Kan inte tro att det är sant!!

Ha ha ha, för en lite stund sa Jeppe till mig "logga in på msn", "Varför det", säger jag då. "Jo, men bara gör det" tjatar han. Okejdå tänker jag och loggar in, då skickar han en länk till mig, och vet ni vad, det var en länkt till hans blogg. Ja, ni läste rätt, Jeppe har skaffat en blogg. Jag frågade om han hade tänkt på det länge, "nä, jag hade bara tråkigt och ville hitta på något" svarar han då. Ha ha ha, detta trodde jag aldrig.!!

Kolla in hans blogg här!!

Sol och värme!!

Det har verkligen varit underbart väder i dag, sommaren är här!! Älskar att vara solbränd med med solblekt hår, det är en sådan härlig känsla!!


Mors dag!!

Vaknade kl:12.00 i dag, skönt att få sova ut. Efter att vi hade ätit frukost så gick vi hem till mina föräldrar, bla för att hämta bilen, men även för att gratulera mamma på Mors dag!! Hon fick en marimekko-tillbringare med en svart blomma på av mig. Efter det åkte vi hem till Jeppes föräldrar för att gratulera hans mamma.
I dag har vatt en riktig slappedag, sovigt länge, njutit av det fina vädret och ätit grillat på trädäcket!!




Mamma=)

Pappas 50-års fest!!

I går så hade min pappa sin 50-års fest, oj oj oj va kul det var!! Dom vet verkligen hur man ska festa, och det var fullt ös redan från början. Jag var yngst, 23år och den älsta var nog runt 80år, men det märktes inte, en riktig FEST kan jag kalla gårdagen. Efter middagen var det dans och en massa bra musik och bad för vissa, haha!!=)
Tror klockan var halv 3 när jag och Jeppe dansade hem, skönt med gångavstånd!!


Tack mamma och pappa för en super rolig kväll!!




Kameran användes flitigt såklart, enjoy!!







Fredag!!

I dag på jobbet så bjöd Mats föräldrar på lunch, räkmackor, med lax, räkor och sallad, mumsigt. Dom hade även med sig prinsesstårta och muffins, men sånt onyttigt äter ju inte jag. Åt räkmackan kl:11.30 och den höll mig mätt jätte länge, åt inte middag förrän 20.00.



Även middagen blev super lyxig i dag, det var Jeppe som fixade allt. Han sa att han kunde handla på vägen hem, vi var sugna på något grillat. Jeppe fick laga allt själv eftersom jag har vatt hemma hos mina föräldrar och hjälpt dom med förberedelserna inför pappas 50-års fest i morgon. Så när jag kom hem från dom så hade jeppe gjort en potatissallad med vinägret och grillade. Lyxigt värre säger jag bara.
Han kan inte bara snickra, han kan laga mat också, haha!=)






Grattis mamma!!


Måns leker!!

Plockade fram den nya leksaken för att Tiger skulle leka med den, men han var inte så inresserad. Men det var Måns, även ifall han fortfarande är lite groggy.




Ny kattleksak!!

När vi var iväg med Måns i dag så sa veterinären att både Tiger och Måns var överviktiga och behövde banta. Hon sa att vi skulle dra ner på maten och ev. prova en ny matsort. Hon gav även ett tips om att vi ska sprida ut maten på olika ställen och att göra det till en lek, tex kasta en matbit ner för trappan så att dom kan spriga och leta upp den. När jag stod vid kassan för att betala så såg jag en passande leksak, en lite boll där man lägger i maten så får dom leka med den tills det kommer ut en bit. Ska prova den när Måns är piggare, hoppas dom gillar den!!=)


Dragit ut en tand på Måns!!

I morse kl 08:15 så lämnade jag Måns hos veterinären, i dag var det dags att dra ut den skadade tanden. Tanden mådde inte bra och vi misstänkte att det var den som var orsaken till att han hade probem med sitt öga. Det är ju inte kul när den man älskar mår dåligt, en katt kan ju inte säga till om han har ont.
Hämtade hem honom 17:15, då hade vi även med oss Tiger för vaccination. Operationen gick bra och det visade sig att han hade en varböld vid tandroten, så det var bra att vi drog ut den. Det visade sig även att den lilla knutan på tandköttet var en inkapslad benbit, förmodligen pga bilolyckan. Så även den tog hon bort. Så nu har Måns en tand mindre, är svullen, groggy och förhoppningsvis frisk och kry snart igen.
Veterinären trodde att det till alldra högsta grad var tanden som var orsaken till att hans öga rann, hoppas hoppas hon har rätt så att han slipper ha problem med sitt öga.

