lagade vi mat, idag blev det fajitas, mums.
Efter maten provade jag lite kläder, funderar på vad jag ska ha på mig på lördag då jag ska på tjejmiddag. Började även fundera på hur jag skulle sminka mig, kanske helt ointressant för vissa, men jag tycker att allt som har med smink och hår är jätte kul. Funderade på guldig ögonskugga, det var länge sedan jag hade det. Var självklart tvungen att prova det.!!=)
Ser fram emot helgen!!

Denna helgen är jag är uppbokad både fredag och lördag, så jag vill bara att det ska bli helg nu. På fredag kommer Sandra, Daniel, Ola och Johanna hem till oss. Killarna ska mecka med bilen, wii va kul, eller inte, hahaha!!=) Och vi tjejer ska mysa och kanske kolla på någon tjejfilm och vi kan fixa någon.=)
Och på lördag ska jag på tjejmiddag hos en av min gamla klasskompisar, Elin. Vi gick tandteknikerutbidningen tillsammans. Det ska bli jätte kul att träffa dom tjejerna, det var ett tag sen vi sågs nu. Hon har ju även hunnit flytta, jag har inte sett hennes nya lägenhet, är nyfiken.


Massage!!

I morgon har jag beställt tid för massage på SENSA SPA, har nämligen ett presentkort där som jag tänkte utnytja. Fick det var Lina och André när jag fyllde år men har glömt bort att använda det, men i morgon är det dags. Och det behövs verkligen, har lite ont i nacken och ryggen efter att ha börjat jobba efter semestern+ att jag kommit igång med träningen igen.
Bild tagen från google.se

Kolla in Jeppes blogg!!

Jeppe har äntligen bloggat, det var på tiden. Kolla in hans blogg här!!


Lovisas bilder från förra lördagen!!

Dessa bilderna tog Lovisa förra lördagen innan vi stack till Björka!!
Gympa!!

Nu är det dags att gympa igen, känns skönt att komma igång med träningen!!

Recept!!

Detta recept har både Lina och Sandra tjatat om, så nu äntligen delar jag med mig av detta underbara recept.Cool låt!!


Städat i badrumsskåpet!!

Jeppe jobbar i dag så, då har jag haft tid för mig själv. Efter frukosten cyklade jag hem till mamma och pappa, det var dags att gå igenom gympapasset igen. Det gick jätte bra, snart sitter allt, bara lite mer övning som krävs. När vi var färdiga cyklade jag hem och åt rester från gårdagen, fläskilé och fetaostsallad, mums!
Sen var det dags att ta tag i städning av badrumsskåpet, jag har behövt gör det länge nu. När man öppnade dörrarna så var man glad ifall inget trillade ut, där var kaos. Men inte längre, jag har torkat av, rensat och sorterat, så nu är det jätte fint!


Inför kräftskivan!!

När vi var och handlade mat innnan i dag så såg jag dessa fina ballonger, var tvungen att köpa dom till kräftskivan.Lördagen den 8/8

I dag har vi lagat jätte god mat, vi grillade fläskfilé och till det t vi potatis tillagad i ugnen och en fetaostsallad. Gott, gott, gott!!Kräftskiva i stugan!!

I går slutade jag tidigt, åkte några ärenden efter jobb, sen direkt hem. Hann sola i ca 45min sen dags att göra vid sig inför kvällen. Vi åkte och hämtade Tobbe och Lotten vid halv 4 sen åkte vi till Glimminge. Vi var jätte många på kräftskivan, tror vi var 20st+ barnen, det var nog rekord. Vädret var prefekt, sol och vindstilla så vi kunde sitta ute hela kvällen. Kräftorna var smarriga, man borde äta det oftare, det är ju så gott. Längtar redan till vår kräftskiva, då ska det krängas!!
Usch!!

Vill ni se något äckligt, kolla här:

http://www.break.com/index/two-girls-one-cyst.html

Jeansjacka!

På vägen hem från jobbet så åkte jag inom Mobilia, hittade en fin jeansjacka på Vero Moda som fick följa med hem!!
Bakad potatis med kräftröra!!

