Målat ränder!!

I dag har jag målat ränder i Tobbe och Lottens lägenhet. Dom ville ha ränder sitt sovrum, och det är klart att man ställer upp när dom behöver hjälp. Trodde att det skulle ta två dagar, det gjorde det nämnligen när jag målade vårt sovrum, men jag blev klar i dag. Bara lite små justeringar, men det går snabbt att göra i morgon.




Steg 1: Tejpa med maskeringestejp där ränderna ska va.


Steg 2: Måla först med vitt intill maskeringstejpen, sen men de färger man valt.


Så här fint blev det!!

Dagens bild!!

Tiger har precis ätit frukost och är mätt och belåten!!


Tog denna bilden på Tiger i morse.


Bilder från i går!!

Vi hade det supermysigt i går, Karro bjöd på god mat, som vanligt och sen blev det en den tjejsnack!!=) Vi snackade bla om att vi måste ha en reunion snart med klassen, vi vill veta hur det är med alla andra tandtekniker, om dom jobbar och isåfall var. Hoppas det inte dröjer alldeles för länge innan vi har en reunion, ser verkligen fram emot det=)



Här kommer lite bilder från tjejmiddagen=)
 




Tjejmiddag!!

Om några minuter ska jag köra för klockan 19.00 är det dags för tjejmiddag hemma hos Karro. Jag var och handlade lite godis innan, det är ju ett måste när man sitter och myser. Är riktigt hungrig nu, ser fram emot middagen Karro ska bjuda på, hon sa något om tigerräkor i stark sås, mums.



  

The City!!

Gillar du The Hills som har visats på MTV så kommer du även gilla The City som är en spinoff serie från The Hills. Den handlar om Whitney, Laurens kompis, som flyttar till New York för att jobba med mode. Den är jätte bra, men massa intriger kärlek. Jag kollar på den via MTV´s hemsida, är du nyfiken är det bara att gå in på mtv.com och klicka på The City.



Whitney med sin kille Jay!!

Jobbat och tränat!!

Ja , jag vet att jag inte skriver så roliga inlägg under veckodagarna, jag har ju inte så mycket att skriva om, typ bara jobb och träning. Men men, ni får stå ut med det också, hehe.



Ja, i dag har jag som sagt jobbat, stack dit så att jag var där kl:07.00 så att jag kunde sticka kl:17.00, måste ju hinna till vårt gympapass. Hade sjukt mycket att göra på jobbet också, hade egentligen behövt jobba över. Men det var rätt så skönt att säga att "nu måste jag gå", samtidigt som det känns så dumt. Det betyder ju att Mats som jag jobbar med måste göra klart det jag inte hinner. Så med andra ord måste han jobba över ännu längre.

Jag var jätte trött i dag, och matt i kroppen efter gårdagens träning, trodde inte att jag skulle orka träna i dag. När jag satt i bilen på väg till hallen så kände jag "om det hade varit ett vanligt pass jag skulle gå på istället för att hålla i det själv hade jag hellre åkte hem och lagt mig på soffan". Men efter en engergidryck och några minuter in i passet ändrades det helt. Man får en sån kick av att stå där inne och få leda alla dessa motionärer, det var riktigt kul i dag. Tror att vi var runt 35st och så saknades ca 10 som brukar va där.


I dag var Jessica och Lena där, kul med folk man känner. Även Sandra och Johanna var flitiga i dag, ett stort tack för att ni kommer och stöttar oss.



Johanna och Sandra, kul att ni kom i dag!!=)


Hoppat in som gympaledare i dag!!

I morse fick jag ett sms av en på Korpen som undrade ifall jag och min mamma kunde ta ett gympapass i dag. Hon som egentligen skulle ha det kunde inte, hon skulle jobba och hon som vikarierar för henne var sjuk. Så om vi inte hade kunnat så hade som ställt in det.
Passet började kl:19.00 så jag åkte dit direkt efter jobbet. Hade egentligen behövt jobba över mer, men nu hade jag inget val. Så i morgon ska jag åka till jobbet en timme tidigare, måste ju sticka därifrån 17.00 eftersom vårt gympapass börjar 18.00. Just nu känner jag att det var tur att jag inte hann gympa i går, då hade jag förmodligen inte orkat träna både i dag och i morgon.
Det var riktigt kul att träna i dag även ifall vi bara var ca 15st, det var skönt att släppa jobbet för en stund och bara ge gärnet i mitten.
När jag kom hem så åt jag spagetti och köttfärsås som min fina Jeppe hade lagat, riktigt gott var det. Så nu sitter jag här mätte och belåten och nöjd över att jag har tränat i dag. Ska gå och borst tänderna nu och sen gå och lägga mig ska ju upp en timme tidigare i morgon.



Mycket att göra på jobbet!!

Som jag har nämnt tidigare så har vi jätte mycket att göra på jobbet nu, var tvungen att jobba över även i dag. Tyvärr hann jag inte träna, var inte hemma förrän tjugo i 7. Då satte jag igång att laga mat, var jätte hungrig, och Jeppe kom hem precis när maten var klart. Efter maten tog jag en skön varm dusch, och sen har jag bara ägnat kvällen åt att kolla på tv. Jag blir så himla trött av att jobba över orkar knappt göra något annat.