Vi fick med oss en massa medicin, bla smärtstillande och munskölj som han ska få. Vi håller tummarna för att vår lilla Måns slipper att ha ett rinnande öga och en ömmande tand, vi vill bara att han ska må bra.





Söta Måns är lite svullen och groggy.

Han ska få en massa medicinen bla, smärtstillande så att han inte har ont.

Dagens bild!!

I dag på jobbet gjorde jag en rolig frisyr på Mats, var tvungen att ta kort på honom, haha!=)


Black and white!!

Jag och Sammah(praktikanten på jobbet) har jätte kul tillsammans, jag trivs jätte bra med henne. Hade tex inte klarat att gå ner så mycket i vikt utan hennes stöd, tack Sammah!!
Hon har alltid sagt att hon vill lära sig hur man gör en inbakad fläta i luggen, jag brukar ha det på jobbet. Och i dag gjorde jag en på henne, så vi var lika fina i håret. Hennes föräldrar är inte svenska så hon har ett mörkt utseende, mörkt hår och bruna ögon. Och det är i stor kontrast till mig som är blond och blåögd, så vi kallar oss "black and white", haha!!=)


Är vi inte fina i våra inbakade flätor i luggen??

Gips till hela ovanvåningen!!

Gud vilket konstigt väder det har varit i dag, skönt att åskan bröt ut till slut, det har ju varit sånt konstigt tryck i luften hela dagen. Båda missarna var ute när det började, och kom inspringande och var jätte blöta.
När jag kom hem från jobbet i dag så stod Jeppe och lastade av en massa gipsskivor som vi ska ha till ovanvåningen. Han hade kört och hämtat dom på jobbet, där var så många att han var tvungen att köra två gånger. Nu har vi gipsskivor till hela ovanvåningen, skönt, så behöver vi inte tänka mer på det!!=)

Har vatt och tränat i dag, och fy fan va varm där var, mest pga av det konstiga vädert, man var ju varm redan innan. Jag brukar tycka att det är obehagligt om det är för varmt, men i dag var det skönt varmt, det bara rann och rann, gött!!=)

Midsommarfrisyr!

Provade att göra en midsommarfrisyr innan, jag satte i löshåret och sen skruvade jag det och till sist gjorde jag en knut på sidan. Jag gillar att ha håret uppsatt, men jag ville prova något nytt!!


Vad tycks??



Blond igen!!

Som jag skrev i går så slingade jag håret och det blev jätte bra, skönt att vara blond igen!=)



Midsommarklänning

Jag har fundert lite på vad jag ska ha på mig på midsommar, och en klänning vill jag gärna ha. Kom på att jag har en vit klänning som skulle passa bra, men den är lite för stor, speciellt innerklänningen. Men det går ju att sy in, det kan ju inte va så svårt. Isåfall tycker jag att den klänningen skulle passa bra, den är vit, sommrig och lätt att röra sig i, perfekt till midsommar.


 Vad tycker du??


Den är lite för stor , speciellt innerklänningen och behöver sys in,
annars tycker jag att den passar till midsommar.

Slingat håret!

Har varit hemma hos mamma och pappa innan, det var dags att slinga håret igen. När jag kom dit så var dersa grannar ute på gatan så jag passade på att hälsa på deras söta son Felix.
Om ca 5 min ska jag tvätta ur färgen ur håret sen ska jag snabbt föna håret, byta om och sen åka och träna.




Myskväll!!

Hade en jätte trevlig kväll med de bästa, tobbe, lotten, sandra, daniel och lina var här och myste. Först åt vi så att vi alla mådde illa, det blev ändå lite mat över. Efter maten plockade vi fram kubb, tjejerna mot killarna, och vi tjejer vann såklart!!=) Väldigt bahagligt väder , helt vindstilla och lagom varmt. Sen efter segern var vi sugan på efterrätt så då plockades annanaspajen fram, mums mums.
Jag som älskar att vara lekledare plockade fram lite spel som vi valde mellan, och det slutade med "Med andra ord". Ha ha ha, va kul det spelet är, vissa ord är ju bara omöjliga att förklara.
Sist men inte minst satte vi igång Wii fit, vi åkte bla skidor och nickade fotbollar.
Som ni märker hade vi en underbar kväll, och tiden gick alldeles för snabbt. Men så är det ju när man har kul. Tack alla som bidrog med ert sällskap!!





