Kick off!!

I torsdags och fredags var jag på kick off med jobbet, vi bodde på strandhotellet i Arild. Cheferna hade fixat en super bra konsult som höll i dessa dagarna. Det var inspirerande och givande, och denna erfarenheten kommer definitivt bidra till en positiv utvecking inom företaget.

Vi anlände vid halv 10 tiden och då åt vi en gemensam frukost. Sen mellan 10-16 höll konsulten ett föredrag för oss och där emellan hann vi även med lunch och fika.
Efter detta åkte vi till Nimis och tittade på det häftiga konstverk som Lars Vilks har byggt av endast drivved. Det var en lång och brant väg dit, så efter att vi kämpat oss upp för backen för att ta oss till bilarna så var man lagom svettig, ha ha.
En dusch på det sen vad det dags för en 3-rätters middag, otroligt god mat serverades. För dom som ville så kunde man efter maten basta och ta ett dopp, och detta gjorde självklart jag. Riktig härligt och avsvalkanade.
Sen var det efterfest i det största rummet på hotellet, för min del slutade kvällen kl:04.00, vilken rolig dag/kväll/natt det var.
Klockan ställdes på 07.45 för då var det dags för frukost och sen vid halv 9 var det dags för grupparbete fram till halv 1. Då bjöds det på lunch sen åkte vi alla hem.
Dessa 2 dagar var väldigt inspirerande/givande/roliga och underhållande.

Kommentarer
Postat av: Lina

Härligt och kul det ser ut! Du måste vara superglad att jobba på ett sådant bra ställe :D Den bilden till vänster på kollaget efterfest! ser riktigt rolig ut om man kollar under kjolen :D haha eller är d bara jag som är lättroad!

2010-08-30 @ 17:17:51
URL: http://arnebollar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0