På fredag ska jag på tjejmiddag med två tjejer från min klass. Ska bli riktigt kul att träffa dom, det var inte så länge sedan jag träffade Karro men desto längre sedan jag såg Elin.


              
Elin                                             Karro 

Jobbat över!!

Var tvungen att jobba över i dag, har nästan precis kommit hem. Jag har varit jätte trött hela dagen, så det var ju inte den bästa dagen för min del att jobba över. Koncentrationen är ju inte på topp om man är trött. Kommer förmodligen behöva jobba över i morgon och på onsdag också, inte kul.....
Men chefen har satt in en annons, där han söker en till tandtekniker, så snart kommer en ny som kan avlasta oss andra lite. Där är några som har ringt på jobbet så snart kanske han kan bestämma sig för vem han vill anställa, känns som det är bråttom nu.


I kväll ska jag kolla på Lipstick Jungle, gillar verkligen den nya serien.


Värmepump!!

I morgon bitti så kommer en kille hit och ska kolla på vårt hus för att avgöra vilken värmepump vi behöver. Och när han har varit här har sammanlagt 4 olika företag varit och kollat, och då väntar vi bara på att få en offert från dom alla.
Sen ska vi äntligen få en värmepum installerad. Vi har snackat om det ett tag nu, och Jeppe har läst en massa om det på internet för att kunna va väl förberedd. När den sen är installerad så kan man duscha hur länge man vill, så underbart, nu kan vi bara dusch i ca en kvart sen tar varmvattnet slut. Men det kommer bli ändring på det snart, jippi!!=)




Gympa!!

Ska snart åka iväg och gympa, är egentligen trött och har huvudvärk men det är bara att bita ihop och åka iväg. Jag vet att jag kommer känna mig nöjd och piggare efteråt.



Ikea!!

I dag har jag och Jeppe vatt på IKEA, inte en jätte bra dag att åka dit kanske, det har ju vatt löning. Dom hade även problem i kassorna, man kunde inte betala med kort. Så vi fick först ta ut pengar i automaten och sen snällt stå och vänta. Men det gick faktiskt ganska snabbt. Jag stod i automatkön och Jeppe i kassakön och när jag hade tatt ut pengar så hade Jeppe kommit längst fram i sin kö, snacka om tajming.
Vi handlade inte så mycket i dag, det blev nya lampskärmar till 4 lampor och en liten spegel som står på fot. Den har jag tänkt använda när jag klipper folk + att den är super när man ska sminka sig. Vi passade även på att byta några handtag åt Tobbe och Lotten som dom ska ha till sitt kök.



Så här ser dom nya lampskärmarna ut!!

Videoklipp från igår!!

Här ser vi Jeppe, Daniel, Lina och Sandra!!


Daniel------->"Jag ska köra hem och lägga mig"
Ha ha ha ha ha!!=)




Här hjälper Jeppe till att städa, ha ha!!=)

Vilken lyckad kväll!!

I går var vi och bowlade som jag har berättat om tidigare, och det var riktigt kul=). Jag och Sandra körde, så det blev inget drickande för vår del, men den gjorde inte så mycket, sällskapet var kanon, så va hade kul ändå!!=) Vi bowlade mellan 22.00-24.00, och efter klockan 1(då dom stängde) så stack vissa vidare till slagt och vi(jag, jeppe, sandra och daniel) åkte till Mc Donald´s och käkade.

Klockan 20.00 träffades vi hemma hos Lina, i hennes mysiga lägenhet och kollade lite på Let´s dance och snackade en massa skit. Sen när klockan började närma sig 22.00 så stack vi till Kronprinsen, Lina hade bokat 4 banor till oss där. Bowlingen gick inte så bra för min del i går, men desto bättre för Sandra, hon var jätte duktig!!=)
Jeppe och Daniel var så himla roliga, dom två drack konstant. Och när vi skulle sticka därifrån hade dom precis beställt varsin öl till, ha ha, så den fick dom dricka upp snabbt.
Det var inte så mycket fokus på själv bowlingen efter ett tag, men det är ju inte så konstigt när dom flesta drack. När det var dags att sticka till Slagt var jag sugen på att hänga med trots at jag inte druckit, men Jeppe kände att det var bättre ifall han åkte hem, he he. Men men, det kommer ju fler tillfällen. Det var ialla fall en riktigt lyckad kväll, tack ni som gjorde kvällen minnesvärd!!!=)


 

 





 



 

 









 



Bowling!!

S art är det dags att köra iväg för i kväll ska vi bowla, superkul tycker jag!!=) Har sovit ca 1 1/2 timme när jag kom hem från jobbet så nu är jag pigg och redo för en härlig kväll med dom bästa!!=) Sist jag bowlade var med mitt jobb och då skadade sig en så illa att han fick åka ambulans, lite läskigt. Hoppas inget sådant inträffar ikväll.

Jag kommer självklart ta med mig kameran så i morgon kommer bilder!!



En glad Malin ser fram emot att bowla i kväll!!

Det var riktigt kul i dag!!

I dag var det andra gången vi körde vårt gympass och det var riktigt kul i dag. Förra gången var också kul men denna gången kunde man slappna av mer, och bara njuta.