Är jag lik min mamma??

Kollade lite på bilderna från usa innan och jag hittade dennna bilden på mig och mamma, tagen på flygplatsen precis innan vi skulle åka hem. I vanliga fall tycker jag inte att vi är så lika, är mest lik pappa, men på denna bilden tycker jag det.

Vad tycker du??

Ha ha, vi båda kollar på pappa som står och berättar något och Patrik tar en bild på oss.

Måns!!

Så här ser lilla Måns ut just nu, rakat på ena tassen eftersom han var hos veterinären i onsdags. Han är så söt vår lilla Måns!!=)



Jeppe är glad för sina presenter!!

Jeppe är jätte nöjd med gårdagen, han fick bla, 2 solsängar, ett bord(till trädäcket), ett partytält, presentkort, terassvärmare och 2 ljuslykor till uteplatsen. Han fick även en säckakärra och en vagn till sin båtmotor.






En mysdag med min Jeppe!!

I dag har jag och Jeppe vatt iväg och shoppat och haft det jätte mysigt!! Jag köpte bara ett par skor, ett par vita, är jätte nöjd me dom. Vi köpte även en låda för förvaring av våra dynor och en terassvärmare.



Om ca två och en halv timme så kommer en massa underbara människor hem till oss, Tobbe, Lotten, Sandra, Daniel och Lina. Vi hade ju en massa mat över från igår, vill ju inte kasta för mycket, så det är perfekt att dom kommer hit och hjälper oss att äta upp det. Kommer nog inte kunna sitta ute, men det kommer bli mys mys ändå!!=) Jag längtar, ska bara ducha sen är jag redo för kvällen. Vinet ligger även på kylning, kan det bli bättre??


Nu är kalaset slut!!

Nu har alla gäster gått hem och vi ligger här i sängen och kollar på tv. Dagen har flytit på bra, och alla gillade maten. Jeppe fick en massa fina presenter, han fick även presentkort och pengar, så i morgon ska vi åka iväg och shoppa. Det har varit en lyckad dag, och extra skönt att det bara är lördag i morgon!!=)



 

Bilder från Usa!!

Här kommer lite bilder tagna med Patriks kamera!!

Bilder från Universal studios i Orlando.


Förberedelser inför morgondag!!

Nu har jag förberett vad jag kan i dag när det gäller maten. Jag har lagat fläskfié och kycklingfilé i marinad och 2 annanaspajer. Vi tänkte bjuda på kall mat i morgon, så fläskfilén och kycklingen ska ligga i varsin marinad över natten och gotta till sig. Och till det ska vi ha en pastasallad, vanlig sallad, potatis sallad(med vinägret) och mina hembakade bullar. Det låter väll smarrigt!!?!



Njuter av solen!!

N r vi vaknade i morsen märkte vi att det var jätte fint väder, så det måste ju utnyttjas. Eftersom vi ska ha kalas i morgon så har vi en del förberedelser som måste göras i dag. Men innan vi börjar med det så ska vi ligga och njuta av solen på vårt fina trädäck.


Hur går det med viktnedgången??

Ni som brukar följa min blogg kanske är nyfikna på hur det går med min viktnedgång? Sen jag började "banta" för ca 10 veckor sedan han jag gått ner ca 5-6kg. Jag har vägt min på två olika vågar, en digital på jobbet(som ej fungerar för tillfället) och en våg här hemma. Och eftersom den på jobbet inte fungerar så har jag fått väga mig på den här hemma och den är tyvärr inte digital så det är svårt att avläsa exakt. Men på ett ungefär så har jag lyckats gå ner mellan 5 och 6kg.
Det känns helt underbart, och det är jätte många som säger "gud va smal du blivit", "Oj, det syns verkligen i ditt ansikte" m.m. Att få sådanna komplemanger är som en bekräftelse att jag har lyckats. En annan bekräftelse är att prova mina kläder, vissa kan jag inte använda mer alls. Tex hade jag ett par shorts som jag levde i förrförra och förra sommaren och då satt dom perfekt, dom kan jag tyvärr inte använda mer. Jag älskade verkligen dom, men men får köpa nya när jag nått min mål.
För inte så länge sedan plockade jag fram en gammal vårjacka och då sa jeppe "för fan, den ser ut som ett hästtäcke, den kan du inte ha" Jag kollade mig i speglen och visst hade han rätt, den satt inte alls bra.
Allt med min viktnedgång har bara varit positivt, jag är mycket gladare och piggare, har bättre självförtroende. Det är roligre att se sig själv i speglen och den är kul att prova kläder igen.
Några kilo till sen har jag nått min idelavikt och då kommer jag vara superfin i en brudklänning!!!=)


Mina favorit shorts kan jag inte länge använda inte ens med skärp,
dom sitter pösigt och jag fyller inte ut dom alls.


