Nyårsafton!!

Ja, då var man på benen igen, efter gårdagens festande. Det var verkligen en lyckad kväll!!=) Va hade egentligen tänkt sticka ut, vi hade köpt biljetter och allt men vi hade så himla kul här hemma så vi sket i det.

Vi började klockan 19.00 och då åt vi förrätten som var en räkmacka, efter Tobbes önskemål.
Och till huvudrätt år vi fondué som var riktigt gott. Denna gången provade vi rostbiff istället för oxfilé, efter ett tips från Jeppes föräldrar, och det blev saftigt och gott. När vi hade fått i oss så mycket så att vi nästan sprack så kom vi på att det var smartare att vänta med efterrätten så vi spelade "Med andra ord" istället. Och där blev det oavgjort, jag och Lotten vann första gången och killarna andra gången.
Efter att vi hade spelat så provade vi nya ABBA-singstar, och det var riktigt kul!!!!=) Sen åt vi efterrätten som var chokladpudding varvat med citronformage toppat med hallon och riven choklad, mumsigt. Efter det spelade vi nog en omgång till av "Med andra ord", haha har lite svårt att komma ihåg.
Klockan gick väldigt snabbt och plötsligt var klockan kvart i tolv och vi gjorde oss iordning för att gå ut och fira tolv-slaget. Jeppe och Tobbe roade sig med att smälla raketer och jag och Lotten roade oss med att dricka, hihi!!=) Efter att ha stått ute ett litet tag gick vi in för att varma oss. Det vi gjorde när vi hade kommit in var spela fler spel, sjöng ännu mer sing star, dansade och bara hade kul. Tänk att där kan va sånt tryck när man bara är 4 st, riktigt jävla kul hade vi. Tack Tobbe och Lotten för ert trevliga sällskap, och tack Jeppe för att du plockade undan allt i gårkväll, min duktiga duktiga Jeppe!!!!!!=)


Här kommer några bilder från kvällen, enjoy!!=)
 

 





 



 

 

 

 

 



 


Kommentarer
Postat av: Sara L =)

Såg ut som att ni har haft en super trevlig kväll =) Det är så det ska vara!! Kramar!

2009-01-01 @ 15:16:19
URL: http://saralofvendahl.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0