I morgon blir det jobb mellan 8-13.30(om jag inte måste jobba över förstås), och sen ska jag åka hem, förmodligen städa lite, här är stökigt hemma. Och sen måste jag hinna med en powernap så att jag är pigg inför bowlingen på kvällen. Det ska bli riktigt kul!!

Bowling på fredag!!

För en lite stund sedan bestämdes det att vi ska åka och bowla på fredag, riktigt kul tycker jag. Det är söta Lina som har fixat ett gäng som ska följa med, alltid kul att träffa nya människor. Vi ska bowla mellan 22-24 och innan det ska vi träffas hemma hos Lina.
Eftersom det är på en fredag då man är extra trött är det bra att man hinner sov en stund när man kommer hem från jobbet, så att man orkar spela hela kvällen. Längtar jätte mycket till fredag nu!!=)


Örjanshallens bowling i Skelleftehamn
Bild tagen från google.se

Onsdag!!

Körde hem till mamma och pappa efter jobbet, åt lite, var super hungrig, och efter det gick vi igenom gympapasset. Allt kändes jätte bra, nu längtar vi båda till i morgon.

Jeppe är i Tobbe och Lottens lägenhet och hjälper dom att renovera, dom börjar bli klara, så snart kan dom flytta in. Jag ska faktiskt också hjälpa dom med en sak innan som flyttar in, nämligen att måla ränder i deras sovrum. Vi har gjort det i vårt eget sovrum och dom tyckte det var fint och ville att jag skulle hjälpa dom att göra likadant i deras, och det är klart att man ställer upp. Kanske vi målar redan i helgen, jag och Lotten ska ialla fall köpa färg snart.




Här ser man ränderna på väggen. Ränderna löper över 2 väggar och är i 2 färger(brunt och lila) och i 2 olika nyanser vardera. (Alltså 4 färger totalt)


Så här såg det ut när jag hade målat klart det, innan vi la golvet och flyttade in sängen.

Träning!!

Om ca en halvtimme ska jag åka och träna, jag är riktigt ladda i dag. Vet inte varför, ibland är man bara på extra bra humör, och det är jag i dag!!=) Fattar inte riktigt varför, det är ju bara tisdag och långt till helgen, men det är väll en blandning av, att det går så bra på jobbet, har världens underbaraste pojkvän, vänner som gör mig lycklig, ja jag har så mycket att vara glad över. Det är ju inte lönt att gå runt och sura för att det bara är tisdag, man väljer ju själv hur man vill leva, om man vill plugga eller jobba, det är ju upp till var och en. Jag känner mig så himla glad att jag redan vid 22års ålder jobbar med det jag vill. Jag har ju fått slita för att komma hit, men det ångrar jag inte en sekund.



En fråga till mina läsare:

Eftersom jag redan jobbar med det jag vill så undrar jag;



Bilder!!

Här kommer fler bilder från i lördags, tagna med Sandras kamera!!=)



Fina flickor!!=)

Sötaste Sandra och jag på dansgolvet!!

Synd att killen hoppade in när kortet togs, annars en fin bild på dig och mig, eller hur gumman!!=)

♥*The dream team*♥

Bild från i lördags!!

Hittade denna bilden på oss (från Piccaboo.com).


Gårdagen!!

I går var en riktig slappe-dag, gjorde inget vettigt förrutom plockade undan de sista julsakerna. Gick upp ovanligt tidigt med tanke på att jag inte gick och la mig förrän 5 i lördags.

Stack hem till mamma och pappa på eftermiddagen och gick igenom gympapasset med mamma, gjorde några småändringar. Sen när jag kom hem la jag mig i soffan och kollade på tv, råkade somna och sov i några timmar. Hade mobilen brevid mig med jag sov så djupt att jag inte vaknade när det ringde. Det var ju egentligen träning kl:19.00 man när jag vaknade 19.30 var det för sent. Hade inte pallat ändå, och jag behövde tydligen sova.

Runt 8-tiden kom Tobbe och Lotten hit, vi käkade kina mat tillsammans och kollade på tv. Filmen vi såg var väldigt lång och plötsligt upptäckte vi att klockan var halv tolv, alla skulle ju upp och jobba i dag så dom bestämde sig för att köra hem. Jag hade inga problem att somna, trots att jag hade sovigt flera timmar under dagen.



KINAMAT!!

Bild tagen från google.se




I dag har jag inga stora planer, har lagat mat, så nu är jag proppmätt. Det blir nog lite tv-tittande sen sängen, hinner inte med så mycket mer i dag. I morgon blir det däremot träning efter jobbet.

Videoklipp!!

Här kommer mitt första videoklipp!!



På den kan ni se när vi spelade plockepin!!=)





Tieto2!!

Shit vilken klockren kväll i går, precis så lyckat och roligt som alltid med dom töserna!!=) Det enda som fattades var Sing Star, det ultimata förfestar spelet, men vi spelade andra spel i stället.