Bjuder på fler före och efter bilder!!

Hår till krukgubbarna!!

När vi var och handlade mat innan så passa vi även på att handla gräs som skall föreställa hår till krukgubbarna. Vi hittade en söt lite burrig växt till den ena och köpte konstgräsfrön till den andra. Dom bommer bli hur coola som helst!!


Den vita får kort och burrigt hår och den svarta ska få långt och rakt hår!!

Kylen full med mat!!

Slutade klockan 14.30 i dag och direkt efter jobbet åkte vi till veterinären med Måns, han har nämligen fortfarande problem med sitt öga. Vi har även upptäckt en knöl på tandköttet brevid hans skadade hörntand. Veterinären sa att den tanden inte mådde bra och att den var anledningen till knölen. Så på onsdag ska den tanden dras ut. Hoppas bara att vi snart kan hitta orsaken till varför det rinner ur hans öga hela tiden.

Efter att vi hade vatt hos veterinären så åkte vi och handlade mat inför kalaset på fredag. Så nu är vårt kylskåp fyllt med mat. I morgon är det förberedelser inför kalaset, som står på schemat, städning och matlagning.



Presenter!!

I dag gick jag upp tidigt skulle ju sjunga för min lilla Jeppe, även Måns var med och gratulerade. Av mig och katterna fick han en piké tröja, en kudde, en (fusk-rotting)pall/avlastningsbord och två krukgubbar.


Katterna leker!!


Ätit på restaurang!!

Var tvungen att sticka hem tidigare från jobbet i dag, skulle på gympaledarmöte klockan 17.00
Efter mötet åkte jag direkt hem och sen gick jag och Jeppe till Milas för att avnjuta en husets plankstek. Oj, oj, oj va gott det var, smakade precis som alltid, smarrigt!!=) Vi ville ju fira att Jeppe fyllt 25 år, och då passar Milas bra eftersom det är gångavstånd dit!!



Bild tagen från google.se


Grattis Jeppe!!


Målat naglarna!!

Egentligen kan jag inte ha långa naglar i mitt yrke, men dom var ganska långa nu så istället för att klippa dom målade jag dom. Jag har ju vatt ledig och kunnat låta dom växa, annars brukar jag motvilligt klippa dom ofta eftersom dom är ivägen på jobbet. Får se hur länge dom håller nu, får vara försiktig med dom så kanske dom håller i några dagar iallafall.


Bilden tagen med min webbkamera på datorn, därför inte så bra kvalité.

Momma´s boys!!

Kollade precis på Momma´s boys på 3:an, det var ju helt sjukt, en av mammorna var ju rasist. Programet handlar om 3 killar som ska försöka hitta kärleken och deras mammor måste godkänna dom.
Jag brukar gilla sådanna program, så jag var nyfiken och ville se premiären i kväll. Och det känns så himla tillgjort, men nu blir man ju nyfiken att följa det för att se hur det går.
Den ena mamma hade en bestämd åsikt om vem hennes son ej fick dejta. Han fick inte dejta svart, asiater, judar, långa, tjocka, endast vita tjejer var okej enligt henne. Snacka om att hon fick en massa ovänner direkt.


Momma´s boys visas på 3:an måndagar kl:20.00


Var det någon som såg programet, vad tyckte du i så fall??

Utebelysning!!

Tack grymma Tobbe, nu har vi äntligen belysning på vårt trädäck, och det blev verkligen jätte bra!!=)


Så här fint ser det ut just nu!!=)


Allamys!!

Just nu sitter jag och Låddan och har Mollan-Låddan mys i soffan. Vi sitter med våra likadana datorer och är skit coola(tycker vi ialla fall). Och brödrarna Lindholm håller på där ute med belysningen på trädecket. Skönt med en slappe-dag!!=)

 
Mollan-Låddan mys                               Jeppe-Tobbe mys

Låddans 20-års fest!!

