Målat med fingerfärg!!

Efter att vi hade gjort hand och fotavtrycken på Max så lät vi honom leka lite med färgen på ett papper. Vi plastade in bordet, och satte max i endast blöja. Han tyckte det var spännande och lite konstigt. Men det var absolut uppskattat. Han lyckades göra en fin tavla. När den hade torkat så kopierade vi den och laminerade både kopian och originalet. Så nu har både vi och mina föräldrar varsin "första tavla" som Max gjort.
 

Häng hos mamma!!

I dag hänger jag hos mamma. Hon har bjudit på lunch, korv stroganoff!
Vi har gjort hand och fotavtryck på Max på en canvastavla. Jag är jätte nöjd med resultatet! Vi lät han leka lite med handfärgen efteråt och då målade han sin första tavla! Det kanske bor en liten konstnär i Max?
Vi har haft det så bra i dag att jag helt glömt bort att vi hade en tid på BVC. Det var 10 månaders kontroll, med läkare. Så klantigt av mig. Kom på det när klockan var 13.20, och vi hade tid 13.00, så typiskt!! Jag ringde dit direkt och talade in ett meddelande. Hoppas hon hör av sig snart med en ny tid.


En tur till Nova!!

I går mötte jag och Max upp Sandra på Nova för att shoppa och äta lunch tillsammans. Vi åt jätte god kycklingspett med wokade grönsaker och sötsur sås.
På kvällen hann jag även med att åka och träna. Skönt det är att ha kommit igång med träningen igen.


Max i ärvda hängslen!!

Nu har äntligen Max vuxit i dom söta hängslebyxorna som min bror hade när han var liten. Dom är lite långa men annars passar dom fint!


Barnens hus & Ikea!!

I måndags åkte jag, Max och mamma till barnenshus och kollade på sulky. Vi kommer behöva en mindre och lättare vagn till sommaren då vi ska resa. Vi hittade en som jag gillade jätte mycket så en sådan är nu beställd.
Efter det åkte vi till Ikea och åt lunch, och shoppade lite såklart. Jag köpte bl.a. små svarta ramar där det numera sitter en massa bilder på Max i. Vill ha en vägg fylld med bilder på Max, tycker det är fint. Just nu står dom på hans rum tills vi bestämt var dom ska hänga. Efter Ikeabesöket åkte vi hem till mamma och pappa och busade lite. Så såg min måndag ut, gud vad jag kommer sakna att vara mammaledig....


Sjuk liten kille!!

I veckan så har jag känt mig krasslig och nu har även Jeppe och Max blivit smittade. Som tur var så hann Max inte bli sjuk innan vi skulle till Halmstad. Det hade varit synd ifall vi missade det.
I går var han jätte snuvig, det rann ut näsa, ögon och munn. Han hade även feber.
Men I dag har han varit lite piggare och mått bättre. Skönt att det inte håller i sig så länge.
 
 Bilder från i går:
 
Bilder från i dag:
 

Roadtrip till Oskarström utanför Halmstad!!

I torsdags så åkte jag och en från mammagruppen till Oskarström för att träffa en som gått i vår grupp men som tyvärr flyttat. Våra pojkar är typ lika gamla och alla har ett x i sitt namn, lite lustigt tycker jag. 
Vi begav oss så fort vi stigit upp och fått i oss frukost. Runt 9-tiden kom vi iväg. 
När vi kom fram så bjöd hon på pastasallad med kyckling och bröd. Vi hade mycket att ta igen sen vi sågs senast. Vi fick även en rundvandring i deras STOOOOORA och fina hus, det var nästan 250 kvadratmeter.
Vi hann med en promenad i det härliga vädret, några koppar kaffe, och fika. Och efter att killarna ätit middag så begav vi oss hem. Vi båda var hungriga på vägen hem, så det fick bli ett besök på mc´driven på Mc Donalds. Runt 8-tiden var vi hemma igen. Helt slut i både kropp och knopp efter en fullspäckad heldag med mammor och barn.
 