Klockan 18.00 så kom Sandra och Daniel hem till oss, jag fixade lite med Sandras hår och vi drack varsin cider. Sen klockan 19.00 tog vi tåget till Malmö, och under tågresan kom vi båda på att vi glömde kissa innan vi stack, inte så smart med tanke på att vi precis druckit varsin cider. Så när vi väl kom hem till Lina så sprang vi in, det var verkligen kris, haha!!=)

Efter det gick vi och köpte varsin hamburgartallrik(vilket jag även är sugen på just nu) som var riktigt god. Undertiden vi åt snackade vi en massa skit och drack gott!! Efter ett tag förflyttade vi oss till soffan för den obligatoriska fotograferingen med Linas dator. Ha ha, alltid lika kul!!
När vi sen var sugna på Sing Star kom vi på att det inte fungerade, det fattades en sak, inte kul....=( Men men, det lösta sig snabbt, Lina kom på den briljanta idén att vi skulle spela plockepinn, riktigt kul att göra på en förfest. Efter det lekte vi en annan lek, man blir tilldelad att vara en annan människa/djur och sen ska man ställa JA & NEJ frågor och försöka lista ut vem man är. Några av de som användes under kvällen var; Pinsessan Madeleine, Iprenmannen, Blondinbella, Andreé, Doktor Phil. Även det är en roligt förfestarlek.!!

Plötsligt var klockan halv 1 och vi var tvugna att skynda oss till bussen, för då var det dags slagt. Vi kom nog dit vid 1-tiden och blev hämtade halv 5, tiden går så himla snabbt när man har kul, eller hur tjejer!!=) Kändes inte som att klockan var så mycket, vi var alla pigga och glada när vi stack hem, det sägs ju att man ska avsluta när man är på topp, hehe!!=) Inne på slagt träffade vi Andreé och hans kompisar, vi dansade med dom nästan hela kvällen, riktigt kul hade vi!!=) Tack Lina och Sandra för denna underbara kväll hoppas på många fler fina minnen med er!!=)


Här kommer lite bilder från kvällen!!=)










 







Ska försöka lägga upp ett videoklipp också!!

Lol, singstar fungerar ej!!

Vi som precis skulle sjunga sing star, tyvärr fungerade inte. Vi får underhålla oss på annat sätt, men det kommer ju inte bli några problem om jag känner oss rätt. Vi har ätit en supergod hamburgartalltik och nu sitter vi och dricker gott och snackar massa skit. Har inte tagit så många bilder än(inte så likt mig) men jag ska försöka bättra mig. Nä, nu måste jag avsluta, over and out!!



Kollat på Tobbe och Lottens lägenhet!!

Efter att jag hade vatt hos brossan så stack jag till lund för att komma hur det gick med renoveringen av Tobbe och Lottens lägenhet. Och det hade blivit jätte fint där, lite stökigt pga byggmaterial men man kunde föreställa sig hur det skulle se ut när det var färdigt. Lägenheten kändes mycket större nu när en vägg var riven och väggarna var målade vita. Dom hade lagt ett jätte fint mörkt golv(i valnöt tror jag), och köket var nästan färdigt. Alla luckor satt på plats och när jag var där så höll Jeppe på att kakla i köket, dom har valt ett jätte fint mörkgrått kakel, det kommer bli hur fint som helst när allt är färdigt.




 



Varit ute med brossans katter!!

Min bror har två katter som är vuxna nu och dom har aldrig fått gå ut eftersom han bodde på 3:e våningen innan. Men nu när han bor i en marklägenhet så har han bestämt sig för att låta katterna gå ut ifall dom vill. Så i dag stack jag hem till honom för att hjälpa till att hålla den ena katten, lite svårt för honom att göra det själv. När jag kom dit hade han redan satt på selena på dom, och det märktes att dom inte gillade det alls. Men det är ju inte så konstigt, vuxna katter han nog svårare att acceptera en sådan sak.
Till slut blev det dags att öppna dörren och låta dom gå ut och lufta pälsen lite. Men det tyckte dom inte var så kul, kanske för kallt, och det kom ju lite som en shock eftersom dom aldrig har vatt ute innan. Båda betedde sig likadant, hela kroppen sjönk så långt ner mot marken som den kunde+ att dom försökte springa in hela tiden. Naw, dom var så rädda, men jag tror att det är en vanesak, dom kommer förhoppningsvis vilja gå ut i framtiden.


 

 
 


Kalas!!

I kväll ska vi på kalas, Jeppes föräldrar har fyllt år så dom ska firas!! Vi ska inte vara där förrän 19.00 så man hinner ta en lite powernap innan. Jeppe ligger redan och vilar i soffan. Varför ska man vara extra trött på fredagar?, tur att vi inte ska festa i kväll, det har jag nig inte orkat. Men jag är riktigt laddad inför morgondagen!!=)



Grattis Mats och Christina i efterskott!!=)
 

Träningsvärk!!

Lyckoruset från i går satt i även i morse, var så glad att jag satt och sjöng med alla låtarna på vägen till jobbet. Men sen mot eftermiddagen gick det över till huvudvärk, så jag fick ta en ibumetin, sen släppte det.

Efter jobbet åkte jag hem till mamma och pappa, vi gick igenom passet igen, och gjorde lite småändringar. Vi kände att vi behövde öka intensiteten på några ställen. Så nästa torsdag så ska vi prova ifall det blir bättre med det vi ändrade. Vi har även bytt ut den sista pulslåten, från  "Hur svårt kan det va"? (Linda Bengtzing) till  "Värsta schlagern" (Markolio & Linda Bengtzing). Vi har nästa behållt samma rörelser så det blir inte så svårt för oss att komma ihåg.