Hittade ett smarrigt recept i Metro i dag, bakad potatis med kräftröra. Har lagat och avnjutit detta nu, och det kan jag verkligen rekommendera.Bakpotatis med kräftröra och dill (4 portioner)

Bakad potatis                                                      4st
Kräftstjärtar                                                       300g
Rödlök                                                                  1st
Gräslök                                                          1 kruka
Dill                                                               ½ knippe
Citronpeppar                                                     1 tsk
Salt                                                                    2 krm
Créme fraiche                                                  500 g

1 Sätt ugnen på 175 grader.
2. Snitta kors i potatisen, Lägg potatisen på ugnsgaller.
Sätt in potatisen i ca 1 timme tills den blir mjuk.
3. Skala och finhacka rödlök.
4. Finhacka gräslök och dill.
5. Grovhacka kräftstjärtar.
6. Blanda detta med créme fraiche, citronpeppar och salt.
7. Ta ut potatisen och lägg på röran.
Garnera med kräftstjärtar och dill.Kräftskiva på fredag!!

På fredag är vi bjudna på kräftskiva av Jeppes släkt, dom har det varje år i stugan. Så i morgon måste vi förbereda lite inför det bla; packa, köpa vin och välja vilka kläder man ska ha på sig. Jag ska nog ha på mig löshåret så det måste tvättas och göras fint!! Längtar till fredag, älskar kräftor+ att det alltid är kul på dom kräftskivorna. Hoppas hoppas hoppas hoppas hoppas hoppas hoppas Loddilodd också följer med!!=)

Å åååå å å ååååå å å ååååå å!!!!

Till er som var på Björka när Scotts var där, vad tänker ni på när ni hör denna låten??Korpen bild!!

I dag har vi tagit bild som ska användas till reklam för korpen, sä här blev den.
(Vi är 2 gympaledare till, men dom kunde inte komma.)
Vi ska ha en jippodag den 22 augusti kl:10.00 på Eoshallen i Lund. Vi ledare ska köra ett pass tillsammans, blir  extra lång och med andra ord extra roligt!!=) Är du nyfiken på vår verksamhet och är intresserad att gympa för oss, kom gärna dit lördagen den 22/8 10.00. Alla är välkommna!!=)

Bilder!!

Här är några av de bilder Loddan tog i lördags innan vi stack till Björka!!=)


Klänning/fodral + smink!!

I dag var jag på H&M och Kicks och shoppade lite. På H&M köpte jag en svart klänning/fodral och en mascara. Och på kicks handlade jag puder och foundation.
Recept!!

Gör inte pizzasalladen efter ett recept, men jag kan dela med mig hur jag brukar göra den!!

PS. Även gott med röd paprika i!!


Shopping efter jobbet!!

Slutade tidigt i dag, åkte ifrån jobbet redan halv 3, annars slutar jag ju 5. Åkte inom Nova på vägen hem, köpte en svart klänning/fodral och smink, visar bilder på det sen. När jag kom hem så värmde jag en tallrik nudlar, kunde inte äta för mycket eftersom jag ska träna i kväll.Recept på bla pizzasalladen kommer för er som har önskat det!! Håll utkik här i bloggen!!=)

Pizzasallad!!

Gjorde en pizzasallad innan, det är så himla gott, man äter det för sällan. När vi åt hemmalagad pizza i går så hade vi pizzasallad till och i dag blev jag så himla sugen på det igen så jag gjorde en stor laddning. Sitter just nu och äter en tallrik, och där är massor över som jag kan ta med mig i morgon till jobbet.
Plasmaskärare!!

Jeppe hade beställt en plasmaskärare(kapar och skär i metall) som han fick i dag, och självklart var han tvungen att prova den. Han gjorde en Malin-skylt, så sött av honom!!=)


2 filmer!!

Filmade inte så mycket i lördags, blev bara 2 filmer!!Många bilder!!

Det togs många bilder i går!!


Bilder från i går!!

Här kommer bilderna från förfesten och Björka!!

Björka!!

I går var jag med Lotten och hennes kompisar på Björka, och vi hade jätte roligt!!=) Vi började hemma hos en av hennes kompisar, vi lagade hamburgare, spelade kortspel och drack för fullt. Klockan 22.15 kom taxin och hämtade oss,och då bar det av till Björka Loge!! Det var Black Jack som spelade, kanske inte det roligaset bandet för oss ungdomar, men dom äldre verkade gilla det!! Dansade bara lite inne på logen sen dansade vi på det andra dansgolvet resten av kvällen. Där var en bra dj med grym musik!!! Avslutade kvällen en en grillad korv med bröd, den satt bra!! Tack Lotten och ni andra för en mycket rolig kväll!!


Bjuder på dessa bilderna så länge...
 
...fler bilder kommer sen!!

Brossan 25år!!

I går firades brossan som har fyllt 25år. Jag och Jeppe var duktiga och cyklade dit, vi ville ju båda dricka, hihi!!=) Det var väldigt trevligt och han bjöd på god mat!!=) Jag låter bilderna tala för sig själv!!=)


RSS 2.0