Julfest med jobbet!!

I går efter jobbet var det dags för julfest och det var en väldigt lyckad kväll.
Vi jobbade fram till ca 15.30 sen bytade vi om och gjorde oss fina. Därefter åt vi pizza, chips och drack gott. Bla var det en som hade tagit med sig sambucca, och innan vi drack den så körde han sitt partytrick och tände eld på den. He he, underhållande!!
Vid halv 6 så tog vi alla taxi till där bussen skulle utgå ifrån. Och på plats var tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor som vi skulle dela bussen med. Innan vi gick på bussen så kom tomten och delade ut varsin julpåse som vi skulle använda oss av under resans gång. I påsen fanns ett champangeglas, ett snapsglas, en liten champangeflaska, en snaps, en tomteluva och en sånghäfte. Så under resans gång så sjöng vi snapsvisor och skålade.
Julfesten var utanför Skivarp och det var Danne Stråhed och hans team som underhöll. Efter middagen så startade showen och höll på i ca 1 1/2 timme. Och därefter tog dom bort borden i mitten av rummet så att vi alla kunde dans. Vi dansade nästan hela tiden tills det att dom stängde, det var en riktigt lyckad julfest och jag trivs jätte bra med mina nya arbetskamrater!!=)







Kommentarer
Postat av: Lina

Fy vad härligt du trivs så bra =) Ni ser ut att ha haft riktigt skojsigt! Puss gumman

2009-11-22 @ 02:26:41
URL: http://arnebollar.blogg.se/
Postat av: Sammah

Heej söte!!

Saknar dig så himla mkt. Allt e annorlunda på jobbet nu, det känns så tomt trots att kristin e hos oss nu.

Du verkar trivas så mkt på det nya stället och dina nya arbetskamrater. Hoppas att det verkligen e så o att vi kan träffas snart. P.S. Glöm inte mig =(

2009-11-24 @ 20:23:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0