I morse märkte jag att jag hade fått träningsvärk efter gårdagens träningspass, men inte där jag hade förväntat mig det. Jag trodde armarna, eftersom vi har så många armhävningar, men jag hade träningsvärk i vaderna. Antagligen eftersom jag var så laddad att jag stod på tårna hela tiden, vilket inte är så bra, men men det är något jag får tänka på till nästa gång.




Glömde berätta en sak i går, både jag och min mamma fick nämligen blommor av söta Sandra och hennes mamma. Tack så jätte mycket, vi blev superglada!!=)




Längtar till lördag!!

Gud vad jag längtar till lördag nu då är det mini-blogg fest igen, med de finaste!!=) Vi hade så himla kul sist och ser verkligen fram emot att umgås med dessa goa töser, synd bara att Lotten inte kunde följa med=(
Det blir förfest hemma hos Lina, det ultimata eftersom hon bor i malmö. Och sen blir det slagt, vårt favoritställe!!
 

Någon annan som planerar att sticka till slagt på lördag??


Här kommer lite sköna bilder från förra blogg-festen!!=)









Wiiiii, va kul det var!!

Ja, nu är det äntligen gjort, nu är premiären över. Så himla skönt att få det överstökat, och det var riktigt kul. Och det var mycket folk också, 40+, vilket är jätte mycket tycker jag. Jag var jätte glad att mina kompisar, Sandra, Lina och Jessica var där och stöttade oss. Känns alltid mer trygt att kolla på ett välbekant ansikte, tack för att ni kom!!

Jag blev mycket tröttare än vad jag hade förväntat mig, man vill ju göra rörelserna till 110% och då blir det ju jobbigare. Det såg ut som folket hade hyffsat lätt att hänga med, och det var många som sa att dom gillade musiken. Det var till och med en som sa att det var ett av de roligste passen hon hade varit på. Och det är ju verkligen bra betyg. Där var en anna som kom fram till mig och sa att jag såg väldigt säker/ avslappand ut och att det såg ut som jag inte hade gjort något annat. Ökat självförtroende eller vad!!=)

Under strechingen så frågade jag om folket tyckte att det var kul, och då var det många som sa ja, och applåderade. Snacka om att man blev glad då, kunde inte bli bättre.

Efter passet fick vi feedback, hon sa att det var ett jätte bra pass, bra musik och bra rörelser. Hon påkepade att vi skulle vara lite tydligare vid byte av rörelse, så det ska vi tänka på till nästa gång, och jag skulle även tänka på attt sträcka lite mer på överkroppen och vara tydligare. Det är bra med feedback så att man kan bli ännu bättre.

Nä, nu måste jag gå och dusch, har ju svettats som en gris innan, haha!!=)

I morgon smäller det!!

Gud vad jag har vatt nervös i dag, undra då hur jag kommer må i morgon?? Jag har mått illa från och till, och vill bara få den första gången överstökad nu.

Efter jobbet åkte jag hem till mamma, vi körde passet en sista gång innan premiären i morgon. Båda två hade sprängande huvudvärk, inte så konstigt eftersom vi går och tänker för mycket, det är många funderingar i mitt huvud just nu; Hur kommer det gå?/ Kommer vi komma ihåg alla rörelser?/ Vad vi ska säga?/ Vad kommer motionärerna tycka?/ Kommer det va kul att stå i mitten?.

Eftersom passet börjar klockan 18.00 kör jag direkt dit efter jobbet, skönt så slipper jag gå hemma och bli mer nervös. Mamma stackaren slutar 12.00, och då kommer hon ju bara gå hemma och tänka på passet hela tiden. Jag är glad att jag jobbar till 17.00.
Det är redan en del som har sagt att dom kommer och stöttar oss i morgon, när vi räknade så blev det ca 20st, det ska bli spännade att se hur många som dyker upp. Jag känner att det kvittar om det är lite eller många, men kommer ju ändå stå i mitten och göra samma sak.


Just nu längtar jag tills det är denna tiden i morgon!!=)

Träna!!

I går hände inte så mycket, jobbade mellan 8-17,  när jag kom hem åt vi varma mackor som Jeppe lagde, sen slappade vi framför tv:n tills den var dags att gå och lägga sig. Det är skönt med sådana dagar ibland!!=)

I dag hade jag tänkt träna, ska kolla upp lite saker som jag och mamma har funderat över inför vår gympapremiär i övermorgon. Tex, "hur ofta ska man säga till/påpeka att det är byte av rörelse"?, och "går man åt samma håll som motionärerna vid nedvarvningen"?, ja, vi har lite att fundera över.




2 DAGAR KVAR TILL VÅR FÖRSTA GYMPAPASS!!


Middag hos mormor och morfar!!

Kl:14.00 ska jag hem till mormor och morfar och äta middag, och sen i kväll väntar träning!!


I dag har jag en inbakad fläta i luggen!!

Svamparna gör uppror, haha=)!!