Vilken underbar kväll i går, alla var på toppenhumör och det var fullt ös redan från början!! Först var det tjejmiddag, vi åt tacos, mums. Sen kom lite mer folk, bla min Jeppe♥, kul att han också var med!!
Tack Låddan för ännu en toppenkväll med dig!!!=)


Kameran användes flitigt som vanligt!!=)










Laddad!!

Sitter just nu och väntar på att sticka hem till Lådda, i kväll är det 20-års fest som gäller. Tobbe är här och hjälper oss med belysningen där ute, men så fort han är klar ska vi köra!!!!!! Jag ska nämligen hjälpa Lotten att förbereda innan, det är därför jag sticker dit så tidigt. Först blir det tjejmiddag sen kommer lite mer folk, det kommer bli riktigt kul!!!!!=)
Jag ska ha på mig den svarta tuptopklänningen jag köpte i Usa, men jag väntar med att byta om till jag är där. Visar bild på klänningen sen!!!=)


 


Jag är laddad inför kvällen!!!!!!=)

Recept på köttfärspaj!!

Här kommer receptet på köttfärspajen som du ville ha Johanna!!=)



Pajdeg(gör dubbel sats om ni vill ha både botten och lock)
1 1/2 dl vetemjöl
50g kallt margarin
1 msk vatten


Fyllning
1 gul lök
1/2-1 dl konserverad svamp
150g blandfärs
1/2 paprika
2 krm salt
1/2-1 tsk timjan
1msk vetemjöl
1msk chilisås
1 1/2dl vatten
1/2 buljontärning


Gör så här:
1. Mät upp mjölet i en skål.
2. Smula sönder margarinet i mjölet
3. Tillsätt vattnet och arbeta samman till en dag.
4. Låt gärna degen vila i kylsåp en stund
5. Skala och hacka löken.
6. Fräs lök och svamp i en kastrull på svag värme.
7. Höj värmen något, tillsätt färsen.
8. Skär paprikan i tärningar och blanda ner i färsen.
9. Tillsätt salt, timjan, vetemjöl och chilisås. Rör om.
10. Tillsätt vatten och buljong.
11. Sänk värmen och låt koka i ca 5 min.
12. Sätt ugnen på 225 grader.
13. Pressa ut halva degen i ungsformen och häll i fyllningen.
14. Kavla ut resten av degen och lägg som ett lock.
15. Grädda pajen ca 20min i ugnen tills den fått fin färg.


Tänk på att receptet är för bara 2 pers!!

LYCKA TILL!!!!=)

Tack för i går!!

I går var en riktig härlig och lyxig kväll, den spenderades med goa Sandra och Daniel. Vi grillade hemma hos oss och dom erbjöd sig att ta med all maten, snacka om lyx!! Daniel är verkligen en stjärna i köket, han hade fixat grillspett och gjort en pastasallad, oj oj oj, va gott det var. Har inte ätit så mycket mat på ca 8 veckor(då jag började banta), men det var värt det.
Just det, innan maten klippte jag topparna på sandras hår, och som tack för det hade hon köpte nya salt och peppar till oss(jag fick det när jag fyllde år), eftersom lilla måns hade tatt sönder den ena. Tack så jätte mycket Sandra, det hade du inte behövt, vi har sagt att vi skulle dra det från måns veckopeng, hehe!!=)

Efter maten försökte killarna fixa så att jag får trådlöst intenet på min lilla dator, men det gick tydligen inte, något kanske måste bytas ut för att det ska funka. Eller så kan kanske Tobbe hjälpa mig i dag, jag håller tummarna för det!!!=)

Till efterrätt åt vi(ja jag åt också) chokladpudding med grädde. Det var en riktig syndardag för min del, och det känns i magen i dag, hehe. Den är inte van vid att äta så mycket och så onyttigt.



Tack för en supertrevlig och välsmakande kväll Sandra och Daniel!!=)



Jeppe överraskade mig i dag!!=)

I dag var det gympa som vanligt efter jobbet, och när jag kom hem möttes jag av matdoft här hemma. Jeppe hade lagat jätte god mat, kyckling, stekt potatis och bearneinesås. Men det sluta inte där.....när jag hade satt mig ner för att äta så går han iväg och med sig tillbaka håller han i en dator som han hade köpt till mig. Jag ville nämligen ha en liten "bloggdator" och då ville Jeppe vara snäll och köpa en till mig. Han sa "jag älskar att se dig glad" och det hade han rätt i, glad blev jag verkligen.

