Öland!!

Nu är vi hemma från den mysigaste resan ever, eller ja vi har vatt hemma ett tag nu men vi fick gäster så har inte haft tid att blogga. Vi har haft det helt underbart, de bästa två dagar någonsin, myst, myst och myst lite till, det har vi gjort. Sen har vi ju vatt på ölands djurpark också och kollat på fina djur. Så mysigt där var, dit ska vi sen när vi fått barn bestämde vi. Typ alla som var där var barnfamiljer, förrutom vi, haha!!=)
Hittade en camping direkt när vi kom dit, hittade en mysig plats och satte upp tältet. Allt gick jätte smidigt till madrassen skulle pumpas upp, pumpen vi hade köpt var inte så bra, det tog så lång tid att vi började blåsa upp den själv, då gick det undan. Efter att vi hade fått allt på plats så gick vi ner till stranden, bodde nästan brevid, och satte oss en stund. När det sedan började kurra i magarna så gick vi tillbaka och lagade mat, det blev soppa tilllagat i vårt fina stormkök. Vi hade ett eget bor som vi satt vid, och gud va gott det var  härligt att sitta utomhus och äta soppa, bara vi två(där var ju andra också men där var väldigt lugnt och tyst). Sen gick vi in i tältet och satt och snackade och åt annat gott som kakor och chip. Innan vi sov så gick vi en romantisk runda längs stranden, kändes som man var i en film=) Sen var det dags att sova, tog våra tandborstar och gick iväg till toaletterna i mörkret.
Vi sov jätte bra båda två, vaknade vid 8 och då startade vi med ett morgondopp, uppfriskande och skönt. Det var helt vindstilla och vattet var jätte fint. Efter det gick vi och duschade och gjorde vid oss. Sen åt vi frukost och packade ihopa tältet och begav oss till Ölands djurpark. Vi var där till och med 5 min innan dom öppnade. Väl inne gick vi runt och kollade och pekade på alla djuren och bara njöt av varandras sällskap.
Denna resan kommer jag aldrig glömma, det har vatt de två mysigaste dagarna någonsin med min älskling. Även ifall det var jätte lyckat har vi båda kommit på att vi är inga campingmänniskor, ha ha, vi är alldeles för bekväma av oss. Under hela resan har vi skratta åt allting känns det som, åt oss själva, åt andra som är så seriösa. Gud det har varit helt underbart kul, tack älskling för att jag fick uppleva det med dig!!=)








Bilder från Ölands djurpark kommer sen!!

Kommentarer
Postat av: Lina

ni e för goa ni 2 =) låter verkligen romantiskt alltihopa!!!!

2009-07-16 @ 01:53:32
URL: http://arnebollar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0