När jag hade klippt klart så kom mamma hit, vi behövde gå igenom gympapasset igen.
Nu sitter jag bara här och väntar på att Jeppe ska komma hem så att vi kan beställa mat. "Svamparna"(haha, jag och Lotten) har bestämt att vi ska beställa mat i dag, vi orkar inte laga något. Shit vad jag är hungrig nu, hoppas han kommer hem snart!!=)



Svamparna!!

Klippt Karros syster!!

Har hunnit med att klippa Karros syrra i dag!!


FÖRE:
 



EFTER:
 

 



Kalvin, hennes son tyckte att det var jätte kul att leka med mig!!=) Och det tyckte jag med, hihi!!=)








Han pussar på mig, så himla söt!!=)

Resultatet!!

När jag kom hem från frisören var det klydd med blogg.se så därför har jag inte uppdaterat förrrän nu. Frisören tonade håret med mellanblonda slingor, och jag är jätte nöjd. Det kunde ju inte bli värre än vad det var innan, hehe!!=)


FÖRE:


EFTER:
 


Frisören!!

Ska till frisören om en halvtimme, hoppas verkligen att hon kan fixa till mitt hår. Är lite nervös!! Lägger ut före och efter bilder när jag kommer hem!!=)


Denna färgen har jag nu.

Tack för en mysig kväll!!

Nu har Sandra och Daniel åkt hem, det var trevligt som alltid när man träffar dom. Vi åt tacos och en massa godsaker, och kollade på Let´s dance såklart. Var lite förvånad hur dåliga vissa var, och blev imponerad av Morgan och Leila, dom kommer säkert gå långt. Orkar inte skriva så mycket mer just nu, är jätte trött och ska gå och lägga mig.

Tack Sandra och Daniel för ert trevliga sällskap!!=)


Mys med fina Sandra!!=)


Måns blev glad när Sandra ville leka med honom!!=)

Äntligen fredag!!

Så här ser min helg ut:


FREDAG:
Äntligen fredag, skönt med en mjukstart på jobbet denna veckan, gud va lyxigt det hade vatt ifall man bara jobbade ons-fre varje vecka. Men då hade man ju inte tjänat lika mycket, he he, så det går ju inte!!

Körde och handlade mat direkt efter jobbet, Sandra och Daniel kommer hit i kväll och då måste vi ju äta något. Det första jag ska göra när dom kommer hit är att klippa Sandra, och då kan ni ju räkna ut vem som ska laga maten. Det var Sandra som kom med den briljanta idén att killarna skulle laga maten. Jag nappade direkt, hihi!!=)
Självklart ska vi se Let´s dance i kväll, ska bli kul att se hur Blondinbella dansar.



Sötisarna Sandra och Daniel!!=) (Bild lånad från Sandras blogg)



LÖRDAG:
I morgon ska jag själv till frisören, och efter den ska jag klippa 2 st, mycket klippande för min del just nu, men det är bara kul!!=) Och sen på eftermiddagen ska jag och mamma träna på gympapasset, vi båda är riktig ladda att få visa upp vårt pass!!=)





SÖNDAG:
På söndad är vi bjudna på middag hemma hos min mormor och morfar, dom bjuder alltid på god mat!! Och sen på kvällen blir det någon form av träning, antingen tränar vi på vårt eget pass eller så åker vi in till lund och tränar, vi får se hur vi känner.






6 DAGAR TILL VÅRT FÖRSTA GYMPAPASS!!


Första jobbdagen!!

Ja, då var första jobbdagen avklarad, skönt att börja en onsdag, för då är det är ju snart fredag igen!!=). Stack hem redan 4, vi har inte så mycket att göra nu nämligen, alla tandläkare har inte kommit tillbaka från semestern än.

I kväll blir det träning för min del, har varit dåligt den senaste tiden, har bara tränat hemma på vårt gympapass. Vi ska ta med oss skivan med vår musik i kväll och prova så att allt fungerar, skulle vara hemskt ifall den inte gjorde det.




8
DAGAR TILL VÅRT FÖRSTA GYMPAPASS!!


Dags att börja jobba igen!!

Ja, i morgon är det dags att börja jobba igen, dags att komma in i de dagliga rutinerna. Känns faktiskt helt okej, klart att det tar emot att börja gå upp tidigt igen, men att jobba känns bara kul.

I morgon efter jobbet ska jag åka och träna, Jeppe ska till Tobbe och Lottens lägenhet och jobba så han är ändå inte hemma.

Längtar tills på Fredag för då kommer Sandra och Daniel hit!!!=)

Topmodel 11!!

Har tränat på gympapasset med mamma i dag igen, gjorde inte så mycket, gjorde bara de småändringar som Glenn påpekade i går.
Efter det så har jag städat och lagat mat, väntar bara på att Jeppe ska komma hem så att vi kan äta.


I kväll börjar Topmodel11, och det ska jag kolla på!!=)


Bjudna på middag!!

Ska hem till mamma och pappamiddag kl:18.30, även Glenn och hans fru ska dit. Det blir lite som ett tack för att Glenn har hjälpt oss i dag. 
Dom bjuder på potatisgratäng och baconinlindad kyckling med philadelhia fyllning, riktigt mumsigt!! Aldrig fel med gratis mat, hehe, hade inte riktigt orkat stå och laga något själv i dag, är som himla trött efter vårt gympapass.


potato sunchoke gratin 

Det känns jätte bra!!

