Kvällspromenad och filmkväll med Tobbe och Lotten!!

I går kväll var det underbart väder så vi var tvugna att gå en runda. Jeppe gick till och med i bara t-skirt. Vi gick upp till Mats och Christina för att kolla på deras nya uterum, och det har verkligen blivit jätte fint.
Efter att vi hade varit där ett tag så kom Lotten dit, alltid kul att träffa henne. Vi följde med dom när dom skulle handla lite snacks till filmen(Iron-man) och det slutade med att vi följde med tillbaka också och kollade på filmen med dom.
Efter att vi hade handlat körde vi inom oss så att vi kunde ta vår bil och släppa in lilla Tigge. Sen körde vi hem till dom, där Jeppe vann överlägste, eller hur (Loser)Tobbe!!!!=). Filmer verkade bra, det lilla jag såg.....hehe, somnade visst lite, vakande dock flera gånger av att någon sa: "Malin sover", "Malin sover igen", "nu sover hon igen"......LOL(BLOGG)hehe!!=) När filmen var slut åkte vi hem, då var klockan runt halv 1 och jag var jätte trött. Och när vi kom hem kunde vi bara hitta Måns här inne, vi tänkte att Tiger kanske hade gömt sig någonstans. Men sen plötsligt stod han utanför dörren, vår duktiga Tiger. Detta betyder att han har lärt sig att använda kattluckan. Så stolta vi är över honom nu. Han använt den igen under natten, så duktig han är. Men Måns fattar fortfarande ingeting, precis som vi hade förväntat oss....hehe, han är inte lika smart som Tiger.

 
Tobbe och Lotten!!=)                 Kattluckan som duktiga 
                                              Tigge numera använder!!=)

Kommentarer
Postat av: BLOGG

vaddå överlägset :O ..sluta ljug i din BLOGG ;)

2008-09-07 @ 13:29:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0