Sushi!!

Här om dagen köpte Jeppe hem sushi för vi var både nyfikna på att smaka det.
Och här nedan kan ni se resultet!!



Bildregn från glimminge!!

Har haft en mysig vecka i Glimminge. Jag och Jeppe åkte upp på tisdagen och på onsdagkväll kom Tob & Lod och Sandra & Daniel. Och på fredagen kom Lina & André. Jeppes barndomskompis Henrik och hans Anna hälsade även på i lördag, super trevligt!!


Tack hela gänget för en härlig helg!!=)



TORSDAG




FREDAG








LÖRDAG


Fler bilder kommer från lördagen...


 


Tisdag och onsdag i glimminge!!

Kom upp till stugan vid 4-tiden i går, hann med att sola lite innan Helena(Jeppes moster) bjöd oss på middag. Tack Helena för god grilla mat. På kvällen plockades 2 madrasser fram och vi myste framför tv:n.



I dag har vi hunnit med:
*frukost på trädecket.
*en mysig/svettig promenad längs standen
*ett dopp i det blå(dock bara jag och Jeppes moster)
*ätit lunch på trädecket
*städat(vi får finbesök i kväll)
*jag har börjat läsa en spännade bok
*Jeppe har blivit jagad av getingar, ha ha ha=)
*druckit cider och öl.


VI HAR DET BRA!!=)


TISDAG




ONSDAG








Jag är rädd...

...är detta normalt??
Jeppe har precis beställt, ja ni läste rätt, BESTÄLLT denna skivan.
Han är inte riktigt klok.



(Skivan släpptes 1995)



Jeppe har tvingat mig att...

...blogga om hans bilbygge.
Han är så stolt över det han har byggt. Han har byggt en "jigg" som det kallas, vet inte vad det betyder, ha ha.

Här får du ditt inlägg älskling!!=)


Sol!!


Lokal till bröllopsfesten!!

I dag har vi vatt och kollat på en ev. lokal till bröllopsfesten. Den är super mysig, ligger i kävlige med andra ord nära och bra. Det negativa är att man inte får spela musik efter kl:01.00. Vi har bokat den, men det finns möjlighet att avboka om vi hittar något annat.
Kollade på bröllopstorget.se och fick lite andra tips, bla Heleneholm slott i Malmö. Modernt och fint, och nästan för bra för att vara sant. I priset ingår allt så som; mat, dryck, hyra, dukning, blommor, personal, städning. Där finns även möjlighet till övernattning. Ska kolla upp det lite mer noga, kanske åker och kollar på den.


Om någon varit på bröllop nyligen eller har något bra tips skriv gärna en kommentar så blir vi jätte glada!!=)



slott
Heleneholm slott i Malmö.


333 dagar tills...!!

...vi gifter oss!!!!!!!!





I morgon(måndag) kl:11.00 ska vi kolla på den lokalen som vi nog kommer ha bröllopsfesten i. Spännande!!


Mys-söndag!!

Har haft en mysig söndag med min blivande man, hihi!!=)



Njuter av solen!!

I dag har jag varit duktig och städet och rensat i vår garderob. Har även röjt i tvättrummet och försöker tvätta undan det mesta. Är redan inne på 3:dje tvätten i dag. Vi måste ju se till att det vi vill ha med oss till stugan är rentvättat.

Efter att vi ätit lunch så var vädret bättre, så jag har legat i en solstol och njutit av solen sedan dess.



Spontan grill/myskväll!!

I dag blev det en spontan grillkväll med Sandra och Daniel. Killarna fixade gott kött som vi grillade, oj oj, vad vi åt. Efter maten gick jag och Sandra en lång runda på ca en timme, därefter fortsatt mys på trädecket. Vi satt ute enda tills dom stack vid tolv-tiden.

Underbart med varma sommarkvällar!!



LOVE sommar, sol och semester!!

Har haft en super duper mysig/rolig/trevlig dag med Johanna, vilken underbar tjej!!=) Träffade även Loddan och hennes kompis, så det blev en massa tjejsnack, kul!!=)


Tack för en kanon dag på Lomma beach!!!=)




Mysdag på stranden!!