Tusen tusen tack världens bästa pojkvän!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!=)



Firat Lotten i dag!!

I dag har vi vatt hemma hos Tobbe och Lotten och firat att Loddan har blivit stor!!=) Hon fyllde nämligen 20år i söndags!
Det blev lite firande med Jeppes och Tobbes släkt i dag, och det blir mer firade av henne på lördag för då blir det party party!!
Av oss fick hon en väska och ett par örhängen, båda inhandlade i Usa!



Ni har väll inte glömt att kolla in Lottens blogg, ja nu har hon äntligen skaffat en!!=)

Snart klart!!

Efter jobbet var det raka vägen hem, hann sitta ner några minuter sen var det dags att byta om till träningskläder. Och efter gympan så fixade jag lunch till morgondagen och var klar precis när Desperet housewifes började.

Jeppe har gjort klart staketet runt trädäcket i dag, nu är det bara en dörr som ska byggas, skönt att det snart är klart!!



FÖRE:

EFTER:

Staket!!

Jeppe har vatt duktig i dag igen, en sektion av staketet är nu på plats. Nu kan man se mer hur det kommer se ut när det är klart!!=)


Bilden är tagen för några minuter sen, därför dålig kvalité.
Sen ska belysning upp och då kommer det bli ännu mysigare!!=)

Trappan är klar!!

Jeppe har vatt jätte duktig i dag, han har lagt klart golvet, byggt trappan och handlat virke till skaketet!! Det blev riktigt bra, och det kommer bli en mysig hörna när vi har fått upp staketet!!






Nä nu måste jag dra, ska iväg och träna!!

Grattis Lotten!!


Grillning och mys!!

I går var Sandra och Daniel hemma hos oss, vi grillade och hade hur trevligt som helst. Det får inte dröja lika länge tills nästa gång var vi alla överrens om, hihi!!=)





Trädäcket!!

I går fick vi en del gjort på trädäcket, men vi blev inte helt klara. Så i dag blir det nya tag, även en trappa ska byggas, om vi hinner!!



Här kan ni se vad som har hänt på trädäcket!!


Som ni ser har dom nya brädorna en annan färg men det kommer inte synas nästa sommar!!

Projekt uteplats/trädäck!!

Jag vatt lite dålig på att blogga nu de senaste dagarna jag vet, har inte orkat/haft tid. Jag har vatt hemma från jobbet mån-ons då orkade jag knappt göra något alls. I går började jag jobba igen+ att jag jag och mamma höll i vårt gympapass direkt efter jobbet. 
I dag har jag jobbat över, slutar egentligen 13.30 men jag stack inte hem förrän 16.00. Jag var själv kvar på jobbet den sista timmen, inte jätte kul en fredag, men men det händer ju inte så ofta på fredagar.

När jag kom hem från jobbet stack jag och Jeppe♥ till Bygg Max och köpte lite brädor/trall som vi ska ha till uteplatsen. I morgon blir det nämligen lite ändring/tillbyggnad av trädäcket. Tar kort på det under byggets gång så kan jag visa hur det blev när det är klart. Det ska bli kul att hålla på lite i trädgården i morgon, hoppas på bra väder!!=)

Sen på eftermiddagen ska jag hämta Sandra när hon slutat jobba så ska vi åka och handla mat, det blir nämligen grillning och mys på kvällen med underbaringarna Sandra och Daniel. Vi har saknat dom, det var alldeles för länge sedan vi träffade dom, vi har mycket att ta igen.!!=)




 
Trall ligger och väntar på att användas.                 Hmmm, vad ska vi göra??






Smygfotade Jeppe härromdan när han plåtade in dörren, det blev supersnyggt!!=)



Bilder!!

Här kommer fler bilder från vår semester i Florida!!









Fler bilder från resan!!


Bilder från Universal studios!!







Never seen pictures before!!

Här kommer lite fler bilder från Usa-resan som jag tog med min kamera. Visar fler bilder sen när jag fått min brors bilder!!







Inget jobb för mig i dag!!

