Storstädning!!

Jag har städat hela ovanvåningen nu, det behövdes verkligen, har inte gjort det sen vi flyttade hit. Har hängt in jackor m.m i garderoberna där uppe, blev därför av med en del flyttkartonger. Har flyttat ner alla lakan, dukar och handdukar till trådbackarna i tvättrummet. Var verkligen skönt att få lite ordningen där uppe. Där står några flyttkartonger kvar men dom försvinner nog snart, ska försöka få in lite av dom grejerna i bokhyllorna vi har köpt till arbetsrummet. Dom rymmer nog ganska mycket.
 Jeppe och Mats har också vatt duktiga i dag, dom har bytt fönsterna i sovrummet och arbetsrummet. Nu är det bara 3 fönster till som ska bytas i huset, dom 2 där upp och badrumsfönstret sen är det färdigt.

 
Fönsterna i arbetsrummet och sovrummet är nu bytade.

I går var vi på ILVA och köpte en fin spegel till hallen, köpte även röda plastblommor som vi ska ha på bordet i köket. När vi kom hem från från ILVA i går satte Jeppe upp foderna runt dörrarna och de lister som saknades. Sedan händes speglen upp i hallen......äntligen, en helkroppsspegel. Har verkligen saknat det!!=)

   

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0