I morgon kl:09.30 kommer söta Johanna hem till oss, vi ska äta frukost tillsammans, mys!!=) Sen bär det av till "the beach", första besöket för mig detta året. Lotten och hennes kompis ska också dit, så vi ska träffa dom där.



I morgon ska jag mysa med dessa fina girlsen!!=)


Bakat bröd!!

Har precis plockat ut nybakat bröd ur ugnen, tänkte vi kunde ha lite gott och nyttigt bröd hemma nu när vi har semester.



FÖR VI HAR SEMESTER!!


Skräckfilmskväll med Tob & Lod!!

I lördags var vi hemma hos Tob & Lod och myste. När vi kom dit så började jag och Loddan med att gå en timmes promenad, härligt!!=) När vi kom tillbaka så hade bryschorna förberett allt till pizzorna som vi skulle äta, så det var bara att slänga in dom i ugnen. Dom blev super goda, duktiga våra killar är. Efter att vi alla var proppmätta så plockade vi fram första filmen, "The new daughter", en riktig skräckis!!=) Sen var vi tvugna att se en minde läskig film, då blev det "The Hangover". Även den var jätte bra, inte ofta man ser 2 bra filmer samma kväll.

Tack Tob & Lod för en super mysig kväll!!




Vad föreställer bilden?

Förra veckan fick jag detta mms av Jeppe och jag kunde inte se vad bilder föreställde. Jag tittade och tittade med fattade inte, kan ni gissa?
(Jag kan ju avslöja att det var i samband med trappbygget som jag fick mms:et)




22 grader!!

Vi höll på att dö av värmen där uppe så nu har vi flyttat ner i källaren. Där uppe är det 30 grader och här nere är det 22 grader, underbart!! Nu säger vi god natt!!=)



Dagstorp med girlsen!!

I fredags var det dags för Dagstorp med girlsen. Vilken underbar kväll vi hade, tack alla som var med!!=)








Ha ha!!

Ha ha, i går när Måns kom in hade han med sig detta, hur lyckas han??



Nu är räcket på plats!!

Nu är det svarta räcket uppsatt och det är bara några småsaker som måste göras sen är allt klart. Vi är jätte nöjda med resultatet.
Vad tycks?




Pappa har skaffat blogg!!

Ha ha, min pappa har skaffat en blogg. Så nu kan vi följa deras semester i Kroatien lite lättare. Jätte kul att se hur dom har det, man blir ju bara lite avis!

Är ni nyfikna kolla in den här!!



Mys med Tobb & Lodd!!

I dag kom Tobb och Lott hem till oss, såååååå mysigt!!!!! Vi har ju saknat dom!! Vi bestämde att vi skulle ses på lördag också, då blir det skräckfilmskväll, wiiii!!!!




Semesterhälsning från Kroatien!!

Fick precis ett sms av pappa, han bad mig gå in på youtube och kolla på en semesterhälsning från dom. Ha ha, lite kul faktiskt, och imponerande!!



Pelle saknar mamma och pappa!!

Mina föräldrar är i Kroatien på semester och då passar jag och brossan deras hus och katt. Lilla söta Pelle tycker inte att det är kul att vara hemma själv, han saknar mamma och pappa jätte mycket. Jag har lite svårt att tyda exakt vad han säger men antar att det är typ....."Varför lämnade dom mig.....är det något jag gjort??? "Jag känner mig så ensam....snälla, lämna mig aldrig!!!!!
Eller vad tror ni, har jag rätt??



Den nya trappan är på plats!!

I helgen har vi jobbat jätte mycket med trappan och nu är den äntligen på plats igen. Från det att vi plockade ner den gamla tills det att den nya på uppsatt tog det 1 vecka och 1 dag, det tycker jag är snabbt jobbat!!
Så här fint blev det ialla fall!!=)




Detta har flyttat in i min garderob!!

söndags beställde jag denna sockersöta klänningen från bubbleroom och i dag kunde jag äntligen åka och hämta ut den. Den var super fin och satt perfekt.
Bikiniöverdelen köpte jag i dag när jag gick en runda på Nova efter jobbet.




RSS 2.0