Nu har vi äntligen fått vår feedback av den "bästa av dom bästa" Glenn!!!!=) Det var bara några småändringar, saker som också hade tänkt på själv och inte riktigt vetat vad du skulle ändra. Men nu vet vi, och vi är jätte tacksamma för hans hjälp. Han sa att detta kommer bli ett jätte bra första pass, vi är så glada, mamma och jag!!=)

Tack än en gång Glenn!!!!!!!!!=)






Kom gära och prova vårt medelpass, vi kommer att ha på torsdagar kl:18.00 och det är på Eoshallen i lund!!

Första passet är den 15/1 kl:18.00

När är alla välkommna, och ta gärna med en kompis/släkting.=)



10 DAGAR TILLS VI SKA HÅLLA I VÅRT FÖRSTA GYMPAPASS!!

Träna på gympapasset!!

Har precis ätit frukost och ska sticka hem till mamma och pappa nu, dags att visa vad vi går för. Glenn, en jätte duktigt gympaledare ska komma och tittat på oss, och se hur det går. Håller tummarna för att han tycker att vi har gjort ett bra jobb!!!!!!!



HAVRE RINGAR och fil åt jag till frukost i dag. Mycket gott!!!=)

Snart börja jobba!!

Ja, då ska man snart börja jobba igen, Jeppe börjar i morgon och jag på Onsdag. Denna ledigheten/semestern har kännts jätte lång, förmodligen eftersom vi har hittat på så mycket.


Detta har jag hunnit med under ledigheten...
...firat Mats(på mitt jobb) 50 års dag.
...firat min första jul tillsammans med Jeppe hemma hos mina föräldrar.
...vi har varit hemifrån några dagar då vi var i stugan, det var mysigt, och katterna uppsakttade det.
...tränat, tränat, tränat massor tillsammans med mamma på vårt gympapass.
...lekt frisör några gånger.
...firat en underbar nyårsafton tillsammans med Tobbe och Lotten.
...råkat färga håret för blont/gult, haha
...haft mysiga stunder tillsammans med min Jeppe.




11 DAGAR TILL VI SKA HÅLLA I VÅRT FÖRSTA GYMPAPASS!!

Träningsvärk!!

Tog lite sovmogon i dag, var jätte trött, trots att jag sov en timme mitt på dagen + att jag gick och lade mig i hyffsad tid
I går kom Tobbe och Lotten hit, vi käkade mat från Valentino, och kollade på bla Hostel 2. Vi såg Hostel 1 tillsammans för inte så läge sedan så vi ville se 2:an så fort som möjligt. Dessa filmer är helt sjuka, men va någon anledning tycker jag att dom är bra.

När jag vaknade i morse kände jag att jag hade träningsvärk från gårdagens träning. Känner i hela magen, bröstmusklerna och axlarna/ryggen. Detta är ju ett gott tecken, om jag fårn träningsvärk så kommer dom som tränar vårt pass också få träningsvärk.
Har precis ätit upp min frukost, ska sticka hem till mamma och pappa nu, dags att träna igen.=)



Tränat + lekt frisör!!

Ställde klockan på 08.30 i dag eftersom jag visste att frisören skulle ringa upp mig när dom öppnat vid 9. Men jag var ju så trött att jag snozzade enda tills jag vaknade av att telefonen ringde. Och det var ju frisören precis som jag hade trott, men tyvärr hade dom inga lediga tider i dag, och inga måndag eller tisdag heller. Så nu får jag stå ut med denna hårfärg tills nästa Lördag, då hade dom en lucka, det var tur. Annars hade jag ju fått ringa någon annan salong.

Men men nog snackat om mitt hår, över till något annat. Jag stack hem till mamma och pappa vid halv 10, jag och mamma tränade på vårt gympapass. Och för första gången så gjorde vi alla rörelser fullt ut, och jag höll verkligen på att , speciellt när vi gjorde armhävningar. Men blir nog bra i slutändan.
När vi hade kört igenom passet en gång så stack jag hem för då var det dags att klippa Karros hår. När jag var färdig med det så var jag tvungen att äta, var jätte hungrig.

Om en lite stund ska mamma komma hit, vi hade tänkt köra passet en gång till i dag. Det börjar ju bli lite ont om tid, vi ska hålla i det första passet nästa torsdag, tiden går snabbt. Och vi vill verkligen göra bra ifrån oss, så därför övar vi så mycket vi kan.

Och på måndag kommer en gympaledare hon till oss för att kolla hur det går, så kan vi få lite feedback, det kan behövas. Hoppas, hoppas han tycker att det är bra. Visar det sig att han tycker att vi ska ändra på mycket så tror jag inte att vi kommer hinna lära oss det nya. Jag håller tummarna för att det är okej!!



FÖRE:
 



EFTER:
 

Vem läser min blogg??

