Fridas examensfest!!

Förra fredagen tog Frida examen och kan numera kalla sig socionom. Detta firades i en lokal på Malmö högskola, där det servarades 3 rätters och god dricka. Det var väldigt många tal under kvällen, även vi tjejer hade hittat på lite bus. Svårt att förklara hur vi gick tillväga, men det innefattade en mystisk låda med äckligt/klibbigt innehåll och 10st siffror. Varje siffra motsvarade ett minne/en händelse eller en fråga. Hon fick leta upp en siffra och antingen svara på en socionomfråga eller så visade vi en bild eller ett förmål där hon skulle förklara vad hon tänkte på när hon såg det. Hon hade ingen tid på sig utan när vi kände oss nöjda med svaret så tryckte vi på en tuta. Tanken med detta var att Frida som är en grym lyssnare nu skull få stå i rampljuset och få dela med sig av sig själv och sin utbildning.
Vi var lite spända innan på hur det skulle gå, men det kunde inte gått bättre, det blev hur lyckat som helst!!
 
Efter mat, tal och bus så öppnade Frida presenterna och därefter så sattes musiken igång och vi dansade. Vi fick vara i lokalen till kl01.00 och efter det så åkte vi hem til Lina och Andrés lägenhet på efterfest.
 
Ett stort tack till Frida för en fantastisk kväll och tack Lina och André för att vi fick hänga i er lägenhet både före och efter festen=)
 

Kommentarer
Postat av: Nannis

Hahahahaha!!! Jag & Sandra ser ut som två jättar bredvid Lina!! Sjuk bild :-D

2013-01-27 @ 10:38:48
Postat av: Lina

Hahahahaha! Alla är så underbara & fina!
Rolig å lyckad kväll <3

2013-01-27 @ 10:43:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0