Hudvårdsparty!!

I går var jag, mamma och två kollegor till henne på hudvårsparty och det var väldigt intressant. Hon visade en maskin(ungefär samma form som en rakapparat) så gav galvansik strålning, som ledde till att några rynkor/mörka ringar under ögonen och finnar försvann. Och använde man denna ofta så kunde man bibehålla en huden man har i dag mycket längre.
Första månaden skulle man använda den 2ggr/veckan, därefter 1 gång/veckan.
Vi alla fick prova på ena halvan av vårt ansikte för att sen skulle kunna jämföra för att se ifall där blev någon skillnad. Och på både mamma och en av hennes kollegor kunde man se skillnade efter bara en kvart. Det var precis som att man hade gjort ett lite ansiktslyft, vissa rynkor var mindre och andra var helt borta. Jag kunde inte se någon skillnad på mig själv, men det kanske inte är så konstigt eftersom jag inte har så många rynkor.
Maskinen(+en massa krämer som håller i ett halvår) var rätt så dyrt, 3700:-, så vi ska tänka på det ett tag. Jag kollade lite på internet vad den kostade att köpa över ett internetföretag och då blev det lite billigare, så vi får se hur vi gör. Pappa är ju ofta i USA(den kommer därifrån) så han kanske kan köpa en billigt när han är där nästa gång.





För er som är intresserade av att veta mer om produkten så kan ni läsa här:










Få sparesultat hemma

Med den moderna tidens alla påfrestningar har spabehandlingar blivit mer än bara tillfällig lyx, det är något essentiellt för att både se och känna sig i form. I mer än 50 år har man på spa och skönhetssalonger använt sig av galvaniska strömmar och mjuk massage för att stärka cirkulationen och koncentrera energin i cellerna. Med mjuka masserande rörelser hjälper strömstyrkan till att fokusera cellernas energi och förbättra cirkulationen.

Med Nu Skin® Galvanic SpaTM System II och Galvanic SpaTM System II Executive kan du nu njuta samma nyttiga behandlingar bekvämt i ditt eget hem. Med sin avancerade patentsökta teknik behövs inte någon tidsbokning; Galvanic Spa tar hand om linjer och rynkor, ger nytt liv åt din hy och hårbotten och tonar din kropp.



Skillnaden med Galvanic

· Patenterad handhållen apparat som använder självjusterande låg galvanisk strömstyrka för att leverera verksamma ingredienser in i huden för förbättrad rengöring, fukt, cirkulation och lyster.

· Apparatens mjuka massage med hjälp av fyra utbytbara munstycken - för ansikte, hårbotten, kropp och riktade områden - arbetar tillsammans med speciellt framtagna produkter för att underlätta transporten av verksamma ingredienser in i huden för optimal behandling.


• Studier visar att en behandling med Nu Skin GalvanicTM Spa II Treatment kan förstärka leveransen av aktiva ingredienser med upp till 70% eller mer, i upp till 24 timmar efter behandlingen.




Ge nytt liv åt din hy med Galvanic SpaTM Pre-Treatment and Treatment Facial Gels

De förnyande ansiktsgeléerna drar tillsammans med ansiktsmunstycket ut grådaskig smuts och låter porerna andas, samtidigt som huden får nyttig näring som hjälper cellernas energi och återhämtningsprocess. Din hud kommer att se synbart yngre ut och kännas återupplivad och fräsch.

Ge nytt liv åt din hud med Nu Skin Galvanic SpaTM Pre-Treatment and Treatment Facial Gels, utvecklade med magnesium, (en nödvändig komponent för hudcellernas energicykel) och aspartat som balanserar hudens pH-nivåer.

· Pre-treatment-gelén avlägsnar orenheter så porerna kan andas. Lindrar och mjukgör huden.

· Treatment facial-gelén underlättar för huden att återhämta sig från påfrestningar, lugnar och ger ny vitalitet.




Hur fungerar en Galvanic-behandling?

· Under förbehandlingen är Galvanic-apparaten samt Pre-Treat Gel negativt laddade.


· Dessa negativa laddningar stöter bort varandra, vilket driver ned Pre-Treat Gel i huden.

• Pre-Treat Gel fäster sig på orenheter djupt i huden.

· Under nästa steg i behandlingen är Galvanic-apparaten samt Treatment Gel positivt laddade.


• Dessa positiva laddningar stöter bort varandra, vilket underlättar överföringen av nyttiga ingredienser ned i huden.
• Det positivt laddade instrumentet drar till sig resterna av den negativt laddade gelén från förbehandlingen, och drar därmed ut smutsen ur huden.

Kommentarer
Postat av: Nicole

Jag har själv använt med det här systemet sedan det kom ut och kan varmt rekommendera det till alla som funderar på att köpa ett eget Galvanic Spa system.



Visst kan man köpa ett något billigare kit från tex ebay, men då skall man komma ihåg att du behöver kanske lite start hjälp och svar på frågor. Det lär du inte få så mycket från ebay säljaren... Garantin samt instruktionsboken är på engelska.



Dessutom måste du (trots att de produkterna räcker länge, fylla på dem för eller senare). Det bästa är då att lägga beställningen med en sk ADR vilket ger bonuspoäng som sedan kan lösas in mot valfria GRATIS hudvårdsprodukter.



Om det låter intressant så hjälper aswelike gärna till och vägleder samt svarar på frågor.



Kolla även in våra egna Före och Efter bilder på vår hemsida! Mammas resultat är jättefint och hon är över 70 år! Själv fyller jag 40 i december... :-)



Ha en fortsatt bra dag



mvh

Nicole

Galvanic Spa Expert

www.aswelike.com

2010-08-18 @ 22:25:00
URL: http://blogg.amelia.se/aswelike

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0