Har haft många läsare i dag men inte så många som kommenterar, är lite nyfiken på vem som läser min blogg. Kanske gamla klasskompisar, eller bara någon som hittat genom andra bloggar och fortsatt läsa.
Hade vatt kul att få reda på vem som tittar in på min blogg, lämna gärna en kommentar, så kan jag besöka din blogg också, ifall du har en!!=)



Dagens middag!!

I dag hittade vi på ett  nytt recept. Vi åt tagiatelle med skivad kycklingfilé, broccoli, svamp och en god örtsås till det. Vi har tidigare ätit en färdigrätt som var liknande, så vi bara provade oss fram, och det blev jätte gott. Vi hade även gjort en god mozzarella och tomatsallad, blev inspirerad av Tobbe och Lottens mat i går.


Fler bilder från nyår!!

Här kommer lite fler bilder från nyår, tagna med Tobbes kamera!!



 

 






Det trodde jag inte...

Jag vägde mig i morse för första gången på jätte länge, nog 2 månader sen sist. Har inte vågat eftersom jag var helt övertygad att jag hade gått upp några kilo, med tanke på all skit jag har stoppat i mig. Men jag hade inte gått upp något alls, trodde inte att det var sant. Det måste vara för att jag inte tränat på länge och därmed förlorat muskler, för dom väger ju en del. Detta måste vara första julen jag inte gått upp i vikt, jag är riktigt förvånad, men glad förstås.=)!!!!



Bild tagen från google.se

Bilder!!

Det är ju ett underbart väder i dag så jag var tvungen att ta en sväng med kameran i trädgården. Måns och Tiger höll mig sällskap.


Tiger har fått syn på en annan katt!!







Söta Måns njuter av det fina vädret!!







Måns undrar varför julgranen numera står utomhus!!



Tiger väntar på att bli insläppt!!

Måste boka tid hos frisören!!

Sov ut riktigt ordentligt i går, man var ju lagom sliten. Senare på dagen träffade jag mamma för att öva på gympapasset, och det var riktigt tungt, jag orkade nästan inget. Men vi ska ta nya tag i dag, hoppas jag orkar mer då, hehe!!

I går blev vi bjudna på mat av Tobbe och Lotten, så snällt av dom, så slapp vi ringa Valentino, som alltid är standard dagen efter. Dom bjöd på en jätte god pastagratäng med kyckling, tagiatelle och spenat, det var riktigt mumsigt!!=) Efter att vi hade ätit fixade vi Saw V, och fy fan va äckligta scener där finns i den filmen. Vi satt hela tiden och trodde att detta skulle vara den sista filmen, men den slutade så att där skall kunna komma en uppföljare. Shit, då måste man ju ser den också, man vill ju veta hur den slutar.

I dag ringde jag för att boka en frisörtid, men dom öppnade inte förren i morgon, så jag talde in ett meddelande och väntar på att dom ska ringa upp mig i morgon. Jag trivs inte alls med håret och ska färga eller slinga det, ska rådfråga frisören. När jag slingade det själv så blev det alldels för blont och gult, och nu under vintertid när man är lite blek ser det ännu mer konstigt ut. Hoppas dom har en ledig til i morgon, jag håller tummarna.

Jag har tänkt mig denna hårfärg, mellanblond!!



Jag vill få bort det jätte blonda jag har nu.

Bild från nyårsafton!! Här ser man färgen bra.


Nyårsafton!!

Ja, då var man på benen igen, efter gårdagens festande. Det var verkligen en lyckad kväll!!=) Va hade egentligen tänkt sticka ut, vi hade köpt biljetter och allt men vi hade så himla kul här hemma så vi sket i det.

Vi började klockan 19.00 och då åt vi förrätten som var en räkmacka, efter Tobbes önskemål.
Och till huvudrätt år vi fondué som var riktigt gott. Denna gången provade vi rostbiff istället för oxfilé, efter ett tips från Jeppes föräldrar, och det blev saftigt och gott. När vi hade fått i oss så mycket så att vi nästan sprack så kom vi på att det var smartare att vänta med efterrätten så vi spelade "Med andra ord" istället. Och där blev det oavgjort, jag och Lotten vann första gången och killarna andra gången.
Efter att vi hade spelat så provade vi nya ABBA-singstar, och det var riktigt kul!!!!=) Sen åt vi efterrätten som var chokladpudding varvat med citronformage toppat med hallon och riven choklad, mumsigt. Efter det spelade vi nog en omgång till av "Med andra ord", haha har lite svårt att komma ihåg.
Klockan gick väldigt snabbt och plötsligt var klockan kvart i tolv och vi gjorde oss iordning för att gå ut och fira tolv-slaget. Jeppe och Tobbe roade sig med att smälla raketer och jag och Lotten roade oss med att dricka, hihi!!=) Efter att ha stått ute ett litet tag gick vi in för att varma oss. Det vi gjorde när vi hade kommit in var spela fler spel, sjöng ännu mer sing star, dansade och bara hade kul. Tänk att där kan va sånt tryck när man bara är 4 st, riktigt jävla kul hade vi. Tack Tobbe och Lotten för ert trevliga sällskap, och tack Jeppe för att du plockade undan allt i gårkväll, min duktiga duktiga Jeppe!!!!!!=)


Här kommer några bilder från kvällen, enjoy!!=)
 

 





 



 

 

 

 

 



 


RSS 2.0