Denna helgen!!

Ser fram emot denna helgen, då händer det an massa kul. I morgon ska vi hem till Jeppes föräldrar på middag, även Tobb och Lodd ska dit, kul!!=)
Och på lördag smäller det igen, då blir det Björka med Scotts, wiiiiiiiiiiil!!=) Läste på Sandras blogg att vi blir jätte många på lördag, oj oj oj, va kul vi kommer ha.
Vi båda längtar jätte mycket nu!!=)

Härliga bilder från förra gången vi var på Björka då Scotts spelade!!Kommentarer
Postat av: Sandrix

Har inte sagt något än tror jag haha. Men typ vid halv sju/sju något sånt. Ja det hade kanske gått, men då får ni ju komma ett tag innan det.. Annars får vi klippa det i nästa vecka eller något! Det är ni, vi, ola & johanna, kanske johannas kompis, emma & peter, kanske emmas kompis, lina, kanske andré, frida & johan, och kanske jessica från mitt jobb som va där förra gången. Hoppas att jag inte har missat någon? Tobbe och Lotten ska inte med? Känns som att vi har ett problem, komma dit och hem haha, är ju så många.. PUSS

2009-09-03 @ 22:07:30
URL: http://sandypaprika.blogg.se/
Postat av: Lina

Hej hoppsan!Lisa mår redan bättre efter kortison + antibiotika men kruxigt att få i henne tabletterna!Jag är ledig denna helgen jaaaa :-) Så jag kan ladda ordentligt! André ska med även han, han bara sa det ikväll! Så vi kommer 4st från Malmö! Det kommer bli fullt ös som vanligt när vi festar ihopa!!! Puss gumman Ps Ja filmen är kul stundtals men gillar ej hon som har huvudrollen..Cindy..så överdriven men det ska hon ju vara :) Hahahaha!

2009-09-03 @ 23:04:57
URL: http://arnebollar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0