Fridas examensfest!!

Förra fredagen tog Frida examen och kan numera kalla sig socionom. Detta firades i en lokal på Malmö högskola, där det servarades 3 rätters och god dricka. Det var väldigt många tal under kvällen, även vi tjejer hade hittat på lite bus. Svårt att förklara hur vi gick tillväga, men det innefattade en mystisk låda med äckligt/klibbigt innehåll och 10st siffror. Varje siffra motsvarade ett minne/en händelse eller en fråga. Hon fick leta upp en siffra och antingen svara på en socionomfråga eller så visade vi en bild eller ett förmål där hon skulle förklara vad hon tänkte på när hon såg det. Hon hade ingen tid på sig utan när vi kände oss nöjda med svaret så tryckte vi på en tuta. Tanken med detta var att Frida som är en grym lyssnare nu skull få stå i rampljuset och få dela med sig av sig själv och sin utbildning.
Vi var lite spända innan på hur det skulle gå, men det kunde inte gått bättre, det blev hur lyckat som helst!!
 
Efter mat, tal och bus så öppnade Frida presenterna och därefter så sattes musiken igång och vi dansade. Vi fick vara i lokalen till kl01.00 och efter det så åkte vi hem til Lina och Andrés lägenhet på efterfest.
 
Ett stort tack till Frida för en fantastisk kväll och tack Lina och André för att vi fick hänga i er lägenhet både före och efter festen=)
 

Går med gåvagn!!

Vår underbar Max blir 11 månader om 3 dagar, vilket betyder att det snart är dags för 1 års kalas. Galet va snabbt tiden går. 
Han utvecklas varje dag, och vi är så imponerade av honom. I julklapp fick han en gåvagn av oss och den kan han gå med själv. Såklart ostadigt och lite klumpigt, men han klara det själv.
Han älskar att vara uppe och gå och ställa sig upp mot saker. 
 

Tisdagen den 8 januari 2013!!

I dag har jag och Max varit på Nova och shoppat nya kläder till Max. Innan vi åkte dit så åkte vi till polisen och hämtade ut våra nya pass. Jag och max var nämligen och fixade pass i torsdags förra veckan. Max första pass och världens sötaste på bilden, vår lilla kille. Jag hade inte fixat nytt sedan vi gift oss och lag ändrat efternamn. Så nu har vi båda nya pass som är redo att användas.
Vi anlände till Nova vid 12.30 och kände oss nöjda vid 15.30-tiden. Då åkte vi till city gross och handlade mat. Sen hem och ge Max mat därefter fixa mat till mig och mannen.
Nu ligger jag i soffan och kollar på Sveriges mästerkock!!


Nyårsafton 2012!!

Detta året blev ett lite lugnare nyårsfirande för oss. Vi var 6st, 7 med Max, vilket var precis lagom. Vi träffades klockan 16.00 för att tillsammas laga maten. Det var den godaste maten vi ätit på länge.
Så här såg menyn ut:
Förrätt, Hummersoppa
Huvudrätt; Oxfilé, rösti, gorgonzolasås, stekt sparris och svamp.
Efterrätt; Marängsviss
Efter maten spelade vi lite spel, blandade goda drinkar. Vid 22.30 kom Martina som hade jobbat till 22.00. Tiden gick snabbt, plötsligt var klockan 23.50 och vi gjorde oss redo för att gå ut och fira in det nya året med att kolla på fyrverkerierna. 
Efter tolvslaget tillagade vi efterrätten, marängsviss funkar alltid! Sen var det dags för fler drinkar och shotar. Och mer spel såklart. Hela kvällen gick jätte snabbt, det bästa betyget för en lyckad kväll
Sandra och Daniel som över och vid 03.30 så åkte Björn och Martina hem. Tack för en trevlig och rolig kväll mina vänner!
 
 

RSS 2.0