Usch jag mår crap, och det blir inte bättre, har en extrem huvuvdärk, är jätte förkyld, har ont i halsen och är trött i hela kroppen. I går snackade jag med Mats på jobbet så han visste jag var sjuk och ev. inte kom till jobbet i dag. Men det känns så himla dumt att först vara ledig i en vecka och sen sjukanmäla sig första dagen efter semestern. Men jag kan ju inte hjälpa att jag är sjuk och kan jag inte jobba så kan jag ju inte.
Imorgon var det tänkt att jag och mamma skulle ta över ett gympapass, men just nu ser det ganska mörkt ut att jag kan vara med. Men mamma kommer klara det hur bar som helst själv!!=)

Jag gick upp för ca en halvtimme sedan men jag är fortfarande trött, även fast jag sov några timmar mitt på dagen i går och att jag gick och lade mig vid 10-tiden i går. Jag har tagit en ibumetin nu och väntar på att den ska börja värka, orkar inte göra något utan värktablett. Ska ta mig en dusch sen och försöka åka och handla lite frukost, vi har ju inget hemma.
.

Nu är vi hemma!!

Kom hem vid 11.30-tiden i dag, mormor och morfar hämtade oss på stationen och körde oss hem. Dom hade även med sig bullar så vi åt lunch tillsammans. Efter det att vi ätit gick vi och lade oss, vi har knappt sovit i natt, och jag vaknade för några minuter sen. Är fortfarande jätte trött man jag måste ju försöka hålla mig vaken.
I förrgår vaknade jag med ont i halsen och lite huvudvärk, och det har bara blivit värre och värre, och nu har jag även börjat få ont i ena örat. Jag antar att det beror på att man han gått från den varma temperaturen utomhus till den kalla miljön i alla affärer/hotell. Jag som verkligen måste jobba i morgon, hoppas det är bättre då!!



Har börjat packa upp lite nu, och här kan ni se vad jag handlat under resan.
(Förrutom det på bilden har jag handlat presenter till andra!!)

Dags att åka hem!!

Klockan är nu 8 i Usa och vid 3-tiden så flyger vi hem igen. Vi har precis ätit frukost och ska sola och bada lite vid poolen i dag, vi måste sen lämna hotellet 12.00. Vi bor nära flygplatsen så vi behöver inte åka så långt, skönt. Det första planet tar ca 2 timmar och då flyger vi till Atlanta. Och sen får vi vänta där i 2 timmar tills vi kan åka vidare till köpenhamn, och pappa kommer inta åka med oss därifrån utan han kommer åka vidare till Chicago, han ska jobba. Vi kommer vara hemma i Sverige vid 12-tiden i morgon förmiddag, skönt så hinner man packa upp och göra annat på dagen.

I går var det sol/bad och shopping som stod på schemat som vanligt, bad i poolen och shopping på "Dalphins mall". Jag handlade en jätte fin tubtoppklänning i mörklila. Visar bild på den när jag kommer hem, den är nerpackade nu. Under resan har jag även hittat en present till lilla Lotten hon fyller ju 20år snart!! Och jag har även hittat en present till söta Lina vars föddelsedagsfest jag tyvärr missar. 
Jag och Jeppe han verkligen shoppat mycket under denna resan, men billiga och bra saker så vi är jätte nöjda!!=) Sådana priser och affärer kan man ju inte hitta hemma så det är bara att passa på när man väl är här. 
Vi har bara vatt här i 1 vecka men det känns som 2, vi har verkligen utnyttjat tiden till max, inte sovit för länge på morgonen och varit uppe länge. Jag tycker att resan och alla upplevelser har varit underbart och hoppas att det inte dröjer länge tills vi åker till Usa igen.


Tack världens bästa mamma och pappa för att ni tog med oss på denna resan!!!!=)


Det roligaste på resan var på "Universal studios" i Orlando!!

Tvättbjörn!!

Jag som inte hade tänkt handla så mycket mer, hehe, jag köpte 3 bh, 8 trosor, och en kattleksak till våra prinsar. Vi köpte även med oss lite att äta i kväll, det blev bla, bröd, skinka, yoghurt och flingor. Nu är vi mätta igen och kollar igenom våra fynd, alla är nöjda som vanligt!!

Precis brevid parkeringen såg vi två söta katter och en tvättbjörn, dom var kompisar, så himla gulliga. Precis när vi skulle parkera så kom en som skulle mata dom, det var nog därför dom var framme just när vi var där. 




Den söta tvättbjörnen på parkeringen!!


Tvättbjörnen och en av katterna!!

  
 Jeppe och jag på WAL MART                                            Jeppe kollar på däck=)       

    

Köpte en massa fina underkläder!!




Hoppas alla har haft en kul Valborg!!=)



RSS 2.0