Vår prins har fyllt 1år!!

15.02.2013 exakt ett år efter att Max föddes firades hans 1års dag med ballonger, spagetti och köttfärsås(är det 1års kalas så är det), prinsesstårtor och en massa paket.
 
När jeppes klocka ringde på morgonon gick vi in för att sjunga för vår fina 1åring. Då stod han redan upp i sängen och väntade på oss. Vi lyfte in honom i vår säng och sjöng för honom där, och sen fick han öppna alla paketen. Den lilla bollen blev snabbt en favorit, den skulle vara i ena handen undertiden dom andra paketen öppnades.
Efter att allt var öppnat fick han vällig, sen somnade han och jag om i vår säng. Finns inget mysigare=)
 
Kl:17.00 hade vi bjudit till kalas, och på dagen var min mamma och Jeppes pappa här och hjälpte mig att fixa. Inte lätt att få ihopa allt med en busig 1åring här hemma. Vi städade, dukade, blåste upp ballonger och bakade tårtor. Hade inte klarat det utan deras hjälp. Tack än en gång att ni erbjöd er att hjälpa till!
 
När gästerna kom hit så vilade Max, men det dröjde inte länge förrän han vaknade till. Därefter vara han vaken hela kvällen, kan ju vara farligt att missa något. Han skötte sig utmärkt under hela källen!!
Han fick många fina saker bla, en vagn(sulky), kläder, en lampa, ett par skor, regnkläder, leksaker, en bok, en leklåda, en boll och en massa pengar.
 
Tänk nu har Max redan haft sitt första kalas, vår kille börjar bil stor. Varför ska tiden gå så snabbt, vill bara stanna tiden för snart fyller han väll 15år.
 
VI ÄLSKAR DIG, VÄRLDENS MEST UNDERBARA OCH FINASTE MAX!!!!!!!<3
 

Kommentarer
Postat av: Sandrix

Tänk att vi har känt den lilla solstrålen i ett helt år! <3

2013-02-19 @ 16:23:09
URL: http://sandypaprika.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0